| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 00:05 | |
| О, Васе , нали знаеш, че ако се къпеш в полунощ, ще изчистиш всичко лошо от последния лунен цикъл? И действително ще бъдеш като нов! Колега, пожелайте си нещо за новия ден - полунощ е! Едит:Сега сме в пълен състав! Добре дошла, Тиа! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 00:20 | |
| Аз днес раничко се включвам! Свилена, честита кола! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 00:24 | |
| Аз отивам да се къпя, до после. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 00:28 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 00:43 | |
| | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 09:32 | |
| Здравейте!Честита кола Arya.След малко ще тръгвам за село.Пожелавам ви приятен уикенд. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 09:35 | |
| Добро утро.Какво правите? Таня, да си изкараш добре. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 10:27 | |
| Добро утро! Ами аз на практика от днес съм ваканция! И ми е малко странно да стана и да знам, че целият ден нямам никакви задачи. Честно казано - прекрасно усещане! Нямам планове. Ще си чета Пърси, ще се разхождам. В главата ми се върти една идея да ви изненадам. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 10:45 | |
| Добро утро! Таня , приятен уикенд и на теб! Аз днес ще ходя да гледам надбягването с токчета Правилото "бувки с токчета не по-ниски от 8 см. и не по-дебели от 2 см." ми звучи като "пребиване" и отивам да гледам как се мъчат дамите . Но пък с удоволствие бих накарал и майка си да участва - все пак наградата е 1000 евро Само че не мога да открия в колко часа почва - някой варненец знае ли? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 10:50 | |
| Малеййй, наградата щеше да бъде моя!!! Ама самолетът ми е в хангара за почистване и телепортът ми се презарежда! Не обичам токчета, но заради балните танци съм носила 15 сантиментрови иглени токчета. Стига да не е по калдаръм, щях да надбягам конкурентките. И да си направим тук купон с 500 евро! Останалите щях да похарча за лаптоп. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 18:36 | |
| Здравейте
Свилена честита кола
Марти ти ся имаш ли кн 7,8 и 9,а тва за пакетите с карти с твоята кн 9 ли идват и десетата кн може ли ся да си я поръчаме и как
Нямам търпени кн да дойдат | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 18:38 | |
| Ами в момента имам книги 7,8 и чакам 9 и 10. В чест на майка ми днес правя 1000 мнения на рождения и ден. В момента не мога да виждам картинките и почерпката ще почака. Баща Мартин!!! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 18:43 | |
| Честито Марти Ще чакаме яденето За кн. колко пъти трябва да им пиша на книжарницата за да ми пишат нещо | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 20:48 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 22:22 | |
| Мартиии,честит ранг!!! Ехе...много малко сте писали,хора! Аз преди малко се върнах от полята и горичкито,които не се съсояха всъвсем,защото щях да се подпаля и трябваше да сменям тениски на всеки 5 минути... Но пък беше супер забавно!Намерих хора на своя акъл-двамата ми малки братовчеди с които се заливахме и пръскахме с вода!И ходихме до река Камчия,в която за малко да падна,защото се подхлъзнах на една кал... И после се измъкнах от топване в подозрителното море,като се скрих надалече от всички които ме караха да отида с тях... Но в крайна сметка беше готино,обаче пропуснах да се науча как се пали и превключва на скорост кола. А накрая ме изядоха комарите...това за мен беше новост,защото по принцип не ме обичат и аз винаги се отървавам с най-малко пъпки...и заради един за малко да се размажа в едно дърво... Това за бягането по токчета е...просто луда работа! Никога не съм носила токчета,защото ми изглеждат подозрително неудобни,а и съм нямала специален случай. Наде,като прочетох,че си носила токчета много се учудих...неудобни ли са?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 07 Авг 2010, 22:38; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 22:33 | |
| И ние се помотахме тук-там, Свилена , затова толкова малко сме писали днес! Ох, горкичката, мен комарите ме излапват! За токчетата... Неудобни е някак недостатъчно като определение. Всъщност си го представи - когато се качиш на такива високи токчета, стъпалата ти се извиват и тялото трябва да заеме нова позиция в пространството, за да нагоди нов център на тежестта /ама обяснявам като спортист, нали /. Цялата работа е в привикването към новото "упражнение". Свикнеш ли, когато танцуваш и ходиш, е красиво! Роклята се полюшва по начин, който кара погледите на хората да залепват! /Една от причините да не обичам токчета, не обичам да ме заглеждат./ Но никога не бих ходила в ежедневния си живот на токчета! Колеги от Нощната стража, виждам ви никовете, а мълчите. Каква тайна работа спрягат Томасите? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 22:36 | |
| Свилена, изкарала си си супер! К'во правите? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 22:39 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 22:43 | |
| Наде,ако някога стана светещ вампир ще се насоча към теб...явно си много вкусна! И значи за токчетата-няма да обуя такова чудо,освен ако не е крайно наложително,като в случая на абитуриентския ми бал.И аз мразя да ме гледат,по скоро бих потънала в земята.... Мерси отново за честитките по случай колата! И Ники ,честит "Хари"!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 07 Авг 2010, 22:46; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| |
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 23:03 | |
| Добра препоръка,Наде ! Ще я последвам! Аз отивам в банята,че плувам в собствен сос...за това до скоро! Привет,Тия! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 23:08 | |
| Здравейте! ЕДИТ: И хайде, да не заприличва на чат, както Надя ме предупреди(мерси ), днес трябваше да изкъпя кучето си и аз излязох по-мокра от нея И между другото и намерихме годеник Иначе аз днеска цял ден бях вкъщи и помагах с чистенето на апартамента! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 10:34 | |
| Добро утро, братовчеди Кахил! Виждам посъбудихте се най-накрая в тази неделна сутрин! В София имахме прохладна нощ и прохладна сутрин и се наспах превъзходно! Хммммм, по данни на Агентите Екатс Лусиан не само във форума взимат преднина в надпреварата за ключовете!!! Не бива да допуснем това! Колеги Джанъс и Томас, да направим Алианс? /Ей, някой да не се обиди - шегувам се. Липсва ми поредицата./ | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 13:02 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 15:41 | |
| Привет! Хора аз ви отделих парче торта от снощи заради 1000 мнения а вие Алианс правите!Почвам да подкупвам! Които не отиде в алианца по парче торта! ПС:Още не виждам картинките и се надявам обаче скоро да ги виждам. ПС2.Очаквайте скоро една изненада с домино която направих.Скоро ще пусна видио. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|