| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Окт 2011, 09:24 | |
| Дам, и аз минах да честитя на Софиянците!!! Честит първи сняг! Свилена, видя ли, че ще снимат Племенникът на магьосника! | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Окт 2011, 10:49 | |
| Здрасти! Софиянци, честит първи сняг! Тук в Силистра не вали, но дано да почне. Хайде, сега излизате под снега. Аз на ваше място вече щях да съм в парка. Между другото какво мислите да правите? | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Окт 2011, 16:09 | |
| | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Окт 2011, 16:23 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Окт 2011, 16:35 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 16 Окт 2011, 21:03 | |
| Здрасти! Честит първи сняг,софиянци! Във Варна още няма сняг,но вижте дъжд в изобилие има... Браво Стефи ,Тея ,най умно сте постъпили да си напишете домашните първо,а после забавленията! Стефи ,честит нов ранк!!! И Стефи ще изпуснеш много,ако не изгледаш "Нарния" 2 и 3!!! Мите Лисичков ,знам! И още знам,че в момента търсят сценаристи за филма. Сега,след всичко,което свърших през деня отивам да си пусна нещо на видеото и да погледам... Лека вечер и успех в началото на седмицата утре!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Окт 2011, 17:54 | |
| Здрасти! Здрасти etimargi ! До сега не съм те виждала. Радвам се, че стар потребител влиза отново, след дълго отсъствие. Свилена , след като подхванахме темата за "Нарния", утре (може би) ще гледам третата част. Жужо , как мина денят ти? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Окт 2011, 18:03 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Окт 2011, 18:12 | |
| | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Окт 2011, 18:26 | |
| Здравейте всичкии!! Тея, денят ми мина както винаги! Станах. Отидох на училище. На голямото междучасие ядох. След училище ходих на тренировки. След това се прибрах, постоях на компютъра и след това писах домашни Какво мислите за тази песен? https://www.youtube.com/watch?v=PY70fAUTiNk Аз я харесвам! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 17 Окт 2011, 19:16 | |
| Хей, хорааа! Утре във Варна няма да се учиииииии Оуууу... един свободен ден и аз да имам Честит първи сняг на софиянции! И във Варна днес валя Отивам да чета какво сте писалии! Леле, колко съм щастлиив | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 19 Окт 2011, 13:56 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 19 Окт 2011, 17:14 | |
| Здрасти! Виждам,че сте прекарали последните два дена със смесени чувства... Надявам се положителните да са надделели! Ники ,много учиш,човеко!!! А този сняг за който ковориш така и не съм го видяла...но поне знам,че вече и във Варна е минал първият сняг! Стефи ,честито!!!Отличник си! Надявам се си се наиграл навън добре! Стефи ,ама нали едно издателство ти беше казало,че е съгласно да ти публикува проекта?Да не би да е то? Днес прекарвам в учене и по-късно ще ходя у баба ми,защото имам малко работа. Прожелавам ви приятен ден и хубав завършек на вечерта! Аз се връщам да уча! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 19 Окт 2011, 17:35 | |
| Здрасти! Съжалявам, че вчера не писах. Не ми остана време. Иначе, наскоро имах две шестици по физическо! Най-накрая малко харесах учителя. Варненци, честит първи сняг! На патерици. Тука го караме на дъжд, а днес беше 20 градуса (по Целзий) Стефи , кофти! За кое издателство става дума? Стефи , честито! Абе, във форума има ли двойкаджии? Май, че няма. Значи сме само умни хора. Свилена , ти не завърши ли? Или учиш по химия? Аз чакам гости у нас, но не знам кой ще идва. Уж баба и дядо, ама кои, май родителите на мама, но баба не иска, защото била сополива, за другите не е сигурно, ама майката на тате иска да пробва Стиймопа (вече имаме ), дето трябва да изчистя с него днес къщата...и не знам кой ще идва... | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 19 Окт 2011, 19:36 | |
| Ами загубил съм връзка явно. Мисля, че се сещам кое издателство но трябва да го намеря.
Издателството което каза че издава само Любовни романи е: Тиара Букс. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 20 Окт 2011, 20:05 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 21 Окт 2011, 11:31 | |
| Леле....просто тези дни съм толкова заета,че не мога да смогна да се добера да компютъра... Здрасти,хора! Как сте? Не сте много разговорливи напоследък... Тея ,съжалявам за забележката...сигулно ти е неприятно,но послесе забравя. И да,аз съм си завършила,но си уча по-химия и биология. Днес отново имам куп работа...за това ще се "видим" може би по-късно! Лек ден на всички!И успешно затваряне на учебната седмица! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 21 Окт 2011, 18:00 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 22 Окт 2011, 13:00 | |
| Хей,здрасти! Как е,разпускате ли с чаша чай и книга в ръка? Май не много,явно много ви натоварват в училище за съжаление (помня много ясно,беше ужасно и едва смогвах да свърша всички домашни). Тея ,не са те закачали,нали? Хора,сега ще ходя да си потърся "Вещерът" на Майкъл Скот и после ще поработя малко на фотошоп,защото имам да оправям едни снимки...пожелавам на всички приятен и отпускарски ден!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 09:35 | |
| Хей! Какво правите в изборния ден?Аз си лежа и си почивам. Ние няма да сме на училище през понеделник!! Със сигурност ще изляза и ще се позабавлявам! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 10:08 | |
| Здравейте, колеги! Аз съм много доволен от изборите. Зааради тях не учим събота и понеделник и има повече време за почивка ;д. Иначе вчера беше втория рожден ден на сестричката ми и още гледам снимките с храната и им се радвам. Свилена, поканата е страхотна! Много изискана и изчистена Иначе в нас почна приготовлението за Вси светии. И най-сетне си закачих плаката на Helloween от 2003-та. При ремонта на стаята ми го махнах и най-сетне си го сложих обратно на стената. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 10:35 | |
| Здрасти! Писах домашно по литература...3 страници и 2-3 реда! Не знаех, че мога да пиша толкова без да ми се схване ръката... Вчера бях на екскурзия. Беше много яко! Ходихме до тракийската гробница край с. Свещари. Имаше мъгла, но карай! Вътре трябваше да бъдем с едни терлици, дето ми беше смешно как се чува като вървим. Можехме свободно да се настъпваме. Ето го входа: - Spoiler:
Малко и отвътре: - Spoiler:
После отидохме на Демир баба Теке. Трябваше да легнем на един камък - за здраве, хвърляхме камъчета в една дупка, ако уцелиш си пожелаваш нещо. Имаше и едни дупки на стената и трябваше със затворени очи да ги уцелиш, ако уцелиш - не си правил лоши дела, ако не уцелиш - си грешник. Всички излязохме грешници. Влязохме в една тъмна стая, дето горяха няколко свещи. Там бил Демир баба Теке, отгоре му имаше разни дрехи - потници, чорапи, калпак видях... Трябваше да излизаме назад. Аз се препънах един път, за това минах още няколко пъти от там, за да свикна. Видяхме му металните обувки, които са 45-46-47-ми номер. Свилена , не те разбрах. Поканата е супер! Ще празнуваме тук, нали? Стефи , мисля да почета... След около час съм нагости у баба. Ще ядем агнешко (мисля ). | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 10:48 | |
| О, Тея, радвам се, че сте си прекарали чудесно. Иначе на мен домашните ми по литература са винаги над 3 страници голям формат с максимално ситен почерк ;д Иначе класната ни се кара, че са кратки (това не важи за есетата, ама тях ги правя по-дълги) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|