| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 27 Май 2011, 23:07 | |
| О, учещи и завършила , как е настроението? И аз да се включа... . Викам си "скучноооооо....". Прерових фейсбук, играх някви игри, четох книга, ама не седнах да уча... И тогава БУМ- идея- https://the39clues.forummotion.com . Мале, как ми е мъчно, че нямам време за вас... Браво, Ники ... аз имам една грешка на тестовата част и една допълнителна запетая съм сложила на текста за поправяне, а и една ааааааадски глупава грешка (направо ме е срам )- написах бай Ганьо... ще се изям... иначе преразказа беше мн лесен. Да се надяваме, че имам над 75 точки (5ца) Браво и на другото Ники за проекта. Да ти кажа- твърдо съм се ориентирала към 1ва, ама с НЕ... нищо чудно др година да се видим. И естествено- абитурентката Честито завършване. Как е живота на безработна (с това подигравам сестра ми сега)(надявам се да не се обидиш )? Или си си намерила нещо за през лятото? По-добре да си почиваш, че др година ще има зор Мерси на всички за пожелания успех за матурите | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 04 Юни 2011, 21:03 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Юни 2011, 16:59 | |
| Ей, седмокласниците, видях ви резултатите! Велики сте! Поздравления и на двамата! Сега ви остава само да си набележите, ако още не сте го направили, училището, което ви допада най-много! И отново - Поздравления! Обаче вече нямате извинение да не влизате във форума :D | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Юни 2011, 19:49 | |
| Хейй, здрастии! Моят бал е 34.178 и ме е много кеффф, защото ако баловете се запазят същите като миналата година, влизам в НЕГ-а, та дано!!!!! Браво, Миша и Васкоо, страхотни резултати имате!!!! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Юни 2011, 21:51 | |
| Мерси... и браво Ники А за др Ники вече официално да ме очаква (освен ако нещо не се обърка, но е 99.999% сиг че няма да се случи) Свилена как ти минаха изпитите...забравих да те питам.И учи, кандидат-студентските не са лесни(май ) Да кажеш как е минала графиката.. А, и да честитя на Васко, макар че явно няма да влезе скоро. EDIT: Аз ся видях, той Васко май също ще те посещава, Ники | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 09 Юни 2011, 22:20 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 10 Юни 2011, 13:35 | |
| Здравейте, какво правите Ако питате мен аз имам сумалити контролни следващата седмица имаме 4, а пък как искам да съм във ваканция много ти завиждам Свилена и на други също. Засега съм набелязал за цел да си купя няколко книги около 14 - 16 лошото е че съм останал само с три лева и в момента се чудя какво да направя или какво да продам, защото имам едни списания ейтука дето не ми трябват. Да ви питам някой от чел ли е някой от тези книги - Хиперион, Ендимион, Хобит, Силмарилион и Роботите. Какво сте намисли да правите през лятото, аз ще ходя на каваците от 17 до 26 юли. Ще гледате ли Трансформърс 3 на 29 юни ? Свилена ти сега ще влизаш ли някъде в университет в нещо | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 12 Юни 2011, 18:37 | |
| Здрасти,Кахил! Как сте? Мите ,успех на контролните!Стискам ти палци! Недей ми завижда за ваканцията.....ще ми излезе през носа с всичките кандидат-студенски изпити! Може да си продадеш списанията на книги втора употреба,мисля...скоро видях една обява във вестника,че се изкупуват списания и стари книги...пробвай се! Още от сега ти пожелавам приятно прекарване на ваканцията!!!Сигурна съм,че ще бъде много забавно! Смятам да кандидатствам в Търново с рисуване и като зъботехник във Варна.Надявам се да ме приемат и на двете места,а после да си избера... Аз не харесвам трансформърите,особенно като се ужасих от първия фълм... но ще посетя "Х-мен: Първа вълна".... | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 12 Юни 2011, 19:13 | |
| Здравейте! Мите, не си единствения с много контролни Ама се надявам вече след следващата седмица всичко да свърши Свилена , добри избори И аз от сега се чудя дали да не кандидатствам за зъболекар Колкото до трансформърс... Поредицата много ми харесва, но едва ли ще отида на филма, тъй като бюджета ми е ограничен След като отидох на Карибски Пирати, сега, след като свършат всички контролни, ще отида на филма който чакам от толкова отдавна - Х-мен Направо се ядосвом, че не мога да отида още в този момент.... Миша , вече те чакам официално С немски си избра нали? Само трябва да ми кажеш коя паралелка си и ме очаквай по някое време септември Сега ще поразгледам филмите в Замунда и ще си пусна някой.. Приятна вечер =] | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 12 Юни 2011, 19:34 | |
| Здрвейте, приятели! Свилена, радвам се за теб, че си във ваканция! Успех на кандидат-студентските изпити и се наслаждавай на заслужената си почивка след матурите! Браво на седмокласниците (след няколко месеца вече осмокласници)! Иначе сега положението при мен е нормално, не сме чак толкова натоварени колкото повечето по това време на учебната година, тъй че засега не мога да се оплача. Седмицата от 20-ти се очертава за ми е напълно свободна, евентуално да ме изпитат по география. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 18:25 | |
| ХОРАААААА!!!! Приета съм от 1-во желание-1-ва с немски Седмокласници, какво става- доволни ли сте от класирането? Васко не е приет в 1-ва, ама и MГ е добро решение.
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Пет 24 Юни 2011, 18:42; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| |
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 18:43 | |
| Браво Аз съм адски доволна, ама като гледам Васко хич не е... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 20:29 | |
| Хей! Здрасти на всички! Съжалявам,че не наминавам,обаче ми е много натоварено и така ще бъде до 13 юли,когато ми е последният кандидатстуденски изпит... Ники ,Миша - страшни сте!!!! Честито за това,че сте приети там,където искахте! Васе ,не съжалявай!Сигурно така е станало за твое добро... Феновете на Хари,вълнуват ли се за края на епиката? Синема сити,май са пуснали предварителна продажба на билетите..... жалко,че във Варна нямаме Синема Сити... А това за Pottermore звучи наистина много интересно...чакам октомври... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 23:23 | |
| Охх, здравейте след толкова много време. Извинявайте, че не влизах, но нямах никакво време. Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден, както и за кандидатстването. Не влязох в 1-ва, но МГ не е лошо. Вие как сте? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 23:31 | |
| Аз съм мн спокойна вече...Васко, защо не пробваш 2ро класиране? Флууд зоната вече стана пълен чат и аз здраво съм се заела това да се случи колкото се може по-бързо Свилена, айде още малко до 13 и после Мн ти завиждам... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 23:32 | |
| Аз ще остана за 2-ро. Трябват ми 3 стотни за да вляза с английски. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 23:38 | |
| Късмет...Английски в 1ва ли? И понеже Тончо ще ме намрази...аз му пожелавам една страхотна седмица и да се дипломира с пълно 6 (звуча кат някаква зубарка ) | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 24 Юни 2011, 23:41 | |
| Дам 1-ва. Пък, ако не информационни технологии, като се замисля ме устройва. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Юни 2011, 11:05 | |
| Здравейте, колеги! Наминавам да честитя на седмокласниците! А и да се похваля, че селед като миналата годинина имах една петица по физика, но тази година няма нито една петица! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Юни 2011, 14:07 | |
| Ей, хора, честито! Радвам се за всички ви! Васко, кога ще излязат резултатите от второто класиране? Миша, записването кога е? Защото класната ми стая е всъщност там където ще се записвате.. Едната от двете де и ни изгониха на 4тия етаж :D:D От понеделник сме там Мите , браво за отличния успех! И аз на там се целя... Само понеделник да мине и ще ви кажа.. За сега под въпрос е само българския, защото още не ни е върнал класните, и биологията, но там не мисля, че ще имам проблеми =] | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Юни 2011, 16:50 | |
| Мерси за поздравите. Ники , записването е от понеделник до сряда, така че за 1 ден още ще сте в старата си стая Мите , честито и да не се поддаваш на тея 5-ци | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Юни 2011, 16:54 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 25 Юни 2011, 20:17 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Юни 2011, 11:37 | |
| Второто класиране ще излезе на 30-ти или 1-ви.Еви, честито за пълния отличен. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|