39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Флууд - В търсене на наименование... | |
|
+14Ейми Кахил Дан Кахил katnis kane smiLe299 wolf 351 dsims tania Dageron321 Grizzly Salem Saberhagen Ton4o TiaCahill97f Arya Dröttningu nikol4o 18 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Съб 27 Авг 2011, 16:47 | |
| | |
| | | smiLe299 Умел ключотърсач
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Нед 28 Авг 2011, 21:36 | |
| | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Пон 29 Авг 2011, 16:26 | |
| Хей,колеги!!!! Как е? Мите ,знаех си,че си ти! Ама бях тколкова изморена и не се и съмнявах,че може вече да халюцинирам... Мите ,честито за писмото!!!Да не би да харесваш Слидерин и да си искал да се паднеш там? Аз съм си чистокръвна грифиндорка,защото съм си за там.Но все още си чакам писмото.... Миша ,не се притеснявай! Аз ще се опатам да го организирам.Мисля,че ще се справя.но друг е въпросът колко от вас ще се включат...няма да е забавно само аз да си чета,нали? Аз винаги съм си мислела да си записвам сънищата на лист хартия,но все не се наканвам.Но пък за това запаметявам тази,които си заслужават помненето.Колко пъти съм сънувала невероятни произведения на изобразителното изкуство и като стана са само блед,неясен спомен...ставям бясна... И математиката винаги ми е била трудна...но в 10-ти клас си открих алгоритми и започнах да се справям завидно добре за човек,който си няма и понятие от математика. Литературата ми харесва много-повече. Teya Kas ,болата е много красиво заливче!Радвам се,че е било страхотно прекарване за теб! То се намира много близо до нос Калиакра и преди месец ходих там....и останах очарована.само многото хора ме посмутиха повече,но реших че някой път ще отида вечерта.... smiLe299 ,радвам се,че проблемът ти с двете дами се е разрешил.Всичко е добре,когато свършва добре!Пожелавам ти приятно преготовление за рожденият ти ден и да си прекараш хубаво на него! И...мразя гондоли,защото страдам от морска болест. Когато преди няколко дена ми се наложи да пътувам до София,хванах самолет и направо не знам как издържах да не направя някоя глупост...а софиянци,метрото ви е убиец(нямах търпение да се кача в него,но след 4 спирки осъзнах,че веднага трябва да сляза... )!То ме разката допълнително!След като излязох от него следваше един ескалатор и после движеща се равна пътека...те ме довършиха тотално...такава морска болест не съм имала никога...едва се довлачих до близкото кафене... Едит: Ники ,в кой дом си приет?Видях съобщението ти в скайп и ми стана любопитно... | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 11:15 | |
| Оооо, съфорумници, от кога не сме се чували (2-3 дни ) smile , радвам се, че си разрешил проблемите с двете дами Аз на гондола така и не съм се качвала, но може би защото знам, че после ще ми е лошо и не си струват 5-те минути забавление за 20 минути после стоене на стол и повдигане Свилена , при повечето хора е така- литература е по-лесна от математиката...ще ми се и аз да съм от вас. В училище предметите свързани с точните науки са малко- математика, физика, тук-там химия и сега не се сещам за други (може и да няма), а с литературата- всички езици, другата част от разказвателните и самата литература...и по този случай трябва да отделям много повече внимание на езиците и разказвателните, което малко по малко ми скъсява живота Съчувствам ти за морската болест...сигурно е много гадно... Аз претърпях лекия и вариант (само ми е лошо, не мога да хапна нищо, пък съм гладна и се клатушкам наляво-надясно), когато бях на круиз и за щастие ми беше така само за 1 ден... Teya , снимката е много хубава...може и аз някой път да отида... Ники , и на мен ми е любопитно в кой дом си...Аз лично харесвам най-много Хафълпаф(може би защото на един тест в интернет ми се беше паднало, че съм от там...) Аз да ви споделя днескашните ми емоции...доста лоши. Майка ми реши, че след като сестра ми ще заминава, е време и двете да си направим кръвни картини...Станахме в 7 и 7и 30 бяхме изтупани пред клиниката...Взимат ми на мен кръв (ама аз си знам, че малко ми става лошо като видя кръв и си гледам настрани), почети нищо не усетих, но нали съм гениална и реших, че мога да погледана като взимат кръв на майка ми...после ставам, отивам да си взема чантата от закачалката и черно. Стоя малко, около 3-4 минути, обаче не се оправя и си викам край- аз нищо не мога да кажа, а след малко усещам , че ще падна. Ама лекарката ме видя и с майка ми ме хванаха и ме сложиха да седна, после още 5 минути докато ми се проясни (от черно, минах през силуети и стигнах до пълна картина ) Дадоха ми вода и захар и най-накрая се оправих...Така че, вече никаква кръв, а камо ли кръвни картини.... По късно ще ходя за униформата си и честно да ви кажа, се радвам... Ще ви пиша по-късно | |
| | | katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 12:30 | |
| Tia, майка ми има същия проблем. Преди няколко дни ходихме във Варна да си пусне едни изследвания и й вземаха кръв. Но, слава богу, нищо й няма.
