| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 11:30 | |
| - dsims написа:
- О, Тея, радвам се, че сте си прекарали чудесно.
Иначе на мен домашните ми по литература са винаги над 3 страници голям формат с максимално ситен почерк ;д Иначе класната ни се кара, че са кратки (това не важи за есетата, ама тях ги правя по-дълги) Лелее! Иска ми се да прескоча десети, единайсти и дванайсти клас. Но, за да ги прескоча, трябва да знам материала. XD | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 12:53 | |
| Здрасти на всички! Виждам,че си прекарвате отлично съботата! Мите Лисичков ,много се радвам да те видя! Явно си си прекарал добре на рожденият ден на сестричката си! Аз също започнах подготовка за Хелуин...купих си черни и оранжеви картони от "Слънчоглед" за гирлянди от тикви и прилепи.И смятам да изрежа няколко фигури от черния картон - като котка,вещица и др. И много се радвам,че поканата ти харесва! Джанъс се постараха да органицират купона подобаващо,нали ще присъстваш? Тея ,благодаря за снимките!Сигурно си си прекарала страхотно! Винаги съм искала да посетя гробницата в Свещари,в 7-ми клан ни го предложиха,но никой не се нави и за си останах така... Явно Демир Теке има големи крака... И наистина ви съжалявам за домашните по лителатура...нашата лителаторка ни даваше винаги по 3 домашни и изискваше да не са много къси,което е нормално и естествмено половината хора нямаха домашни,което я вбесяваше и ни носеше главоболия... Днес смятам да си върша работата,както обикновено и хм...да упражня гласа си. После ще ви кажа колко е скучно! | |
|
| |
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 12:58 | |
| Хей! Тея, радвам се. че си си прекарала добре!Гробницата в Свещари е удивителна! Иначе, за Демир Теке не се учудвам.Има едно дете от класа ми, което НОСИ такъв номер. Иначе, Джанъс се постараха да направят купона подобаващ.Ще има много изненади, въпроси и.. награди ! Така, че гответе се хора!! Аз ще отивам до Kaufland-а за костюм. Приятно прекарване!! Едит: Моля цъкнете!!! --> http://steff99.mondozoo.com | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 13:47 | |
| Здравейте и от мен! Наминавам да ви видя, понеже имам гости. Големи неща ни чакат на 31 октомври! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 14:22 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 14:31 | |
| Здравейте! Как си прекарвате тук? През последните няколко дни (включително и днес) съм зает с Хелоуинският ми проект и не можех да влизам много. Въпросният ми проект е видео около 30 минути в което се разказва една история за парти но започват да се появяват мъртъвци, вампири и чудовища и всички бягат. Карат се. Много кръв. В момента в хола ми трябва да има петна от "кръв" че малко прекалихме . | |
|
| |
| |
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 16:43 | |
| - smiLe299 написа:
- Аз не можах да си намеря костюм за Хелоуин.Продавали се от 25.10! :смеене
Какъв костюм искаше да си намериш? ------------------- Тъкмо свършихме с снимането. Заех се да правя сайт и форум сега за "филма" (ако може да се нарече така) Утре е последният ден от снимките. Дано да успея инъче трябва да снимам още 2 дни . Послепис: Вече направих форума: http://nightofthedead.bulgarianforum.net/ | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 17:31 | |
| Здрасти пак! Равносметката ми за днес - оказах се от гласуването,защото имаше километрична опашка ,а имам и друга работа,освен да чакам. А другото,което си имам и се сдобих днес е "Вещерът' .И ме очаква в съседната стая,след като си приключа задачите (едва се сдържам да не се настаня удобно и да си почета славно...) Ама какъв хубав фон имаме,а?Сигурно Екатс са изключително доволни. Мите ,искаш смартфон ли?Супер ще да е!Дано скоро си го купиш! И не,не знам друга английска книжарница.И аз не съм доволна от "Шекспир...". Стефи ,какво искаш да бъдеш на Хелуин? | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 17:52 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 17:56 | |
| Аз искам да съм вампир. | |
|
| |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 18:06 | |
| Здрасти!!! Много як фон имаме! Екатерина, честито! Свилена , честито! Като си купиш "Синът на Нептун" да кажеш! Стефи , вампир, а? Чия кръв щеше да изпиеш? Аз още не съм сигурна какво ще бъда, но имам една маска, която мисля да използвам. Остава ми да намеря черна блуза... Кликам, кликам...сега пак ще кликна... Стефи , хубав форум! Вече съм потребител! Жужо , и аз харесвам дракони! Онзи ден нарисувах един, макар, че трябваше змей, ноо... Сега трябва да ям, но не знам какво... Сетих се! Ще ям кюфте! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 18:56 | |
| Добре дошъл, red_panda! Дано си прекарваш добре във форума! И за помни - тук се пише САМО на кирилица! | |
|
| |
jujokk Агент
Мнения : 117 Регистриран на : 12.09.2011 Години : 25 Местоположение : Димитровград Агент : Understudy Agent
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 20:08 | |
| Добре дошъл, kris!! Приятно прекарване във форума!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 20:16 | |
| Тея, ще пия САМО висококачествена и ниско калорична кръв! Иначе, Кристиане приятно прекарване и дано станеш редовен!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 23 Окт 2011, 20:21 | |
| Пропуснала съм да поздравя с добре дошли на новите ни потребители -kris и red_panda! Приятно прекарване във форума! Забравих да ви кажа,че днес от "Карфур" си купих електрическа интерактивна магичеста причка! Много е яка! Все пак на Хелуин ще бъда вещица,но не от онези грозните с брадавиците,нее.... Ще бъда зла и симпатична вещица! Гледам,че Стефи ше ми прави компания като вампир! Тея ,надявам се да не се налага да си я купувам,а да я спечеля. И аз много,много харесвам дракони!много пъти съм рисувала дракони!Много са симпатични и огнени! | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: здравейте Нед 23 Окт 2011, 20:52 | |
| Здравейте на всички и благодаря за посрещането! Хора какъв костюм да си купя?? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Окт 2011, 08:44 | |
| - kris написа:
- Здравейте на всички и благодаря за посрещането!
Хора какъв костюм да си купя?? Първо - Добре дошъл! А за костюма - какъвто искаш - вампир, вещер, дракон, змей (каква е разликата? ), и най-лесното - духче! Даже няма какво да купуваш. Ако имате стари покривки или бели чаршафи си готов! | |
|
| |
kris Агент
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Окт 2011, 09:15 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Окт 2011, 11:52 | |
| Здрасти,здрасти! Как е настроенитео в свободния ден? Здрасти kris !Много ми е любопитно от кой клан си? Дали Джанъс ще завладеят света? Днес имам работа... И отивам да я свърша,за да премина към забавните неща! Послепис: Я вижте кого открих в един музикален клип.Кой е това според вас? Ed Sheeran - Lego House https://www.youtube.com/watch?v=c4BLVznuWnU&list=WL3295C954FEA0DAE3&index=55 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Окт 2011, 12:13 | |
| | |
|
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Окт 2011, 16:52 | |
| Ами от официалният сайт пише,че съм Лусиан и тук съм пратил заявление в клана ,но никой не отговаря. | |
|
| |
| |
| |
kris Агент
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 24 Окт 2011, 17:18 | |
| Ок!!Иначе с въпроса-костюм вещер дайте линкове за сайтове откъдето да си взема. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|