39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Флууд - В търсене на наименование...

Go down 
+14
Ейми Кахил
Дан Кахил
katnis kane
smiLe299
wolf 351
dsims
tania
Dageron321
Grizzly
Salem Saberhagen
Ton4o
TiaCahill97f
Arya Dröttningu
nikol4o
18 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
АвторСъобщение
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 10:47

Здрасти,хора! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287
Гледам добре сте се разписвали докато ме е нямало вчера! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201

Благодаря за поздравите!Ще ги прадем на майка ми! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

smiLe299 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 ,честит нов аватар! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 925572

Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,успех на входните нива и приятно припомняне на нещата!Доста бързо си научил столиците! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 925572
Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,ние не изучавахме "Декамерон" за мое щастие...обаче още не си стигнал до Данте Алигиери и "Ад",който е просто феноменално гнусен... No

И ви завиждам и на двамата - Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 и Тея Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,че ще ходите на гроздобер...винаги ми е било интересно...гледала съм научно популярни филмчета и съм чела,но сигурно на живо е много по-интересно...

Тея Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,да си рус не е лошо!Даже е симпатично,защото има много малко естествено руси хора,които са и умни!Аз по принцип съм с черна коса,но имам бонус от както съм се родила-четвърт от косата ми е руса за това съм половин блонди... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201

Дано на всички учебният ден да е минал успешно,а за тези за които предстои - приятно прекарване! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796

Аз ще ходя да празнувам,защото си имам повод! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796 Любимият ми герой-има рожден ден!(само дето е май Хърмаяни е малко нъмръщена,защото времето във Варна е доста странно... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 )
Чао за сега и лек ден от мен!
Върнете се в началото Go down
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

Години : 22

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 11:18

Свилена Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362, говориш за Ема Уотсън, нали? Защото ако говориш за нея си се объркала. Потърсих в Гугъл и ми казва, че тя е родена 15 април 1990г.(21). Shocked Shocked
Готин подпис. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796
И аватар. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796

Последната промяна е направена от Teya Kas на Пон 19 Сеп 2011, 11:26; мнението е било променяно общо 1 път
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 11:21

Не,говоря за героинята Хърмаяни Грейнджър от книгите,която се играе от Ема Уотсън(която е родена на 15 април 1990,точно така!)! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
Мерси! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

Години : 27

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 18:27

Хай, хора! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362

Днеска беше сконфузно, неприятно и много гадно в училище, поне за мен. pale Първо в началото на деня, естествено започнаха да ми се подиграват.Аз не обръщам внимание, показвам един знак и толкова Laughing .Неприятното беше, че ме изиграха да напиша грешен отговор на задача и заради тях имам 5, въпреки, че в началото бях написал верния отговор (0), ама после ми викат всички, че било 240, ама се оказа, че писали 0 и аз си останах с 5! За капак ма всичко накрая на деня, ме заляха с вода! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 142408 Cloud Утре ще има отмъщение!! bat

П.п: Иначе вие как сте?? Кажете някакви добри новини, моля ви!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 19:10

Здравейте пак! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201

Денят ми мина приятно,опитах сайдер,напих се,вървях Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 ...на свечеряване ходихме с майка ми да събираме камъчета,мидички и рапани от морета,а то какво духало беше... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
Големи вълни,а вятъра ни издуха просто...и една вълна за малко да ме залее,но за съжаление майка ми го отнесе и в крайна сметка се прибра мокра... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936

smiLe299 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 ,много съжалявам за кофтият ден... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 748458
Но явното съучениците ти ти тормозят доста....защо не се обърнеш към някой учител за да те оставят намира?
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 19:11

smiLe299 написа:
Хай, хора! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362

Днеска беше сконфузно, неприятно и много гадно в училище, поне за мен. pale Първо в началото на деня, естествено започнаха да ми се подиграват.Аз не обръщам внимание, показвам един знак и толкова Laughing .Неприятното беше, че ме изиграха да напиша грешен отговор на задача и заради тях имам 5, въпреки, че в началото бях написал верния отговор (0), ама после ми викат всички, че било 240, ама се оказа, че писали 0 и аз си останах с 5! За капак ма всичко накрая на деня, ме заляха с вода! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 142408 Cloud Утре ще има отмъщение!! bat

П.п: Иначе вие как сте?? Кажете някакви добри новини, моля ви!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Това е война не обявена с декларация. Какво е това нещо вие сте 12 годишни. Shocked Shocked Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 142408 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 142408

За мен...
Денят ми мина добре.
Само дето проклетия учител по ФВС няма дамски и мъжки нормативи. Cloud Cloud Cloud Cloud Cloud 9,2 сек. си е добре. Въобще не заслужавам 5! Само момчетата имат 6. Оня кво иска? Аз съм момиче. Но наистина съм бясна. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 664877 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 664877 Cloud Cloud Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 262853 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 262853 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 833299 affraid No Mad Нищо де! Ако на другите нормативи имам 6 и се събира 6+6+6+5 и е равно на 23/4=5,5, което значи 6! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 938570 Very Happy Very Happy
По английски имам да на пиша колкото може повече животни. Ако се сетите да пишете. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 138564

Свилена Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362, лошо за майка ти. Дано да не настине. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 56810
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 19:21

Teya Kas,водата беше по топла от въздуха...и аз успях да я пипна,но внимателно. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201
Не се нерви на учителят ти по физкултура... учителите или са готини или измъчват уччениците за това,че никой не признава техния предмет,което е тъпо. Rolling Eyes

Как сте останалите? Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 19:28

Здравейте, колеги. При мен часовете пък минаха вълшебно. Като ви слушам съм много доволен, че съм събрал най-големите образи за учители, а съучениците ми са невероятни. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Днес разбрахме, че половината от часовете ни по биология ще са в биологическия факултет, което си е лудост при положение, че трябва да стигнем за 10 минути, но и това си има предимства. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936

Допълнително имаме нова госпожа по английски език, тя не е като господина ни, но пак си е шматка. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 Госпожата ни по математика не се е върнала и този срок ще прекараме с една друга, която е най-мудния преподавател, който не сме имали, но поне не е от гимназията ни. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 По чуждите езици още не сме наясно кои учители ще ни преподават и още не сме срещнали легендарната чудовищна госпожа по философия. Да се надяваме, че след като ни водят за най-добрия клас в гимназията ще е по-нормална. (някой от най-страшните учители според всички класове се оказаха най-невероятните и страхотните, които сме имали само защото сме с допълнителни преференции Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 и защото класната ни е невероятна)
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 20:05

Свилена Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 Миналата година дори си нямаш на представа, как ме обиждаха от реда на "г*й" "п*тка" и тем подобни.Обръщам се към учители, закратко спират, но пак започват.Още по-лошото е, че се бия общо на 3 фронта, така че никак не ми е лесно Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201 .

Тея Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 , права си!Започвам война, но само на думи, защото могат да сме смажат от бой някой от класа.. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 231185 .
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 20:47

Стефи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 , провокирал ли си ги по някакъв начин да се държат така? Защо са те взели на мушка? Не мога да си представя такива деца, а още повече, че вече граничите с по-големите(макар че през пубертета детинщините са повече, но в преходната граница между двете би трябвало да е по-спокойно).
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 20:49

Здравейте, Хора! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287 (С главно Х) Как я карате? Нямах никакво време напоследък поради един много важен турнир и затова влизах по-рядко. Виждам, че сте активни както винаги! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Smile, много съжалявам за държането на съучениците ти към теб! Единственото, което мога да ти препоръчам, е да НЕ се оплакваш на учителите, тъй като това само усложнява нещата (сигурно вече си го разбрала).

Надявам се да сте започнали успешно учебната година, но като гледам някои от вас са ги изненадали още първите дни с входни нива, което е доста кофти... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 231185

Това е засега от мен, ще се опитам да влизам по-често! Wink

dsims написа:
Стефи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 , провокирал ли си ги по някакъв начин да се държат така? Защо са те взели на мушка? Не мога да си представя такива деца, а още повече, че вече граничите с по-големите(макар че през пубертета детинщините са повече, но в преходната граница между двете би трябвало да е по-спокойно).

Мите, в днешно време хората стават все по-жестоки и от все по-ранна възраст. На какви, с извинение, изроди съм се нагледал в старото ми училище, не е истина...

Последната промяна е направена от Ton4o на Пон 19 Сеп 2011, 20:51; мнението е било променяно общо 1 път
http://the39clues-bg.info/
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 20:49

dsims написа:
Ами,аз съм любимецът на учителите, затапвах ги в началото на 5-ти клас, детето на ВиК Директора съм и имам постижения по 5 предмета.Може би затова.Иначе аз съм кротък, не ги провокирам директно. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 20:58

smiLe299 написа:
dsims написа:
Ами,аз съм любимецът на учителите, затапвах ги в началото на 5-ти клас, детето на ВиК Директора съм и имам постижения по 5 предмета.Може би затова.Иначе аз съм кротък, не ги провокирам директно. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Само това, че си любимецът на учителите, е достатъчна индиректна провокация за всеки от класа ти, който няма твоите успехи. Това, че си кротък, както се описваш, допълнително усложнява нещата, защото знаят, че колкото и да те дразнят, няма да им направиш нищо. Опитай се да бъдеш по-отворен и си намери съюзник. Може да изразиш протест и като промениш прическата си или начина си на обличане.
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 21:05

Ton4o написа:
smiLe299 написа:
dsims написа:

Само това, че си любимецът на учителите, е достатъчна индиректна провокация за всеки от класа ти, който няма твоите успехи. Това, че си кротък, както се описваш, допълнително усложнява нещата, защото знаят, че колкото и да те дразнят, няма да им направиш нищо. Опитай се да бъдеш по-отворен и си намери съюзник. Може да изразиш протест и като промениш прическата си или начина си на обличане.

Ами, аз не толкова затворен, имам предвид, че не обиждам.Но аз толкова много обичам да се фукам, да се хваля и да изразявам мнение, че просто не е истина!(jujokk може да докаже) Изразявам мнение и т.н.Аз вече се подстригах късо, със някакви "рисунки на главата" и вече нося вместо суитчър,дънки и маратонки - Тениска, джинси, кецове и от много скоро раздърпани,разкъсани черни дънки.Аз вече съм се изправял на 4 фронта в миналото ми училище (Срещу 2 групички от моя клас, и 2 групички от по-големите) и най-изненадващо победих Shocked Shocked !Дори аз не знаех, че стане така affraid , но всичко се случва!Време е да се стегна и да се приготвя за битка на по-високо ниво Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201 !
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 21:12

Хей!

Стефи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362, кажи на директора. Така те ще си изпатят. Пък ако продължават да те дразнят съобщавай на директора. И така ще ги изключат. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201

Много ми е чудно защо толкова много хора вече не пишат? Question Question
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 21:16

Ами,директорката почти никога не е в нашето у-ще.А и може би това е добра идея.Благодаря ви на всички, че ми помагате!!Страшно сте важни за мен, защото вместо да ви пиша, щях да гледам телевизия с мрачно изражение и подути очи Very Happy .Освен това ми давате идеи, които са много добри!!Вие сте страхотни!Обичам ви!!! lol!
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeПон 19 Сеп 2011, 22:43

smiLe299 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 колко са годишни хората,които те тормозят?И имаш ли приятели от по-горни класове?На мен братовчедка ми от по-горния клас ме отърва от моите "мъчители" и повече нямах проблеми с тях...

Тони Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 696782 ,може ли да споделиш за какъв турнир става въпрос,ако искаш разбира се! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 369291
За съжаление си прав за жестокостта в по-ранна възраст...наистина като вървя по улиците съм свидетелка на такива сценки от толкова малки ученици...толкова е тъжно.

Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 696782 ,много искам да видя учителите ти на снимки!Явно са забележителни наистина...

Аз ще си лягам,защото вече краката ме болят...днес пак една друга котка ни подгони с кучето ми,но този път се усетих още докато мяукаше ужасно и такъв бяг му ударихме...какво им става на тези котки? Suspect
Лека нощ и успешен ден утре!!!
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 10:26

Здрасти!
Най-накрая написах домашното по английски. В тетрадката имам към 86 животни намерени в Интернет. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936 Всъщност това беше най-дългото домашно.
Иначе вие как сте?
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 13:21

Здравейте! Кой друг е първя смяна и е свободен следобеда? Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608

Teya Kas, Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 какви са тези невероятно големи домашни, които ви дават! Shocked

Свилена, Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 повече за турнира и за представянето ми може да разбереш в личния ми блог, посветен на играта. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 http://ygogeneration.blogspot.com/2011/09/wcq-regional-2012-sofia.html Трябва да те предупредя обаче, че съм използвал специални термини, повечето от които могат да бъдат разбрани само от хора, свързани наистина тясно с играта, а също съм споменал и доста имена. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608
jujokk
Агент
jujokk

Години : 25
Агент : Understudy Agent

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 14:26

Стефчо Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 .. най-доброто решение да дойдиш в нашето училище!
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 14:57

jujokk написа:
Стефчо Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 .. най-доброто решение да дойдиш в нашето училище!

Аа не!! Изравних резултата 1:1!!Но нека почна отначало..

Имахме час по английски и както винаги отидох в кабинет Номер 34.Там ме очакваха почти всички "змии" и караницата започна още от сутринта.Започнаха с голям удар т.е. с голяма дума, но и аз не останах по назад Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201 .След това, силно обидени от моята квалификация, започнаха да крещят обидни фрази и аз видял, че съм ги изкарал от равновесие използвах фразата "Като сте толкова остри, забийте се в земята,де..опа,забравих,че на тебе винаги главата ти е отдолу, а з***ика отгоре" Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 838201 .След това по ФВС на бягане 50м минах почти всички по бягане от тази групичка с време 8.95 сек.!В края на деня си взех безалкохолно, отидох при лидера на групичката, издебнах я, когато беше сама и ловко и бързо, като Лусианец и го изсипах на главата Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936 !Чувството беше просто незабравимо!!Как и се накъдри косата и и се разтече гримът xD Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 .Приличаше на прасе с разтечена спирала! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 Благодаря на всички, които ми дадохте този кураж! cheers
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 18:05

Здрасти!
Току-що се връщам от училище. Laughing

Тони Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 696782, това не е голямо домашно. Миналата година взехме 20 думи по три... 60 реда с думи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 142408, но съм ги написала... някак.

Стефи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362, винаги можеш да разчиташ на нас. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201 Утре взимаш една кофа вода, слагаш я на вратата, която е притворена и ония като влизат Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 пляс! Една кофа вода на главата. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 33374 Ами да, с техните камъни по техните глави.

Иначе вие как сте?

П.П.Още 5 мнения и правя 200! cheers cheers
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 18:42

Здрасти! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 805287

Тони Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 696782 ,мерси за блога и честита победа в първенството! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 138349 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 138349 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 925572 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 999787 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 407102
Наистина много специфични тармини си използвал,а аз не познавам голяма част от тях,въпреки че много отдавна се дуелирам....мога ли да ги открия в накакъв речник на термините за "Ю-Ги-О"?

Тея Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,явно много ви натоварват в училище!Дано си починеш днес... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201
И очаквам 200-тото ти мнение! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796

Стефи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 ,внимавай все пак с неприятелите ти!Не прекалявай с номерата,защото може да ти го върнат тройно,когато най-малко очакваш....
smiLe299
Умел ключотърсач
smiLe299

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 19:27

Arya Dröttningu написа:

Тони Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 696782 ,мерси за блога и честита победа в първенството! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 138349 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 138349 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 925572 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 999787 Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 407102
Наистина много специфични тармини си използвал,а аз не познавам голяма част от тях,въпреки че много отдавна се дуелирам....мога ли да ги открия в накакъв речник на термините за "Ю-Ги-О"?

Тея Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 607543 ,явно много ви натоварват в училище!Дано си починеш днес... Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 84201
И очаквам 200-тото ти мнение! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 358796

Стефи Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 939362 ,внимавай все пак с неприятелите ти!Не прекалявай с номерата,защото може да ти го върнат тройно,когато най-малко очакваш....

Това го знам добре и съм нащрек! Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 311608 Но много благодаря!! Very Happy
katnis kane
Майка-основателка
katnis kane

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitimeВто 20 Сеп 2011, 19:41

Arya Dröttningu написа:

Ще пиша, ще пиша. Почерпка - евентуално днес. Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 680936
За училище... чакам утре, за да стоя до късно, а четвъртък ще спя до късно. Sleep Sleep
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 24 Icon_minitime

Флууд - В търсене на наименование...
Върнете се в началото 
Страница 24 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд - В търсене на наименование...
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: