| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 07 Апр 2011, 14:28 | |
| Ники забравил си да споменеш нещо те не само че по този начин освобождават по един Кахил, ами ако не успеят да изпълнят това което са им заръчали ще убиват по един Кахил | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Апр 2011, 10:25 | |
| В сайта от където си поръчвам книгите пише че има всяка една книга от поредицата Кахил срещу Веспърс (общо 6 и Сколастик казаха така) и по темата... Пише, че книга 2 от Кахил срещу Веспърс е написана от... - Spoiler:
Джуд Уотсън
има да се поръча всяка една книга от поредицата + пакета с карти но за съжаление са само прозорци без цена. Пише СКОРО! Надявам се да е Май месец! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 08 Апр 2011, 18:58 | |
| Първата книга излиза на 30.08, а втората - през декември. Последната книга ще е написана от Дейвид Балдачи и излиза през март 2013 година, така че ще има да си почакаме. Между другото, знаете ли, че действията във втората поредица се развиват две години след края на първата? Дан е на 13, а Ейми - на 16. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Апр 2011, 09:34 | |
| - ibob98 написа:
- Разочарован съм от Вас!
(от форума на ЕГМОНТ) +10000000000 | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 09 Апр 2011, 13:59 | |
| Много благодаря за информацията,относно новата поредица!Изглежда ще е дяволски интересно... Но ще има да чакаме доста... И аз съм разочарована от Егмонт относно поредицата.И то много! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 10 Апр 2011, 20:34 | |
| Хей... Кахил! Няма новини за новата поредица,май... Наминах да пожелая на всички успешна седмица-да ви е по-приятно прекарването в училище и да бъде по-слъчево времето!!! | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 11 Апр 2011, 15:19 | |
| Те и книга шест мгат да продават, но това е пре - поръчка тоест още преди да е излезнала да си я поръчаш | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 11 Апр 2011, 16:08 | |
| - Dageron321 написа:
- Те и книга шест мгат да продават, но това е пре - поръчка тоест още преди да е излезнала да си я поръчаш
и друг е въпроса кога ще дойде. Но обикновено идва щом е поръчана. Аз така си взех пакет 4 от 39 ключа. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 12 Апр 2011, 18:21 | |
| Здравейте! Свиленааааааааааааа , рисунките са невероятнии! Пожелавам ти неповторимо представяне на края на годината с тях! А Наталия е чудесна! Стефи , книгите би трябвало да ти бъдат изпратени след датата на официалното им разпространение! Така че... Би трябвало да ги получиш по-късно... Е, Кахил , какво правите? Аз съм леко натоварен В следващите 2 седмици ме очакват 5 големи обобщителни контролни - по Физика, Химия ,Биология , Психология и Математика... Покрай това имам и доста домашно за курса по немски, както и да подготвя презентация за него... Имаме и един доста мащабен проект по изобрасително в съчетание с биология, който аз и групата, към която членя, готвим от доста време и ще трябва да го привършим... И на всичкото отгоре ще трябва да готвя проект по английски, а господина по български май ни готви някакво изпитване Така че няма да се включвам много-много... Отивам да уча по информатика, защото май ще правим контролно :D До скоро! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 17 Апр 2011, 20:07 | |
| Здравейте! Какво правите? Не сте писали от много време! Аз тъкмо се навечерях докъто слушах музика. Сега пиша една история относно Световно приключение. Може да видите проекта тук: http://worldwildadventure.bulgarianforum.net/forum. В момента пиша книга 1. В началото защото днес започва да се развива историята. Историята в книгите се развива в реално време. И историята ще свърши в реално време с кацането на самолета на героите обратно в България. С удоволствие бих приел мнението на всички за да се подобря. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 19 Апр 2011, 18:33 | |
| Здрастииии,братовчеди!!!! Не съм писала отдавна,обаче просто не ми оставаше време,а се затъжих за вас.... Ники ,приятелю..успех на контролните!Голямо напрежение ще е това с всичките тези предмети,ама не се съмнявам,че ще успееш! А може ли да рзкажеш малко повече за проекта с изобразително и биология,че ми стана много интересно... И много се радвам,че рисунките ми са ти харесали! Стефи ,аз посетих страницата ти,обаче няма нищо друго,освен един брояч с оставащите дни до книгата.... Ей,хора....мислех си....защо не накараме по някакъв начин Егмонт да ни отговорят кога ще благоволят да издадат книга 9,че това вече на нищо не прилича... Например във форума или с мейли или във фейсбук... Дани ,здрасти човек! Как си? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 19 Апр 2011, 18:36 | |
| Хей, хорааа! Почти никой не е писал.. Е аз сега нарих време и да попиша.... Отново става натоварено в училище... А вие какво правите? Нещо ново? Аз сега уча по логика, че съм доста изостанал там а скоро ще имаме контролно А ще мога ли да ви се похваля? Станах на 5то място във Варна по резултат от втория кръг на олимпиадата по английски . Това е едно от най-добрите ми постижения по английски Е.. Аз най-нахално се похвалих и ще ви оставям :D Защото освен по логика ще имам контролно и по физика... Хайде, лек ден! И да решите загадките ми! Едит: Е, Свилена ме изпревари с поста Здравей и на теб, Свилена! А за проекта по биология ще разкажа, когато е готов, защото сме още в процес на обработка И благодаря за подкрепата! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 19 Апр 2011, 21:43 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 20 Апр 2011, 07:09 | |
| Здравейте! Напоследък нещо съм много неактивен, и сайтът не съм обновявал, хмм.... Както и да е, скоро е Великден и затова съм в сравнително добро настроение, още повече, че ни се събират 4 неучебни дни! Ники, успех на Олимпиадата!!! Свилена, страхотна идея! Отначало бях против, но като прочетох последното ти изречение, си промених мнението. Наистина нищо няма да постигнем, като седим със скръстени ръце, трябва да сме активни! Все пак сме Кахил! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 20 Апр 2011, 13:11 | |
| - Arya Dröttningu написа:
- Здрастииии,братовчеди!!!!
Не съм писала отдавна,обаче просто не ми оставаше време,а се затъжих за вас....
Ники ,приятелю..успех на контролните!Голямо напрежение ще е това с всичките тези предмети,ама не се съмнявам,че ще успееш! А може ли да рзкажеш малко повече за проекта с изобразително и биология,че ми стана много интересно... И много се радвам,че рисунките ми са ти харесали!
Стефи ,аз посетих страницата ти,обаче няма нищо друго,освен един брояч с оставащите дни до книгата....
Ей,хора....мислех си....защо не накараме по някакъв начин Егмонт да ни отговорят кога ще благоволят да издадат книга 9,че това вече на нищо не прилича... Например във форума или с мейли или във фейсбук...
Дани ,здрасти човек! Как си? бутона "Форум" там трябва да е. Инъче вие как сте? Аз от вчера ходя на уроци по китара. Днес получих 6 по БЕЛ. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 20 Апр 2011, 20:24 | |
| Мисля,че утре ще дойде книга 11. Ще си я взема или след учл. или по време на междучасието. Дано наистина да пристигне утре! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 24 Апр 2011, 08:05 | |
| Здравейте Кахилл! Христос Воскресе! Пожелавам ви един весел, незабравим и пълен с победи Великден! Свилена, проекта по биология, или поне неговото начало, можеш да видиш във Фейсбук Там съм постнал и яйцата, които боядисахме вчера аз и цялото семейство А книга 11.. Тя пристигна миналата седмица, но все нямам време да отида да я взема... Е, аз ще ставам, защото ще отиваме при баба за празника... Весел Великден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 24 Апр 2011, 16:39 | |
| Воистина Възкресе
Как сте хора, как прекахте деня аз бях на село от доста време не си бях ходил и беше доста яко
Кога ще пишем писмото до егмонт | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 25 Апр 2011, 12:52 | |
| Воистина Воскресе! Здрасти и от мене. Как сте? Какво правите? Видяхте ли презентацията в сайта на ЕГМОНТ? Тази, където показват заглавията от 20-те им години на пазара? Имаше и пано за 39 КЛЮЧА, бяха писали за наградата и някак си...не знам, представят я като нещо печелившо, обаче в същото време са го зарязали. Аз между другото ги мернах паната вчера. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 25 Апр 2011, 19:17 | |
| Воистина Воскресе! Здравейте! Аз съм в отлично настроение,последните два дни не съм се спирала вкъщи много,много... Ники ,аз ги гледах в сайта и видях паното за 39 ключа...и си мисля,че на тях не им пука много,защото го пишат в актива си и само феновете на поредицата знаят какво се е случило с нея... Дагерон ,къде се намира селото ти? Ники ,аз видях и яйцата и солидната маса от мускули,която си представил... Исках да ви попитам за предложения за 27-ми...а после аз ще споделя и моите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 27 Апр 2011, 01:37 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 27 Апр 2011, 12:05 | |
| Свилена моето село е Братя Кунчеви, близо до Нова Загора Честито за двете години Да ви зарадвам с една новина за Пърси Джаксан, питах егмонт и ми казаха че сега в процес на обработване на новата книга от новата поредица | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|