Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 07 Авг 2011, 21:07
Ооо, хора, най-сетне да ни живне малко форумчето Влизам и гледам всички теми в жълто...ще има да чета Отново да ти кажа добре дошъл, smilе, и приятно прекарване във форума...ама наистина мн Джанъс се събрахме, Ники, направо ти съчувствам... ама не трябва да ти е самотно, ние не хапем (карай че сме вълци) и като стана дума май някой модератор трябва да ни промени ранковете, че отдавна (май ноември ни беше празникът) не сме алфа вълци :Ддд
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 08 Авг 2011, 14:18
Здравейте, хораа!! smiLe299, добре дошъл във форума. Видяхте ли Teen Choice наградите? Гласувахте ли? Аз само веднъж. Хари е обрал цели 7. Чакам си и писмото от Потърмор, амааа...=/ И видяхте ли пародията на Потърмор.
Вие как сте? Какво правите? Между другото, според графика при играта с наградите десетата книга ще излезе чак декември. О.о Дано продължат с останалите книги!! Нямам търпение първата да излезе тъкмо да живнат малко останалите части на форума.
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 08 Авг 2011, 14:47
О, не, направо ме разби "I love Twilight. I move to Forks to live in the forest now and I've already drank the blood of TWO tourists!!!1!one!" Направи ми деня.
Чак декември?!!! Тея луди ли са?! После що не им се купуват книгите...те поредицата я забавиха с година –.–
Хора, имам нужда от вашите умове...значи, най-добрата ми фр става на 14 тая събота, а аз си нямам и на представа кво да й купя. Някви идеи? Метълка е, слуша Bullet for my valentine, Bring me the horizon, Cradle of filth и Менсън, и да, знам, че хич не си приличаме ... Та мислих си да ходя в Metal Heaven, ама въпроса е какво да й купя. Ако имате идеи, моля споделете ^^
Иначе как сте? Горещо ли е при вас. Във Варна е поносимо...
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 08 Авг 2011, 15:04
Хах да и накрая "Follow the sparkles" Иначе нещо съм се объркал, било е ноември. Пак е по-добре, ама 4 месеца... Миша, за подарък не знамм...може би тениска? Аз иначе съм добре. Ти?
Между другото, искате ли като излезе последната книга да си направим нещо като график или ддз и да четем заедно и да обсъждаме едновременно, мисля, че ще бъде интересн ^^
TiaCahill97f Алфа вълк
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 08 Авг 2011, 15:32
Аз пак ще го смятам декември, защото това е ЕГМОНТ..при тях няма срокове. Мерси за идеята. Най-вероятно ще се възползвам от нея Аз съм си супер. Точно се учудвам колко малка е Варна, направо дразнещо малка... Това е адски интересно. Как не сме се сетили по-рано?! Определено е страхотна идеята ти за четенето заедно!!! Аз съм супер навита, ама трябва да видим и другите.
EDIT: Най-сетне нещо умно в тази държава!!!! Коледната ни ваканция тази година е цели 16 дни!!!!От 24 до 8 включително- този път ще има време да си починем, а имаме и есенна ваканция. отделен е въпросът, че е 4 дни, от които 2 са си почивни попринцип. Какво правите иначе? Много сте мълчаливи...
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Авг 2011, 16:58
Здравейте,Кахил!
Вчера липсвах,защото трябваше да отговарям за музиката на партито по случай рожденият ден на братовчед ми.Бяхме в екопарка на Софийският университет във Варна и беше голяма какафония. Проблемът за мен дойде,когато се наложи да върна един жив таралеж(исках лично да се уверя,че ще го върнат) на мястото му от което е намерен от децата в една гора,намиращa се в екопарка.Спусках се по едни прашни надолнища с бодливия таралеж на ръце,а кофтито дойде когато минах през едно блато (защото имаше една въжена паянтова стълба за която трябва да се държиш с две ръце,а аз и с двете ръце държах таралежа) и затънах до глезени и останах без маратонки,само по чорапи(едва се измъкнах...като вакуум беше). Просто перфектно! И за да не изпусна таралежа се одрах на едно дърво много яко.Но в крайна сметка таралежа го върнах жив и здрав на мястото му.
Аз си харесвам титлата алфа вълк!!!Моля да не ми я пипате!
Ники ,аз гледах клипче от наградите с частта в която, "Хари.." обра 7-те награди!Беше супер кеф да гледам! Това за ноември и 10-тата книга - май наистина се шегуват!Не е честно така!Заслужаваме повече внимание и обещетени за това,че ни провалиха грифика на издаването и отнеха голяма част от чара на поредицата с глупавите си сметки! И Ники ,идеята ти за четенето е супер добра!Навита съм!Само да се уточним и всички да са съгласни...
Миша ,предната година случайно видях приятелката ти,когато се разхождахме заедно,помниш ли?Тъй като две от приятелките ми са метълки и аз за да ги зарадвам им подарявам или тениска със щампа на любима група или мешка.Шапката също не е лош избор или чаша...зависи от предпочитанията на приятелката ти.
И честита ви удължена Коледна ваканция!За съжаление аз няма да мога да и се насладя.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Сря 10 Авг 2011, 16:40; мнението е било променяно общо 1 път
TiaCahill97f Алфа вълк
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Авг 2011, 18:43
Оооо, братовчеди!!! Как е настроението? Свилена, направо ме уби... особено с блатото...като в 9 книга :ддддд Добре, че не е било плаващи пясъци :ддд Имаш адски добро сърце Всъщност хич не помня (за това,че си видяла приятелката ми) Тя вече не е толкова луда т.е. има и цветни дрехи в гардероба си Това с мешката вече съм го правила, миналата година това й беше подаръкът. Може би чаша и ооооогромен плакат (зависи колко "огромен" намеря ) Тениска също е мн добра идея, но вече има поне 4, така че.... smile, не си толкова малък. От мен си 1,2 години. Аз ще съм 8 клас сега.
smiLe299 Умел ключотърсач
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Авг 2011, 19:58
Така ли?? Въй Въй .А аз си мисля, че всички са горе-долу на възрастта на Свилена..
TiaCahill97f Алфа вълк
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Авг 2011, 20:19
Ама ти все още си най-малък Кво става бе, хора, явно днес сте заети?!
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 09 Авг 2011, 21:01
Хей, хей! Миша , аз не съм много добър в подаръците, така че няма да ти давам идеи А и май вече натрупа много.. Според мен и книгата е добър подарък.. Ако обича да чете де...
Да, наистина ваканцията ни е удължена.. Не че останалите не са по 3 дни... И.... утре ми е изпита по немски... днес поучих съвсем малко и утре ще го карам на натрупаните си знания... И за да не се успя утре ще лягам =] Лека нощ, приятели!
TiaCahill97f Алфа вълк
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 10 Авг 2011, 00:11
Вие сте най-милите, търпеливите и немрънкащи хора. Реших да прегледам мненията си...ама аз мн говоря, бе!!! Направо сама не мога да се трая... Ако говоря пак толкова често, много и безмислени неща, моля казвайте ми! Уф..да млъквам вече, че днеска сигурно 10 пъти съм писала Ники , успех утре!
Айде, млъквам и лека! Утре ще пробам да пиша само 5 пъти
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 10 Авг 2011, 16:53
Здрасти!
Ники ,стисках ти палци!Сигурна съм,че си успял!
Миша ,ако ти говориш много,значи аз съм безпирно кречетало... Поне си правим забавата,нали и без нас нямаше да е толкова оживено! Надявам се да избереш подаръка сравнително лесно.Обаче си го решила яко - чаша и плакат,особено ако си пада по лепенето на плакати в стаята!А ако решиш да и купеш книга по предложение на Ники ,мисля че ще е хубаво ако намериш нещо като енциклопедия за Металика ила за Кърт Кобейн...мисля,че ги видях някъде скоро по книжарниците... И между другото докато затъвах в блатото се сетих за участа на Лестър и хич не ми стана весело... но вече определено си промених мнението относно смъртта му.
Аз съм най-голямата тук не се безпокой smiLe299 ! Не всички са на толкова преклонна възраст тук...
Ще ходя да се разхлаждам,защото ми е много горещо! Чао,братовчеди Кахил!
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 10 Авг 2011, 21:25
Здравейте, хора! Благодаря за пратения успех! Официално завърших ниво Б1 с най-високата оценка Изкарах 274 точки от 300, където от 270-300 е най-високия резултат. Е, вече наистина ще мога да си почина! Имах само 3 дни ваканция и после само съботите и неделите! Миша, не се притеснявай, че говориш много... И аз, сега като имам време, ще пиша по често Преди 1 час се върнах от тренировката си по народни танци.. Беше наистина много яко ... А в петък ще съм цял ден на аквапарка в Слънчев бряг... Един приятел ни уреди с 5 безплатни билета Свилена , да не би на центъра да не духа вятър? Щях да измръзна днес, на връщане от танците... Не бях подготвян за такава вихрушка
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 11 Авг 2011, 08:23
Охо, хора много сте писали
Да поздравя новия ни член на семейство Кахил smiLe299, добре дошъл
Ники, поздравления за нивото
Свилена, дано таралежа да е жив и здрав коствало си е усилията, ама не разбрах без обувки ли се прибра
Днес, тук в Стара Загора вали, много гадно , при вас как днес
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 11 Авг 2011, 13:51
Здравейте!
Ники ,честито за високия успех! Много се радвам! Да си прекараш яко на аквапарка! Заслужена почивка! И вчера не духаше в центъра...беше много задушно и тъмно.Но към 20 часа започна да духа кофти...а днес направо ме издуха...излизах навън и буквално измръзнах...толкова студено...
Мите ,прибрах си обувките...че как иначе Не въри да се прибера по розови чорапи,нали?
Аз сега пак ще излизам...смятам да ходя на кино на "Каубои и извънземни".Отдавна съм навита...да видим.. Лек ден на всички!
nikol4o Баща-основател
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 11 Авг 2011, 20:12
Хеей! Днеес.. нищо не правих :D Ама то и времето беше отвратително... Вие как се забавлявахте? Свилена , надявам се филмът да ти е харесал! После да споделиш мнение!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 11 Авг 2011, 20:30
Здрасти пак!!!
Хора в никакъв случай не се лъжете да ходите на филма!Аз отидох да го гледам само заради Оливия Уайлд,но тя пък взе,че умря още в началото на филма и я хвърлиха в огъня(до тогава се надявах,че по някакъв начин ще се съживи,обаче след огъня надежтите ми угаснаха) и аз си казах "край,излизам",а тя взе че излезе от огъня жива и здрава.Оказала се извънземно дошло да помогне на земляните да се отърват от "демоните"(друг вид лоши извънземни). И аз вече доволна продължих да гледам безмисления филм,но вече към края вече загина окончателно за "благото на народа".Като извод мога да кажа,че ме заболя главата и трябва спешно да гледам нещо друго,което да ми оправи настроението.
Ще ходя да хапна малко зеленчуци...лека вечер на всички!
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 11 Авг 2011, 21:09
Здравейте!! Днеска, беше хубав ден за мен!Както винаги станах в 7:15, облякох се и в 8:00 вече бях на пеене.Днеска упражнявахме няк'ви орнаменти и извивки и след това учителката ми вика ,че ако искам да отида за първи път с останалите на фестивал , но трябвало да си помисля, заради таксата .След това взех брат ми от градината и отидохме на кино.Гледахме "Колите 2".Най-якия филм, който съм гледал!! След това взехме за ядене, прибрахме се и преди да влезем вкъщи видях в пощенската кутия пратката за рожденния ми ден от вуйчо!! 100-ина лева и тениска . След това всичко си беше по старому вкъщи..
Dageron321, благодаря за посрещането!!
Николчо, поздравления!!
TiaCahill97f Алфа вълк
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 12 Авг 2011, 13:50
Аз от кога не съм писала....цели 2 дена! Мерси, че ми съживихте духа като казахте, че не говоря толкова много. 1. Ники уникален резултат! Дано за напред да е все така... 2. Свилена, съжалявам, че филмът не ти е харесал...спаси и мен от 2 часа седене на едно място напразно. За което сърдечно ти благодаря! 3.smile, много рано ставаш. И честито за фестивала. А, и да си похарчиш с радост парите...
Хм...във Варна времето е ужасно според мен. До вчера бяхме като на екватора, а днес хем пече, хем е студено. Нито да си облечеш връхно, нито да си без връхно (и ето, намерих си нова страст- двойните съюзи...сега ще трябва да траете мен, любимите ми многоточия и този вид съюзи )
Аз ще излизам, защото срам и позор, утре съм на рожден ден, а още не съм купила подарък. Приятен следобед
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 12 Авг 2011, 20:52
Здрасти! Как сте юнаци?
Миша ,дано си избрала подаръка и приятелката ти да го хареса! И се радвам,че те предпазих от погубването на 2 часа от наистина ценното ни време.
smiLe299 ,честито за фестивала и подаръкът ти за рождения ти ден! Аз не мога да се накарам да гледам "Колите 2"...просто не ми се вписва в предишния филм...
Сега ще ходя да си взема душ,че ме боли главата...ще ползвам времето за освежаване и разведряване.
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 13 Авг 2011, 09:19
Здравейте пакк ..
Благодаря на всички !!!Вече си купих 9-тата книга я прочетох за ден.. Иначе наистина Колите грабват, но както си решиш.Иначе днеска ще ходим да ловим риба на Марица .И т.н. Довечера ще пиша какво ще стане..
П.п: Много обичам да ставам рано..
TiaCahill97f Алфа вълк
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 13 Авг 2011, 23:33
Здравейте....аз пак се включвам в късните часове Как е настроението?! Нещо май е умряло, а? Що никой не пише...
Така, абе варненци, вий да не сте се подвели днес да ходите в мола?! Аз успях да го избегна...и в последствие разбрах, че е имало АниФест. Нали се сещате а аниме герой, аз даже не знаех, че имало толкова варненци последователи на манга и аниме. Хм...било е адския фраш... Свилена, да разкажеш как е минал рождения ден!
Айде лека, мойчета (новия варненски диалект адски ме дразни "излязохме с едно мойче и айде на Джинджъра, и после още една мойка дойде..." Без Ники и Свилена да се обиждат )
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 14 Авг 2011, 09:25
Здравейте!!
За риболова- начии отидохме на Марица и аз естествено не хванах нищо, а макарата с плувката още в началото се закачиха за едно дърво !! Баща ми хвана 2 риби още в началото и после един голям сом !Мама - един малък сом.. (ама само сомове май са хванали).И после отидохме при баба и ни изпържи рибата ии това е.Иначе ей сега се прибрах от бадминтона и т.н. .
Иначе за подарък - виж в Метъл Магазин .
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 14 Авг 2011, 19:39
Здрасти,здрасти!
Вчера си прекарах весело.А вечерта пуснахме със семейстовто ми 15 летящи фенера в небето над морето.Беше супер емоция.
Миша ,за мое нещастие се озовах в Мол Варна,защото имах билет за прожекцията в 11 и 20 за "Хари Потър" и влизам в мола и се страснах от гъча на приземния етаж.Едва се разминавах с многото хора.И като излязох от филма,събитието си продължаваше с пълна пара... И какъв е този диалект !За първи път го чувам!От кога съществува?
smiLe299 ,честит улов!
TiaCahill97f Алфа вълк
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 14 Авг 2011, 21:07
Здравейте, братовчеди...
smile, мислех си...даже щях да ходя в един метъл магазин с една фр, но тя не можеше да излезе и се отказах...та както и да е, то аз вече й купих подарък даже рождения ден мина... Свилена, честито за мола макар че е имало доста креативни неща и ако е нямало толкова хора сигурно е щяло да ти хареса. И...за диалекта. Нормално е да не си го чувала Все пак ти си по-голяма и си заобиколена от интелигентни хора...Не се тревожи, не си изпуснала много... Айде аз ви оставям, дружки може по-късно пак да намина...
Sponsored content
Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование...