| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Окт 2011, 08:04 | |
| | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Окт 2011, 08:29 | |
| | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Окт 2011, 09:56 | |
| Здрасти! Стефи , и аз ще ходя на математическо състезание на 1-ви! Ще ходя на "Черноризец Храбър". Имам сборник със задачи и сега решавам. Задачата беше лесна. Ето решение: 5.(99+658)= =5.757= =3,785 | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Окт 2011, 11:38 | |
| Стеф реших я за около минута (заедно с писането ) | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Окт 2011, 14:29 | |
| Здрасти! Мите Лисичков ,честито да добрете оценки! А на лошите не трябва да се обръща внимание и без това не са толкова важни! Уау...би стоял 24 часа в гимназията си.Явно изпитваш много привързаническо чувство към нея. И разбира се,радвом се да те "видя"! Тея ,аз съм учила по история за времевата линия в 7-ми клас.Упражнението предстваляваше да направим една дълга стрелка върхо която да разположом хронологично всички дати от историята,които сме изучавали. И честито за победата!!! Ники ,тази книга изглежда супер примамлива! Определено ще се постарая да си я купя,когато излезе! Миша ,за съжаление и на мен ми се случваше така.Колкото повече уча,толкова по-зле ставаше положението с оценките... Ама важното е,че си се справила! Тея ,Стефи ,успех на математическото състезание! И успешна подготовка!!! Аз продължавам с украсата за Хелуин...имам да изрязвам тикви от картон и да дълбая тиквен фенер във формата на котенце. За това ви оставям!И разбира се,лек ден на всички! | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 29 Окт 2011, 21:04 | |
| Здрасти! Днес бях на рожден ден. Беше много яко! Още като пристигнах бяха счупили един кош. Ако имаше още и тях щяха да ги счупим. Пускахме се от един хълм легнали и се търкаляхме надолу. Всички бяхме зелени... Ходихме до една поляна, на която имаше една чешма, около нея имаше малка локвичка...по-скоро езерце. Покрай заведението минаха кози и овце...оставиха фъшкии (или там както се казва )... Хвърляхме едни шишета, които бяха пълни с вода...Няколко пъти водата изтече. Последния път, когато водата изтече, ми омръзна да ходя до тоалетната да пълня вода, за това напълнихме шишето с пръст (имаше някакви купчинки), ии пръста не излезе! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 08:19 | |
| Добро утро! Как спахте? Сънувахте ли нещо? Свилена , Жужо , Миша , честита най-нова премяна! Но, честно казано вида на Свилена и Миша малко ме стряска със тази кръв. Не вярвам на очите си! Знаете ли какво видях току-що? Загадъчният Макинтайър от книгите съществува! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 09:44 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 10:09 | |
| Мите , много як подпис и лимон. Дали и тази година ще има Маскарадски Флууд??? Едит:Стефи , честит нов лик! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 12:38 | |
| Здрасти на всички!!! Я колко сте симпатични в новите си маскирани профили! Тея ,съжалявам,ако съм те изплашила много,но реших да съм малко по-страшна тази година... Хубава тиква в подписа ,ти ли я прави? Мите Лисичков ,страхотна лисица!!!Много ми харесва! Много хубав лимон,Мите!!! Жулиен ,този вампир с тази кръвна банка....много е забавен!!!Супер подпис! Стефи ,много сладък котешки профил!!!! И да ви кажа,не помня ккаво сънувах,защото спах много,много дълбоко.... Тея,как изглеждаше Макинтайър? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 12:49 | |
| Здрасти! Свилена , тиквата я намерих в един сайт. Макинтайър беше с бяла брада, бял и плешив. | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 13:33 | |
| Хей! Свилена, Тея, благодаря за похвалите!! За мен, аз вчера бях на село и решавах задачи, излизах с приятели и т.н.Бях забравил колко готино е при баба!! Иначе вече пуснаха 18 страници от "Синът на Нептун" в сайта на Егмонт!! Искаше ми се страниците да са повече, но нищо.Началото беше страхотно и изпълнено с много екшън! Ето линк: http://static.egmontbulgaria.com/92-downloads/heroesofolympus_02-chapter1.pdfП.п:Страхотно сте се маскирали всички!! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 14:12 | |
| Добро утро, братовчеди (утро за мен, защото станах в 12....снощи стоях на лаптопа и четях манга до 3 и половина ) Честита промяна на всички ни! Тея , съжалявам, че съм те изплашила, просто не можах да се сдържа и да не сложа този така симпатичен психопат в профила си Мите , честит нов подпис...и лимон Днес трябваше да уча, ама.... виждате на къде отиват нещата Ще ви посещавам честичко | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 14:53 | |
| Хора, аз казвам здрасти (за кой ли път) и веднага чао! Трябва да пиша домашни. След най-много два часа пак ще съм тук. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 16:13 | |
| Здравейте, приятели! Страхотно сте се издокарали всички! За хелоуинската украса благодарете на Свилена и на останалите от клана Джанъс! Мятайте се в чатаааа Get your own Chat Box! Go Large!! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 18:49 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 19:52 | |
| Мале, уникално е... Много творческо въображение. Какво правите, бе, братовчеди? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 20:11 | |
| Ихааа...какво е яко! Наистана сме се справиле добре,колеги Джанъс!!! Мите ,нетът ми е много слаб и не ми се зареждат снимките от костюма на сестра ти,но съм сигурна,че е супер!!!! По-късно се надявам да ми се отворят снимките. Сега ще дълбая тиквата си,която ще бъде котенце. Много сладко,надявам се. А украсата стана направо уау... Много съм горда от гирляндите си и картонените си тикви и котки.... Стефи ,изкушаваш ме с предложението си за "Пърси..." и новата порция страници,но няма да се поддам!!!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 30 Окт 2011, 20:32; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 20:12 | |
| Здрасти! Хора, стига сме писали в чата! Дайте тука! Забравих да кажа, че след вчера съм като потрошена! Всичко ме боли! Харесват ли ви емотиконките, които слагам? Миша , аз чакам да кажат кой ще ни е кмет. Мите , на снимките виждам само един пирон...и нищо друго... Ама колкото видях, е супер! Джанъсови , какво щяхме да правим без вас? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 21:04 | |
| Пишете 350, че да ми мине мъката! Иеее! Оранжево мнение! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 21:45 | |
| Зловеща вечер, колеги! Аз сега се прибирам, днес беше зашеметяващо мъглива и есенна вечер, надявам се утре да е така, ще е великолепен Хелоуийн! Това е тиквата от миналия : http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/149540_107567509312698_100001783475135_54643_3967901_n.jpgОще не съм си купил тиква, защото не намерих нито една свястна ;( . Я предложете как би изглеждал един вампир, защото както няма хубави тикви едва ли ще намеря такава, която да сложа на главата си и костюмът ми на плашило пропада ;д и мисля да правя компания на една съученичка с вампирски вид | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 21:46 | |
| Тея тва е смисала да е като рана в която са забити пирони, на някой им се вижда доста страшно особено с тва червеното
П.П. То горе долу това май е костюма може да направим пребледняло лице за мъртвец и още малко кръв и ще е супер Свилена дано успееш да ги видиш, само да не се уплашиш, иначе на живо е много яко
Мите със сигурност вампира ще ти стои добре, то със всеки костюм е така, и аз се чудя какво да бъда все още.... Вие другите какво каов ще се маскирате все пак трябва да сме страшни
| |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 22:10 | |
| Здравейте, мои нощни дружки! Виждам, форумът ни е прекрасен, както винаги! Реверанс към нашите творители! Всичко е чудесно! Съжа лявам, че изтървах чата, но бях на гости у един приятел... Анубис.. навярно го знаете Та, надявам се новият ми облик да ви харесва! Тази година съм малко по-мрачен Сега отивам да си взема един дълъг душ, тъй като не съм се спирал вкъщи цял ден и... ако сте тук, може да се пораз...кървим | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 30 Окт 2011, 22:51 | |
| Добра късна вечер,скъпи зловещи! Мите ,измисли си подобаващ страшен костюм! Може и ти да си вампир,забавно е!!! По предната година бях вампир и беше забавно... Иначе тази година съм си твърдо вещица... Мите Лисичков ,страхотен фенер! Аз свърших с моя преди малко...стана симпатично коте. И ще е супер да бъдеш вампир! Ники ,как можа да не се обадиш,че си посетил старата ни дружка Анубис.Знаеш,че го харесвам,особено симпатичната му чакалеста глава. (не наистана го харесвам,да не вземе да ми се обиди,ако прочете предишното ми изречение ) Иначе сега ще ходя да си поприготвя и да посетя близкото гробище за среща с другите побратими... Зловеща вечер,колеги!!!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пон 31 Окт 2011, 11:23; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 31 Окт 2011, 08:56 | |
| Добро утро, колеги! Мите, един от най-добреизглеждащите костюми, които съм виждал някога! Мите, страхотна тиква, и аз си направих една тази година! А сега трябва да ви оставям, понеже пека сладки. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|