39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Флууд - В търсене на наименование...

Go down 
+14
Ейми Кахил
Дан Кахил
katnis kane
smiLe299
wolf 351
dsims
tania
Dageron321
Grizzly
Salem Saberhagen
Ton4o
TiaCahill97f
Arya Dröttningu
nikol4o
18 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
АвторСъобщение
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Години : 27
Агент : Celebrity

Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 12:54

Еее, браво хора, много сте изписали...
Вече имам чувството, че има проблем в мен...не мога да си харесвам книги. Влизам в книжарницата, стоя по 30-40 мин и излизам с празни ръце Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 748458 Даже от скука реших да почна да чета от препоръчителната литература. Ентусиазирана отварям книгата и...след 20 мин я затварям от отегчение...хм...както и да е..май за сега ще се придържам към мангата Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201
Иначе как сте?
Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 607543 , само да те попитам, че нещо съм изпуснала нишката, на какъв курс ходиш и какъв изпит ще взимаш?
Върнете се в началото Go down
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 13:40

Йеее....здрасти,хора! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 947527 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 180577

Как е? Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 660400

Трябва да ви се изфукам...Регистрирах се в Потърмор ии получих писмо...записана съм в кингата за магьосници от магическото перо.Толкова години си чаках писмото от "Хогуортс"...и най-накрая ще го получа. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 358796 sunny flower sunny flower Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 999787
Някой друг да се регистрира?Какъв ви е никнейма?Моят е ChaserPhoenix172 .
И другото е,че днес почнах курс за графичен дизайн.И в края на курса би трябвало да получа сертификат,което е яко.

Втори ден оправям бъркотията в стаята си,но...
Имам проблеми с побирането на книгите ми в библиотеката ми - няма никакво място...предложения? Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201

Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 696782 ,аз нямам акаунт в замундата и колкото и да се опитвам да се регистрирам все не успявам... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 851948

Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 607543 ,приграмата ти за лятото е много натоварена!Като за шампион по всичко! Very Happy
Надявам се само да не се преуморяваш много. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608 Успех на изпита! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 925572
Я кажи кой ти беше или кои ти бяха любимите моменти от "Хари Потър" 7.2,че ми е любопитно?Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 696782 ,ако иискаш и ти кажи. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 369291

Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 939362 ,явно не е излязла твоята книга...не се притеснявай...по едно време и с мен беше така,даже се отвръщавах от посредствените сюжети,които виждах в повечето книги.Вярно е,че си кипух много книги,които не ми харесват,но това е друго... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201
И аз харесвам мангата,стилът на рисуване е много изчистен.

П.П: Надето Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 696782 си е в София от 10 юли.Но има да полага изпити по история и български език за да си вземе диплома и в България.

Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 02 Авг 2011, 14:33; мнението е било променяно общо 1 път
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 14:24

Свилена аз се записах още първия ден ама не си записах името и ся го забраих Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 33374

Браво за курса Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608

За книгите бих ти предложил да ги слагаш една върху друга ама няма да я хубаво

Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 14:33

Ако знаеш на колко реда са книгите ми...4 реда и няма място да се провре лист хартия... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201

Падявам се си си записал паролата и си пазеш писмото за потвърждение в пощата,защото иначе май няма да можеш да влезеш... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 748458

П.П: Сега видях темата "Главоблъсканици" и се сетих,че имам нерешени загадки...ама ще почакат докато не почистя стаята си...
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 16:10

Хора да ви кажа нещо

Значи Егмонт са си айде да не казвам какви в този форум, слава богу че продължиха 39 ключа, но Дарън Шан нямаше такъв късмет... сигурно знаете тази страница

https://www.facebook.com/pages/Искаме-продължение-на-поредицата-за-Дарън-Шан-на-български-език-/125673984110837?ref=ts

Писах за Ибис дали ще издадът поредицата, но на дали в страницата долкото разбрах са питали други издателства и са им откзали Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 56810 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 56810 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 56810
Та взех идеята от страницата която са си измислили т.е. да си преведат книгите и кориците и да си ги изкарат в малки количество, потърсих едно печетарство http://www.pechatnaknigi.com/, не е кой знае колко известно, но става между фенове да си издадем книгата, писах им дали ще има някакви проблеми с корицата и самия превод че ние си го превеждаме тоест авторските права.Ако няма проблем ще се заема с превеждането на 4 та книга понеже, другите нищо не правят.

Навити ли сте

П.П.

Хора писаха ми от печатницита казаха че няма проблем че не сме купили авторските права щом ще си я печатаме между феновете.Така че смятам да почна превода, излиза някъде около 16 лева на книга знам, че е малко скъпо, но така се получава. Може ли да помоля някой който има книгите да ми снима предна и задна корица, странично, и първите 3 - 4 страници там нали знаете където пише заглавието и авторските права
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 20:37

Хееей!
Ох.. изморителен ден... Ходих и на Капитан Америка.. Ако някой има колебания дали да отиде - да отива веднага Very Happy:D Филмът е доста интересен, макар и да няма много ЗД в него....
Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 939362 , курсът е по немски Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 84201 А изпита е за покриване на 8ми клас езикова гимназия + един за ниво Б1, който си е към курса..
И аз днес се опитах да се регистрирам в Pottermore, ама...
Бях в автобуса, гледах си през телефона и си нямах и на идея какво е числото Very Happy:D Май ще се наложи да се регистрирам октомври... Толкова е тъпо, че съм на курс, когато обявяват задачата и когато се върна всичко е свършило Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 748458
Както и да е...
Много съм изморен, хора! Ще лягам... Пожелавам ви приятна и прохладна нощ и фазиизпълнени сънища Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 369291
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 21:10

Ники ако искаш да ти помогна да се регистрираш, ама май няма да може да стане с емейла Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 56810
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 13:46

Здравейте, хораа! Как сте? ^^ Съжалявам, че не ви пиша, но си ви чета иначе. Very Happy
Днеска около два часа обновяваха сайта на поредицата, но аз не намирам нищо ново, освен може би "Message boards", което не ми изглежда кой знае какво, пък във ФБ страницата обещаха до края на седмицата да пуснат нещо ново около поредицата, съмнявам се да е това :?
Гледах с приятели "Хари Потър и Даровете на Смъртта - Част 2" 2 пъти на IMAX 3D - на 17-ти и на 24-ти. Уникален беше Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 938570 Заслужаваше си парите и му пожелавам да мине още рекорди, защото си го заслужава!!! Музиката също беше невероятнаа, особено Lily's theme, направо те кара да настръхнеш, макар че мисля, че вариантът във втория трейлър е по-добър.
В Потърмор успях да се регна още на 31-ви Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 999787 , но не успях да присъствам на втория ден, защото имаше проблем с интернета. Повече няма да се регистрирам, де, просто ми е любопитно да видя какви са загадките и как са скрили перото.
Ники, успех на курса по немскии. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 546971 Свилена, и на теб за графичния дизайн Very Happy
Митко, съжалявам за "Дарън Шан". =/ Дано се получи това с фен превода!
Надявам се си прекарвате отлична ваканция ^^
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 16:43

И аз се регистрираааааах! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 938570 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 938570 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 938570 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 938570
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 17:05

Здравейте хора имам просто СТРАХОТНИ новини

За всички фенове на Дарън Шан вече може да се радват защото ще можем да си издадем 4та книга,
Така да ви кажа моя превод не стана, така че потърсих фирма която ще го преведе за добра цена ако наистина има много фенове,т.е. колкото са повече феновете толкова по малко пари ще се паднат на човек освен това за печатницата в сайта им има един калкулатор за изчисляване на цената на една книга незнам дали е фред един път ми показва 14 лева следващият 4 незнам но горе долу на човек книгата ще струва около 4 - 20 ( това е груба цена, не е истинската, вероятно ще е по евтина, ще ви дам повече информация когато го пресметна по точно)
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 18:06

Никии, честито!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 938570 И аз успях да видя днешната загадка. Беше ненормално лесна О.о Laughing А и май нещо се беше бъгнало и те отвеждаше директно на страницата, където пише, че си намерил магическото перо :? Тези трите дни водеше към сайта на Сони, към сайта на Гардиън и към сайта на Уорнър Брос, ама няма значение. Very Happy
Честито, Мите. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 512973

Btw, обновили са официалния сайт!! Има нова мисия, както и нещо като форум, но за да пиша в него ми трябва агентска карта, пък аз още не съм си направил. Сега ще прегледам новите работи изцяло! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 576245
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 18:30

Боже тези Ейми и Дан на бас се ловя че Дан е колкото мене а Ейми е и по - голяма или пък не... направо незнам ама като ги гледате така какво ще кажете
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 18:42

Даа, наистина са бая големи...О.о
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 18:47

Дан определено е по-голям от всички тук (може би само по-малък от Свилена), а Ейми със сигурност е по-малка от него. А мисията беше малоумна. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 748458

А като видя Ейми и чуя гласа си, си мисля за онези пропаднали момичета, които всичкото си време прекарват на купони и се напиват (разбирайте чагарките). Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 33374
http://the39clues-bg.info/
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 19:00

Да, Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 939362 , въпросът беше очудващо лесен...А аз се бях приготвил да търся из книгите...
Както и да е.. И без това за първи път можах да присъствам на задаването на загадка Very Happy

Колкото до актьорите... Да, малко са големи, ама... аз се придържам на фантазията...
И сюжетът на новите книги вече взе тотално да не ми харесва...
Е.. Какво правите в тази гореща привечер Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 369291
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 20:10

Здравейте!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 553116
Драго ми е да ви видя...въпреки,че цялата съм в прах... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201
На пък си закачих нов плакат на стената. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 358796

Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 607543,честито за акаунта в Потърмор! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 925572
А като видях днешната загадка си помислих,че ни се подиграват... Very Happy
Какво име ти се падна?

Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 696782 ,хубави новини! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608
Много се радвам.

Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 939362 ,интересно ми е,тъй като никога на съм ходила на Аймакс -на кой ред е най-добре да се гледа,защото четох,че екрана представлявал 8 етажна сграда?

Лелее ...това за мисията и Дан и Ейми...изглеждат ужасно големи (вярно,че са минали няколко години от 10-тата книга,ама...). Shocked
Дан,обаче наистина изглежда по-голям от Ейми...и исках да добавя,че се надявам те да не бъдат избрани тези Дан и Ейми за филма...просто не ми стоят добре.Ама Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 607543 е прав!Аз също се придържам към фантазиите си,ако нещо не ми харесва...а те,определено не ми харесват. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201
А мисията е прекъснах,защото днес няма да имма време да я довърша...утре ще седна да я направя на спокойствие и ще споделя мнение. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608

А сега отивам да нахраня котката не приятелката си,която е извън България.За това чао и сладки сънища! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 553116 Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 407102
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСря 03 Авг 2011, 20:44

Свиленаа, да, екранът е огромен, но за осеметажен не съм сигурен, макар че и аз така съм чел. Very Happy Тези последните два пъти като ходих веднъж бях на 9-ти ред, а втория път на 11-ти, не знам на кой от двата ми беше по-добре, но на единайсетия с един поглед можеш да обхванеш всичко, докато на девети по трябва да се оглеждаш мисля че. А звука също е бая силен ии преди
Spoiler:
нали имаше един шум, който започва да става все по-силен и по-силен и накрая всичко замлъква..та беше много яко. Very Happy
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeЧет 04 Авг 2011, 11:45

Здравейте хора,

искам да ви помоля нещо, ако сте фенове на Дарън Шан, чели сте книгите и искате да прочете и осталите книги от поредицата моля харесайте тази страница

https://www.facebook.com/pages/Поредицата-на-Дарън-Шан-на-български-език/228754830499518

и още нещо ако имате познати, близки или приятели които също като вас искат да прочетат останлите книги нека те също харесат страницата, понеже бройката от фенове има значение.
Повече информация ще ви дам скоро, относно цените
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeЧет 04 Авг 2011, 19:56

Здрасти! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 805287

Как си прекарахте днес? Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608
Аз много весело. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201
Първо бях пак на "Хари Потър" 7.2,а после братовчед ми и леля ми (които знаеха,че съм на кино) ме пресрещнаха в лабиринта от коридори на излизане от киното и ме съобщиха,че са ми купили билет за "Мечо Пух" и са ме чакали да изляза от киното 1 час и не съм можела да откажа....хич не ми се искаше да си развалям вкуса с "Мечо Пух" след такъв великолепен филм,но не исках да ги разочаровам и приех... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201 и беше забавно в крайна сметка...особено един момент с Прасчо - той трябваше да спаси приятелите си,които бяха паднали в една голяма и дълбока дупка и им предлагаше различни алтернативни начини за излизане,но когато се стигна до въжето,Прасчо взе,че преброи хората в дупката и го разряза на толкова части и ги провеси през дупката за да могат да се изкачат...толкова се смях.... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 33374

Та сега наминах да ви видя...защото заминавам за "Метро"... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608
Лека вече на всички! flower sunny

П.П: Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 696782 ,аз не съм чела книгите за Дарън...сториха ми се малко неприятни и имаше доста насилие...права ли съм?
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСъб 06 Авг 2011, 11:52

Здрасти на всички! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 805287

Исках да ви попитам за новата мисия - да ви е правила проблеми?Че мен ме изхвърля като стигна на играта с пружините и тирбушона...
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeСъб 06 Авг 2011, 20:31

Аз се оправих с мисията... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201

Иначе как сте всички? Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608

Аз слушам музика и трия едни неща от една рисунка...

Чудех се....много ми се искаше да си имаме една тема във форума за любими моменти и реплики от книгите 39 ключа.Бихте ли писали в такава тема или според вас не е необходима.На мен ми се стори хубава идея не знам за вас.

Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 07 Авг 2011, 15:32; мнението е било променяно общо 1 път
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeНед 07 Авг 2011, 15:32

Здравейте!!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 805287
Като гледам само аз си говоря във флууда,тъй че... Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201

smiLe299 Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 939362 ,радвам се,че бързо се приспособяваш към форума. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608 Само едно въпросче- джантълмен или госпожица си? Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 84201

Как сте,хора?
Във Варна е много горещо и аз не смея да си подам носа навън...

Толкова много Джанъси Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 939362 на едно място,отдавна не бях виждала! Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 838201
Как върви,братовчеди!
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeНед 07 Авг 2011, 15:41

Мии..джентълмен Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 311608 Ноо ще си скрия годините, че съм малко по-малък от вас.. Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 736479
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeНед 07 Авг 2011, 15:45

Леле... колко много Джанъс...
Как върви братовчеди?
Аз вчера се върнах от едно наистина великолепно място до Варна - Шерба.. Толкова много дървета през живота си не бях виждал.. Беше наистина като в приказка.. По случайност открихме комплекса, който пък се оказа напълно нов.... Прекарах си страхотно и навярно скоро ще отидем пак sunny
Мите, супер е, че си се заел така усилено с продължението на поредицата! Аз лично отдавна загубих интерес към нея, защото останалите книги не ми харесаха толкова... Всъщност, как ще разпространиш копията из страната?

Добре дошъл и на новия член на Джанъс Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 939362!
Ама няма ли да се появи и един Томас... много ми е самотно вече Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 680936
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitimeНед 07 Авг 2011, 15:47

Охоо, благодаря за посрещането. Very Happy
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 9 Icon_minitime

Флууд - В търсене на наименование...
Върнете се в началото 
Страница 9 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд - В търсене на наименование...
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4
» Флууд

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: