| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 26 Юни 2011, 21:29 | |
| Вие се разговорихте за един дени после пак се умълчахте... Ники , не е голяма мъка...В Климент 2 години и половина бях на 4тия етаж...Мисли го като тренировка Тончо , пожелавам и на теб страхотна ваканция | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 27 Юни 2011, 19:57 | |
| Здравейте хора Как сте, виждам че последните дни доста сте се поразписали Да честитя на всички приети а също така и за високите балове Тони наистина вече е ваканция ама нашта пуста гимназия учителите още преподават особено по френски Ники поредицата 39 ключа ни показа че може да прави едни от най - яките корици на света, а като стана въпрос за това прочехто ли първите две глави от деветата книга - Бурята http://static.egmontbulgaria.com/92-downloads/the39clues_09-chapter1.pdfСкоро казаха че ще обновят сайта и ще видим и самата книга А като заговорихме за книги искам да споделя един списък с вас с книги които съм си набелязал.Мисля че ще ви хареса особено Рептилия Роботите – Айзък Азимов – 24.95 лв. Хиперион – Дан Симънс – 24.95 лв. Ендимион - Дан Симънс – 24.95 лв. Хобит - Дж. Р. Р. Толкин – 13.99 лв. Силмарилион - Дж. Р. Р. Толкин – 16.99 лв. Рептилия - Томас Тимайер – 11.90 лв. Рама (книга 1) – Артър Кларк – 24.95 лв. Рама (книга 2) – Артър Кларк – 24.95 лв. От издателство Бард хич не си поплюват на цените тънка - дебела книга все по 24.95 | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 01 Юли 2011, 16:27 | |
| Здравейте. Супер новини за втората корица на Кахил срещу Веспър. И, че ще излиза книга 9 скоро.
Открих един нов сайт tikiislands.bulgarianforum.net. Поразпитах и казаха, че ще е като книга игра. Сам избираш пътя на героя от 2 възможни варианта. Аз нямам търпение да се регистрирам в 18:00ч. и веднага започвам да играя.
Вие какво правите? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 01 Юли 2011, 16:29 | |
| Здравейте....пак сме се умълчали Във Варна времето е ужасно...до преди малко пак валя Йей...най-сетне някаква информация да стигне до мен за 9тата книга . Много благодаря... Васко , кво стана приеха ли те в 1ва? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 01 Юли 2011, 18:43 | |
| Не съм. Приеха ме в същата паралелка . | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 01 Юли 2011, 23:04 | |
| Не ми звучиш мн ядосан Хора...кво ви става...отбор модератори, даже вие не ни правите забележки за диалозите (които главно аз водя) | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 02 Юли 2011, 10:23 | |
| - TiaCahill97f написа:
- Не ми звучиш мн ядосан
Хора...кво ви става...отбор модератори, даже вие не ни правите забележки за диалозите (които главно аз водя) От днес нататък има само 2 правила: 1. Не спазвайте правилата. 2. Спазвайте правило номер 1! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 02 Юли 2011, 13:20 | |
| Добър следобед, приятели... Обичам новите правила . Как е първият уикенд след свършването на училище...Having fun? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 02 Юли 2011, 13:33 | |
| Kind of Братовчедка ми е в нас - най-накрая се върна от София - и си говорим цял ден... Трябва да ходя и на един meet-up, ама май ще пропусна.... Главно, защото вече е започнал И така... Ходя насам-натам.. Започнах Изчезналият герой , но все пак Кейн ми харесва повече Бъдещите осмокласници - записахте ли се вече? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 02 Юли 2011, 21:14 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 02 Юли 2011, 21:27 | |
| - Arya Dröttningu написа:
Стефи ,интересна игра наистина,но само ако можеш да и отделиш достатъчно време без да се превръща в товар...
Благодаря! Имам време и то много. Мисля повече от колкото трябва за това става бавно. (в смисъл докато играя. Мисля как ли ще продължи по-нататък да внимавам) | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 02 Юли 2011, 21:50 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 03 Юли 2011, 19:29 | |
| Ей.... Кажете нещо де! Аз ще кажа само,че рисувам илюстрации към една книга. Обаче вече ме боли гърба от стоене.... Ваш ред е...нали е без правила... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 03 Юли 2011, 20:32 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 03 Юли 2011, 21:14 | |
| Здравейте, колеги! Най-после ваканция! Първата половина на юли се очертава доста скучна за мен, но после се надявам да ми е забавно. Днес ходих на кино и гледах филма "Палавата класна". Може би трябва да направим тема как е минал деня ни? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 03 Юли 2011, 21:31 | |
| Здрасти,пак... Мите ,ти си доста работлив като гледам...толкова неща си си приготвил по френски и английски...сега остава само да ти пожелая приятни мигове с учебниците и помагалата... Мите ,клипчетата от "Хари Потър..." надъхват,нали?Направо нямаш търпение...Дано когато решиш да ходиш на кино да има билети на място,защото за Хари,особенно през първите дни,билетите винаги свършват предварително... И да,емотиконките са наистина страшниии summer1: За скандинавската митология,провери тази книга: http://www.book.store.bg/p40891/finska-mitologia-konstantin-kolev-sin.htmlИ аз гледах Тор и осстанах очарована. Тони , "Палавата класна" не е ли за лица над 16 години? Мисля си,че ако направим тема за как ни е минал денят,флуудът ще остане празен... Аз ще си лягам за това лека нощ на всички! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 03 Юли 2011, 22:34 | |
| Свилена, честно казано, нямам представа, защото сестра ми купи билетите, но ми направи впечатление, че моят е за възрастни. Филмът е леко просташки (добре де, малко повече), но всъщност е доста забавен, ако не го приемаш на сериозно. Не очаквайте обаче нито дори минимална доза поучителност! Всъщност главният герой е отрицателен и накрая получава своето, та за какво си говорим... Искате ли да си правим срещи в чата на началната страница? Добре ще е да се уговаряме предварително, за да можем да се съберем колкото се може повече хора! Какво ще кажете? Лека нощ и от мен! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 04 Юли 2011, 12:58 | |
| Свилена, мерси за книгата със сигурност ще си я взема
Тони, да хубава идея
Бях си изтеглил и гледах сериала игра на тронове, просто е супер макар че има и доста неща които са за 16+ или по точно 18+.Относно книгите към поредицата изглеждат доста интересни и съм си ги набелязал. А за сериала препоръчвам ви го, ще останете доволни
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 04 Юли 2011, 17:44 | |
| Eй,веселяци! Как сте? Мите ,аз също гледах трейлъри на "Игра на тронове" и останах очарована,но все не ми остава време да изгледам няколко серии... Тони ,щом не си се ужасил от филма,това е добре! Навита съм на предложението ти за чата. Аз май забравих да ви се изфукам за плаката на "Принца...",който си купих наскоро... Доста е големичък и след малко отивам да си го закачам на стената...мисля,че ще седи перфектно...все пак си подреждам плакатите по цветова гама...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 05 Юли 2011, 16:11; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Юли 2011, 13:53 | |
| Хей..кажете нещо де! Едно "здрасти!" или "слънчев ден" вършат работа! | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Юли 2011, 15:21 | |
| Здрасти,Тони ! Във Варна е слънчево,но ако мога да те успокоя с това - вчера тук беше ужасно мрачно...ама не беше чак толкова зле,освен ако не се броеше това,че ми се спеше през цялото време... Може утре при вас да грейне! Мите ,като ходиш на "Трансформърс 3" ,сподели впечатления после.Аз четох доста добре отзиви за филма,но не мога да се престраша да го гледам,след като останах ужасена от първата част... Хей,Миша ...как върви при теб?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 05 Юли 2011, 18:02; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Юли 2011, 15:59 | |
| Най-сетне се разписахте...Свилена почна да пише и вие веднага "се събуждате"... Днеска ходих да ми взимат мерки за униформите...Ризата ми беше супер като изключим, че ми стягаше на раменете...знам, че имам голям гръб, ама чак пък толкова Честит плакат С таз цветова гама направо ме изуми!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Юли 2011, 16:25 | |
| Миша ,честито за униформата!Голям гръб,значи ставаме две... Аз много обичам ризи,само да не са в убийствено розов оттенък... Какъв цвят е? Благодаря за честитката относно плаката...всъщност си подреждам почити всичко по цветове-като се почне от ДВД-тата ми в шкафа та чак до книгите по рафтовете.О,да...забравих да добавя,че освен по цветове,подреждам и по големина... Останалите - какво ви се случи в този прекрасен ден?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 05 Юли 2011, 20:25; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 05 Юли 2011, 20:15 | |
| Ако бяха розови, щеше да е много гадно за момчетата. Иначе 1-та риза е бяла на сини райета, другата е чисто синя. Отделно имаме синя блуза с къс ръкав и син пуловер на ромбчета без ръкав. Харесва ми...всички ми казват, че ще ми отива на очите Може нещо да съм сгрешила, така че чакам поправката на Ники Иначе за книгите не си единствена. Аз моите си ги подреждам по важност и това, което чета в момента(често поредици) е на най-лесно достижимото място. Не ги подреждам по гами, защото ще ми се разместят поредиците(ех, как мразя да не мога да намеря синоним ) А това за големината ми е като мания...обаче адски мн се ядосвам като се чудя кое да сложа по-назад- книгата (в случая) с по-голяма ширина или тази, с по-голяма дължина. Адска дилема | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|