| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Окт 2011, 18:56 | |
| Здрастиии! Стефи , и аз имам телчета. Горе и долу. Долу ги поставихме преди около 2-3 години, а горе преди около 1-2 години. Първо ми беше неудобно, но после свикнах и сега не мога без тях. Радвам се, че ти се отдава волейбола. Мен хич ме няма там. Дано те изберат. Не се притеснявай, и аз само един път съм била на летището. Денят ми мина супер. Имам 7 6-тици. Щях да имам 8, но не ме избраха Карай! П.П.Не съм чела книгите за Пърси Джаксън. | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Окт 2011, 19:14 | |
| Охоооо!! Няма проблем, щом се отнася до музика! Ооо разбрах си почти всички оценки от входните нива!! А те са: Математика: 5,15 Български език и литература: 5 Английски език: 6 Човек и природа: 4 И на един тест, който правихме-6! История: 5 География: Не са ни ги казали още, но игурно ще имам 4!! Обща оценка-4,80 Иначе вие какво правите? Ехеееее какви са тези оценки?? Като си в 6-ти клас ще ти се иска да имаш по 7 шестици на ден! | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Окт 2011, 19:26 | |
| Жулиене, по математика трябваше да се постараеш!Ти можеш за 6-ца ноо си малко много мързелив .Иначе добри оценки имаш! Тея, и аз не мога без телчетата си.Едвам свиквам без тях . Свилена, и Тея, благодаря за подкрепата! Аз на теста нямам почти никакъв шанс, понеже не съм си купил новата книга "Изчезналият герой".Максималният ми брой точки е 150 с малко късмет .А пък за да имам шанс над 50% трябва да имам над 170 точки, но пък като налучкам останалите мога и да имам късмет . | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Окт 2011, 19:46 | |
| - jujokk написа:
Ехеееее какви са тези оценки?? Като си в 6-ти клас ще ти се иска да имаш по 7 шестици на ден! Не си ме разбрал. Имам общо 7 шестици. | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 11 Окт 2011, 19:49 | |
| Аааа да, моя грешка. Емии Стефчоо, учителката каза, че ще ме изпита за 6, но не го направи!! | |
|
| |
jujokk Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 12 Окт 2011, 16:06 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 12 Окт 2011, 18:45 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 12 Окт 2011, 19:39 | |
| Здравейте! Радвам се,че сте добре,макар и изморени! Жулиен ,ако имаш проблеми с презентацията,кажи!За мен ще е голямо удоволствие да ти помогна,щом става въпрос за "Хари Потър"! А какво точно трябва да съдържа презентацията? Стефи ,не съжалявай!На Пампорово ще ви е по-забавно! И ии..ако някой има проблеми с теста на "Пърси Джаксън",а иска да участва в играта да ми пише на ЛС.С удоволствие ще му помогна! Аз вече си пратих бланката и сверих отговорите си,така че всичко ми е вярно. Имам специален поздрав за Миша ,която е любителка на мангата и Хари.Смятам,че ще ти хареса! Останалите,също се чуствайте поздравени,защото рисунката е просто невероятна! http://www.zerochan.net/full/676378Днес се занимавах с боядисване на разни неща и в момента съм оплескана в жълто,синьо и бяло до ушите... | |
|
| |
jujokk Агент
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 12 Окт 2011, 20:04 | |
| Здрастиии! Жулиени , днес имам 3 шестици. Да не се бъркаш. Презентация за Хари Потър??? Свилена , супер е! Не бях виждала смесица от Хари Потър и манга. Стефи , много се радвам за теб! Както казва тате - Сега да почерпиш! Кофти за пътуването. Ами на мен ми е малко тъпо, защото само два дни в седмицата имаме БЕ, литература - три дни, математика - четири пъти, ЧО - два пъти, ЧП - един път, ФВС - четири пъти, АЕ - три, а учителя по ФВС сме скарани...и трябва да го търпя 4 дни. Какво мислите, дали админите ще пратят "Познай следващия... (3)" в кошчето? Пишете, де! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 12 Окт 2011, 20:59 | |
| Ох...до сега бях на разходка с кучето си,което меко казано ме вбеси.... Жулиен ,браво на теб! Радвам се,че си я направил и си я изпратил...сигурно ти беше приятно да я направиш!От кога си мечтая да ми дадат такова домашно,но уви... Тея ,успокой се!Мисли положително - поне ще го търпиш само 4 дни в седмицата! И много се радвам,че ти харесва картинката на Хари Потър,стил манга. Смятам,че няма да се разсърдят нито Тони ,нито Дани за темата,която си направила... | |
|
| |
jujokk Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 13 Окт 2011, 16:13 | |
| Здравейте!! Мерси, Свилена!! Имам 2 добри и 1 лоша новина: Лошата: Гадост!! Имам 37,1 градуса температура! Добра 1:Днес имам 2 6-ци по ДТИ!! Добра 2:Утре може да не съм на даскалоо!! Иначе вие какво правите, как сте?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 13 Окт 2011, 18:23 | |
| Здравейте! Как сте,Кахил? Днес си изпълнявах ролята си на съвестна ученичка,защото имах урок по химия. И сега режа едни неща и слушам музика. Жулиен ,да се оправяш! И честито за двете шестици! Досто добро постижение си е! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 13 Окт 2011, 19:02 | |
| Хей! Добре съм Свилена, . Днес си купих "Изчезналият герой" и съм много доволен! Книгата ме грабна и сега съм на 92 страница.Чудя се какво ли ще стане по-нататък.. Тея, ще почерпя, но по-късно. Свилена, права си!На Пампорово ще ми е по-забавно, а и екскурзията е с нощувка! Иначе, миналата година с този клас бяхме на Банско и такива луди неща станаха.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 13 Окт 2011, 20:33 | |
| Здрасти! Днес имам 2 шестици!!! Жужо , честито за шестиците! Много гадно, да се оправяш. Стефи , мен не ме питай...Какви лудории сме правили...не ти се вярва. Миналата година ходих във Велико Търново по един проект. Бях със класната и един съученик. Имаше и други. Едно момче купи кола втората вечер. Дойдоха момчетата в нашата стая и тръгнахме да наливаме. Оказа се, че колата е разгазирана и оня завъртя капачката...свърши ни тоалетната хартия и носните кърпички, едни кецове стояха на едно мокро петно... Не искам да знам какво е станало със следващия гост... Това не беше единствената беля. Момичетата от стая 444 ни показаха как се заключва тяхната врата - въртиш ключа и после един ритник, но като показваха едната четворка се откърти и стана стая 44. Свилена , хмм...урок по химия? Сигурна съм, че си вдигала непрекъснато ръка, точно, като Хърмаяни Грейнджър. Но гледай да не вдигаш ръка на зададени от теб въпроси. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 14 Окт 2011, 18:48 | |
| Здрасти! Днес имам една шестица! Играхме волейбол...беше яко...В часа по английски дойдоха две студентки. Оохх! Чете ми сее! Пишете, че ми е скучно. П.П.Мисля да направя тема в раздел книги... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 14 Окт 2011, 18:58 | |
| Привет,Кахил! Стефи ,виждам че си се отдал на тихи и спокойни занимания с книга в ръка! "Изгубеният герой" е интересна книга!Да знаеш,че има много изненади вътре... Тея ,честити 6-ци! Леле...вие сте големи умници всичките....всеки ден ако се връщате с по две 6-ци няма да ви стигне бележника за отлични оценки!Само така!!! Тея ,аз съм на индивидуални уроци по химия и само слушам и изпълнявам(разбирай каквата ми кажат-това уча ),тъй че не мога да проявя всезнайната си същност. Сега....ще си пусна нещо да гледам за забавление... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 14 Окт 2011, 20:56 | |
| Кахил! Свилена , мерси! Не е трудно да получиш 6. Само трябва да задоволиш госпожата. (поне с моята е така) В момента гледам "Комиците", а после не знам после какво ще правя. Май ще чета... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Окт 2011, 10:56 | |
| Хей! Извинете,че не можах да пиша, бяхме на вилата на чичо.Беше хубаво скара-бира, музика, реката беше точно пред вилата, но водата беше много студена .Иначе преди малко се прибрахме .Иначе, "Изчезналият герой" е невероятна книга!Издига се в класацията ми! Тея, миналата година моя клас (5-ти) изпотрошихме легло, трима повърнаха от тъмната бира, която раздаваха на бара, изкъртиха мивка, спряхме тока на хотела и се целихме с храна!Тази година на Пампорово ще е още по-лудо, защото хотела е луксозен и има вътрешен басейн!Като знам нашия клас, ще му източат водата и ще разрушат (отново) някоя стая или повече.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Окт 2011, 11:54 | |
| Здрасти! Стефи , вчера се чудех къде си. Радвам се, че си си прекарал добре. Ти бира ли пиеш??? Много е горчива. Малеее! Защо направо не опожарихте хотела? И как изкъртихте мивката? От къде спряхте тока? Искам в края на годината, като отидем на екскурзия с преспиване, и ние да спрем тока. Ако се сетиш за други бели, казвай! И аз да придобия опит. После караха ли ви се? Видяхте ли новата реклама на "McDonalds" с Поли Генова? Оказа се, че има и конкурс. Представяш свой клип, на който се вижда таланта ти и може да се появиш в новия клип на Поли Генова. Повече информация тук: http://mcdonalds.bg/poli-genova/Какво мислите? Ще участвате ли? Аз не. Нямам талант. П.П.Намерих как се слага "и" под ударение:ѝ. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Окт 2011, 12:32 | |
| Тея, бирата ми харесва. Но само в умерени количества около 2-3 глътки и толкова!Някои от нашия клас се наляха с 4 бири по 0.5л!!Иначе мивката я изкъртихме с една обувка с ток, на другата стая с момичетата.Планът беше да се промъкнем и да омажем с паста за зъби дръжките им,ама като влезнахме (Аз им взех ключа от стаята, тъй като ме бива за джебчия) .Като влезнахме в банята да им омажем дръжката видяхме, че мивката се клати и един Йордан все едно токче и я изкърти! Тока го спряхме от служебната стая на последния етаж.Аз, този Йордан и всички останали пазеха, промъкваха се и всички спряхме тока на хотела! .Караха ни се много, но беше яко! Иначе те съветвам за трик с момчета да им разкажеш страшни истории и после да ги плашиш през нощта! (Каква идея само!) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Окт 2011, 18:41 | |
| Здравейте! Хора.... ...ама вие ме шокирвате...големи палавници се извъдихте!Знам,че е забавно да се правиш на "лош",ама чак да се престаравате да трошите разни неща...мисля,че не е хубаво.Но вижте - да спрете тока е нещо по-хубаво... Тъй като слушам почти денонощно радио "Сити" и тази седмица вървя рекламата на "Хрониките на Нарния: принц Каспиян"(обожавам "Нарния" колкото "Хари Потър" така,че за мен е задължително гледането ) по ТВ 7 и сегаа....ще си пусна ТВ-то... което се случва много рядко. Защото рядко дават хубави филми вече... Дано Тони ,знае че го дават,защото знам,че харесва "Нарния" . А сега бай,до по късно...отивам да гледам. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 15 Окт 2011, 20:18 | |
| Здрасти! Свилена , и аз гледам "Нарния". Много харесвам филмите. (макар, че съм гледала само първия ) Стефи , и не текна ли водата, като изкъртихте мивката? Те момчетата от класа не се плашат. По-скоро аз се плаша. П.П.З часа филм е много. | |
|
| |
| |
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Окт 2011, 09:03 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|