| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 23:06 | |
| Ей, хора, явно сте добре! Ники , браво, че си се вдигнал! И каква добра сполука на Алеята на книгата! Вярвам, че "Изгубеният символ" ще ти достави неизмеримо удоволствие!!!! А в София никога не съм попадала на книжно събитие с намаления от такъв порядък! Ники , Книгомания, ако не се лъжа, внася книги само от Русия, макар че продават и книги на английски и немски. Мисля, че за тях обаче използват посредник. Васе , честито за книгата!!! Ще ти хареса! Аз си я чета по малко, за да и се наслаждавам! Ами, хора, като сте се усамотили с анимационните си любимци, да ви оставям! Лека нощ на всички! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 01:04 | |
| О, Свилена, честит профил! Този пич не беше ли от Ю Ги О? Имаме еднакви прически. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 09:25 | |
| Честити книги на всички с новите придобивки. И аз днеска сигурно ще имам Пърси вече. Новата книга изглежда интересна. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 09:38 | |
| Добро утро, хора! Как сте толкова рано сутринта? Надявам се днес Веско да ми отговори на мейла за кодовете за карти - последният работен ден от седмицата е. Освен, ако не е отпуска. Дани , представях си те късо подстриган - малко като войник срещу Свръхестествените лоши! Ама сигурно изглеждаш много Джанъс с дълга коса! Днес ми е толкова мотано, че ми сипаха малко кафе в какаото и сега пия мокачино! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 11:07 | |
| Здравейте!
Свилена, и аз харесвам Ю-Ги-О. Имам почти всички серий на дискове. Специално съм си ги събирал от предишната видеотека ( жалко че сега е магазин за китайски дрехи и обувки) | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 11:48 | |
| Добро утро.Сега ставам и ми е много заспало. И аз имах всички дискове, но ги събирах от списания. Наде, дано да ти отговори.Ако ти отговори напиши тук какво трябва да правим. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 11:58 | |
| Ама аз се шегувах! Но като изключим двете рогчета отпред и това дългото отзад, наистина е подобна. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 12:41 | |
| Привет, хора! Как е времето при вас? Аз практически изгарям навън! Какво ли не бих дал да се "цопна" в моретоо Видяхте ли новия трейлър на Нарния? https://www.youtube.com/watch?v=Fjj_sGlpC9U&feature=player_embeddedАз се сдобих с нов пъзел с една не до там стандартна форма от 700 части и смятам да си поиграя с него днес... А вие какво ще правите? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 15:15 | |
| Здравейте! Преди малко преминах днешното си изпитание за духа след 40 минути ходене по размекнатия асвалт. Дани ,значи си супер фешън с тази прическа! Смятам,че прическата на Джоуи е най-оригиналната и едновременно с това постижима за някой стилист. Винаги ми е харесвала рошавата и леко небрежна коса,обаче не на мен,защото приличам на цапната с мокър парцал... Наде ,никога не съм пила мокачино,как е на вкус? И как мина изпитът? Стефи ,аз също притежавам всички дискове на анимето,защото си купувах списание "Моби Дик"...и те са заели са почити цяло шкафче. Липсва ми само първия,който го имам на касета. О,Ники ,честито за пъзела!Я кажи каква е картинката му? Да,гледах новият трейлър на Нарния,обаче първият ми харесва повече. А пък в киносалона как звучеше... А сега,отивам в банята,защото съм в течно състояние... | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 16:21 | |
| Привет! Днес ми е стахотен ден!Като малък бях много добър да редя домино.(не играта а да го редя право).И днеска баба ни подари подърък по случай утрешния рожден ден на мама.250 пърчета домино плюс катапулт мост и други неща.С брат ми цял ден се забваляваме и постоянно иска да правим Финияс и Фърб верижна реякция.После може да направим и видио клипче. Свилена как е Пърси? Я 999 мнения! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 17:31 | |
| Верижната реакция с доминото наистина е яка. Днеска си взех третия Пърси и скоро ще го почвам. Взех и една книжка с пробни изпити за първи и втори модул след 7. клас на "Анубис". Мисля, че ще ми е от полза, пък и учебника ми е на същото издателство, така че...добра работа ще ми свърши. Трейлърът на Нарния е...интересен, обаче няма почти нищо ново. Обаче иначе 100% ще го гледам, няма как. След първия филм няма как да не отида да изгледам и този. Як ще бъде, а и на 3-D...Дано го пуснат и на Ай-Макса. Вън времето наистина е много горещо. Добре, че живеем в къща и тука се живее. Ники, честит пъзел! Завиждам ти благородно. От доста време не съм редил, трябва да си взема някой. Каква е картинката? Наде, после чакаме резултати. Свилена, аз го чаках с нетърпение това DVD, ама продължих да си спестявам и не му обърнах особено голямо внимание. Но сигурно ще си го взема, де. Иначе - честит саундтрак. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 18:02 | |
| Привет! Ами пъзела е с главно космически чудесии Има космонавт, струване на звезди, прашен облак, Земята и разни други планети! Аз обаче се отказах да го редя, защото ме заболя главата а и се оказа твърде нестандартен.. Освен, че формата му е кръгла, частите са с най-различна форма, а "рамката" на пъзела не може да се построи - трябват и останалите части! и след като се препотих и ме заболя глава, заради температурата го прибрах и реших, че когато имам малко по-голямо желание ще се пробвам пак Свилена , какво имаше предвид за числото 7? Не разбрах Иии, да, честит саундтрак! Ники , къде ще ходиш на море? Приятно изкарване! Да ни разкажеш, като се върнеш! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 18:48 | |
| Ооо, кръгъл пъъзееел, якооо. Иначе, на Поморие ще ходим. Ще минем и през аквапарка в Несебър. Мерси за пожеланието | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 18:57 | |
| Ники, честито нов пъзел! Мен изключително ме радват такива и досега съм наредил някъде около 7. А и са много лесни, защото на гърба на всяко парче е написан поредният му номер, което, поне за мен, прави нещата още по-забавни. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 19:12 | |
| Здрасти, хора! Аз пък за пръв път гледам клип на новия филм за Нарния. Хареса ми! Нещо не ме привлича да е 3Д, ама...ще видим! Но правят невероятна визия в тези филми. А Питър и Люси са много готини като образи! Питър страшно ми напомня на наш Тони - такъв един отговорен! За ефекта на верижното домино: Никой ли не е гледал "Роботчетата"? Там каква сцена има с домино и как се кара сърф по вълни от домино!!! Кръгли, тоест имате предвид сферични пъзели ли? Аз тази зима имах подарък от 7 различни топки-пъзели, които са украса за елха! Беше прекрасно да ги редим! Ама въобще не гледах цифичките отзад - много исках да си съобразявам! Честит пъзел, Ники , какъвто и да е! Ники , да се попързаляш по ролбите и заради мен! Свилена , мокачиното беше супер! Само да не се пристрастя! Аз и без това припадам по миризмата на кафе! Справих се на изпита, хора! Не знам резултатите все още, но със сигурност ще имам поне 70%! Едит:Свиленааааа , честита нова кола! Без малко да разбера, че е подарък за Рождения ти ден и щях да ахна! Гот е, че е хибридче! Сега американците искат само такива - станали са еколози!!! И се надявам да си щастлива със саундтрака на любимия си филм! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 20:23 | |
| Ау, Ники, аз имам същия пъзел! От същата серия е де, иначе е с картинка на дълбините в океана. Наистина са с доста кофти форма, рамката е съвсем неразбираема, а дори някои части от нея не се захващат една за друга - гадна работа! Малкият ми братовчед обаче няколко пъти си игра с него, мога само да се моля всички части да са в кутията. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 21:51 | |
| Преди малко излязох от банята изцяло мокра и се изсуших доста бързо от високата температура.А сега се сварих от горещината. Мерси за това,че ми чиститихте саундтрака! В момента си го слушам! Ники ,приятно и забавно изкарване на морето! Наде ,права си,че миризмата на кафето е неземна и аз много и се лепя,но трябва призная,че кафето има гаден горчив вкус,когато се пие без нищо. И благодаря за честитката за фолксвагена!Обаче не е моят тип кола за това си чакам поршето или мазератито,които ще си купя! И,Наде -честито за успешно минатия изпит! Ники ,числото 7 е специално за мен число,защото повечето неща които харесвам са свързани с него.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 06 Авг 2010, 22:08; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 21:53 | |
| Пъзелът не е сверичен! Просто е.. кръгъл Дани, ти нареждал ли си го? Свилена , честито за колата! И Фолтсфаген - само така! / майка ми работи в компанията / Браво, Наде! Радвам се за изпита! Лека нощ, хора! Отиавм да чета! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 22:48 | |
| Свилена, честито за саундтрака и колата.Ако колата има СиДи плейър, ще го слушаш в колата. Ники, честит пъзел.И аз много ги харесвам кръглите пъзели, но и сверичните са готини. Ники, добре да си прекараш на почивката. Наде, честито за изпита. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 23:13 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 23:29 | |
| Йеиииийййй! Кръгъл пъзел!!! Въобще не съм виждала! Но понеже съм редила пъзели от 700 парчета, знам че това си е истинско предизвикателство! Благодаря за подкрепата и поздравленията, колеги! Надявам се да не съм изложила Екатс! Лека нощ, Свилена и приятна разходка по гори и полянки утре! Снимай, ако можеш, за да ни "вземеш" и нас на това пътешествие! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 23:47 | |
| Приатна разходка Свилена. И имаш кола Ехх, кога и аз ще стигна до кола. Все пак да ти е честита! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 06 Авг 2010, 23:59 | |
| Любчо , а ти за каква кола си мечтаеш? Васе , много си мълчалив! Къде ни се губиш, колега от Нощната стража? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 07 Авг 2010, 00:01 | |
| Гледах телевизия. И ми се доспа, но трябва да почета още малко от Пърси.След като се изкъпя ще съм като нов. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|