Последната промяна е направена от Teya Kas на Вто 30 Авг 2011, 14:10; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 13:12 | |
| Здравейте Свилена исках да се падна или в Слидерин или в Грифиндор, но се радвам че съм в Слидерин, а и нищо не се знае може и ти да попаднеш при мен Тия спокой, аз имам същият проблем след като ми вземат кръв почва да ми причернява и ме обливат топли и студени вълни и после марш към тоалетните да повръщам , много мразя инжекциите Тея къде се пада тази плаж , точно такава вода обичам кристална | |
| | | katnis kane Майка-основателка
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 14:00 | |
| | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 16:33 | |
| И мен ме разпределиха в Слидерин. Мислех си, че или ще съм в Рейвънклоу, или пък в Грифиндор (понеже няколко онлайн теста ме слагаха там), обаче въпросите бяха супер гадни, много пъти се двоумих, троумих, етц. какво да отговоря, на няколко пъти рефрешвах да ми се падне нов въпрос и така. Ноо, все пак Slytherin is your way to greatness (rofl) А учениците там са най-близко до тези в Грифиндор според информацията там, така че... И Мерлин е бил слидеринец. Ааа общата стая се намира под езерото и явно през прозорците то се вижда, както и гигантската сепия и други морски същества. В началото ми беше тъпо, че съм там, ама не е чак толкова зле. Пък и не съм 100% Слидерин, защото на мноооого пъти се двоумях какво да отговоря!! Имаше много гадни въпроси ;s Иначе чета, че другите са минали всичко за няколко часа, пък аз вече 3-ти ден експлорвам сайта и съм на 10-та глава, има много информация, макар и на някои места да има само по едно изречение ии можеш да правиш отвари, да се дуелираш, ама вие си го знаете! ПП. Пухчо е много як!! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 16:40 | |
| Хора нали днеска обновяват сайта, та от един сайт за книги на sony си купих баплатна карта от новата версия номер 449, за кода не съм много сигурен ама май е getvespers | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 19:34 | |
| Здрасти! Миша ,съчуствам ти за преживяното в кръвния център....и аз много мразя да ми взимат кръв и да ми бият инжекции.Но не ми призлява като видя кръв.То и това оставаше,наред с морската болест и спъването в неравности... Мите ,не понасям Слидерин и не знам как ще го приема ако се падна там,но съм сигурна,че ще съм Грифиндор!Надявам се,че нивото на английския във въпросника за разпределение не е много трудно,защото иначе ще имам сериозни затруднения... А я кажете,пръчките ви какви са? Мите ,не можах да те разбера за картата... | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 19:35 | |
| Леле хора, форумът доста е живнал! Съжалявам, че не са появявам напоследък. Сега последната седмица бях на море и болен едновременно. Надявам се добре да си прекарвате ваканцията! | |
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:05 | |
| Здравейте отново, братовчеди... Свилена , до днес не бях забелязвала да ми става лошо от кръв, но явно сутринта това е подпомогнало да ми стане лошо.Вече съм инструктирана от леля ми (тя е лекарка), че ако трябва нещо да ми вземат кръв, да казвам, че ми прилошава и да стоя легнала след това десетина минути...само това оставаше...А относно морската ти болест и спъването, спокойно, аз пък постоянно успявам да бутна нещо, някого, да не говорим за събарянето на предмети...просто съм кралица Мите , радвам се, че не съм единствена. И аз също не можах да те разбера за картата Ники , . Браво за оптимистичното ти мислене относно Слидерин...Сега и ако Свилена е там, ще си имате малък 39-ключа-България отбор Тончо , ако изключим болестта, как мина морето? Абе знаете ли, сега забелязвам, че Ники , отдавна не е влизал...хм...той е редовен посетител... | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:18 | |
| Ухаа....хора,ама вие ме разбихте! Толкова много сме... Миша ,аз също събарям хора и неща... Не си сама...правим си женски отбор "Бедствия..." Наистина много кофти за кръвта...съжалявам...дано друг път да минава по гладко... Здрасти Ники ! Как я караш? Тони ,съжалявам за болеста ти.Дано вече си по-добре! Аз си прекарвам ваканцията екстра....даже днес брах различни изсушени треви...беше много интересно...до сега не го бях правила. | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:20 | |
| Хей, хорааа! Леле, обновения сайт.... Има две нови мисии, обаче началната му страница не ми харесва много... Но в новата поредица явно ще има много алхимия... Надявам се, че ще издадат поредицата и в България... Не ми се поръчва отново... Макар, че вече мога да си ги поръчвам без карти, благодарение на новото откритие на Ники , и ще ми излиза по-евтино... Радвам се, че на всички почивките им са минали добре Аз още не съм си получил писмото от Потърмор... Ама и не бързам Тия, поласкан съм, че си забелязала отсъствието ми Eдит: Здравей и на теб Свилена! Добре я карам.. Даже много добре =] | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:27 | |
| Олеле....чак сега загрях,че официалният сайт на 39 ключа е обновен!И аз не мога да се ориентирам в него.Първо- защо рангът ми е спаднал.Второ каква карта,какъв код и какъв е този ужасен скин....ужас...може ли някой любезен господин или дама да ме упъти? Здрасти Ники ! Радвам се да те видя!И се радвам,че си добре! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:35 | |
| | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:35 | |
| Здравейте...(за 3 път минимум) От кога не сме писали толкова много... Отбор "Бедствия..." е на линия днес...Внимавайте!!! Не знаете какво сме ви приготвили Ники , само вие с Свилена останахте...ще ви видим къде ще сте... И аз се надявам да издадат поредицата, обаче хич няма да съм учудена, ако не го направят. Как да не забележа, че отсъстваш...Днес изредих иманата на всички редовни посетители, ама твоето не го мернах Аз ще отсъствам 40 минути и после ако има още някой буден, ще се включа отново...It's DEATH NOTE time!!! (новата ми зарибявка) | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:55 | |
| Дааа, и аз не харесвам някои от новите допълнения към сайта и защо няма информация за първата книга от новата поредица :?
| |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 20:56 | |
| Миша ,приятно дейтносване! Ти в Хафълпаф ли си разпределена,че не можах да схвана? Мите ,мерси за картата,но май трябва да издирим кода за да си я вкараме... Вижте какво открих....много е яко... http://en.akinator.com/ | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 21:16 | |
| Аааа, не, Свилена, това нещо позна...честно...мислех си за този от подписа ми и то позна...уоу...нинджа-маг сайт Не съм разпределена никъде, защото не се регистрирах в Pottermore...и малко съжалявам ЕДИТ: Позна още два пъти, май трябва да си претърся стаята за микрофони и камери
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Вто 30 Авг 2011, 21:21; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 21:18 | |
| Здравейте, колеги! Свилена, Джина е наистина добър познавач. Позна Ейми! | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 21:32 | |
| Аз съм страшно неучитива....Миша ,моля те извини ме,но забравих да те поздравя за хубавият ти манга облик!Много е хубав! Аз се премених и разбира се,много се харесвам! И много се радвам,че ви харесва джинът!Наистина е много добър....мопъчих се да го изментя,но и двата пъти позна за кого си мисля - в случая първия път за Ема Уотсън,а втория за Хърмаяни. Сега ще се отправям към банята за вечерният си тоалет и да изпия една чаша пресен портокалов сок. Едит: Хааа....пипнах гооо...джинчетоо....не позна...
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 30 Авг 2011, 21:42; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Вто 30 Авг 2011, 21:38 | |
| Мерси. Честита промяна и на теб. Джинът е уникален...Позна Виле Вало (вокалист на HIM) и Миро от Каризма...Сега вече и сестра ми мисли, че е крийпи...Два пъти го изментихме ние...1 не позна Лили Иванова , явно няма толкова отдавашна (въобще има ли такава дума?!) информация, а другия път си мислих за един близнак, той позна другия... EDIT: Виждам, че никой не пише, така че ви казвам лека нощ..И приятни сънища | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 31 Авг 2011, 12:53 | |
| Хей,здравейте! Чухте ли по новините за изпуснатата кобра на граничния пункт "Кулата"?Аз реших да пусна търсачка за 10-те най-отровни змии на планетата( и друг път го бях правила за да видя тайпана на кое място е...) и се оказа,че в една от класациите кралката кобра е на 3-то място за отровност при змиите,а при отровните животни е на 2-ро. Миша ,какво означава крийпи в този случай? И хора,защо не се включите в темата за забавните реплики от книгите....има толкова смешни,които още не са написани. | |
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... Сря 31 Авг 2011, 12:59 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Флууд - В търсене на наименование... | |
| |
| | | | Флууд - В търсене на наименование... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите