39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 19:45 | |
| Хехее..и аз .В четвъртък ще спя до 11 и първото нещо, което ще направя, е да пиша във форума!! | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 20:09 | |
| Тони, честита победа! Някой ден трябва да се съберем в някой парк и да поиграем на Ю-Ги-О(стига преди това да вляза в крак с новостите в играта). Ама ти си ни голямата гордост в клана! Тея, домашните могат да се превърнат в приятно занимание, ако ги пишеш с приятели. Стефи , не съм особено сигурен дали постъпката ти е съвсем правилна. Всичко, което си направил, е провокация. Колеги, аз съм скапан. Имахме цели 7 часа и то последните два химия. Нормативите ги мразя. Миналата година бягах 50 метра за 7.8 секунди, което съответно е 2, след това скочих 1,99 метра, което беше 1 сантиметър от 3ката. Добре, че нормативите не са определящи за края на на срока и годината. | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 20:38 | |
| - dsims написа:
- Тони, честита победа! Някой ден трябва да се съберем в някой парк и да поиграем на Ю-Ги-О(стига преди това да вляза в крак с новостите в играта). Ама ти си ни голямата гордост в клана!
Тея, домашните могат да се превърнат в приятно занимание, ако ги пишеш с приятели.
Стефи , не съм особено сигурен дали постъпката ти е съвсем правилна. Всичко, което си направил, е провокация.
Колеги, аз съм скапан. Имахме цели 7 часа и то последните два химия. Нормативите ги мразя. Миналата година бягах 50 метра за 7.8 секунди, което съответно е 2, след това скочих 1,99 метра, което беше 1 сантиметър от 3ката. Добре, че нормативите не са определящи за края на на срока и годината. Ами..не знам.Но няма да позволя да ме тъпчат като мравка! Иначе и аз нормативите страшно много ги мразя ! Скачам 1,55 м, на 5 см от 4-ката и бягам 8.95 сек, на 0.05 от 3-ката!! Едит: Знаете ли, защо вече Lucifer's fall, не ни посещава ? | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 20:52 | |
| Мите , щях да ги пиша с приятели ако имаше с кого. Никой не живее до нас, но ако ходя до приятелите си трябва да обиколя града. Относно нормативите тази година за пръв път ги правя. При мен ако 50 метра ги бягаш за 7.8 имаш 6+++, а за скока 6. smiLe299 , не само той вече не посещава форума. Но защо? | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 20 Сеп 2011, 21:00 | |
| Тея, аз винаги съм бил за 5 по нормативите, защото те бавно се увеличават, но пък и аз се справях по-добре. Но това, за което имах 5 първия срок го подминах с доста като успех, но въпреки това се оказа, че нормативите така са скочили, че дори за 3 не ги покривам. Докато при момичетата незнайно защо нормативите бавно намаляват като изисквания и тези, които преди са били за 4, сега по-старите нормативи са за 5, но имат 6. Пълна каша ако питате мен. А това, което е за 6ца при момчетата при 50 метра доближава световните рекорди от преди 20на години. | |
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 21 Сеп 2011, 10:20 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 21 Сеп 2011, 10:32 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 21 Сеп 2011, 16:41 | |
| | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 21 Сеп 2011, 17:10 | |
| Здравейте хора как сте, училището беше супер особено новини госпожи хубаво че не сме със старите че особено по биология Свилена получи ли пръчката Въх какви са тея нормативи , аз почти всяка година изкарвам 5 или 6 Смайл ти добре ли си как така ще се мислиш за дебел за момиче да ама ти си момче и трябва според височината ти и годините трябва да си към 45 - 55кг, виж в нета откои храни се качват мускулна маса или сланини , трябва да напълнееш.... ако питаш мен ти знаеш ли колко много ям ако си пържа яйца когато са направили няквака манджа дето не ми се яде си прая по 5 - 6 , прая си една голяма салата и ям по 4 - 4,5 филии и една голямата чаша с кола или нещо друго рядко ми се е случвало и то много рядко да не ми стигне и да търся още нещо за ядене Относно обидите, всичко зависи от държанието с другите, начина ти на обличане и маниери и повярвай ми с нов клас съм от две години и има огромна разлика между лапетата с 4 - 5 пети клас дето се обиждат и десетокласници и тяхното изразяване говоря и за момчета и за момичета, а момичетата с възрастта стават се по гадни ( не се обиждайте, това не важи за вас ) П.П. да си отличник е хубаво ама си има и недостатъци като имаш по всичко 6 и веднага си мислят че си зубър, да си направя един извод май го правят щото по принцип те не могат да научат нещо и го зубрят и мислят че другите като имам 6 и те зубрят.... Мите как е да си 11 клас, според мен е як клас , макар че 10 за сега също ми харесва. Хахаха да ви кажа днес госпожата ни по физика тя е малко старичка и предимно е работила в нашата обсерватория в училище и рядко е преподавала ни каза skype си plateka191, само като чухме думата и целият клас се пукна от смях и госпожата и тя се смее и ни гледа като ПОЛЕЗНИ изкопаеми А Дан ми каза че с Ейми са в Италия нещо свързано с В. та Дан ми изпрати наградите и сега аз ще ги изпращам,днес вечерта или утре ще ви пиша на всеки за адресите Хора да ви питам които сте по - големите ( за малките е рано още де ) къде мислите да ходите след 12, аз мислех в Икономическият във Варна ама се отказах щото нещо се оказа че имало много икономисти в България и нямало работа за тях та ся мисля в Американският университет в Благоевград или София. Има ли фенове на стъклен дом.... Спирам е много писах нямате да имате време да го прочетете | |
| | | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 21 Сеп 2011, 20:59 | |
| Лелее..аз си спомням, че когато бях 3-ти клас бях 32 кг.Няма голяма разлика за 3 години горе-долу .Иначе трябва да напълнея много!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 08:00 | |
| Добро утро! Как спахте? Аз не съм сигурна, дали сънувах нещо. Ами вие? Стефи , 3 клас си бил 32 килограма!? Аз съм трети клас и съм 26-27кг. Съжалявам, че вчера не почерпих и затова ще ви предложа закуска: За да не останат гладни ще сложа на масата палачинки. Който какъвто вид иска. | |
| | | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 10:46 | |
| Здравейте! От една седмица като по чудо си спомням всеки мой сън,но за съжаление са все кошмари,така че не е нищо интересно... Първо честит празник на всички!Защото днес е един наистина специален ден - обявяването на българската независимост!!!Днес празнуваме 103 години независима България!!!! Съжалявам,че вчера не можах да вляза да видя как сте и какво правите,но цял ден не съм се прибирала вкъщи,а късно вечертта бях с роднините си на светлинно шоу в Аладжа манастир(което изпуснахме,защото организаторите решили да го пуснат по-рано,но все пак хванахме малка час и останахме много очаровани). Тея ,пропуснала съм първата почерпка,но сега ни предоставяш нова!Супер мерси!Страхотна закуска ще бъде,макар и късничка! И разбира се с малко закаснение - честити 200 мнения!!!! Стефи ,нормално е след като си прекарал такива тежки болести да се получи рязко падане и после увеличаване на теглото.Не се притеснявай!Но ако толкова държиш,много лесно може да се поддържаш вав форма ако вървиш много,само дето после караката ти ще те болят... Преди в училище нямах никакви проблеми с нормативите,защото госпожата беше готина и пишеше 6-тици на всички,които се стараят.Но винаги съм искала да съм бърза в бягането... Мите ,11 клас се беше добре,радвам се,че ти харесва!Но не бързай да смяташ,че ще си починеш повечко тази година... Учителите не са на вълна почивка! Обаче явно госпожата ви по физика е яка,щом се смее с вас... И на мен когато не ми харесва някоя манджа си правя нещо хубаво,като за мен - обожавам препечени филийки с кашкавал. За съжаление пръчката ми я пратили в Белгия,вместо в България,защото куриерите от Лас Вегас(ще се фукам,че пръчката ми е посетила Лас Вегас и Белгия!!! ) са адресирали грешно пръчката ми.... И сега ще я чакам да я върнат в България Наистина е магическа,не смятате ли? Охоо...какъв нов фон имамеее!!!! Да живее Джанъс!!!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 22 Сеп 2011, 11:17; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 10:52 | |
| | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 10:55 | |
