39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Флууд - В търсене на наименование...

Go down 
+14
Ейми Кахил
Дан Кахил
katnis kane
smiLe299
wolf 351
dsims
tania
Dageron321
Grizzly
Salem Saberhagen
Ton4o
TiaCahill97f
Arya Dröttningu
nikol4o
18 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
АвторСъобщение
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeВто 05 Юли 2011, 20:22

Здравейте, колеги! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608

Чувствам се скапан, след 5 ходения пеша до Мол София и още разходки, изчислихме, че сме вървели 15 километра. И на всичко отгоре през пет минути отваряхме и затваряхме чадърите си, а една наша съученичка сега заминава на мре, но се прибра един час след часа, в който трябваше да си е в къщи и да се приготвят да заминават, и то без да си е събрала багажа. Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374

Свилена, честит плакат! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608
Върнете се в началото Go down
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeВто 05 Юли 2011, 20:35

Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 ,завиждам ти за униформите....в моето училище нямаше такива,което беше наистина жалко...щеше да е забавно и яко да имаме,особено като се има впредвид,че сме артистични натури и би трябвало униформите ни да са по-специални....
Та честито за пуловера,ризата и ризата! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 925572
А за книгите-аз предпочитам да са по дължина,ширината не е толкова важна...направо се побарквам като видя една ниска,една висока и една ниска книга подредени така,една след друга,без да се спазва никакъв ред....което ми напомня,че трябва да пренаредя библиотеката във хола-по големина,поредици и цветове... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 358796 Майка ми ще се побърка като ги види маниакално падредени от моята ръчичка.... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374

Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ,определено не ти трябва фитнес!Ако пропътуваш всеки ден това разстояние ще задминеш по мускули дори Шверценегер! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 358796 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 84201
Мисля,че ми трябва урок от твоята съученичка по бързо опаковане на багажа...мисля,че за наблюдаване ще е феноменално... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374
Мерси за честитката за плаката! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608

Едит: Отивам да разхождам петнистото си любимче за това ви казвам лека вечер и сладки сънища!!! Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
И слънчев ден утре!Специално за теб,Тони! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeСря 06 Юли 2011, 16:44

Здрасти! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287

Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 ,много хубав тест си постнала в "Главоблъсканиците"!Обаче аз по-късно ще го направя...че нещо се изморих... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201

Как си прекарвате деня?
Тук във Варна е мрачно и топло,което хич не ми допада...
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeСря 06 Юли 2011, 18:11

Мале Свилена супер си как откриваш толкова много нови видеота за Хари Потър и даровета на смъртта (2 част). Нямам търпение за утре ще можем да видим първият един час от филма Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 999787 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 999787 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 999787 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 407102 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 938570 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 938570 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 938570

Уфф как ги харесвате тези униформи много са скучни, колкото за розовата риза бях дочул слухове че за малко ни се е разминало на момчетата да с розови половери а не черни ( макар че и момчета и момичета носят еднакви половери ) Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374

TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Години : 27
Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeСря 06 Юли 2011, 21:42

На тебе ти е лесно-ти си момче, ама на нас(момичетата) знаеш ли какво ни е да ставаме с половин час по-рано за първа смяна само и само да си изберем дрехи Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Така че аз съм за униформа, каквато и да е(само да не е отровно жълто или зелено Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 851948 )

Свилена, радвам се, че те е заинтересувал тестът. Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 84201
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeЧет 07 Юли 2011, 16:35

Здрасти,братовчеди! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 84201
Как е купона? Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287

Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ,в темата за харито те очаква нова порция! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 84201
Само внамавай да не прегрееш! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201
Бас държа,че и розови щяхте да бъдете сладури! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 84201

Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362,още не съм направила теста... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201
Много работа ми се насъбира и...но обещавам,че като го направя ще споделя резултата! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608

Хей,хора гледате ли на живо примиерата на "Хари Потър и даровете на Смъртта"?Аз съм си заредила страницата от един час и чакам нетърпеливо!Даже може да си изберем камера...
Ето линка: https://www.youtube.com/harrypotter

Живото предаване започва точно в 18 часа българско време.
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeЧет 07 Юли 2011, 18:39

Хей, как е, братовчеди?!
Свилена, адски мн ти благодаря за линка...В момента се наслаждавам Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 680936 на примиерата. По принцип не съм луда фенка, но е доста интересно. Малко съм разочарована от това, че половината герои изглеждат мнооого по-стари от колкото са направени във филма, като например Джини Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 369291
Както и да е...днес проверявах за 9-тата книга в Гранд мол и естествено я нямаха, но после като посетих и сайта на егмонт пишеше, че е още по складовете. Хич не съм учудена...ще трябва да почакаме (поне лично аз) още няколко дни (надявам се да са само няколко Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 851948 )
Айде аз отново се пренасям на др прозорец с Хари Потър
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeЧет 07 Юли 2011, 19:10

Хей, хораа!
Леле, колко сте писали! отдавна не е било така Very Happy:D
Аз нямам много време да ви навестявам, защото съм на летен курс по немски и съм се съсредоточил върху изглаждането на езика =]

Отивам да видя какво сте писали =]
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeЧет 07 Юли 2011, 20:56

Боже Свилена благодаря ти че сподели линка за премиерата, беше много яка. Най - интересната част беше когато Роулинг се развалнува толкова много че се пошегува , че може да направи продължение Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 .

Обаче нали щяха да дават един час от филма какво стана Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 748458

Ники така е с езика успех Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeЧет 07 Юли 2011, 21:31

Леле...примиерата беше невероятна!Просто беше зашеметяваща!Все пак последната премиера...Екипът,актьорите и разбира се Роулинг... sunny flower Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 45860
Толкова ги обичам всичките!!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 45860 И толкова ще ми липсват....аз не мога да повярвам,че минаха 10 години...ужас...толкова бързо...
Речта на всички накрая беше много мила...толкова хубави думи си казаха един на друг...а Роулинг и Ема просто ме разплакаха... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201
Въобще всичко беше прекрасно...
Надявам се и вие да сте имали приятни усещания... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608
Ако някоя е изпуснал примиерата,може да посети същия линк и да гледа записа...

Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ,явно това за полвината филм е било просто слух...съжалявам,че те подведах... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 748458

Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 607543 ,приятен курс! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 925572

Хора...аз съм изтощена от емициите днес,които ми се насъбраха...за това ви пожелавам лека вечер а аз се оттеглям на хладно в стаята си за да размишлявам... Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

До утре!
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeПет 08 Юли 2011, 14:49

Хейййй.... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287
Как сте всички? Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608

За днес съм си намислила да завърша втората си илюстрация към книгата и да изгледам "Хари Потър и Стаята на тайните" и "Хари Потър и затворникът от Азкабан" за да се подготвя за примиерата на последния филм... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 45860 sunny sunny flower flower
Другото което реших да направя,като отдаване на чест към Хари Потър е да си променя профила-всеки ден ще сменям облика с пикове на излезлите до сега 7 филма...днес започвам с "Философският камък..." докато стигна до самия край...

И както ви казах вече,наеха ме да направя корицата и две илюстрации към една книга.И сега искам да ви покажа първата,която носи наименованието "Прозорецът на моите тайни" и да ми кажете какво мислите за рисунката...идеята за илюстрацията е моя и авторката се съгласи....
Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 2rqj7yx
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeПет 08 Юли 2011, 15:10

Оле....уникална е Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeСъб 09 Юли 2011, 13:57

Мерси,Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 ! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608

Хей...как сте?
Разкаже нещо....тук във Варна е многооо горещо...или поне на мен ми се струва горещо...
Аз пък искам да ви покажа и другата си илюстрация.Много си ми харесва,защото много обичам конете.

Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 4vme78

А сега бягам да уча...чао на всички!!!!Пожелавам приятен ден!!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeСря 13 Юли 2011, 16:37

Здрасти на всички! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287
Наминах да видя какво правите,защото пак ми се налага да уча за още един изпит и...а и се мъча да дойда на себе си,защото сутринта посетих прожекция на "Хари Потър и даровете на Смъртта" част 2 и останах без думи...по късно ще споделя мнение,като вече мога да мисля нормално.

Надявам се да си прекарвате добре ваканцията!!! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287
Така,че...до скоро и лек ден!
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeСря 27 Юли 2011, 18:02

Малееееееееееееее хора какво става с вас ?!?!?!?!?!

Мен ме нямаше десет дена и думичка не сте обелели.
Кажете как сте, как си прекарвата лятото аз бях на Каваците незнам дали го знаете , Старозагорски лагер е беше супер Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608

Свилена и аз днес гледах Хари Потър 2 част, очаквах да е малко по динамична , но явно 1 част си ми остава любима

Хора да ви кажа напоследък толкова много се запалих по книгите че като видя книжарници за книги толкова се раздвам сякаш съм ударил джакпота Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 , просто нямам търпение да вляза и да разгледам, направил съм си списък с книгите за купуване които наброяват около 34 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 и цена около 500 лева Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374

Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeСъб 30 Юли 2011, 22:21

Лелеее...какво става тук??? Shocked Shocked Shocked
Ей,Кахил ще се караме!
Как така ще запуснете форума,бе!

Аз не успях да ви се обадя,че ще отсъствам повече от седмица,защото ми се наложи екстремно да завърша илюстрациите за книгата и със семейството ми ходихме до нос Калиакра от където си купих истински корал. sunny flower
А гледката каква беше...

Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ,значи ставаме двама със синдрома на книгата.... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374
Аз също избягвам да влизам в кинжарници,защото се разтройвам много,колко видя колко книги си харесвам и не мога веднага да си ги купя.... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 680936

Я разкажете какво правите?
Тони Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 , Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 , Ники Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 607543 - къде изчезнахте?

Аз най-накрая си постнах мнението за последния филм за Хари в темата.Друг някой да го е гледал, освен Митко Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 и Тони Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ?
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeНед 31 Юли 2011, 20:00

Оле, хора, вие се възродихте...просто исках да видя колко време ще мине без никой да пише..ихааа 14 дни. Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 680936 Даже викам: Абе кво стана докато ме нямаше, че чак Свилена не е писала Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201 .
Всъщност има и втора причина по която не пиша....адски мн съм се вманиачила в манга (ох, ся ще е трудно с родовете). Откакто съм се върнала (23 юли) съм прочела 2 манга, едната с 42 глави, а др с 62 по около 40 страници. Нямам останали очи просто. Ама адски сладките романтични комедии. Razz
Айде оставям ви за сега. Сигурно ще се върна по-късно.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeПон 01 Авг 2011, 15:26

Здрасти! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287

Миша Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 ,браво бе! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201 Нали знаеш,че само двете пишем най-много,като от време на време има включване от страна на Митко Дагерон Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ....
Аз вчера изчезнах отново,защото бях на язовир Николаевка да ловя с братовчедите си риба.Въпросът беше,че нещо рибата не ни хареса и си изяждаше само стръвта... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201
А днес съм решила да подредя и пренаредя изцяло стаята си и да огледам стените,като преценя останалото място за плакати.Нали знаете,че на 3 август ще излиза специален Браво брой за "Хари Потър"?Та аз се подготвям да лепя...

Вие как си прекарвате? Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608

Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeПон 01 Авг 2011, 15:41

Здравейте

Вчера гледах филма направен по поредицата за Дарън Шан и много се запалих по книгите.Писах писмо на Егмонт ако не смятат да продължават поредицата да превдложим да друго издателство ама не са ми писали Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 231185

Та понеже съм си направил един дълъг дълъг дълъг списък с книги които ще купувам и ще чета мисля да направя тема където да слагаме книгите които имаме и снимка на библиотеки ни. С наща мания със Свилена по книжарниците Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374, много обичам да разглеждам книги незнам за вас Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Може малко странна да ви се стори идеята Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374

Свилена ние рибите сме хитри, нали знаеш тихите води са най - дълбоки ( зодия риби съм Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 )

Да ви питам чели ли сте Игрите на глада
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeПон 01 Авг 2011, 16:02

Хей,Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 311608
Знам ви аз,рибите... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201
Хитряги сте вие... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 680936 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201 (една от приятелките ми е зодия риби,обаче си пада малко отвеяна,но тя е извън категорията Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201 )

Аз бях си дръпнала един път филма за Дарън Шан,но нещо качеството не ми се стори добро и го изтрих и от тогава не съм се наканила да го изтегля пак да го гледам.Надявам се от Егмонт да ти отговорят,но за съжаление се съмнявам.Като се рекли да я зарежат ще я зарежат без да им мигне окото и без да се грижат за нейното продължаване от друг издател.

Хубаво си рекъл да направиш такава тема!Подкрепям! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201
И аз не мога да се сдържа да разлистя книга,попаднала в ръцете ми.Но за първи път чувам момче да има моята мания... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 838201

И не,не съм чувала за тази поредица "Игрите на глада"...но преди малко пуснах търсачка и прочетох резюме на една от книгите...стори ми се интересна...Мите Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 ,ако си я вземеш кажи мнение дали е хубава... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 369291

А сега бягам да подреждам,защото съм обърнала стаята си с главата навътре и прилича на кокушкарник вътре.... Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374
Лек и приятен ден на всички! Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 805287 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 553116 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 696782 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 607543 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 417447 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362

Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeПон 01 Авг 2011, 16:09

Свилена в момента може да си го дръпнеш от замундатата

Относно манията след като прочетох няколко поредици имам желание да прочета още книги, просто обичам да чета Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374 Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 33374

Ок ще направя темата веднага
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeПон 01 Авг 2011, 18:08

Хеееееееей, хора!
Поредното извинение, че не съм писал отдавна...
Този курс, приятелите и много, много други неща ме веят далеч от компютъра.
Мите, да знаеш, че книгите са по-добри от филма Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 84201 А от книгите ти виждам, че си започнал Ерагон! Препоръчвам ти да си купиш и останалите, защото последната излиза скоро!
Колкото до списъците... Зарязах ги отдавна... Вече имам толкова много книги.. Не мога да им смогна Very Happy:D:D
И аз гледах Хари! Наистина беше един от най-очакваните моменти в живота ми и оправда очакванията ми! Беше велико! Даже съм решил да препрочета книгите в скоро време, но само и единствено на английски Very Happy:D Само да спестя малко Very Happy:D

Свилена, и аз се подготвям за плакатите Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 84201 Колкото до Игрите на глада - една приятелка от училище беше адски запалена по първите две книги, ама нещо третата я разочарова.. Не каза, че не й харесало, ами че можело да стане много по-добре Very Happy:D:D Та.. сега ще правят филм по нея и всички са луднали... И, впрочем, вицът за Луна кърти Very Happy:D:D
При мен няма почти нищо ново.... Продължавам с народните танци, плаж, плуване, курса... Изпита ми наближава и трябва малко повече да се съсредоточа върху него Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 680936
Сега съм надул музиката, докато преписвам на чисто 5те текста на немски, които трябваше да съм написал и преписал вчера Very Happy / повечето де Very Happy/
Ами вие? Какво правите в този изгарящо горещ ден Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 369291
П.П. Свилена Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 939362 , знаеш ли кога се връща Надето? Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 369291
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 09:19

Егмонт ми отговориха и категорично казаха че няма да издават поредицата за Дарън Шан, мисля да предложа на някое издателство но се чудя кое вие кое бихте предпочели
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 09:39

Dageron321 написа:
Егмонт ми отговориха и категорично казаха че няма да издават поредицата за Дарън Шан, мисля да предложа на някое издателство но се чудя кое вие кое бихте предпочели

Аз бих избрал някое по-сериозно като Хермес, макар че не знам и те доколко са кадърни.
http://the39clues-bg.info/
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitimeВто 02 Авг 2011, 12:48

Писах на Ибис да се надяваме че ще се съгласят
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...   Флууд - В търсене на наименование... - Page 8 Icon_minitime

Флууд - В търсене на наименование...
Върнете се в началото 
Страница 8 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд - В търсене на наименование...
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд 3
» Флууд 4

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: