| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 04 Окт 2011, 22:20 | |
| Защо така ? Попринцип навсякъде си изглежда така | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 05 Окт 2011, 11:08 | |
| Ден!!! Как сте всички? Аз съм супер...главата ми е минала през нощта...сега вече мога преспокойно да се свърша работата за днес! Любо ,да ти прозная - Уиз Калифа не ми е много симпатичен и за това ме смущава... | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| |
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| |
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 05 Окт 2011, 21:05 | |
| | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 06 Окт 2011, 09:21 | |
| Добро утро! Не знам как, но имам само 3 адреса в ел. пощата. (аз продължавам с емотиконките ) Свилена , честита пълна промяна! Ако може догодина да ни съобщиш кога Хърмаяни има рожден ден. П.П.Въх! Трябва да тръгвам! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 06 Окт 2011, 15:37 | |
| Здрасти! Наминах да видя как са всички... Тея ,Хърмаяни има рожден ден на 19-ти септември за информация...аз пак ще напомня другата година... И...не можах да те разбера....за ккави 3 адреса става въпрос? И благодаря! Сега излизам за известно време...приятен ден на всички и успешно писане на домашни! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 09:40 | |
| Добро утро! Свилена , в АБВ-то имам три АБВ адреса. Нямам други. Само три. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 11:26 | |
| Здрастии! Ще ви почерпя, защото имам нов ранг. И един десерт. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 15:05 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 17:41 | |
| Здравейте! Имате много поздрави от Тони ,който напоследък е много зает и не може да влиза много често във форума! Яяя..какъв хубав фон си имаме!!!Мисля,че Томас ще трябва да са много доволни!Много ми харесва фона,харесвам синьо. Тея ,както винаги си много щедра в почерпката си!Много благодаря!И честит нов ранк!!! Днес съм много щастлива...Вчера си получих плакат на любимата си корица("Кръвни връзки",който веднага го залепих на стената и седи просто перфектно) и съм много доволна,също си пуснах едно мнение в един конкурс за книга.Днес пък си получих подаръка абонамент и ми изпратиха съобщение,че най-сетне утре ще си получа пръчката на Хърмаяни и вече съм тотално щастлива!!! Стефи ,кофти за оценките!Вашият господин(или госпожа) нормален ли е? През почивните дни смятам да правя каквото през другите,а ако ми остане време ще чета,ще слушам музика и ще гледам д-р Хаус... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 17:53 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 19:26 | |
| Здрастиии! Лелее, имаме страхотен фон! Да живее Томас! Стефи , мерси. Лелеее, 4 2-йки и една тройка??? Какви са тези нормативи??? Щом се гордееш от тройката - Честито! Ами мисля да...да спя до късно...да гледам ТВ...да пиша домашни...това е. Ти в математическа гимназия ли си? Свилена , мерси*. И мерси**. Мерси***. И аз много харесвам синьото. По-скоро ми е любим цвят. Но сега ми изглежда странно...може би, защото свикнах с фона на Джанъс . Радвам се, че денят ти е минал добре. Може ли, да кажеш долу-горе, колко плаката имаш по стените? Супер! Чакаме снимка на пръчката на Хърмаяни. *-за ранга **-за това, че казваш, че съм много щедра с почерпките ***-за поздравите от Тончо П.П. Може по-късно пак да "намина". | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 19:59 | |
| Стефи ,мисля че изискват от вас да се превърнете първо в първокласни спортисти и после да мините с отличен нормативите по физкултура... Много гадно! Тея ,току-що ги преброих и....излезе,че са 30... (да имам плакат,залепен на стената ми или на някое шкафче на даден филм,книга или герой,това значи,че ми е много,много любим/а) Вече почти нямам свободно място по стените...Но!Всички плакати са обособени по цветови гами и внимателно изравнени. Обещавам,че ще снимам пръчката! (сънувах ,че отварям кутията и и я изкарвам,ама върха и е разтечен,като гума...ужасих се... ) Сега отивам да си чета книжка...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 08 Окт 2011, 09:44; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 20:49 | |
| Здрасти!
Виждам, че имаме нов потребител. Добре дошъл, ivo569. Дано си прекарваш добре във форума. | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 07 Окт 2011, 22:12 | |
| Чакайте ся, празника на Томас не беше ли Март месец ПП: Честит нов ранг GIRL Само така и ти ще стигнеш 1000-мнения http://vbox7.com/play:47320dae Поздрав за новия ти ранг | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 08:07 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 09:19 | |
| Добро утро! Забравих да ви кажа, че вчера бях на село и пекохме пържоли и шишчета. Всичко стана много вкусно. После мама изми чиниите. Миналата (или по-миналата) нощ сънувах, че идва "Краят на Света", но вместо всичко да рухне се отвори портал на времето и скочихме в него и отидохме в Бъдещето. Страшни неща сънувам. А тази нощ...не помня какво сънувах. Стефи , лелее! Те ви разказват играта от математика. 9 часа английски!?! Любо , мерси за поздрава! И един въпрос - Защо ме наричаш GIRL, BOY? Ще ги стигна аз 1000 мнения. Празника на Томас си е март, но сега препрочитаме всички книги. Фонът е на този клан, на който е ключа в съответната книга. Макар, че сега са сложили фон на ключа на книга 3, а Ейми още не е направила тема за доклади. Свилена , 30 плаката!?!?!?!????! Това означава ли, че имаш поне 30 любими книги, филми, комикси...общо? Аз почнах с мързелуването за уикенда. П.П.След малко мисля да се запътя към кухнята за една ябълка. П.П.2.След ябълката мисля да гледам малко ТВ. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 09:50 | |
| Охо хора как сте, от доста време не съм писал Последните седмици имахме всеки ден някакво входно ниво Получихте ли си стикерите, има на някои които не съм ги изпратил понеже така и не разбрах адреса са, но останалите са при мен така че мога да ги изпратя по всяко време. П.П. Ники ( гризли )провери в пощата за твоите понеже са с препоръчано писмо, т.е. до поискване Хора видяхте ли третата книга от новата поредица, супер е, но с тея егмонт на дали ще я видим до 2013 Ок, после пак ще ви пиша, засега имам малко работа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 12:31 | |
| Po,dijr! : Превод - Здрасти! Мите , стикерите са супер! Много благодаря! Много гадно за книга 3. По-добре да чакаме, от колкото въобще да не преведат Cahills vs. Vespers. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 13:21 | |
| - Teya Kas написа:
- Добро утро!
Забравих да ви кажа, че вчера бях на село и пекохме пържоли и шишчета. Всичко стана много вкусно. После мама изми чиниите. Миналата (или по-миналата) нощ сънувах, че идва "Краят на Света", но вместо всичко да рухне се отвори портал на времето и скочихме в него и отидохме в Бъдещето. Страшни неща сънувам. А тази нощ...не помня какво сънувах.
Стефи , лелее! Те ви разказват играта от математика. 9 часа английски!?!
Любо , мерси за поздрава! И един въпрос - Защо ме наричаш GIRL, BOY? Ще ги стигна аз 1000 мнения. Празника на Томас си е март, но сега препрочитаме всички книги. Фонът е на този клан, на който е ключа в съответната книга. Макар, че сега са сложили фон на ключа на книга 3, а Ейми още не е направила тема за доклади.
Свилена , 30 плаката!?!?!?!????! Това означава ли, че имаш поне 30 любими книги, филми, комикси...общо?
Аз почнах с мързелуването за уикенда.
П.П.След малко мисля да се запътя към кухнята за една ябълка.
П.П.2.След ябълката мисля да гледам малко ТВ. Аааа, да си имаме уваженито BOY, не съм ти казал Ми не знам, някъкси ме кефи Все пак си 1 редовна GIRL | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 14:41 | |
| Привет на всички! Тея ,явно вчера си си прекарала скарна вечер и не стига това,ами си сънувала и странни сънища!Сигурно е било много вълнуващо! И да ти отговоря за плакатите - не,не са на 30 различни филма,герои,актьори и книги,а са на 7 мои любими неща,но просто за всяко нещо има по няколко плаката и за това става така. Стефи ,значи си математик,който и изключително интелигентен бъдещ спортист! Мите ,съчувствам ти за входните нива.Тея учители просто са големи прилепи... И да,успях да разгледам корицата и съдържанието на третата книга,но все повече се убеждавам,че Егмонт няма да се наеме да преведе новата поредица. Любо ,ама ти си станал много закачлив! И сега за моето събитие на деня - пръчката ми е в мен! Страхотна е,но е по-тежка отколкото очаквах,защото не е изработена от дърво може би(от епоксидна смола е направена).Наистина е 15 инча и си е направо невероятна реликва.И е много вълнуващо да я държа в ръцете си! Сега ще ви покажа и снимки.Ето ги: - Spoiler:
Страхотна е,нали! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 14:58 | |
| Какво е тази пръчка бе Свилена? Хармаяни ли ще ставаш | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 15:09 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 08 Окт 2011, 15:29 | |
| | |