| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:07 | |
| Ама аз колко хубаво съм излязъл. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:10 | |
| Ей, варненци, всички сте много готини! Супер сте! Тази снимка заминава с мен за Виена! Ама как седите на разстояние един от друг! Все пак сте срамежливи! А кой ви снима? Любчо , петък, 13-ти, не е лош ден, 8-ми март е лош, не разбра ли? Васе , не разбрах - хубаво ли си излязъл или хубав си излязъл на снимката? | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:11 | |
| Мале..ужас... Всички сте супер,само аз съм със страшна физиономия..... Самоснимачка,Наде! Любо ,рожденият ми ден е на най-готината дата! И съвпадението е гот! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:11 | |
| Наде, говорих в сарказъм. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:16 | |
| Тъй, тъй за високите критерии сме говорили... Е, засрамихте софиянци! Я разкажете сега за срещата - много страшно ли беше да се запознаете? Някой физически или душевно контузен? Васе , схванах сарказма ти. Но всъщност много си се променил и си израснал много на височина!!! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:27 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:45 | |
| Варненци, супер сте! Свилена, има един недостатък на рождения ти ден - следван е от 14-ти. Но когато Надето се върне за някоя ваканция или изпит, софиянците ще трябва да се организираме и да си направим свиждане. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 19:53 | |
| Ммммм, даааа, Мите , много ми се иска! Вие, момчетата, се вижте без мен, сприятелете се, а после, когато се видим всички, ще ме глезите с внимание! Ехооо, варненци , разкажете за срещата си! Даже и специална тема имаааа! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 20:03 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 20:07 | |
| Привет! Брат ми се разболя или пък му растът зъби и затова трябваше да се приберем в къщи,понеже имаше температура.Дано да се оправи скоро Варненци снимката е станала много хубава!Ех,кога и нашите ще ме пуснат. Свилена аз съм антисуеверен.Това означава че суеверията за мен са наобратно. Така че ако черна котка мине по пътя това ми носи щастие.Особено с нетърпение чакам петък 13 защото на тези петъци винаги става нещо хубаво с мен или с приятелите ми. Вие как сте? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 20:24 | |
| - TiaCahill97f написа:
- 746
Колежки, извинете за неследването на Надето Обратното би било в нарушение с правилата на форума. Едит: Хайде всички на чат парти! (Аз ще гледам Др. Дулитъл 3, но вие започнете без мен!) | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 20:39 | |
| Дагерон ,мерси за главата! Срещата беше готина,беше много горещо,но поне имахме вода. Е,софянци време беше да се организирате! Никой не е прикрита горгона-медуза.... Отивам да слушам музика,защото времето ми за компютър свърши за днес!Чао приятели! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 20:47 | |
| Здравейте! Мда.. снимката е готина : ) Както и разходката ни : ) Мерси за главата! РАзкрива се и дестивацията! Точно където си представях да свърши приключението! Аз съм адски изморен и пак ще се гмуркам в леглото Лека нощ на всички и на всички лека нощ | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 11 Авг 2010, 21:50 | |
| Варненци ,сниката е страхотна.Сега ще ви разкажа как си прекарах на село. Съботата тръгнахме и 5 часа пътувахме,защото минахме през Хисаря и Панагюрище.Като пристигнахме в Северна България, в Якимово, дядо ни посрещна и ядохме пълнени чушки. На следващия ден майка ми чистеше къщата , а аз цял ден карах колело.После много ме боляха краката и не можеш да сядам. Понеделник отидохме до Лом,от където напълнихме котлончето с газ.Разходихме се по главната и с баща ми отидохме до пристанището,докъто дядо отиде с мама до спестовна каса.По пътя татка взе един вестник 24 часа и книжка с кръстословици ,судоку и др.На пристанището имаше спрял кораб ,който снимах, и един който се движеше и него снимах.На връщане си купих сладолед.Седнахме в един ресторант,където ядохме пици и там мама забрави книжката с кръстословици. Следващите дни не стана нищо интерестно.Отивах до магазина и взимах по два вестника.Имаше една котка,която се казва Калина.Тя е на съседите ,но идваше при нас и аз и давах храна и я галих.Даже и дадох месо. Вчера галих уличните кучета.Те са ничии ,но съседите главно се грижат за тях.Понякой път и дядо им дава храна.Първото е Лъки(това ,коеот галих),второто е Джони,третото пак е Джони ,но е по-малко куче и последното е Зъбчо. Днес се прибрах,но този път пътувахме 4 часа. Интерестното на Якимово ,че в миналото са били три села ,но са ги обединили в едно.По улиците хората се движат с колелета, обаче повечето хора са възрастни. Има овце и гъски по улиците.Даже имаше една гъска дето искаше да ме нападне ,обаче успях да избягам.Къщите са обърнати на вътре и специално върху наща къща има инициалите КГМ 1945. Това е от мен.Пожелавам ви лека вечер. ------- https://the39clues.forummotion.com/viewtopic.forum?t=431 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|