39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 10:47 | |
| Здрасти,хора! Гледам добре сте се разписвали докато ме е нямало вчера! Благодаря за поздравите!Ще ги прадем на майка ми! smiLe299 ,честит нов аватар! Ники ,успех на входните нива и приятно припомняне на нещата!Доста бързо си научил столиците! Ники ,ние не изучавахме "Декамерон" за мое щастие...обаче още не си стигнал до Данте Алигиери и "Ад",който е просто феноменално гнусен... И ви завиждам и на двамата - Ники и Тея ,че ще ходите на гроздобер...винаги ми е било интересно...гледала съм научно популярни филмчета и съм чела,но сигурно на живо е много по-интересно... Тея ,да си рус не е лошо!Даже е симпатично,защото има много малко естествено руси хора,които са и умни!Аз по принцип съм с черна коса,но имам бонус от както съм се родила-четвърт от косата ми е руса за това съм половин блонди... Дано на всички учебният ден да е минал успешно,а за тези за които предстои - приятно прекарване! Аз ще ходя да празнувам,защото си имам повод! Любимият ми герой-има рожден ден!(само дето е май Хърмаяни е малко нъмръщена,защото времето във Варна е доста странно... ) Чао за сега и лек ден от мен! | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 11:18 | |
| Свилена , говориш за Ема Уотсън, нали? Защото ако говориш за нея си се объркала. Потърсих в Гугъл и ми казва, че тя е родена 15 април 1990г.(21). Готин подпис. И аватар.
Последната промяна е направена от Teya Kas на Пон 19 Сеп 2011, 11:26; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 11:21 | |
| Не,говоря за героинята Хърмаяни Грейнджър от книгите,която се играе от Ема Уотсън(която е родена на 15 април 1990,точно така!)! Мерси! | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 18:27 | |
| Хай, хора!
Днеска беше сконфузно, неприятно и много гадно в училище, поне за мен. Първо в началото на деня, естествено започнаха да ми се подиграват.Аз не обръщам внимание, показвам един знак и толкова .Неприятното беше, че ме изиграха да напиша грешен отговор на задача и заради тях имам 5, въпреки, че в началото бях написал верния отговор (0), ама после ми викат всички, че било 240, ама се оказа, че писали 0 и аз си останах с 5! За капак ма всичко накрая на деня, ме заляха с вода! Утре ще има отмъщение!!
П.п: Иначе вие как сте?? Кажете някакви добри новини, моля ви!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 19:10 | |
| Здравейте пак! Денят ми мина приятно,опитах сайдер,напих се,вървях ...на свечеряване ходихме с майка ми да събираме камъчета,мидички и рапани от морета,а то какво духало беше... Големи вълни,а вятъра ни издуха просто...и една вълна за малко да ме залее,но за съжаление майка ми го отнесе и в крайна сметка се прибра мокра... smiLe299 ,много съжалявам за кофтият ден... Но явното съучениците ти ти тормозят доста....защо не се обърнеш към някой учител за да те оставят намира? | |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 19:11 | |
| - smiLe299 написа:
- Хай, хора!
Днеска беше сконфузно, неприятно и много гадно в училище, поне за мен. Първо в началото на деня, естествено започнаха да ми се подиграват.Аз не обръщам внимание, показвам един знак и толкова .Неприятното беше, че ме изиграха да напиша грешен отговор на задача и заради тях имам 5, въпреки, че в началото бях написал верния отговор (0), ама после ми викат всички, че било 240, ама се оказа, че писали 0 и аз си останах с 5! За капак ма всичко накрая на деня, ме заляха с вода! Утре ще има отмъщение!!
П.п: Иначе вие как сте?? Кажете някакви добри новини, моля ви!! Това е война не обявена с декларация. Какво е това нещо вие сте 12 годишни. За мен... Денят ми мина добре. Само дето проклетия учител по ФВС няма дамски и мъжки нормативи. 9,2 сек. си е добре. Въобще не заслужавам 5! Само момчетата имат 6. Оня кво иска? Аз съм момиче. Но наистина съм бясна. Нищо де! Ако на другите нормативи имам 6 и се събира 6+6+6+5 и е равно на 23/4=5,5, което значи 6! По английски имам да на пиша колкото може повече животни. Ако се сетите да пишете. Свилена , лошо за майка ти. Дано да не настине. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 19:21 | |
| Teya Kas,водата беше по топла от въздуха...и аз успях да я пипна,но внимателно. Не се нерви на учителят ти по физкултура... учителите или са готини или измъчват уччениците за това,че никой не признава техния предмет,което е тъпо. Как сте останалите? | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 19:28 | |
| Здравейте, колеги. При мен часовете пък минаха вълшебно. Като ви слушам съм много доволен, че съм събрал най-големите образи за учители, а съучениците ми са невероятни. Днес разбрахме, че половината от часовете ни по биология ще са в биологическия факултет, което си е лудост при положение, че трябва да стигнем за 10 минути, но и това си има предимства. Допълнително имаме нова госпожа по английски език, тя не е като господина ни, но пак си е шматка. Госпожата ни по математика не се е върнала и този срок ще прекараме с една друга, която е най-мудния преподавател, който не сме имали, но поне не е от гимназията ни. По чуждите езици още не сме наясно кои учители ще ни преподават и още не сме срещнали легендарната чудовищна госпожа по философия. Да се надяваме, че след като ни водят за най-добрия клас в гимназията ще е по-нормална. (някой от най-страшните учители според всички класове се оказаха най-невероятните и страхотните, които сме имали само защото сме с допълнителни преференции и защото класната ни е невероятна) | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 20:05 | |
| | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 20:47 | |
| Стефи , провокирал ли си ги по някакъв начин да се държат така? Защо са те взели на мушка? Не мога да си представя такива деца, а още повече, че вече граничите с по-големите(макар че през пубертета детинщините са повече, но в преходната граница между двете би трябвало да е по-спокойно). | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 20:49 | |
| Здравейте, Хора! (С главно Х) Как я карате? Нямах никакво време напоследък поради един много важен турнир и затова влизах по-рядко. Виждам, че сте активни както винаги! Smile, много съжалявам за държането на съучениците ти към теб! Единственото, което мога да ти препоръчам, е да НЕ се оплакваш на учителите, тъй като това само усложнява нещата (сигурно вече си го разбрала). Надявам се да сте започнали успешно учебната година, но като гледам някои от вас са ги изненадали още първите дни с входни нива, което е доста кофти... Това е засега от мен, ще се опитам да влизам по-често! - dsims написа:
- Стефи , провокирал ли си ги по някакъв начин да се държат така? Защо са те взели на мушка? Не мога да си представя такива деца, а още повече, че вече граничите с по-големите(макар че през пубертета детинщините са повече, но в преходната граница между двете би трябвало да е по-спокойно).
Мите, в днешно време хората стават все по-жестоки и от все по-ранна възраст. На какви, с извинение, изроди съм се нагледал в старото ми училище, не е истина...
Последната промяна е направена от Ton4o на Пон 19 Сеп 2011, 20:51; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 20:58 | |
| - smiLe299 написа:
- dsims написа:
- Стефи , провокирал ли си ги по някакъв начин да се държат така? Защо са те взели на мушка? Не мога да си представя такива деца, а още повече, че вече граничите с по-големите(макар че през пубертета детинщините са повече, но в преходната граница между двете би трябвало да е по-спокойно).
Ами,аз съм любимецът на учителите, затапвах ги в началото на 5-ти клас, детето на ВиК Директора съм и имам постижения по 5 предмета.Може би затова.Иначе аз съм кротък, не ги провокирам директно. Само това, че си любимецът на учителите, е достатъчна индиректна провокация за всеки от класа ти, който няма твоите успехи. Това, че си кротък, както се описваш, допълнително усложнява нещата, защото знаят, че колкото и да те дразнят, няма да им направиш нищо. Опитай се да бъдеш по-отворен и си намери съюзник. Може да изразиш протест и като промениш прическата си или начина си на обличане. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 21:05 | |
| - Ton4o написа:
- smiLe299 написа:
- dsims написа:
Ами,аз съм любимецът на учителите, затапвах ги в началото на 5-ти клас, детето на ВиК Директора съм и имам постижения по 5 предмета.Може би затова.Иначе аз съм кротък, не ги провокирам директно. Само това, че си любимецът на учителите, е достатъчна индиректна провокация за всеки от класа ти, който няма твоите успехи. Това, че си кротък, както се описваш, допълнително усложнява нещата, защото знаят, че колкото и да те дразнят, няма да им направиш нищо. Опитай се да бъдеш по-отворен и си намери съюзник. Може да изразиш протест и като промениш прическата си или начина си на обличане. Ами, аз не толкова затворен, имам предвид, че не обиждам.Но аз толкова много обичам да се фукам, да се хваля и да изразявам мнение, че просто не е истина!(jujokk може да докаже) Изразявам мнение и т.н.Аз вече се подстригах късо, със някакви "рисунки на главата" и вече нося вместо суитчър,дънки и маратонки - Тениска, джинси, кецове и от много скоро раздърпани,разкъсани черни дънки.Аз вече съм се изправял на 4 фронта в миналото ми училище (Срещу 2 групички от моя клас, и 2 групички от по-големите) и най-изненадващо победих !Дори аз не знаех, че стане така , но всичко се случва!Време е да се стегна и да се приготвя за битка на по-високо ниво ! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 21:12 | |
| Хей! Стефи , кажи на директора. Така те ще си изпатят. Пък ако продължават да те дразнят съобщавай на директора. И така ще ги изключат. Много ми е чудно защо толкова много хора вече не пишат? | |
| | | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 19 Сеп 2011, 22:43 | |
| smiLe299 колко са годишни хората,които те тормозят?И имаш ли приятели от по-горни класове?На мен братовчедка ми от по-горния клас ме отърва от моите "мъчители" и повече нямах проблеми с тях... Тони ,може ли да споделиш за какъв турнир става въпрос,ако искаш разбира се! За съжаление си прав за жестокостта в по-ранна възраст...наистина като вървя по улиците съм свидетелка на такива сценки от толкова малки ученици...толкова е тъжно. Мите ,много искам да видя учителите ти на снимки!Явно са забележителни наистина... Аз ще си лягам,защото вече краката ме болят...днес пак една друга котка ни подгони с кучето ми,но този път се усетих още докато мяукаше ужасно и такъв бяг му ударихме...какво им става на тези котки? Лека нощ и успешен ден утре!!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 10:26 | |
| Здрасти! Най-накрая написах домашното по английски. В тетрадката имам към 86 животни намерени в Интернет. Всъщност това беше най-дългото домашно. Иначе вие как сте? | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 13:21 | |
| Здравейте! Кой друг е първя смяна и е свободен следобеда? Teya Kas, какви са тези невероятно големи домашни, които ви дават! Свилена, повече за турнира и за представянето ми може да разбереш в личния ми блог, посветен на играта. http://ygogeneration.blogspot.com/2011/09/wcq-regional-2012-sofia.html Трябва да те предупредя обаче, че съм използвал специални термини, повечето от които могат да бъдат разбрани само от хора, свързани наистина тясно с играта, а също съм споменал и доста имена. | |
| | | jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 14:26 | |
| Стефчо .. най-доброто решение да дойдиш в нашето училище! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 14:57 | |
| - jujokk написа:
- Стефчо .. най-доброто решение да дойдиш в нашето училище!
Аа не!! Изравних резултата 1:1!!Но нека почна отначало..
Имахме час по английски и както винаги отидох в кабинет Номер 34.Там ме очакваха почти всички "змии" и караницата започна още от сутринта.Започнаха с голям удар т.е. с голяма дума, но и аз не останах по назад .След това, силно обидени от моята квалификация, започнаха да крещят обидни фрази и аз видял, че съм ги изкарал от равновесие използвах фразата "Като сте толкова остри, забийте се в земята,де..опа,забравих,че на тебе винаги главата ти е отдолу, а з***ика отгоре" .След това по ФВС на бягане 50м минах почти всички по бягане от тази групичка с време 8.95 сек.!В края на деня си взех безалкохолно, отидох при лидера на групичката, издебнах я, когато беше сама и ловко и бързо, като Лусианец и го изсипах на главата !Чувството беше просто незабравимо!!Как и се накъдри косата и и се разтече гримът xD .Приличаше на прасе с разтечена спирала! Благодаря на всички, които ми дадохте този кураж! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 18:05 | |
| Здрасти! Току-що се връщам от училище. Тони , това не е голямо домашно. Миналата година взехме 20 думи по три... 60 реда с думи , но съм ги написала... някак. Стефи , винаги можеш да разчиташ на нас. Утре взимаш една кофа вода, слагаш я на вратата, която е притворена и ония като влизат пляс! Една кофа вода на главата. Ами да, с техните камъни по техните глави. Иначе вие как сте? П.П.Още 5 мнения и правя 200! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 18:42 | |
| Здрасти! Тони ,мерси за блога и честита победа в първенството! Наистина много специфични тармини си използвал,а аз не познавам голяма част от тях,въпреки че много отдавна се дуелирам....мога ли да ги открия в накакъв речник на термините за "Ю-Ги-О"? Тея ,явно много ви натоварват в училище!Дано си починеш днес... И очаквам 200-тото ти мнение! Стефи ,внимавай все пак с неприятелите ти!Не прекалявай с номерата,защото може да ти го върнат тройно,когато най-малко очакваш.... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 19:27 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 19:41 | |
| - Arya Dröttningu написа:
- Здрасти!
Тони ,мерси за блога и честита победа в първенството! Наистина много специфични тармини си използвал,а аз не познавам голяма част от тях,въпреки че много отдавна се дуелирам....мога ли да ги открия в накакъв речник на термините за "Ю-Ги-О"?
Тея ,явно много ви натоварват в училище!Дано си починеш днес... И очаквам 200-тото ти мнение!
Стефи ,внимавай все пак с неприятелите ти!Не прекалявай с номерата,защото може да ти го върнат тройно,когато най-малко очакваш.... Ще пиша, ще пиша. Почерпка - евентуално днес. За училище... чакам утре, за да стоя до късно, а четвъртък ще спя до късно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|