| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 16 Сеп 2011, 19:58 | |
| | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 16 Сеп 2011, 20:00 | |
| Ще ви почерпя, понеже вече съм ТОП Агент. За да не ви присяда по едно питие: А, който иска - плодове: Едит:Напишете нещо деее. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 11:06 | |
| | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 15:48 | |
| Здрасти! Нощта на 15 септември сънувах много странен сън. Аз и една приятелка бяхме в жилищен блок. Някак отключихме вратата на един апартамент. Първоначално идеята ни беше да влезем и да излезем, но не знам как решихме нещо да бъгнем лаптопа. И такаа, почнахме за разглобяваме лаптопа, но по време на разглобяването аз съборих поне 2 кутийки с моливи. По едно време един човек(собственика на апартамента) дойде, видя ни, почервеня, даже започна да пуши и взе да ни се кара. Аз почвах да се обяснявам... и се събудих. Ако някой иска може да направя тема Нашите сънища. Какво мислите? Свилена , мерси. Вземи още ако искаш. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 16:53 | |
| Здравейте, хора! Ако знаете колко ми се спи :X Не знам как се държа на крака. Училището вече си е както преди и имам чувството, че уча от 1 месец без да съм спрял В крайна сметка, в последната седмица на септември ще имаме 4 входни нива / има още няколко предмета по които още не сме имали часове и сигурно и по тях ще имаме/ + големия тест върху лятното домашно по АЕ. Да не говорим, че тогава ми и почва курса по НЕ и "Грижа за ученика" по АЕ... Не знам изобщо как ще имам време за вас.... Днес имахме час по история... Оказа се, че първите преговорни часове ще караме на български, обаче ние не преговаряхме, ами госпожата ни разказва някакви любопитни неща... Бяха интересни, но историята ми е най-омразният предмет и си мислех, че с тези преговори ще мога да направя нещо на входното.. Но уви! Господина ни по география ни съобщи, че и на входното ще има дължини на реки и височина на върхове И ще трябва да науча столиците на всички европейски държави, а това нещо не ми се отдава Така.. оплаках ви се.. Макар и да има още куп неща Като се наспя ще бъда в по-хубаво настроение, обещавам А как мина вашия ден? И Тия , честито! Почерпката беше много вкусна | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 16:57 | |
| Здравейте на всички! Ами..аз нямам такова чувство, като теб.Уча по малко, на малки порции, географията и историята ми се отдават, любими предмети са ми (особено географията) и от сега знам всички европейски и африкански столици .По математика ще имаме входно, но се справям много добре по математика, но трябва да си защитавам титлата по география (9-то място на национален кръг) и титлата по история (3-то място на областен кръг и 19-то на национален според резултата от областния) . | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 17:30 | |
| Аз пък съм силна по математика. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 18:01 | |
| Ей, невероятни постижения по география и история! Двата предмета ми станаха антипатични заради учителите. По история до 7 клас беше един звяр , въпреки че на нея дължа знанията си по история. По география, госпожата до 7ми клас разказваше много скучно и макар че стоях на първия чин нищо не ми влизаше в главата Миналата година се поопитах нещо да науча, но всичко ми отлетя от главата през лятото Колкото до столиците, винаги са ми били объркващи Знам главно на западните страни, което не е много Но утре ще ги науча и можеш да ме изпитваш | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 19:19 | |
| Тея ,мерси за предложението,но аз ще се въздържа от още почерпка... Хубава идея за тема за сънища,но аз почти никога не си ги спомням(преди не беше така ).... Ники ,мой си много натоварен!Уау...втори ден,а са ви луднали... Успех при научаването на столиците на Европа и на континет Африка! Ние ги учихме в 7 клас и ни изпитваха и имахме конторни над тях и оттогава не сме учили на ново столици... smiLe299 ,страхотни постижения по география и история! Ти си първият човек,освен мен,който чувам да харесва историята! Значи имаме общ интерес - историята си ми беше най-любимият предмет в училище и до сега обичам да прегреждам разни исторически документи... Сега имам намерение да изгледам един епизод на "доктор Хаус" и да си легна,защото много ми се спи нещо... Пожелавам ви слънчева неделя и по-малко домашни за писане! | |
|
| |
Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 19:42 | |
| Здравейте,агенти! Исках само да ви съобщя,че на всеки две седмици,освен книгата,която се припомня ще се сменя и фона на форума в тон с ключа на клана,който е открит в съответната книга!За това очаквайте и допълнителни изненади занапред от мен и Дан! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 20:52 | |
| Здрасти! Варненци, може да ви навестя другата седмица. Във Варна горещо ли е? Искате ли да изгледаме едно кино? Лека нощ от мен, че ме карат да лягам, не че ще спя де. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 17 Сеп 2011, 21:19 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 08:24 | |
| Добро утро! Добре ли спахте? Свилена , Стефи , ще ме вземете ли с вас в библиотеките? Много обичам да чета. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 08:32 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 09:01 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 10:09 | |
| Хайде пишете де хора! Ники , може ли да дадеш снимка на рибките? Четох, че имат интересни цветове. Защо вече никой не пише в Роуплея? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 10:34 | |
| Здравейте,колеги! Teya Kas ,харесва ми идеята за киното във Варна и съм навита.Не знам обаче дали Ники и Миша ще имат време за кино,защото са много натоварени в училище за жалост... И разбира се,че с удоволствие,всеки който обича да чете е добре дошъл в библиотеката!(да знаете,че варненската не е от най-хубавите!) За Роуплея...не знам! Аз никога не съм писала там.... Днес имам намерение да си прекарвам деня в попълване на една тетрадка специално за "Хари Потър",която си я направих облепена със стикери и стана много готска. А после може със семейството ми да излезем извън града по случай рожденият ден на майка ми. За това ако не мога да вляза по-късно искам да пожелая на всички лек и приятен ден и приятен старт на учебната седмица утре! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 10:57 | |
| Свилена , още не е сигурно кога, защото 23 може да сме на гроздобер, но мама и тате на 23 имат годишнина и може тогава да дойдем. Ако не на 23 то на 25. Но ако ще идваме то ще бъде един от 4-те почивни дни. Косатата ти руса ли е? Защото вчера разбрах, че моята е руса. Винаги са ми казвали, че косата ми е кестенява, но била светло кестенява или тъмно руса и започвам да се мисля за тъпа. И разбира се-честито на майка ти! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 11:29 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 12:16 | |
| - smiLe299 написа:
- Teya Kas написа:
- smiLe299 написа:
- Teya Kas написа:
- Добро утро!
Добре ли спахте?
Свилена , Стефи , ще ме вземете ли с вас в библиотеките? Много обичам да чета. Колкото книги ни позволят, Тея .Ти ще се биеш отвън . Мен никой няма да ме нападне. Ти ще трябва да се биеш отвън. По-силен си, вярно, че и аз съм силна, но ти си момче, а и си по-голям от мен. Тея, аз съм на 12 и съм тренирал самозащита само за 2 седмици, а и съм Джанъс . Аз мисля, че трябва да намерим семейство Холт, та те да се бият. Аз съм на 9 и съм най-малката във форума. Страхотен аватар! Хайде да се освежим: http://vbox7.com/play:d2421a56 Много ме кефи! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 12:30 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 17:00 | |
| Хей, хора! Днес започнах да уча за входните нива, и ми е доста забавно да си припомням старите неща Смайъл, готов съм със столиците! Знам ги всички + дали с монархии или републики! Тея, честно, не знам дали ще имам свободно време! И ние май ще сме на гроздобер Свилена , честити й и от мен Сега отивам да чета, Декамерон, защото трябва да сме подготвени за утре Щом сме почнали с поздравите - от 2 дни я слушам и ми става все по забавна https://www.youtube.com/watch?v=1E-Hleh3UCEА вие какво правите? Едит: Леле колко | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 17:13 | |
| Хора, хора! Трябват ми още двама и пиша 500. Ники , чета си старите съобщения в Скайп. Пишете дееее! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 18 Сеп 2011, 21:01 | |
| Хей, хора!(Мите ) Написахте ли домашните? Аз бях забравила да напиша химна в тетрадката по човек и общество(ЧО) та дописах в 16.15. Утре успешно учене! Лека нощ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 06:57 | |
| Добро утро! Как спахте? Лелее, правя троен пост. Но тук не важи правилото трите поста. Нали? Не забравяйте да гласувате в БГ ТОП-а. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|