| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 20:29 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 20:54 | |
| Яя...нали не изпуснах почерпката!!! Значиии.....искам бонбона топка и ярко зелената напитка!!! И парчето торта с бисквитката на бисквитеното чудовища!!! И преядох.... Ники ,страшно ти благодаря за тази пребогата почерпка(моята за рожденият ми ден беше много бедна,да ме извинявате ,но ще поправя грешката в най-скоро време! ) Много се радвам,че корицата ви харесва!Днес прекарах много приятно представяне на книгата и ми беше супер странно навсякъде да виждам хора,които държат книжка с моята рисунка за корица.И естествено чувството да я виждам навсякъде,че дори и на торта(за която споделих на писателката,че не бих изяла собственете си корица)беше ултра яко! Тони ,много мило,но аз не съм виждала книги,при които авторът и илюстраторът да са написани на корицата,освен ако не са едно и също лице! И Мите ,прав си!Имаме при страницата с редактора! И много се радвам,че си прекарваш хубаво на морето!И все пак не оставяй пръчката да бездейства!Поне я размахая веднъж!!! Тъй като и аз имам повод да почерпя,а не искам да развалям почерпката на Ники ,нашият рожденник ,ще ви предложа различни почерпки от най-различни и екзотични плодове,като здравословен десерт след всичкото това складко! Ето и добър апетит на всички!!! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 21:01 | |
| Мммм.. от всички си пробвах! Много са вкусни Свилена, много ти благодаря за промяната на подписа! Трогнат съм! а само да знаеш какво приключение с рози имах днес | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 21:12 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 04 Сеп 2011, 23:26 | |
| Свилена, страхотна почерпка! Тъкмо се чудех какво ми липсва от дневното меню след невероятната вечеря, която приготви майка и. Ники, много вкусна торта, а фрешовете са невероятни!! Също така, нядавам се да си имал един невероятен рожден ден! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 05 Сеп 2011, 10:33 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 05 Сеп 2011, 12:17 | |
| Хей!Здравейте,Кахил! Много се радвам,че почерпката ви хареса! Мите ,идеята ми беше нещо такова!Все едно сме на Карибите...и без това температурите ни не им отстъпват! И аз не се и съмнявам,че си падаш по хакерските неща! Има ли програми за разбиване на защита на сайтове,че един път ми трябваше такава? И много интересно изречение си намерил...значи все пак Дан и Иън се драчат като в доброто старо време,а? Ники ,надявам се днас с приятелите ти да си прекарате много забавно! Аз имам малко работа на компютъра,тъй че редовно ще наминавам! А на останалите,които им предстои излизане навън им пожелавам приятен и спокоен следобед! Послепис: Дано Митко Лисичков си прекарва добре на морето! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 05 Сеп 2011, 18:43 | |
| Ехооо!!! Защо само гледате без да пишете,хора? Аз ще ходя да рисувам в съседната стая,като си слушам музика! За това ще ви пожелая лека вечер и да пишите,ей!!! Ники ,много ти благодаря за поздрава с Бионсе!!! | |
|
| |
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 05 Сеп 2011, 18:52 | |
| Кахил, как сте? Как мина денят ви? Имате ли идеи за теми в новия раздел? Моят ден мина чудесно. Цял следобед играх на Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death (БГ версия), но не ми се получи много,много. Е, отговаряйте на въпросите. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 05 Сеп 2011, 19:06 | |
| Teya Kas ,бързам да ти отговоря! И разбира се се радвам,че денят ти е минал чудесно! Денят ми мина нормално,този път почти скучно! Слушах музика,седях на компютъра,излязох за малко (във Варна беше много приятно време) и сега ще ходя да рисувам (не се сдържах да изключа компютъра,но сега ще го направя,че съм много изморена). А раздела е специален! И ще бъдете изненадане много скоро!!!Не пропускайте датата 7-ми септември!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 06 Сеп 2011, 10:54 | |
| Привет,Кахил!!! Честит празник на всички!!! На 6 септември 2011 г. България празнува 126-та годишнина от обявяването на Съединението на Княжество България с Източна Румелия. От 1998 г. Денят е официален празник за всички българи!!!Какво ще правите в този прекрасен ден? Аз смятам да посетя изложбената експозиция на Салвадор Дали.Отдавна исках да я видя. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 06 Сеп 2011, 10:58 | |
| Честит празник и от мен! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 06 Сеп 2011, 11:00 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 06 Сеп 2011, 14:03 | |
| Здравейте, хора!!! Честит ни празникПърво да се извиня на Ники , че не му честитих рождения ден, но бях възпрепятстване... Честит Рожден Ден (на патерици) Много здраве, късмет, щастие,успех и наистина да си прекараш едни Sweet 16 Почерпката беше мнооого вкусна Свилена , корицата е много хубава и се радвам за теб. Само ако може да попитам, това беше рисунката и в сайта на Наталия Килс, нали? Но там ако добре помня нямаше мъж в горния ляв край...Както и да е рисунката е наистина великолепна!!! Ще намина по-късно...а през това време споделете как минава денят ви? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 09:37 | |
| Здравейте! Благодаря ти, Миша! Надявам се наистина да са сладки Ама какъв хубав форум си имаме... И чудесен проект, Дагерон! Наистина си вложил много труд в него! Честит празник и от мен! Макар и на патерици... Просто вчера прекарах по-голямата част от деня в спане, а и баща ми имаше рожден ден Какво мислите да правите в този слънчев ден? | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 09:59 | |
| В стара загора изобщо не е слънчев деня. Инъче ще решавам загадките от Дагерон (1). Ще помогна на един приятел да довърши някакъв негов проект "Dangerous Games" (2) (нямам никаква идея какво ще бъде???). | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 10:02 | |
| Браво! Страхотно е! Обаче сега какво трябва да пиша? Детайлите в темата? Ама няма ли да препрочитаме? | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 10:08 | |
| Може би трябва да питаш сестра ми тя се занива с тази част | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 10:38 | |
| Разбрах какво ще представлява въпросният проект. Кристиан (приятелят ми) ми разказа че ще съдържа шпионски задачи (събиране на кодове и награди.......) още малко не ми го побира мозъка и сега сме заедно и работим по сайта. Ще има и туитър в който ще пише новините. Когато е готово ще пиша (трябваше да е готово на 05.09.2011г. но малкото закъснение, да се надявам, че днес ще е готов) | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 11:22 | |
| Някой да е чувал Ейми, от доста време не се е мяркала а пък отиде в библиотека, дано не я е ударила някоя буква, че после ходи обеснявай на гаджето и какво е станало | |
|
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 11:31 | |
| Здрасти,хора! Много е красиво,нали? Форумът у страхотен и новият ни сайт също! Миша ,реших да направя рисунката си известна за това я вкарах в корицата на книгата.А и беше много подходяща! Аз смятам да се поразходя,не мислите ли,че е много яко навън? | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 11:41 | |
| Ейми най - после да се появиш къде беше цяла сутрин ние тука се забавляваме и ако не се лъжа ти сигурно си се забавлявала в библиотеката | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 11:56 | |
|
Последната промяна е направена от Grizzly на Сря 07 Сеп 2011, 13:03; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ейми Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 12:22 | |
| Извинете ме агенти...просто зе заплеснах в библиотеката ни...(Дан,ако още един път споменеш гаджето ми ...ще те удуша!) Проверете темата за книга 1-ва за повече информация... | |
|
| |
Дан Кахил
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 07 Сеп 2011, 12:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
|
| |