| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 02 Сеп 2011, 23:32 | |
| Урааа!!! Направих първият си лилиум! И е много готин! Мите ,непременно ще ти се обадя другият път когато ходя във София!Ще бъде забавно да се срещнем на по чаша бирен шейк обсъждайки двойното дъно на медните котели! И аз харесвам зимата,но нещо слънцето е недостатъчно тогава за мен и страдам от кратки умопомрачения и рязка смяна на настроенията... Миша ,харесва ми представата за един летен ден без слънчезащитен крем! Може да напишеш невероятно смешна кратка история на тази тема! Едит: Мите ,лек път към морето!!! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 02 Сеп 2011, 23:38 | |
| Свилена, честит лилиум! На мен ми е по-интересно от къде ще се вземат банските, ако цяло лято ме е мързяло да си чета учебника по вълшебство. П.П. Току що накарах една винена мушица да изчезне и една улична лампа да се запали. Не е полезно след полунощ да седиш над леглото си и да размяташ дървена пръчка опитвайки се да я хванеш, преди да е паднала върху главата ти. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 02 Сеп 2011, 23:50 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 04:30 | |
| Здравейте, колеги поздрави от една бензиностанция! Свилена, благодаря за пожеланието! Ще се постарая да хвана поне някое магично създание! И за да е по-забавно в багажа вмъкнах пръчката! П.П. Видях котка хибрид. Не беше чист терминатор, но пак беше звяр! Скоро може да ни завземат! Брррр | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 08:23 | |
| Охооо нощните стражи се завръщат Свилена тая котка е дигнала мерник на кучетата, между другото каква порода е кучето ти Мите приятно прекарване на морето да пратиш картичка П.П. Котка хибрид въххх П.П.П Намерих думите от още две глави: The Medusa Plot Глава 18, Дума 20: that The Medusa Plot Глава 12, Дума 26: her | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 11:11 | |
| Здравейте! Свилена , как се регистрира в Потърмор, защото на мен ми казва, че ще мога да се регистрирам чак октомври!? Хора, защо се разписвате посред нощ? Тази сутрин чак ме домързя да прочета всичко. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 12:16 | |
| Хейй!!!Здрасти на всички! Мите ,виждам,че си сред нашите редици! Пристигна ли?Изпробва ли пръчката? И мерси за поздрава от бензиностанцията!Винаги съм си падала по миризмата на бензин! А котките хибриди терминатори са си опасни!Внимавай с тях! Мите ,съмняваше ли се че изобщо Нощната страща е престанала да патрулира?Просто се сътоеше от един човек,които не искада си говори сам... На сто процента котката е дигнала мерник на кучетат,особено на моето.Което е порода далматинец и е много петнисто и твърдоглаво! Супер,Мите ,мерси за думите!Аз снощи,докато си правих оригамския лилиум (в момента също правя нов,обаче този път мутант),рефрешвах страницата и все ми се падаше 19 и някоя друга глава и най-накрая се вбесих и отказах...днес пак ще опитам... Тeya Kas ,за съжаление си пропуснала времето за регистрация и възможност за по-ранен достъп за Потърмор (беше от 31 август до 6 август включително).Сега трябва да изчакаш октомври,когато всички ще могат да влязат.Аз още не съм си получила писмото,защото се регистрирах за по-ранния достъп... Ние много обичаме да висим по нощите и да си чатим,не знаеше ли? | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 13:25 | |
| Здравейте, колеги. Свилена, котката хибрид вдигаше застрашителна скорос на бензиностанцията. Хвърчеше насам-натам изключително бързо. Пръчката е в джоба ми, готова за действие | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 13:35 | |
| Мите ,внимавай къде си слагаш пръчката!Че много опитни магьосници са оставали без задни части! Винаги съм се чудила къде бих си сложила магическата пръчка,ако наистина бях магьосница...ако я сложа в джоба,може да се счупи докато сядам или да ме подпали... Варненци....щях да ви питам влизали ли сте в динозавъра пред Мол Варна?всеки път като минавам от там,той издава някакви ревящи звуци...и ми разказаха доста за него,но не бих влязла,първо защото е много опасно щом е надуваем...при тези температури ако се пукне,оставаш вътре,затиснат от маса миризлива гума... Ники ,как се чувстваш днес?Сигурно си затиснат от приготовления за утре! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 13:58 | |
| Хеей! Ама какви са тези мнения по сред нощите!! Аз снощи си легнах в 12 и съм спал като... да не казвам Мите , приятно изкарване! Ама така и не разбрах - къде ще отпочиваш? Дагерон /Мите / благодаря ти за думите! Ей сега пак почвам да се пробвам! Свилена, всъщност не Купонът с приятелите ще е на пети, а утре ще ходим при баба.... Мисля, че ще си мързелувам... Макар че сега трябва да записвам музика, и после да ходя за торта... :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 14:21 | |
| Ники ,вчера се намерих другари за купон по сред нощите! Приятно празнуване утре или мързелуване,което ще ти хареса повече! Приятно записване на музика и ходене за торта! Звучи забавно!Само внимавай с тортата,че има много дупки по улицата!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 03 Сеп 2011, 20:39; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 15:20 | |
| Ама какво висите във форума и нищо не разказвате? Мите, я ни подскажи с какво си се захванал? Свилена, имаш ли някакви спомени от Евгений Онегин? Че сега съм го почнал да го чета и изобщо не ми харесва | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 15:38 | |
| Ники, свъщност преди малко го завърших чакам само одобрението на един от съфорумнците понеже сме ви подготвили нещо опаа малко се издадoх... Някой успя ли да си вземе картите от новата книга Писахте ли въпрос на Гордан Корман в сайта на 39 ключа
Последната промяна е направена от Dageron321 на Съб 03 Сеп 2011, 15:54; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 15:48 | |
| Лелеее... вече чакам с нетърпение! И не, все още не мога | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 16:09 | |
| Ники ,за мое голямо щастие не сме изучавали Онегин! Съжалявам,но не мога да ти помогна.Само ще ти кажа да си вземеш конска доза кафе за да не заспиш пред текста... Мите ,аз също не успях да си взема картите от книгата (защото продължавам с оригамите),а също за онази бонус карта ми изписва,че кодът е грешен... да не би да не я въвеждам на правилното място? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 16:17 | |
| йееей, най-накрая успях Свилена , да знаеш че по-скучно нещо няма А видяхте ли новата скала за престиж? Моят е паднал главоломно! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 16:24 | |
|
Последната промяна е направена от Dageron321 на Съб 03 Сеп 2011, 16:32; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 18:18 | |
| Ники ,не се и съмнявам,че е ужасно скучно! А скалата за престижа ми сви сърцето...ужас...толкова малко прастиж отдавна не съм имала! Мите ,аз съм минала мисия 0.Беше забавна! Едит: Хейй!!!Кажете нещо де! Още един едит: Преди малко ми се обадиха,че утре е представянето на книгата,която илюстрирах.Малко съм нервна! За първи път ще ми е! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 20:18 | |
| Ехе...колко сте писали... Аз скалата за престиж не съм я гледала скоро, ама май и няма да го направя, с тези ваши лоши настроения... Точно сега съм ааадски радостна...Едно момиче от бъдещия ми клас чете манга...йес...За сега добре се разбираме....Ще видим Свилена, много, ама много се радвам за теб и книгата...Ама нещо май пак съм проблеяла момента, когато си споменала , че си илюстратор | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 20:37 | |
| Миша ,много се радвам,че си си намерила сродна душа!Много е важно да си намериш приятели,защото ще ти е самотно сама. Благодря за поздравлението! Интересно ми е как изглежда книгата и дали илюстрациите са излезли хубаво... Аз приключих със седенето пред компютъра за днес! Правих много лилиуми и ме заболя главата. Отивам да порисувам в съседната стая... За това ви пожелавам лека вечер на всички,ако не се видим повече днес!!! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 03 Сеп 2011, 22:14 | |
| Здравейте приятели! Влизам дост рядко напоследък, но сега и аз се присъединявам към нощния патрул! Изчетох последните две страници и трябва да отбележа, че доста интересни неща си говорите! Мите, приятно прекарване на морето! Не знам за теб, но лично аз обожавам ветровити плажове с огромни вълни! Свилена , много се радвам за теб и моята книга! За пропусналите тази новина, няма ли да споделиш заглавието, за да си я купим? Тиа, радвам се, че нси си намерила някого, с когото да споделяте страстта към мангата! Ники, приятно прекарване на купона! Митко, благодаря за думите от книгата, но още не съм успял да влезна в системата! Ако може да ми помогеш по скайп, ще съм ти доста благодарен. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 10:39 | |
| Здрастии! Наминах само за малко да ви видя как върви купона при вас! Тони , не знам дали ще се продава книгата,но заповядай корицата: Мите лисичков ,как е морето? И пръчката? А сега пожелавам на всички приятен,спокоен и вълнуващ ден!!!! Послепис: Не забравяйте да гласувате в топ-а! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 10:54 | |
| Свилена, страхотна илюстрация! Обаче си мисля, че е трябвало да напишат и твоето име на корицата! Вие какво правите? Сега смятам да отида да поиграя малко Югио, а преди малко гледах епизоди от новото аниме. | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 13:58 | |
| Здравейте колеги! Тони, радвам се да те видя. Благодаря за пожеланието, със сигурност ще си прекарам добре. На къмпинг Арапя съм. Свилена, страхотна корица Морето е прекрасно, чисто е топло, а времето е дори по-хубаво. Вчера цял ден ходих с пръчката в джоба и я осетих само два пъти, когато се завирах в един страхотен, но зансъжаление само с две врати, спортен мерцедес. Още не ми се е налагало да я използвам, но е винаги под ръка Тони, Свилена със сигурност е спомената във страницата с правата на авторката | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 20:15 | |
| Здравейте, хора! Свилена, корицата е невероятна! Мисля, че вече е време да ви почерпя, а? Тъй като вече сте се навечеряли, мисля, че е е редно да ви зарадвам с малко сладко! Поради факта, че все още съм в облика на моето любимо Бисквитено чудовище, да за почнем с малко курабийки: Моля Ви, всеки само по 1 бонбона от всеки вид!! За всеки и по един енергизиращ плодов сок И за финал - тортата! Да ви е вкусно! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|