| Супер фон, хахаха Свилена голямо пътешествие прави пръчката ти Честит 22 Септември | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 11:21 | |
| | |
| | | Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 12:04 | |
| Здравейте,агенти! Много се радвам,че украсата ви допада! Ако не сте разгадали защо украсата следва този ред на клановете,нека ви подскажа - ключовете,открити във всяка книга принадлежад на съответния клан!В момента разглеждаме книга 2 за това си направете изводите....и така ще разберете,кога ще следва украсата на вашия клан! | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 12:10 | |
| Охоо....супер! Това означава,че Джанъс няма да бъдат само един път фон на форума...книга 8 все пак! Кахил ,аз ще ходя да издирвам "Огненият престол" от Хрониките на Кейн...вчера се побърках да обикалям,но не я открих,а отгоре на всичко се разтроих,като видях,че "Пингвините" на Козирката са се изнесли и е станало само една прашна дупка на мястото им... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 12:51 | |
| Искам да питам защо първият админ (Lucifer's Fall) вече не ни посещава ? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 12:52 | |
| Стефи , честно казано мисля следобеда да пиша малко домашни, след като нямам какво да правя. Октомври почвам кръжока по математика, а баскетбола май, че другата седмица. Вие практикувате ли нещо? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 12:56 | |
| Ами аз тренирам колоездене.Карам общо около 20 км в седмицата.Бягане, също и бадминтон.Бягане - 10 обиколки на стдиона в седмицата, а Бадминтон - 2 пъти в седмицата и вече имам спортна купа по бадминтон. | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 13:56 | |
| Здравейте, хора! От кога не съм писала... Ще пиша само за нещата от последните страници, че ако почна от тогава, когато ме е имало за последно, постът ми ще е една страница Стефи , само да те посъветвам нещо ако искаш не ме слушай...имахме едно момиче в класа, което беше точно така, изкарва добри оценки и е любимка на учителите, повярвай ми, понякога чак и мен ме дразнеше (не се обиждай, все пак теб не те познавам).Та,нея много я обиждаха, но понеже тя беше супер свитичка и не им отвръщаше. Мълчеше, мълчеше, докато на края не реши да каже на учителите и това и беше доста голяма грешка, защото колкото и да е след като на онези им се скараха, те не спряха. Даже продължиха да се занимават с нея повече, защото виждат, че тя е безпомощна. Та, съвета ми е да не казваш на учителите, защото съучениците ти мислят, че си беззащитен (а по твоите приказки не е така) и повече ще се дразнят с теб. Вече са стигнали възрастта, в която не ги е страх от учителите повече и като се оплакваш на тях (учителите), изглежда, че не можеш да се справиш сам, а не е така. В началото на 5 клас мен ми се случи нещо такова,пробваха да ме обиждат и да ме изкарат от нерви, но нещо не им се получи и ме оставиха. Пък и както има един статус в фейсбук "Аз съм момиче, от нормална, мога да се превърна в ..... лошо момиче за 5 минути" (използвам цензорираната версия , че има малки деца) А и другото е, това че си син на човек от по-висок ранг, ги изкарва извън нерви, сигурна съм Просто ти завиждат... А относно теглото...ти наред ли си?! Дебел бил...Аз бях 36 килограма в 2 клас Тея , честити 206 мнения Възползвах се от закуската А това голямото, подредените бутилки, какво е?! Ако е алкохол, моля налейте повечко, че немския хич не ми се отразява добре Свилена , тази пръчка е направила големи обиколки Поне като си я получиш, няма да ти се оплаква, че никъде не ходила! Фонът ни е страхотеееен !!! Ние с Ники се засякохме само веднъж и то защото той беше дошъл да види Наше Великолепие- зайците В първа е суперско! Само че толкова много домашни ни дадоха за тези 4 дни, хич не ми се мисли. Ама нали мързела винаги си намира оправдание, та днес съм на вълна празник, така че няма да уча. Та като стана дума, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Аз да ви се похваля, пък ( ). Започвам годината по немски с 2 петици! В класа ни няма двойки! Айде аз ще си остана на линия днеска и ще ви навестявам! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|