| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Сеп 2011, 19:44 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Сеп 2011, 19:49 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 13 Сеп 2011, 19:52; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Сеп 2011, 19:51 | |
| | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Сеп 2011, 20:31 | |
| Благодаря на всички!! Един въпрос: Кога ще ме включите в потребителската зона? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Сеп 2011, 21:49 | |
| Стефи, честити 100-тно мнение! Свилена, Рон веднага получава +fav от мен! Страхотен е! Мите, виждам, че вече си започнал пръчката. Извинявай, че днес не ти писах. Не стига, че прочетох грешно какво си написал, ами и трябваше да излизам и не успях да ти отговоря. Пръчката я направих от дълги квадратни пръчки, които баща ми ползваше за стрели за лъковете му. Взимаше летва, нарязваше я на квадратни пръчки и след това с ръчно направен уред ги закръгляше. Та аз взех една от пръчките му и уредчето за закръгляне и прекарах няколко часа да си играя да направя 2/3ти от пръчката да са кръгли и 1/3та да е квадратна, като м/у двата вида трябваше да направя гладко преливане, което си беше играчката в цялата работа. А след това баща ми ми начерта шарката на дръжката и ми даде кръгла пила с която я издълбах. И после лакирането... Като стане готова твоята непременно да я покажеш! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 13 Сеп 2011, 21:51 | |
| - dsims написа:
- Стефи, честити 100-тно мнение!
Свилена, Рон веднага получава +fav от мен! Страхотен е!
Мите, виждам, че вече си започнал пръчката. Извинявай, че днес не ти писах. Не стига, че прочетох грешно какво си написал, ами и трябваше да излизам и не успях да ти отговоря. Пръчката я направих от дълги квадратни пръчки, които баща ми ползваше за стрели за лъковете му. Взимаше летва, нарязваше я на квадратни пръчки и след това с ръчно направен уред ги закръгляше. Та аз взех една от пръчките му и уредчето за закръгляне и прекарах няколко часа да си играя да направя 2/3ти от пръчката да са кръгли и 1/3та да е квадратна, като м/у двата вида трябваше да направя гладко преливане, което си беше играчката в цялата работа. А след това баща ми ми начерта шарката на дръжката и ми даде кръгла пила с която я издълбах. И после лакирането... Като стане готова твоята непременно да я покажеш! Благодаря много!! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 02:26 | |
| Здравейте, хора!!! Аз се възползвам от последната си нощ на свобода, преди да започна да си лягам рано, за да ставам рано :Ддд Започнах да чета една тъжна манга и малко ми се скапа настронието Но карай... Съжалявам, че не съм писала отдавана и съм много очарована от това, че Тея и Свилена са забелязали Ох...започва се... Тея и Стефи , честити 100 мнения!!! Свилена , честито 2500 мнение Рисунката на Рон е просто невероятна, ако знаеш как ти завиждам Но за съжаление аз не съм толкова Джанъсова Ако помня добре (изчетох над 5 наведнъж...прекалено мн информация ) си приета в Рейвънклоу...любимият ми дом и цвят Ники , ти май си в Хафълпаф, а?! Еми, честито!!! Тонкс е била от Хафълпаф! Глади, глади...ако знаеш какви дискусии за униформите се водят в темата на зайците от 1-ва...Много сме въодушевени И между другото, аз непременно ще ви посетя със Свилена, след като отворите книжарницата (плюс стаята за настолни игри и кафенето на покрива)...очаквайте ме! Мите ,пръчката звучи страхотно...много си си играл за да я изработиш! Май имаш Джанъс у себе си... Да честитя и на новия ни Джанъс . Добре дошъл! А...да не забравя и победителите!!! Честито! И да се радвате на наградите! Ох...15 е тооолкова близо.Дано да имам време да пиша...Ако не- довиждане от мен за сега... Глупости....естествено, че ще имам време за вас Така че сега съм само на Чао | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 08:20 | |
| Добро утрооо!!! Миша ,радвам се да те видя!Бая кръстосваш нощите да ти кажа.... Мерси за Рон! И недей се трови за Джанъсовите умения....на сто процента съм убедена,че имаш много други! Мите ,доста си се постарал за пръчката си! Явно си вложил много в нея! Мерси за +-са за господин Уизли! Е хора...аз отивам на разходка! До скоро! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 08:23 | |
| Добро утро! Как спахте? Аз спах чудесно, но не мога да се сетя дали сънувах нещо | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 08:27 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 09:36 | |
| Добро Утро! Почти не спах за да мога да завърша книгата ми (която може да се издава!!). И тя е ПОЧТИ ЗАВЪРШЕНА! Утре май ще ставам в 6 . Не е честно. Още нищо не са ни казали кога ще започва празника. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 10:02 | |
| Здрасти! Какви са ви плановете за днес? Аз ще си прегледам униформите, ще ям , следобед ще изляза с една приятелка и после ще се прехвърля на друга. Ами аз? Не съм от София нито от Варна. Като има сбирки на форума трябва да ходя до Варна. Но нищо де. 2 часа в едната посока не е чак толкова зле. Надявам се да не е прозвучало егоистично. Едит:Моля, някой да пише във темата Игра на актьори. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 12:34 | |
| Здрасти! Пак се "виждаме"! Я стига сте овесвали носове за 15-ти!(вярно,че вече не ми е наглавата,ама много ясно си спомням прокрадващото се чувство на ужас... ) Днес смятам да правя мног полезни неща!И трябва да се захващам за работа! О,забравих да ви се похваля!Пръчката ми вече е в България и пътува за Бургас,където ще я препратят до мен!Супер!!!!Нямам търпение да я размахам!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 14:11 | |
| | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 14:14 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 14:17 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 14:38 | |
| УЖАССССС Свилена хайде да си сменим местата какво ще кажеш Свилена моята пръчка днес няколко пъти и търках рисувах и пак търках та в крайна сметка ся съхне , иначе нямам търпение да видя твоята П.П. моята май е 35 см | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 15:11 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 15:30 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 17:00 | |
| Хора ето и пръчката която правех толкова много време - Spoiler:
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 17:24 | |
| Мите ,много е яка! Една истинска слидеринска пръчка! И виждам,че е от светло дърво! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 18:32 | |
| Здравейте, здравейте! Как сте колеги? Аз лично съм много изморен, незнайно защо.. Може би заради утрешния ден Мите, много хубава пръчка!Харесва ми. Аз преди размахвах една китайска пръчица, която беше невероятно дълга и с много хубави орнаменти в двете й краища, но за съжаление я загубих преди 3 години Утре, Миша, непременно трябва да се видим... Макар че 10 клас е много далеч от 8ми... Аз снощи към полунощ минах с кола покрай оградата на училището и останах изумен БЯха съсипали градинката до училището И всичко това заради глупавия салон Жалко, че няма да можеш да я видиш.. Не че е нещо невиждано, но беше супер след часовете да седнеш под едно от старите дървета на сянка и да слушаш музика Дано да ми се е привидяло Е, хора, планове за вечерта? | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 19:46 | |
| Ехх..при вас Свилена и останалите от Варна имате морска градина, делфинариум, молове, а ние в Димитровград с Жулиен (jujokk) къде ще ходим?Имаме Голяма Пейка,Парк,едно хубаво ресторантче за бързо хранене и мръсни улици!! Иначе вие как ще сте облечени за първия учебен ден - споделете!Аз например ще съм с тениска,джинси и кецове - обикновено облекло, докато "тийнейджърките" от нашия клас с ризи,рокли,шалове, поли и задължителното много грим! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 14 Сеп 2011, 20:09 | |
| Мите , много хубава пръчка, чак ти завиждам. И аз искам такава. Може ли и на мен да направиш една? Стефко , аз ще бъда в обичайната си униформа - сукман, тънък чорапогащник, бели обувки и бяла тениска с яка. Лека нощ. П.П.От утре няма да имам много време да влизам, но все пак ще се засичаме от време на време. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|