39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 27 Апр 2011, 21:17 | |
| | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 28 Апр 2011, 20:13 | |
| | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 29 Апр 2011, 13:04 | |
| Здравейте, хора! Честита, макар и със закъснение, година на нашата любима предица! Свилена , аз бях задължен да го видя през телефон в училище, защото съученика, с когото стоя, е полудял на тази тема :D Аз пак ще изхвърчам, че ме чакат малко неща :D Хубав ден =] | |
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 10 Май 2011, 08:12 | |
| Здравейте, хора! Защо пак пустее тук? Както и да е... Тъй като стана много бързо съм забравил да ви кажа - ходих в Турция. Не знам дали останалите във форума са ходили в Истанбул, но за мен беше едно незабравимо и велико изживяване! Такава култура, история, цветове, морета... Направо не исках да си ходя! 3ти дни, през които бях там, ми се сториха като цяла незабравима вечност! Пожелавам на всеки да отиде и да опита сам от атмосферата на Истанбул! Днес съм изненадващо втора смяна и можах да се нася При вас как е? | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 10 Май 2011, 16:52 | |
| | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 10 Май 2011, 18:22 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 19 Май 2011, 19:34 | |
| | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Май 2011, 08:38 | |
| Здравейте, приятели! Извинявам се, че напоследък хич ме няма, но сега, в неделя, ще се проведе националното първенство на любимата ми игра и за мен това е много важно, особено възможността за класиране на Европейското първенство, та нямам много време покрай упражненията и вълненията. Свилена, как минаха матурите? А кога е балът? Аз не си падам много по Пиратите, в смисъл че не съм гледал първите три филма (само първият, но не ми направи особено впечатление), но като гледам какво въодушевление цари навсякъде... Другите какво правите? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 20 Май 2011, 19:36 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Май 2011, 18:36 | |
| Здравейтеееееее! Лелее, от кога не съм писал :D:D Въпреки това почти всеки ден влизам във форума и гледам за новости! Много жалко, че сайтът ни изчезна... Но пък, Тони , честито за класирането! И ние със Свилена някой път трябва да си направим един турнир И, Свилена , браво за матурите! Сега остава да ни се похвалиш за отличното си представяне, когато излязат резултатите Карибски пирати.... Никой не иска да дойде с мен :D:D Никой от обкръжението ми не го харесва или не му се гледа И аз пожелавам успех на седмокласниците!! И да идвате в Първа :D:D Добре дошъл и на новия ни потребител!При мен няма нищо ново.. Училище, курсове, вкъщи, проекти, малко излизания :D Сега през почивните дни смятам да наваксам по немски, защото ми предстои изпит Днес, след поредната съботна сутрин пълна с немски, аз, сестра ми и майками, както и груп други хора отидохме на една малка вила-хостел, която е на брега на едно сравнително малко езерце в село Здравец, на около 15 -20 километра от Варна. ВИлата е осамотена в гората, и покрай нея няма нищо друго освен езерото, много, много птици, една огромна поляна и дървета.. Много дървета :D Цял ден печеше слънце, играхме на най-различни игри / федербал, волейбол, футбол/ и се забавлявах искрено! Отдавна не съм имал такъв чудесен следобед! Забавлението нямаше да е същото без малките кученца-овчарки, които през цялото време искаха да им се обръща внимение Ами останалите? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 21 Май 2011, 19:01 | |
| Благодаря ви за подкрепата, приятели! Всъщност не съм се класирпал, защото то е отворен за участие турнир. Което и хубаво, защото колкото повече души се събираме, толкова повече класирания за Европейското ще има. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Май 2011, 18:12 | |
| Здравейте хора как сте
Тони ама тва дуели с чудовища да не е като онова от югио
Свилена как мина балът
Оф аз ейтука се чудя каква книга да си взема да прочета има да започна "наследството и да си продължа " тайните на безсмъртният никола фламел "
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Май 2011, 20:25 | |
| Здрасти,симпатяги! Мите ,точно то е. Много яко,нали? Винаги съм мечтала да играя в такъв турнир.. Тони,успех на Европейското! Балът ми мина забавно. Забавлява се с приятелките си и падна голямо смеене... Целият ми клас и аз включително се придвижвахме с туристически атракционен автобус с надута до дупка музика.Голямо веене падна... Оо...и забравих да добавя,че една наша съученичка абитуриентка от съседния клас музиканти,беше довела ескорт рокери и самата тя караше мотор...и това беше супер!Много яко! Митее ...ще четеш "Ерагон" ...супер!Пожелавам ти приятно четене!"Тайните на безсмъртния Никола Фламел" е супер поредица!!! Приятно четене! Аз преди два дена си купих ромаа "Сирена",защото покрай "Пиратите..." си паднах много по русалките...започнах да е чета и за сега впечатленията ми са добри. Сега ви пожелавам лека нощ,защото аз отивам да се поразходя малко... | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 23 Май 2011, 20:40 | |
| Здравейте, колеги! Свилена , една голяма прегръдка от мен за завършването ти! Имам съученички, които от сега ревът, щом се сетят, че един ден училището ще свърши, не знам как ще преживеят истинския край. Сигурен съм обаче, че ти си една невероятна личност и ще се справиш със всички трудности! Утре съм на абитуриентската на един познат от училището ми, става ми мъчно като се замисля, ама му опаковах подаръка с голяма любов, дори ръчно направих картичката. , освен това утре ще гледам Карибски Пирати Тони , успех с дуелите с чудовища. През последните няколко седмици се зарибих с Magic: The Gathering, така че успехът ти в турнира ме кара да се усмихвам и да се мъч да измисля печеливша стратегия срещу мъжа на леля ми. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Май 2011, 08:50 | |
| За съжаление не успях да се класирам на Европейското, но все пак има и догодина. Ще продължа да играя активно и да се упражнявам! Все пак благодаря за пожеланията! Свилена, радвам се за теб, че балът ти е минал страхотно! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Май 2011, 14:57 | |
| | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Май 2011, 19:10 | |
| Хораа, честит празник! Съжалявам наистина, че вече не влизам толкова често, обаче тази година е така. Добре, че поне след няколко дена свършва. Притеснено ми е многооо Не че няма да успея да се справя, ама...не знам, някакво такова странно ми е. Иначе ще кандидатствам в НЕГ-а, но си мисля и за испанската, защото езикът ми харесва, както и за СМГ-то, понеже харесвам математиката, ама като знам, че там постоянно ще трябва да се занимавам с това и ми се отщява Свилена, съжалявам многоо, че не успях да ти пиша. Дано си си прекарала страхотно в неделя! Пожелавам ти оттук нататък само успехи в живота! На Васко и на Мишето им пожелавам успех след няколко дена!!! Аз се притеснявам за матурата по география, защото цяла година един урок не съм пипнал. Госпожата ни преглежда контурните карти и ни пише оценки и ни беше изпитала веднъж на държави и столици в Азия, та общо взето не съм чел много нещата в учебника. Химията е якааа, там мисля, че ще си направя всичко, ама и физиката леко ме затруднява - разделът за ток, някакво объркано ми е... Който е тук, да влезе да попишем малко: Get your own Chat Box! Go Large! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Май 2011, 19:32 | |
| Здравейте, хора! Честит 24-ти май!!! Свиленааааа, честито за завършването! РАдвам се, че си си изкарала шеметно Митее, творенията ти са чудесни! Последната ми е фаворит и приятно гледане на пиратите! Ники , успех с матурите! Сигурлен съм, че ще се справиш Е, какво правихте в този доста топъл ден? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Май 2011, 19:51 | |
| | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 24 Май 2011, 20:43 | |
| Пиратите бяха страхотни! Джони Деп и Пенелопе Круз си пасваха идеално! А русалките бяха направени чудесно! Свилена, Меджик е първата подобна игра с карти, кажи речи бащата на Ю-Ги-О. Има карти, които достигат колосални колекционерски стойности. А самата игра постоянно се променя, защото се появяват нови серии от карти, нови техники, нови стратегии, нови способности на картите. Всяка серия залага на някакъв подход. Леля ми и мъжа и са спрели да събират картите към Осмата серия, където стратегията се е основавала на определен тип карти: Уизарди, Клерици, Птици, дори Октоподи. Самите карти се разделят на 5 основни цвята, като да балансираш повече от два в едно тесте от карти е почти невъзможно и трябва да се спреш на 1 или 2 цвята(минимума от карти за 1 тесте е 60 карти(продават предварително подготвени за начинаещите, иначе се купуват в пакети по 15), без горна граница, но минимума от карти е най-добър защото имаш правото да притежаваш само до 4 еднакви карти, като изключим базовите карти земя... и така шансът да ти се падне желаната карта е най-голям.) Вече зарибих една съученичка и дори за рождения й ден и подарихме такива карти и сега играем при всяка възможност. Най удивителното в цялата игра е, че наистина крайният резултат се обосновава на стратегията и уменията на играча. Аз винаги бия моята съученичка, защото съм една крачка пред нея в игрите, но пък чичо ми ме бие абсолютно винаги, първоначално си мислех, че е заради непобедимото тесте, което използва, но когато си ги разменихме той пак продължи да побеждава. Но след като е спрял да събира карти от Осмия сет е поизостанал с техниките и следващия път ще има какво да му покажа. Тестето което е направил се обосновава на идеята, че при всичко което става на полето ти печелиш точки живот(всеки почва с 20), но има карти с отрова, които вместо да смъкват живота дават отровни броячи, а получиш ли 10 автоматично губиш играта. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 25 Май 2011, 14:35 | |
| Здравейте! Мите, играта изглежда доста интересна... Но.. не съм по този тип игри :D Та, нали обещах на Свилена да ви покажа проекта по биология... Ето го.. почти привършен - Spoiler:
Целта на проекта е една игра... ще ви разкажа ако се получи добре утре | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 26 Май 2011, 20:13 | |
| Здрасти! първо преди да съм забравила да чиститя на всички новата ни флууд тема! От доста време сме нямали нова... Мите ,мерси за обяснението на играта! Много интересна ми изглежда,но въпреки това дуелите с чудовища си ми остава любимата игра с карти! Ники и Ники - благодаря! Ники ,успех на матурите!!! Ники ,интересно е станал проекта!Не предполагах,че ще изглежда по този начин... Тони ,мерси за поздравите от Еви ! Аз писах,писах и се изморих за това се оттеглям!Лека вечер на всички! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 27 Май 2011, 10:59 | |
| Здравейте хора Рик Риърдън е постнал снимка на втората книга от поредицата Героите на Олимп - Синът на Нептун излиза на 4 окотомври и тука в българия трябва да е тогава - Spoiler:
| |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 27 Май 2011, 15:27 | |
| Здравейтеее! Да се похваля, че на НВО-то нямам нито една грешка!! На 25-ти въпрос не съм сигурен колко точно ще ми дадат. Писах по него и това, което съм казал е същото като в ключовите думи, но с по-малко думи и малко по-различно...Дано все пак ми дадат всичките точки. На преразказа не знам какво съм направил, защото....като излязат резултатите, ще говоря повече. Но най-лошият резултат, за който съм, е 89 т. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 27 Май 2011, 19:50 | |
| Браво, Никиииииии!!!! Сега остава и Миша да ни се похвали.... Та, проекта.... Проекта, както вече казах, беше замислен като игра. Тъй като учим биология на английски ни беше малко трудно да си подготвим задачите, имайки в предвид, че за мускули информацията беше много и трябваше да я отсеем. Правилата бяха после - казвахме им името на мускула и функциите му. Те трябваше да ни кажат къде би трябвало да се намира и да го залепят на скелета, който не се вижда много-много на снимката. Ако познаеха получаваха шоколадче :D Проектът мина благополучно и всички взимаха участия, защото малките шоколадчета, противно на очакванията ми, макар и аз да ги бях купил, бяха много вкусни Госпожата ни хареса много проекта, защото накарахме всички да бъдат активни! Мина като по вода =] | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|