39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
smiLe299 Умел ключотърсач
| | | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 14:10 | |
| Здрасти! Миша , мерси. В бутилките има шампанско, но само кажи и ще обърнем форума на пивница, а ако искаш по ЛС ще ти пратя вино, ракия, текила, ром, ликьор, уиски, джин, бира и тн. Само кажи. | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 14:17 | |
| Е, не трябва така...няма да се превръщате в пияници заради мене! Не, мерси, недей да пращаш, че ще се изкуша да пия, ама не трябва Приключвам темата, че големите ще ми се скарат, че подтиквам младежта към грях! смайл, когато пораснеш още, ще разбереш, че наистина си бил много слаб...иначе за учителите, добро решение | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 16:05 | |
| Варненци утре съм при вас. Ще видя после в кой мол, но най вероятно във Гранд Мол-а заради Карфура. Обещах на мама да й купя Стийм Моп. Някой да има вкъщи, за да знам дали върши работа? | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 17:00 | |
| Хей,алкохолните! Иначе мерси,аз ще пропусна шампанското,защото не обичам да пия,а немския не ми върви и с алкохол. Миша ,честито за хубавите оценки! И съжалявам за многото домашни...но поне ще имаш нещо като малка "лудост" после,която няма да те оставя никога да седиш и да не правиш нищо... Тея ,стиим мопа беше една кърпа,нали?Ние имаме нещо подобно вкъщи и си е ами...кърпа.. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 17:13 | |
| | |
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 18:37 | |
| Здравейте, отново! Свилена , ако питаш мен, немския не върви нито без, нито с алкохол Но иначе мерси за това, че ми честитиш Уверявам те, дори и тази "лудост" не може да се сравни с мързела ми...днес поне научих числата, ето това е единственото нещо, което съм направила за цял ден. Тея , ние имаме такова Ама наще не го ползват много често, иначе чисти добре...Радвам се, че ще идваш във Варна. После да кажеш дали ти е харесало А относно групата ни, не можеш да се присъединиш, всеки принадлежи само към един клан и хора от другите кланове не могат да влизат в чуждите теми, освен модераторите, които могат да тършуват навсякъде Сега смятам да си взема вана и да науча страните,както и народностите през това време
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 22 Сеп 2011, 18:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 18:39 | |
| Ще ходя в Гранд мола. Ако искате можем да направим среща, но ако мислите, че ще ви е скучно с 9 годишна, няма да правим среща. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 18:43 | |
| Глупости, на мен лично няма да ми е скучно, пък и все пак съм била на твоето място (миналото лято излизахме аз, Ники и Свилена и разликата във възрастта ни беше сравнително големичка, но те не са се оплаквали, поне аз не съм разбрала ) Но аз няма да съм в града, с баща ми ще ходим до Велики Преслав, че той обича такива неща и сърце не ми дава да му откажа... | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 18:57 | |
| | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 19:21 | |
| Лелее...обърках стийм мопа с микрофибърната кърпа...ама че съм... Не,нямаме нещо такова,Тея ....ама ми е интересно наистина ли е толкова яко както по телевизията и дали се вдига пара... Чесно казано в "Карфура" не съм го виждала.... Миша ,брат ми е 9-ти клас и в момента учи немската азбуката,защото си избра немският да му е втория език...мисля,че му харесва... И да знаеш,че всички сме си равни и моля не ме мислете за някаква "дърта" сухарка,която не може да разговаря нормално с малко по-младите от мен.... Стефи , да знаеш,че на живо не съм толкова готина... Направо съм си забита...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 22 Сеп 2011, 19:30; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 19:29 | |
| Ами, да вдига се пара, ама не много...Кой е казал, че си "дърта сухарка"?! Просто казвам, че имахме разлика във възрастта Аз съм останала с впечатлението, че брат ти е по-малък от мен...да ме извини Що да не си готина бе?! Освен ако нечие определение за готин не е 1 тон грим, изправена до накъсване и пълна с вафлички коса и (тъй и тъй сме си само момичета сега (поне тези които говорим ) много подплънки | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 19:47 | |
| Ами да.Даже ще се зарадвам ако приличаш на Нели . | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 19:49 | |
| Жалко за парата...мислех,че има наличие на кълбета от пушек....значи не става... Фактически много добре се разбирам с по-малките от мен,защото винаги си мислят,че съм по-малка отколкото реално съм на години,което е яко,защото кой не би искал да изглежда младолик.... Но въпреки това се чувствам странно. И за съжаление наистина много често определението за готина от околните е точно това,което описа,Миша .Останалите спадаме към вида странни... О,Нели... Тя вече е прекалено готина за да съм аз... Опитвали ли сте бискивтките Белвита мляко?В момента се черпя и ми станаха любими... Едит:Аз забравих да ви кажа как завърши моето търсене на "Огненият престол" ...търсих,обиколих навсякъде и пак нищо.От книжарничката до нас ми казаха,че вторник ще пристигне при тях и май ще чакам... Едит 2: Аз излизам на разходка...за това ви пожелавам приятно празнуване на празника!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 22 Сеп 2011, 20:03; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 20:00 | |
| Ехоо?Пишете де! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 20:22 | |
| Дайте гепи, вида Странни (защо няма такава емотиконка?! ) Което ми напомня...излизам аз вчера след даскало и всички ме гледат сууупер странното. Качих се в автобуса, седя и си мисля. Накрая почнах да оглеждам хората и да видя с кво толкова съм по различна, докато накрая не осъзнах, че всички са с дълги панталони, тениски и анораци, а аз- къси панталонки, топ, шал и сандали. И само стоя, стоя и се удрям по главата... и се оказа, че аз чак вчера осъзнах, че лятото е свършило Отделен е въпроса после като се прибирах от мола (той е на 15-20 минути от вкъщи) по колко начина си слагах шала, че да не ми е студено на гърба и накрая май малко измръзнах А, и още нещо, което ми напомня за думата "странно".Както знаете приятелката ми е металка. И попринцип всеки път като излизаме ни гледат адски странно, защото тя е цялата в черно и с червено червило, а аз съм винаги с някакъв фешън ( ) аксесоар, който набива доста на очи. Пълните противоположности. Свилена, приятно излизане. Стефи , винаги ми е било интересно, какво правите менторите? | |
| | | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 20:56 | |
| Здравейте, колеги. Виждам, че обсъждате вида "странни" или както аз им викам "нормални". Вече не помня какво си бях намислил да пиша, та ще си говоря за каквото се сетя. Онзи ден от чешмата ни течеше кал, а сега нямаме вода и съответно михме съдовете с минерална вода. А когато писахме на тези от водоснабдяването, казаха че ще проверят дали има някакъв проблем. В гимназията са ни обновили тоалетните и всички около мен започваха всяко второ изречение с: "Хайде в тоалетната, за..." или "Знаеш ли какво стана в тоалетните...". Но ги посетих чак онзи ден. Сложили са фотоклетки и лампите сами се светват когато влезеш вътре, има работещи чешми, сапун, тоалетни чинии, огледала, врати, вода в казанчетата (а да и казанчета има ) и на всеки етаж плочките са различни, като са различни и за мъжката и дамската тоалетна. Сега тоалетните са форумът на гимназията. Допълнително обновяват един кабинет по физика и един по химия. И освен това са ни направили стол, който в скоро време може и да работи. През аварийния вход вече може да се минава и в двете посоки. Пребоядисани са всички стаи(макар, че това отвратително розово не е много лицеприятно). В скоро време очакваме нови мебели за някои от кабинетите и така наречените екстри - закачалки и шкафчета. Оправили са ужасните плочки на главния вход(през който още не се минава), които паднаха миналата година 2 дни след като ги сложиха, пооправили са дворчето, боядисват първите етажи отвън, като съответно са изчистени всичките графити. А, да, сега се сетих нещо. Свилена, как стои въпросът със зелената грахова супа с жълто сирене? Можете ли да ми дадете рецептата малко да пораздвижа готварския си раздел на жълтите сирена, че ми е тъжно да виждам колко стари рецепти седят там и нищо ново не е готвено. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 22 Сеп 2011, 21:12 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 23 Сеп 2011, 06:49 | |
| Добро утро! Ще бъда в мола в 10 и нещо. Ще прекарам близо час в Карфура. Ако някой иска да се срещнем да търси момиче със светло кестенява коса, синя фиба, бели маратонки, черен панталон, бяла тениска с акула и бенка по средата на челото, като при индийките. Ще тръгна от мола към 16-17ч. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 23 Сеп 2011, 09:46 | |
| В момента съм на сладкарница Неделя, а после ще мина през мола. Към 11ч. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 23 Сеп 2011, 11:57 | |
| Добро утро от мен!(не се питайте защо ви казвам утро,просто преди 10 минути си събудих от горещината в стаята ми...ужас не съм се усетила колко дълго съм спала... ) Вчера,като се върнах от разходката си пуснах научнопопулярен филм за Хауърд Картър и откриването на гробницата на Тутанкамон и доста до късно го гледах... Миша ,да не ти пука,че те гледат.Явно ти е горещо все още,ама то лятото във Варна си стои все още,само вечер си е студеничко...аз си ходя завита от главата до петите с нещо,което да ме топли,защото измръзвам... Мите ,тоалетните ви са много шик!Направо ти завидях!Може да си похапнеш спокойно в обстановката им... Стефи ,съжалявам за това,че няма да те одобрят за Торонто...ама недей се отказва...убеди учителката си да те вземе. Сега трябва да ходя да се обличам,защото имам да хода до "Авангард" в Левски.Имам бизнас среща... Вече официално ще подпиша пустия договор за заплатата ми,относно илюстрациите в книгата,която илюстрирах. Тея ,съжалявам,но няма да мога да дойда в мола днес...може би някой друг път? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 23 Сеп 2011, 17:50 | |
| Върнах се... Подписах договорите и се оказах впечатлена от сумата,която ще получа,като илюстратор... Как сте останалите? Мисля си от известно време да си направя нова регистрация в Потърмор,защото имах големи колебания на два въпроса в теста за разпределянето и за мое спокойствие да го повторя...беше ме страх,че ако отговоря по начина по който мисля,че могат да ме пратят в Слидерин...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 23 Сеп 2011, 18:15; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 23 Сеп 2011, 18:13 | |
| Здрасти! Свилена , няма проблем, но мисля, че ще е по-добре следващият път да си уговорим място и час. Честито за заплатата. В мола беше страхотно (казвам го сякаш за пръв път съм била в мол)! Имам две тениски XS от "Теранова", една пижама и долнище на анцуг. И за мой късмет, дядо ми подари страхотна шапка, защото ще ходя на баскетбол. Но да си призная малко съм разочарована. Мама не ми даде да отида на кино. Макар, че ако бях отишла на кино щяхме да се приберем към 18.00 ч. Накрая, като се прибирахме, не знам как, но заспах по пътя. Вие какво правихте цял ден? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|