| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Юли 2011, 20:22 | |
| Здравейте, колеги! Чувствам се скапан, след 5 ходения пеша до Мол София и още разходки, изчислихме, че сме вървели 15 километра. И на всичко отгоре през пет минути отваряхме и затваряхме чадърите си, а една наша съученичка сега заминава на мре, но се прибра един час след часа, в който трябваше да си е в къщи и да се приготвят да заминават, и то без да си е събрала багажа. Свилена, честит плакат! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Юли 2011, 20:35 | |
| Миша ,завиждам ти за униформите....в моето училище нямаше такива,което беше наистина жалко...щеше да е забавно и яко да имаме,особено като се има впредвид,че сме артистични натури и би трябвало униформите ни да са по-специални.... Та честито за пуловера,ризата и ризата! А за книгите-аз предпочитам да са по дължина,ширината не е толкова важна...направо се побарквам като видя една ниска,една висока и една ниска книга подредени така,една след друга,без да се спазва никакъв ред....което ми напомня,че трябва да пренаредя библиотеката във хола-по големина,поредици и цветове... Майка ми ще се побърка като ги види маниакално падредени от моята ръчичка.... Мите ,определено не ти трябва фитнес!Ако пропътуваш всеки ден това разстояние ще задминеш по мускули дори Шверценегер! Мисля,че ми трябва урок от твоята съученичка по бързо опаковане на багажа...мисля,че за наблюдаване ще е феноменално... Мерси за честитката за плаката! Едит: Отивам да разхождам петнистото си любимче за това ви казвам лека вечер и сладки сънища!!! И слънчев ден утре!Специално за теб,Тони! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 06 Юли 2011, 16:44 | |
| Здрасти! Миша ,много хубав тест си постнала в "Главоблъсканиците"!Обаче аз по-късно ще го направя...че нещо се изморих... Как си прекарвате деня? Тук във Варна е мрачно и топло,което хич не ми допада... | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 06 Юли 2011, 18:11 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 06 Юли 2011, 21:42 | |
| На тебе ти е лесно-ти си момче, ама на нас(момичетата) знаеш ли какво ни е да ставаме с половин час по-рано за първа смяна само и само да си изберем дрехи Така че аз съм за униформа, каквато и да е(само да не е отровно жълто или зелено ) Свилена, радвам се, че те е заинтересувал тестът. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 07 Юли 2011, 16:35 | |
| Здрасти,братовчеди! Как е купона? Мите ,в темата за харито те очаква нова порция! Само внамавай да не прегрееш! Бас държа,че и розови щяхте да бъдете сладури! Миша ,още не съм направила теста... Много работа ми се насъбира и...но обещавам,че като го направя ще споделя резултата! Хей,хора гледате ли на живо примиерата на "Хари Потър и даровете на Смъртта"?Аз съм си заредила страницата от един час и чакам нетърпеливо!Даже може да си изберем камера... Ето линка: https://www.youtube.com/harrypotterЖивото предаване започва точно в 18 часа българско време. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 07 Юли 2011, 18:39 | |
| Хей, как е, братовчеди?! Свилена, адски мн ти благодаря за линка...В момента се наслаждавам на примиерата. По принцип не съм луда фенка, но е доста интересно. Малко съм разочарована от това, че половината герои изглеждат мнооого по-стари от колкото са направени във филма, като например Джини Както и да е...днес проверявах за 9-тата книга в Гранд мол и естествено я нямаха, но после като посетих и сайта на егмонт пишеше, че е още по складовете. Хич не съм учудена...ще трябва да почакаме (поне лично аз) още няколко дни (надявам се да са само няколко ) Айде аз отново се пренасям на др прозорец с Хари Потър | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 07 Юли 2011, 19:10 | |
| Хей, хораа! Леле, колко сте писали! отдавна не е било така :D Аз нямам много време да ви навестявам, защото съм на летен курс по немски и съм се съсредоточил върху изглаждането на езика =] Отивам да видя какво сте писали =] | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 07 Юли 2011, 20:56 | |
| Боже Свилена благодаря ти че сподели линка за премиерата, беше много яка. Най - интересната част беше когато Роулинг се развалнува толкова много че се пошегува , че може да направи продължение . Обаче нали щяха да дават един час от филма какво стана Ники така е с езика успех | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 07 Юли 2011, 21:31 | |
| Леле...примиерата беше невероятна!Просто беше зашеметяваща!Все пак последната премиера...Екипът,актьорите и разбира се Роулинг... Толкова ги обичам всичките!!! И толкова ще ми липсват....аз не мога да повярвам,че минаха 10 години...ужас...толкова бързо... Речта на всички накрая беше много мила...толкова хубави думи си казаха един на друг...а Роулинг и Ема просто ме разплакаха... Въобще всичко беше прекрасно... Надявам се и вие да сте имали приятни усещания... Ако някоя е изпуснал примиерата,може да посети същия линк и да гледа записа... Мите ,явно това за полвината филм е било просто слух...съжалявам,че те подведах... Ники ,приятен курс! Хора...аз съм изтощена от емициите днес,които ми се насъбраха...за това ви пожелавам лека вечер а аз се оттеглям на хладно в стаята си за да размишлявам... До утре! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Юли 2011, 14:49 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Юли 2011, 15:10 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Юли 2011, 13:57 | |
| Мерси,Миша ! Хей...как сте? Разкаже нещо....тук във Варна е многооо горещо...или поне на мен ми се струва горещо... Аз пък искам да ви покажа и другата си илюстрация.Много си ми харесва,защото много обичам конете. А сега бягам да уча...чао на всички!!!!Пожелавам приятен ден!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 13 Юли 2011, 16:37 | |
| Здрасти на всички! Наминах да видя какво правите,защото пак ми се налага да уча за още един изпит и...а и се мъча да дойда на себе си,защото сутринта посетих прожекция на "Хари Потър и даровете на Смъртта" част 2 и останах без думи...по късно ще споделя мнение,като вече мога да мисля нормално. Надявам се да си прекарвате добре ваканцията!!! Така,че...до скоро и лек ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 27 Юли 2011, 18:02 | |
| Малееееееееееееее хора какво става с вас ?!?!?!?!?! Мен ме нямаше десет дена и думичка не сте обелели. Кажете как сте, как си прекарвата лятото аз бях на Каваците незнам дали го знаете , Старозагорски лагер е беше супер Свилена и аз днес гледах Хари Потър 2 част, очаквах да е малко по динамична , но явно 1 част си ми остава любима Хора да ви кажа напоследък толкова много се запалих по книгите че като видя книжарници за книги толкова се раздвам сякаш съм ударил джакпота , просто нямам търпение да вляза и да разгледам, направил съм си списък с книгите за купуване които наброяват около 34 и цена около 500 лева | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 30 Юли 2011, 22:21 | |
| Лелеее...какво става тук??? Ей,Кахил ще се караме! Как така ще запуснете форума,бе! Аз не успях да ви се обадя,че ще отсъствам повече от седмица,защото ми се наложи екстремно да завърша илюстрациите за книгата и със семейството ми ходихме до нос Калиакра от където си купих истински корал. А гледката каква беше... Мите ,значи ставаме двама със синдрома на книгата.... Аз също избягвам да влизам в кинжарници,защото се разтройвам много,колко видя колко книги си харесвам и не мога веднага да си ги купя.... Я разкажете какво правите? Тони , Миша , Ники - къде изчезнахте? Аз най-накрая си постнах мнението за последния филм за Хари в темата.Друг някой да го е гледал, освен Митко и Тони ? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 31 Юли 2011, 20:00 | |
| Оле, хора, вие се възродихте...просто исках да видя колко време ще мине без никой да пише..ихааа 14 дни. Даже викам: Абе кво стана докато ме нямаше, че чак Свилена не е писала . Всъщност има и втора причина по която не пиша....адски мн съм се вманиачила в манга (ох, ся ще е трудно с родовете). Откакто съм се върнала (23 юли) съм прочела 2 манга, едната с 42 глави, а др с 62 по около 40 страници. Нямам останали очи просто. Ама адски сладките романтични комедии. Айде оставям ви за сега. Сигурно ще се върна по-късно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Авг 2011, 15:26 | |
| Здрасти! Миша ,браво бе! Нали знаеш,че само двете пишем най-много,като от време на време има включване от страна на Митко Дагерон .... Аз вчера изчезнах отново,защото бях на язовир Николаевка да ловя с братовчедите си риба.Въпросът беше,че нещо рибата не ни хареса и си изяждаше само стръвта... А днес съм решила да подредя и пренаредя изцяло стаята си и да огледам стените,като преценя останалото място за плакати.Нали знаете,че на 3 август ще излиза специален Браво брой за "Хари Потър"?Та аз се подготвям да лепя... Вие как си прекарвате? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Авг 2011, 15:41 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Авг 2011, 16:02 | |
| Хей,Мите ! Знам ви аз,рибите... Хитряги сте вие... (една от приятелките ми е зодия риби,обаче си пада малко отвеяна,но тя е извън категорията ) Аз бях си дръпнала един път филма за Дарън Шан,но нещо качеството не ми се стори добро и го изтрих и от тогава не съм се наканила да го изтегля пак да го гледам.Надявам се от Егмонт да ти отговорят,но за съжаление се съмнявам.Като се рекли да я зарежат ще я зарежат без да им мигне окото и без да се грижат за нейното продължаване от друг издател. Хубаво си рекъл да направиш такава тема!Подкрепям! И аз не мога да се сдържа да разлистя книга,попаднала в ръцете ми.Но за първи път чувам момче да има моята мания... И не,не съм чувала за тази поредица "Игрите на глада"...но преди малко пуснах търсачка и прочетох резюме на една от книгите...стори ми се интересна...Мите ,ако си я вземеш кажи мнение дали е хубава... А сега бягам да подреждам,защото съм обърнала стаята си с главата навътре и прилича на кокушкарник вътре.... Лек и приятен ден на всички! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Авг 2011, 16:09 | |
| Свилена в момента може да си го дръпнеш от замундатата Относно манията след като прочетох няколко поредици имам желание да прочета още книги, просто обичам да чета Ок ще направя темата веднага | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 01 Авг 2011, 18:08 | |
| Хеееееееей, хора! Поредното извинение, че не съм писал отдавна... Този курс, приятелите и много, много други неща ме веят далеч от компютъра. Мите, да знаеш, че книгите са по-добри от филма А от книгите ти виждам, че си започнал Ерагон! Препоръчвам ти да си купиш и останалите, защото последната излиза скоро! Колкото до списъците... Зарязах ги отдавна... Вече имам толкова много книги.. Не мога да им смогна :D:D И аз гледах Хари! Наистина беше един от най-очакваните моменти в живота ми и оправда очакванията ми! Беше велико! Даже съм решил да препрочета книгите в скоро време, но само и единствено на английски :D Само да спестя малко :D Свилена, и аз се подготвям за плакатите Колкото до Игрите на глада - една приятелка от училище беше адски запалена по първите две книги, ама нещо третата я разочарова.. Не каза, че не й харесало, ами че можело да стане много по-добре :D:D Та.. сега ще правят филм по нея и всички са луднали... И, впрочем, вицът за Луна кърти :D:D При мен няма почти нищо ново.... Продължавам с народните танци, плаж, плуване, курса... Изпита ми наближава и трябва малко повече да се съсредоточа върху него Сега съм надул музиката, докато преписвам на чисто 5те текста на немски, които трябваше да съм написал и преписал вчера / повечето де / Ами вие? Какво правите в този изгарящо горещ ден П.П. Свилена , знаеш ли кога се връща Надето? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 09:19 | |
| Егмонт ми отговориха и категорично казаха че няма да издават поредицата за Дарън Шан, мисля да предложа на някое издателство но се чудя кое вие кое бихте предпочели | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 09:39 | |
| - Dageron321 написа:
- Егмонт ми отговориха и категорично казаха че няма да издават поредицата за Дарън Шан, мисля да предложа на някое издателство но се чудя кое вие кое бихте предпочели
Аз бих избрал някое по-сериозно като Хермес, макар че не знам и те доколко са кадърни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 02 Авг 2011, 12:48 | |
| Писах на Ибис да се надяваме че ще се съгласят | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|