39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 15 Авг 2011, 17:28 | |
| Здрасти,хора! Teya Kas,добре дошла сред нас! Интересно ми е от кой клан си и кой клан ще стане с един агент плюс? Ники ,как си прекара? Миша ,интелигентни хора?Такова впечатление ли съм оставила у теб? Харесва ми... | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 15 Авг 2011, 20:27 | |
| Здравейте, роднини..как беше денят ви? Аз бях на плаж, точно се настанихме и след 20 минути ни заваля. С момичето, с което бях решихме да отидем в едно като кафене (Рапонги) и ест нямаше места...обикаляхме, обикаляхме и кво да правим-седнахме на бара. Бяхме в центъра, подминаха ни над 10 пъти!!! Къв им е проблема?! Като си под 18 все едно нямаш пари и ще им изгубиш минутката, в която би трябвало да те питат дали искаш нещо...та, седяхме 20 минути и като мина дъждът, си тръгнахме. Естествено си довършихме плажа... Свилена,радвам се, че ти харесва мнението ми за теб Ники , понеже не обичам много ЛС, ще те питам тук нещо на бъдещото скъпо училище Ъм...всъщност шалчетата(вратовръзките) и значките задължителни ли са? И на 15-ти трябва ли да съм с униформа? Ама и аз....остана 1 месец и мен вече ме обхваща параноята | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 15 Авг 2011, 20:51 | |
| Хей, хора! Връщам се от танци и съм тотално гроги, както казва Свилена И Свилена , как да не си прекараш добре при баба Останах повече от очакването и си ми беше много хубаво.. БЯх забравил какъв купон е на село Ами ти? Рождения ден? Миша, да, на 15 трябва да си с униформа.. Най вероятно лятната.. Като значките и шалчетата се носят на официални случаи / начало на нова учебна година, краят й, манифестация/ Тоест трябва да ги носиш на 15-ти. Разбра ли вече коя паралелка ще си? А всъщност ти избра с немски.. Нали? Че много хора влязоха в първа и вече забравих :D | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 16 Авг 2011, 10:00 | |
| | |
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 16 Авг 2011, 22:19 | |
| Ха...не смейте на бягате...виждам ви...dsims, Grizzly и nikol4о само да сте посмели да излезете без да пишете!!! Ники , златен си...Всъщност още не знам коя паралелка ще съм. Чак септември ще се разбере. Да, с немски съм...и като стана дума ти с кво беше? Мерси, че ми разясни за униформите. Главно ми беше неясно за значките и шалчетата. Аз като ходих да се записвам, нямаше шалчета и аз принципно съм адски навита за вратовръзка, ама те ми стигаха до коленете и се отказах...пък и от там ми казаха, че мога да си купя на 15.... Тея, добре дошла във форума (аз честитих ли ти?!...не помня ) Та...аз утре заминавам за Австрия, така че няма да сме видите (четете) цяла седмица...малко почивка от моя светлост Радвайте се докато можете... Лека от мен (ама сигурно пак ще ви навестя...ще видим)! EDIT: Ааааааа (вика от яд), вие излязохте!!! Вече никой не ме уважава (седи в ъгъла депресирана) | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 16 Авг 2011, 23:22 | |
| Здрасти! Миша ,приятно прекарване в Австрия!Там е наистина приказно! Лек път! Яки нещица си имате от училището!Чак завиждам малко! Ники ,радвам се,че си си прекарал хубаво! А видя ли,че вече не си сам? Има ново попълнение към клана Томас ! Аз съм гроги,защото днес ходих сутринта на урок по компютърна графика(три пъти на седмица),а после учих братовчед си да рисува за един конкурс и вече ме болят раменете....и за това си лягам и ви пожелавам сладки сънища! Послепис: Миша ,не се ядосвай!Явно господата са много заети! | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 17 Авг 2011, 10:58 | |
| Хей, хора! Мишаа, приятно изкарване в Австрия! Там наистина си прекарах незабравимо А аз съм с английски ^^ Снощи не писах, защото братовчедка ми беше на гости Направо си избухнахме :D Здравей братовчеде , Томас! Най-накрая :D:D Едит: Леле, изтеглихте ли си новия скайп? Голяма забава е с новите емотикони :D Но ако не обичате промените, не си го причинявайте :D | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 17 Авг 2011, 21:08 | |
| | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Чет 18 Авг 2011, 22:14 | |
| Здравейте, колеги... Прочетох 9та книга и е наистина прекрасна! Гледах клипчето в мисията, където Ейми и Дан говорят... и не мисля, че Дан изглежда прекалено голям. През пубертета всеки се развива различно и е трудно да се определи кой на колко е. Поздрави на новите ни братовчеди , добре дошли! И искам да споделя, че това е най-натовареното ми лято досега . Всичките разходки, излизания и занимания с какво ли не не ми оставят никакво време да ви пиша. Но поне виждам, че сте се поактивизирали и това е наистина хубаво! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 19 Авг 2011, 22:01 | |
| Здравейте! smiLe299 ,честито! Много се радвам за теб! А и това е една страхотна възможност да покажеш на какво си способен! Здрасти Мите !Страшно се радвам да те видя! Как си прекарвате,братовчеди? | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 20 Авг 2011, 12:49 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Авг 2011, 18:36 | |
| Здравейте! При мен всичко е ок! Силно се надявам и при вас да е така! Кажете нещо,де!!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Авг 2011, 20:58 | |
| Здравейте!! Въхх..днеска се бих .Такамм.. да започна отначало сутринта в 9:30 излизам от залата по пеене и виждам най-големите си врагове или най-неприятните хора за мен.И ми викат "О к**вестит ко прайш??" И аз им отговарям "Какво да прая, не виждаш ли или да ти го з*вра в г**а??" И тя ми вика "Няма да ми говориш така тъпо селянче!!"И аз се вбесих и налитам на "моделчето" (Наталия) на бой.Ама така станаче дебелата и приятелка (Боряна) ми заби юмрук в носа и се разкървави.Аз се вбесих, ударих и един юмрук около окото и няколко ритника там, където най-боли.Оная, Наталия като видя какво направих с тая дебелата, хукна да бяга.Настигнах я след 2-3 пресечки и забих един ритник между мястото, където най-много боли и седалището.Тя спря и аз започнах да и удрям един след друг юмруците, докато най-накрая падна в несвяст.През това време носа ми кървеше и целия бях в кръв.И след боя се прибрах, преоблякох се и хванах автобуса за село. П.п.Още ме боли носа!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Авг 2011, 21:07 | |
| Хей, върнах се.... Много малко сте писали?! Мите ,отдавна не сме се виждали (мисля)... Как е лятото? Свилена , радвам се, че при теб всичко е ок и при мен е така... smile , Аз съм учудена и възмутена...със сигурност имаш за какво да се ядосваш на тези момичета, но е напълно грешно да налиташ на бой...Това са жени...Няма значение на колко са, поне се надявам да се по-големи от теб. Естествено тяхното е също толкова грешно, защото те се заяждат с теб, но да налиташ на бой?!!! И още не мога да повярвам, че си скочил срещу момичета... Това е моето мнение, не знам, но за мен то е правилно... Мале, хора, аз съм адски изморена и ще си лягам...Утре ще се видим | |
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Авг 2011, 21:12 | |
| Здравейте, колеги! Маратноните ни по ходене продължават и вече стигнаха до 25 километра на ден. Преди разстоянието от БФ до НПМГ, което се минава за 20 минути ми изглеждаше много разстояние, а сега дори не ме болят краката вечер. Смайли, мога да кажа само, че на твоята възраст определено не използвахме такъв език, а и никога не съм се бил. Веднъж избих два зъба на едно момиче, ама поне бяха млечни и не беше нарочно, беше доста неприятна случайност. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Авг 2011, 21:12 | |
| Ами..те са 3-години по-големи от мен или за 9 клас.И да, знам ,че не е възпитано, но от началото на 1-ви клас в училище ме тормозят и нито един път не съм се бил с тях!!Най-накрая ми писна само да ме обиждат и унижават.Всичко си има край все пак!! П.п.: Аз попринцип въобще не говоря такива думи, но знам и да се защитавам.Когато всички около теб говорят така и ти научаваш такива неща.
Последната промяна е направена от smiLe299 на Пон 22 Авг 2011, 21:19; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Авг 2011, 21:16 | |
| Ами, аз съм 10 клас и не мога да си представя да се заяждам с някой по-малък от мен. Но дано след това, което е станало, да нямаш допълнително проблеми и всичко да приключи. Аз съм от любителите на мирния подход. Може доста да споря понякога, но не бих стигнал до нещо по-сериозно. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 22 Авг 2011, 22:05 | |
| Здравейте отново... Мите, браво за маратоните...25 километра?!!!! Мен след толкова ме търси мъртва на земята...(говоря буквално) И аз съм от хората, използващи мирен подход, но това е главно защото не мога да се бия Това е по-добре, защото кипвам доооста бързо и отделен е въпроса, че някои хора просто си заслужават да им забиеш нещо в празната глава... Smile, наистина имаш за кво да си ядосан... А за обидните думи си прав, щеш, не щеш ги научаваш и когато ти дойде в повече се изпускаш, но аз като една дама трябва да се въздържам от подобни цинизми Както и да е...направо не трябва да ме слушате, така ми се спи, ама 1 седмица без компютър и имам доста да наваксвам.... Сигурно скоро пак ще вляза... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 23 Авг 2011, 17:57 | |
| Минавам да ви кажа здрасти! Миша ,разкажи ни малко повече за Австрия,ако може! Винаги ми е харесвало там...ни,че съм ходила.... smiLe299 ,съжалявам,че се е стигнало да такива крайни мерки.Според мен никой няма право да осъжда и оценява действията ти,защото само човек поставен в такава ситуация може да разбере за какво става дума.Вярно е,че двете момичета са постъпили много подло с теб и са те ударили,но моето мнение,че момче не трябва да удря момиче в никакъв случай.Момчето е много по-силно и е проява на слабост от негова страна да удари момиче. Разбирам,че са ти налетели първи,но съм сигурна,че е имало и по-добър изход от ситуацията (аз също бях тормозена от две по-големи момичета в продължение на няколко години,но се правих,че не са в стаята и се вбесяваха,че не им обръщах внимание). Мите ,опредалено трябва да се пробваш в някой маратон!Страшен си! Утре ще посетя София за кратко,защото имам малко работа.Надявам се,че няма да е толкова топло там... Или прекалено студено! Сега ви оставям,защото имам да правя домашно по компютърна графика... Лек и слънчев завършек на деня!А залезът няма да е за изпускане,от сега ви го казвам! Едит: Смятам в най-скоро време да съставя програма за четенето на 39 ключа книгите.Идеята ви допадна,нали?Смятам,че Ники го измислил хубаво...(на мястото на празника на Джанъс ) | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 23 Авг 2011, 20:51 | |
| Свилена, за съжаление тук температурите са изключително високи. Не знам как е при вас, но тук в София трябва задължително да минеш под някоя пръскачка . | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 24 Авг 2011, 10:28 | |
| Здравейте! Свилена, ще разкажа, разбира се. Ама малко по-късно, защото от вчера адски ме боли главата и просто ми се иска да я забия в някоя стена, ама не съм го направила, защото не знам дали от това ще ми мине Приятно прекарване в София! Много съм развълнувана за общото четене Мите, във Варна също е горещо, но се живее... Хора, снощи пак сънувах нещо общо с форума...ама не съм сигурна какво е. Ама общо взето каква мешавица беше сънят ми...Бях с най-добрата си приятелка в Нова Загора (тя е от Варна), с нас бяха някои герои от Ouran High School Host Club (аниме) и....(барабани за внимание)....примамвахме Волдемор, за да го убием Но какво стана, аз трябваше да се прибирам и вървя си аз, но изведнъж виждам една кола- бяла (не съм сигурна за марката, ама беше доста хубава) и поглеждам аз- вътре Волдемор с още хора И те почват да ме преследват. Аз бягам, бягам и накрая стигам къщата на баба си и влизам вътре, обаче не мога да затворя вратата и едно момиче (супер миличка позната) застава на вратата и аз "Оле, Ели, ама и ти ли си смъртожадна?!" И...после не помня, така че не съм сигурна къде сте били във всичкия този филм. Направо като се събудих и си викам "мале, кви простотии сънувам'' и започнах да се хиля Та...вие какво правите? EDIT: О, не , хора, абе вие гледали ли сте A Very Potter Musical? Аз направо умирам Можете да го гледате във вбокс. Ето линк към колекцията и приятно смеене... http://www.vbox7.com/collection:922911 | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пет 26 Авг 2011, 17:49 | |
| Здравейте на всички! Софиянци,как живеете при тези пустинни температури? Направо вчера не се дишаше при вас...ужас Мите лисичков ,вчера случайно да беше в мола към 14 и 20? Защото покрай мен мина едно момче с светло карирана риза,което ти беше одрало кожата буквално.Беше заедно с една млада дама и се отправиха към тоалетните. Миша ,сънят ти е много интересен.Интересно през деня за какво си мислила... За да може после мозъкът ти да създаде такъв микс. Мерси за линка към мюзикала.Преди месец го гледах и ми беше забавно в интерес на истината. Миша ,ти имаш ли идеи относно четенето,което ще си организираме?Да го направим по-забавно? Като например да променяме главната картинка във форума с дадената книга.Аз си подготвям разни неща,но ако имаш идеи ги сподели... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 27 Авг 2011, 09:33 | |
| Свилена, дам, аз съм бил. Всеки ден в 14 и нещо минаваме за разхладяваща разходка до мола и... до тоалетните . | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 27 Авг 2011, 10:31 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 27 Авг 2011, 13:11 | |
| Ооо, братовчеди... как е настроението? Arya, точно това е странното... ясно-преди да заспа гледах A Very Potter Musical, ето от къде се е взел Волдемор, но за анимето...не съм го гледала от месец...наистина не знам защо съм се сетила за него. Както и да е, отдавна не бях сънувала нещо толкова смешно...А за четенето- това за променянето на главната картина е доста интересно, аз нямам обаче никакви идеи, даже не съм сигурна дали ще имам време да се включа Dageron, браво за писмото...радвам се, че се радваш, че си от Слидерин А относно записването на сънищата- аз ги помня, но не мога да пиша хубаво...винаги математиката ми е била по-лесна от българския и литературата ... карай... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|