| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 12:54 | |
| Еее, браво хора, много сте изписали... Вече имам чувството, че има проблем в мен...не мога да си харесвам книги. Влизам в книжарницата, стоя по 30-40 мин и излизам с празни ръце Даже от скука реших да почна да чета от препоръчителната литература. Ентусиазирана отварям книгата и...след 20 мин я затварям от отегчение...хм...както и да е..май за сега ще се придържам към мангата Иначе как сте? Ники , само да те попитам, че нещо съм изпуснала нишката, на какъв курс ходиш и какъв изпит ще взимаш? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 13:40 | |
| Йеее....здрасти,хора! Как е? Трябва да ви се изфукам...Регистрирах се в Потърмор ии получих писмо...записана съм в кингата за магьосници от магическото перо.Толкова години си чаках писмото от "Хогуортс"...и най-накрая ще го получа. Някой друг да се регистрира?Какъв ви е никнейма?Моят е ChaserPhoenix172 . И другото е,че днес почнах курс за графичен дизайн.И в края на курса би трябвало да получа сертификат,което е яко. Втори ден оправям бъркотията в стаята си,но... Имам проблеми с побирането на книгите ми в библиотеката ми - няма никакво място...предложения? Мите ,аз нямам акаунт в замундата и колкото и да се опитвам да се регистрирам все не успявам... Ники ,приграмата ти за лятото е много натоварена!Като за шампион по всичко! Надявам се само да не се преуморяваш много. Успех на изпита! Я кажи кой ти беше или кои ти бяха любимите моменти от "Хари Потър" 7.2,че ми е любопитно?Мите ,ако иискаш и ти кажи. Миша ,явно не е излязла твоята книга...не се притеснявай...по едно време и с мен беше така,даже се отвръщавах от посредствените сюжети,които виждах в повечето книги.Вярно е,че си кипух много книги,които не ми харесват,но това е друго... И аз харесвам мангата,стилът на рисуване е много изчистен. П.П: Надето си е в София от 10 юли.Но има да полага изпити по история и български език за да си вземе диплома и в България.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 02 Авг 2011, 14:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 14:24 | |
| Свилена аз се записах още първия ден ама не си записах името и ся го забраих Браво за курса За книгите бих ти предложил да ги слагаш една върху друга ама няма да я хубаво | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 14:33 | |
| Ако знаеш на колко реда са книгите ми...4 реда и няма място да се провре лист хартия... Падявам се си си записал паролата и си пазеш писмото за потвърждение в пощата,защото иначе май няма да можеш да влезеш... П.П: Сега видях темата "Главоблъсканици" и се сетих,че имам нерешени загадки...ама ще почакат докато не почистя стаята си... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 16:10 | |
| Хора да ви кажа нещо Значи Егмонт са си айде да не казвам какви в този форум, слава богу че продължиха 39 ключа, но Дарън Шан нямаше такъв късмет... сигурно знаете тази страница https://www.facebook.com/pages/Искаме-продължение-на-поредицата-за-Дарън-Шан-на-български-език-/125673984110837?ref=tsПисах за Ибис дали ще издадът поредицата, но на дали в страницата долкото разбрах са питали други издателства и са им откзали Та взех идеята от страницата която са си измислили т.е. да си преведат книгите и кориците и да си ги изкарат в малки количество, потърсих едно печетарство http://www.pechatnaknigi.com/, не е кой знае колко известно, но става между фенове да си издадем книгата, писах им дали ще има някакви проблеми с корицата и самия превод че ние си го превеждаме тоест авторските права.Ако няма проблем ще се заема с превеждането на 4 та книга понеже, другите нищо не правят. Навити ли сте П.П. Хора писаха ми от печатницита казаха че няма проблем че не сме купили авторските права щом ще си я печатаме между феновете.Така че смятам да почна превода, излиза някъде около 16 лева на книга знам, че е малко скъпо, но така се получава. Може ли да помоля някой който има книгите да ми снима предна и задна корица, странично, и първите 3 - 4 страници там нали знаете където пише заглавието и авторските права | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 20:37 | |
| Хееей! Ох.. изморителен ден... Ходих и на Капитан Америка.. Ако някой има колебания дали да отиде - да отива веднага :D Филмът е доста интересен, макар и да няма много ЗД в него.... Миша , курсът е по немски А изпита е за покриване на 8ми клас езикова гимназия + един за ниво Б1, който си е към курса.. И аз днес се опитах да се регистрирам в Pottermore, ама... Бях в автобуса, гледах си през телефона и си нямах и на идея какво е числото :D Май ще се наложи да се регистрирам октомври... Толкова е тъпо, че съм на курс, когато обявяват задачата и когато се върна всичко е свършило Както и да е... Много съм изморен, хора! Ще лягам... Пожелавам ви приятна и прохладна нощ и фазиизпълнени сънища | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 21:10 | |
| Ники ако искаш да ти помогна да се регистрираш, ама май няма да може да стане с емейла | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 13:46 | |
| Здравейте, хораа! Как сте? ^^ Съжалявам, че не ви пиша, но си ви чета иначе. Днеска около два часа обновяваха сайта на поредицата, но аз не намирам нищо ново, освен може би "Message boards", което не ми изглежда кой знае какво, пък във ФБ страницата обещаха до края на седмицата да пуснат нещо ново около поредицата, съмнявам се да е това :? Гледах с приятели "Хари Потър и Даровете на Смъртта - Част 2" 2 пъти на IMAX 3D - на 17-ти и на 24-ти. Уникален беше Заслужаваше си парите и му пожелавам да мине още рекорди, защото си го заслужава!!! Музиката също беше невероятнаа, особено Lily's theme, направо те кара да настръхнеш, макар че мисля, че вариантът във втория трейлър е по-добър. В Потърмор успях да се регна още на 31-ви , но не успях да присъствам на втория ден, защото имаше проблем с интернета. Повече няма да се регистрирам, де, просто ми е любопитно да видя какви са загадките и как са скрили перото. Ники, успех на курса по немскии. Свилена, и на теб за графичния дизайн Митко, съжалявам за "Дарън Шан". =/ Дано се получи това с фен превода! Надявам се си прекарвате отлична ваканция ^^ | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 16:43 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 17:05 | |
| Здравейте хора имам просто СТРАХОТНИ новини
За всички фенове на Дарън Шан вече може да се радват защото ще можем да си издадем 4та книга, Така да ви кажа моя превод не стана, така че потърсих фирма която ще го преведе за добра цена ако наистина има много фенове,т.е. колкото са повече феновете толкова по малко пари ще се паднат на човек освен това за печатницата в сайта им има един калкулатор за изчисляване на цената на една книга незнам дали е фред един път ми показва 14 лева следващият 4 незнам но горе долу на човек книгата ще струва около 4 - 20 ( това е груба цена, не е истинската, вероятно ще е по евтина, ще ви дам повече информация когато го пресметна по точно) | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 18:06 | |
| Никии, честито!! И аз успях да видя днешната загадка. Беше ненормално лесна О.о А и май нещо се беше бъгнало и те отвеждаше директно на страницата, където пише, че си намерил магическото перо :? Тези трите дни водеше към сайта на Сони, към сайта на Гардиън и към сайта на Уорнър Брос, ама няма значение. Честито, Мите. Btw, обновили са официалния сайт!! Има нова мисия, както и нещо като форум, но за да пиша в него ми трябва агентска карта, пък аз още не съм си направил. Сега ще прегледам новите работи изцяло! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 18:30 | |
| Боже тези Ейми и Дан на бас се ловя че Дан е колкото мене а Ейми е и по - голяма или пък не... направо незнам ама като ги гледате така какво ще кажете | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 18:42 | |
| Даа, наистина са бая големи...О.о | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 18:47 | |
| Дан определено е по-голям от всички тук (може би само по-малък от Свилена), а Ейми със сигурност е по-малка от него. А мисията беше малоумна. А като видя Ейми и чуя гласа си, си мисля за онези пропаднали момичета, които всичкото си време прекарват на купони и се напиват (разбирайте чагарките). | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 19:00 | |
| Да, Ники , въпросът беше очудващо лесен...А аз се бях приготвил да търся из книгите... Както и да е.. И без това за първи път можах да присъствам на задаването на загадка Колкото до актьорите... Да, малко са големи, ама... аз се придържам на фантазията... И сюжетът на новите книги вече взе тотално да не ми харесва... Е.. Какво правите в тази гореща привечер | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 20:10 | |
| Здравейте!! Драго ми е да ви видя...въпреки,че цялата съм в прах... На пък си закачих нов плакат на стената. Ники ,честито за акаунта в Потърмор! А като видях днешната загадка си помислих,че ни се подиграват... Какво име ти се падна? Мите ,хубави новини! Много се радвам. Ники ,интересно ми е,тъй като никога на съм ходила на Аймакс -на кой ред е най-добре да се гледа,защото четох,че екрана представлявал 8 етажна сграда? Лелее ...това за мисията и Дан и Ейми...изглеждат ужасно големи (вярно,че са минали няколко години от 10-тата книга,ама...). Дан,обаче наистина изглежда по-голям от Ейми...и исках да добавя,че се надявам те да не бъдат избрани тези Дан и Ейми за филма...просто не ми стоят добре.Ама Ники е прав!Аз също се придържам към фантазиите си,ако нещо не ми харесва...а те,определено не ми харесват. А мисията е прекъснах,защото днес няма да имма време да я довърша...утре ще седна да я направя на спокойствие и ще споделя мнение. А сега отивам да нахраня котката не приятелката си,която е извън България.За това чао и сладки сънища! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 03 Авг 2011, 20:44 | |
| Свиленаа, да, екранът е огромен, но за осеметажен не съм сигурен, макар че и аз така съм чел. Тези последните два пъти като ходих веднъж бях на 9-ти ред, а втория път на 11-ти, не знам на кой от двата ми беше по-добре, но на единайсетия с един поглед можеш да обхванеш всичко, докато на девети по трябва да се оглеждаш мисля че. А звука също е бая силен ии преди - Spoiler:
Волдемор да "убие" Хари
нали имаше един шум, който започва да става все по-силен и по-силен и накрая всичко замлъква..та беше много яко. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 04 Авг 2011, 11:45 | |
| Здравейте хора, искам да ви помоля нещо, ако сте фенове на Дарън Шан, чели сте книгите и искате да прочете и осталите книги от поредицата моля харесайте тази страница https://www.facebook.com/pages/Поредицата-на-Дарън-Шан-на-български-език/228754830499518 и още нещо ако имате познати, близки или приятели които също като вас искат да прочетат останлите книги нека те също харесат страницата, понеже бройката от фенове има значение. Повече информация ще ви дам скоро, относно цените | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 04 Авг 2011, 19:56 | |
| Здрасти! Как си прекарахте днес? Аз много весело. Първо бях пак на "Хари Потър" 7.2,а после братовчед ми и леля ми (които знаеха,че съм на кино) ме пресрещнаха в лабиринта от коридори на излизане от киното и ме съобщиха,че са ми купили билет за "Мечо Пух" и са ме чакали да изляза от киното 1 час и не съм можела да откажа....хич не ми се искаше да си развалям вкуса с "Мечо Пух" след такъв великолепен филм,но не исках да ги разочаровам и приех... и беше забавно в крайна сметка...особено един момент с Прасчо - той трябваше да спаси приятелите си,които бяха паднали в една голяма и дълбока дупка и им предлагаше различни алтернативни начини за излизане,но когато се стигна до въжето,Прасчо взе,че преброи хората в дупката и го разряза на толкова части и ги провеси през дупката за да могат да се изкачат...толкова се смях.... Та сега наминах да ви видя...защото заминавам за "Метро"... Лека вече на всички! П.П: Мите ,аз не съм чела книгите за Дарън...сториха ми се малко неприятни и имаше доста насилие...права ли съм? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 06 Авг 2011, 11:52 | |
| Здрасти на всички! Исках да ви попитам за новата мисия - да ви е правила проблеми?Че мен ме изхвърля като стигна на играта с пружините и тирбушона... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 06 Авг 2011, 20:31 | |
| Аз се оправих с мисията... Иначе как сте всички? Аз слушам музика и трия едни неща от една рисунка... Чудех се....много ми се искаше да си имаме една тема във форума за любими моменти и реплики от книгите 39 ключа.Бихте ли писали в такава тема или според вас не е необходима.На мен ми се стори хубава идея не знам за вас.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Нед 07 Авг 2011, 15:32; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Авг 2011, 15:32 | |
| Здравейте!!! Като гледам само аз си говоря във флууда,тъй че... smiLe299 ,радвам се,че бързо се приспособяваш към форума. Само едно въпросче- джантълмен или госпожица си? Как сте,хора? Във Варна е много горещо и аз не смея да си подам носа навън... Толкова много Джанъси на едно място,отдавна не бях виждала! Как върви,братовчеди! | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Авг 2011, 15:41 | |
| Мии..джентълмен Ноо ще си скрия годините, че съм малко по-малък от вас.. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Авг 2011, 15:45 | |
| Леле... колко много Джанъс... Как върви братовчеди? Аз вчера се върнах от едно наистина великолепно място до Варна - Шерба.. Толкова много дървета през живота си не бях виждал.. Беше наистина като в приказка.. По случайност открихме комплекса, който пък се оказа напълно нов.... Прекарах си страхотно и навярно скоро ще отидем пак Мите, супер е, че си се заел така усилено с продължението на поредицата! Аз лично отдавна загубих интерес към нея, защото останалите книги не ми харесаха толкова... Всъщност, как ще разпространиш копията из страната? Добре дошъл и на новия член на Джанъс ! Ама няма ли да се появи и един Томас... много ми е самотно вече | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Авг 2011, 15:47 | |
| Охоо, благодаря за посрещането. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |