| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 12:52 | |
| Хей...не се сдържах да поостана още малко и да се наслаждавам на новия облик на форума ни и на новият ни ултра готин сайт! Разбира се,че ще направя и още няколко лилиума (стигнах заветните 10 ) докато гледам насам-натам... И,хора...не е лошо да кажете нещо!Аз не хапя! А като гледам имаме и нови неочаквани попълнения! Здрасти от мен на Ейми и Дан! Мите Лисичков ,как е мокрия пясък и лазурните вълни? | |
|
| |
Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 12:57 | |
| Алоо...гений!!!Спри да дърдориш,Дан и ела да ми помогнеш...правя едно проучване за следващата ни дестинация...и остави останалите агенти намира да завършат мисията си! Останалите - моля да ни извините! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 13:01 | |
| Ама няма ли да четем заедно? | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 13:02 | |
| Уф добре добре идвам и без тва трябва да ти кажа нещо за Еван , иначе агенти успех с мисията ви Ама разбира се аз вече имам първата книга двамата можем да се захванем, Ейми ти я нямаш | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 13:12 | |
| Здравейте, Ейми и Дан! Радвам се да ви видя тук! Как е да имате цяла поредица, посветена на вас и вашия род? | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 13:15 | |
| уффф как да е Ton4o, незнам за Ейми ама аз се чуствам известен | |
|
| |
Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 13:22 | |
| Дан!!!Стига си се фукал пред агентите!!!!Точно в твой стил... А относно въпроса - аз се чувствам малко обезпокоена...така изгубвам цялото си лично пространство в надправарата и както знаете (от книгите разбира се...) мразя тълпите,а особено тълпите,които четат за МЕН!!!
Послепис: Дан,мърдай!!!Иначе ще извикам Нели с някоя от нейните екзотични манджи да ти прогори стомаха!!! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 13:35 | |
| Ей хора да ви попитам сега се замислих май повече от хората във форума са приети май в езикови гимнзии а други вече учат там, нали не греша | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 14:02 | |
| Мда, аз лично съм така. Ами вие, Ейми, Дан, още ли ходите на училище или поради дълга си към рода нямате време за такива простотии? | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 16:48 | |
| Юхуу! Най-накрая имам плакат на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" (част 2). Форумът има страхотен нов вид! Честит ден на Съединението!(със закъснение) Мите , и аз да попитам, как е на морето? Правилно, пръчката в джоба - за спешни случаи. Свилена , може ли да ни покажеш някой лилиум? Ейми, Дан добре дошли! Тончо , разбира се, че Ейми и Дан нямат време за училище, поне аз така мисля така Искам някой да ми обясни, дали 39 ключа са копирали от тук: http://www.gimme5games.com/play-game/stunt-pilot или този който е правил играта е копирал 39 ключа?! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 20:40 | |
| Здрасти! Бях на разходка до преди малко и беше много забавно! Teya Kas от кинити ли си взе плаката? И разбира се- честито!!! Моят си го взех от киното и беше доста голям (вече го залепих и сега седи гордо на стената)! И в момента правя букет от такива лилиуми...и когато е готов ще ви го покажа! - Цитат :
- Искам някой да ми обясни, дали 39 ключа са копирали от тук:
http://www.gimme5games.com/play-game/stunt-pilot или този който е правил играта е копирал 39 ключа?! Не знам със сигурност,но не ми се вярва... Мите ,защо питаш за гимназиите? | |
|
| |
Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 20:58 | |
| - Цитат :
- Ами вие, Ейми, Дан, още ли ходите на училище или поради дълга си към рода нямате време за такива простотии?
Хейй!!!Училището не е простотия!!!И разбира се,че се върнахме в училище за известно време (все пак вече друг ни е настойник и нещата се промениха...),но Веспърите развалиха цялата работа... Но разбира се,Дан е на друго мнение...предпочита да си блъска главата над някоя загадка и да рискува живота си пред това да ходи на училище... П.П: Дан ,ако научи,че съм тук ще ми надуе главата... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 21:21 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 08:56 | |
| Добро Утро на всички | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 10:27 | |
| Ейми много добре позна ама ако трябва да избирам дали да ме изгорят в библиотека и да ходя на училище за жалост ще кажа училище | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 11:43 | |
| Здрастии!!! Хей,Дан ,много хубави мини-игри! Лелее...получила съм си Потърмор писмото в 5 часа сутринта!!! Сега...ме е страх да го отворя... Едит: Отворих го,но тъй като днес имам много работа навън и вкъщи утре ще разгледам по-подробно Потърмор-а! | |
|
| |
Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 12:11 | |
| Разбира се,Дан...съгласна съм с теб! Ужасяващо е да си на косъм от смъртта...на нас напоследък ни стана като навик за съжаление. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 12:17 | |
| Ейми,хич не ви завиждам за тази час от приключенията ви!Сигурно наистина си е ужасяващо! Е,приятели...аз отивам да си свърша задълженията за днес! За това ви пожелавам лек и слънчев и много позитивен ден и предполагам,че ще се видим по-късно! П.П: А също ще се захвана и със игрите с награди и доклада...нямам търпение да спечеля! А вие няма ли да ми бъдете конкуренция,Кахил? | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 13:49 | |
| Здрасти, Кахил ! Как сте? Аз съм прекрасно! Спечелих Глава 27 на The Medusa’s Plot. Сега се заемам с доклада. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 14:00 | |
| Teya Kas пробвай за Мадригали сигурен съм че ще ти хареса повече | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 14:01 | |
| Здравейте! Наистина много добри Мини игри! Аз отговорих вече на тази, който ми хареса най-много, ама още не съм си получил наградата Свилена , честито за писмото.... Аз още не съм получил Колкото до доклада... Нямам особено време.. Трябва да си подготвя до край лятното домашно, а и книгите от списъка ме чакат... Само ме е страх да не са всички като Евгений Онегин Аз днес се изявих като готвач и опекох една тава щрудел Току що го пробвах и е много вкусен | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 15:30 | |
| Съжалявам nikol4o Да питам някой от админите можем ли да си направим дискотека тука, тоест да можем да пуснем музика | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 15:32 | |
| О супер, дискотека....
Свилена питам защото тези които са в езикова гиназия учат с една година назад примерно тая година ще учим история за 9 клас а не за 10 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 19:06 | |
| Я...тука било много оживено докато ме е нямало! Честито Teya Kas ! Ники , не ти завиждам за лятното домашно...дано по-скоро успееш да го направиш!А също не знаех,че днес е международният ден на грамотността!Мерси за инфото,Ники ! А също,честито сладкишче!!! Може да ни почерпиш "виртуално" някой път с твоите сладкиши! Мите , наистина е гадно,че ще учите повечето разказвателни предмети с една година назад от другите гимназии (макар,че май и при другите е така с изключение на непрофилираните гимназии и училищата по изкуство). Дан, съгласна съм за дискотека...даже смятам,че нашата ще е по-хубава от оригиналната!!!Където е ужасно тъпкано,тъмно и шумно. | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 08 Сеп 2011, 19:09 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |