| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 20:08 | |
| Ники, дано ти отменят наказанието възможно най-бързо. Наде, сушито е наистина вкусно. И първоначално е наподобявало МакДоналдс в Япония. Освен това рибата не може да те зарази с нещо неприятно, за разлика от останалите видове месо, които ядем. А те понякога са опасни дори когато са сготвени. И можеш да си сигурна, че рибата е прясна, за разлика от останалото месо, нито пък е тъпкана с хормони и токсини. Пък и слагат специална риба, с която си премахваш вкуса на риба. Звучи смешно, но помага. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 20:53 | |
| Здравейте.Ще си изтрия мнението в играта. За сушито:Аз сготвена риба не ям, пък камо ли сурова. Едит:Свилена, на играта с картините си пуснала постер на 2-та.Но няма нищо и този ме кефи. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 21:44 | |
| Ама кулинарно-японско-суши дебат сте заформили! Е, вегетарианско суши може да ям, ама друго - не!!! И има такова и с охлюви, съвсем скоро четох едно меню. А едно от най-гадните неща за мен е като си режеш парче сурова риба и си я топиш в разбито сурово яйце! Свилена , благодаря, че ще има и за мен какво да хапна! Ориз със зеленчуци мога да ям до пръсване! Мама как прави ризото от лук, червени чушки, гъби и соев сос - да си оближете пръстите /нали помните - за да си задействате рецепторите за удоволствие , писала съм ви / Мите , не съм съгласна с теб - рибата също може да е много замърсена и то с тежки метали. Прочети - дори рибата тон е заплашена от отравяне, а тя живее в дълбоки води!!! Освен това в сушито имаше един особен деликатес от силно отровна сама по себе си риба. Готвачът трябва да е много опитен, за да я приготви, в противен случай - последна вечеря! За съжаление в момента не мога да си спомня името на рибата. Васе , как може морски човек да не яде риба? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 22:04 | |
| Наде, суши с охлюви и сос от сурови яйца вече не е суши. Това са измислици. Оригиналното японско суши няма нищо общо. Рибите съдържащи олово се приготвят по по-различен начин!!! А рибата балон се прави на супа, не на суши. И се яде дори в Мексико, където е и често срещан вид. Пък и тук няма да срещнеш риба балон в менюто. Суши баровете с истински японски майстори в България са малко! Аз не съм любител на рибата, когато е сготвена е неприятна на вкус, но сушито ми харесва. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 22:07 | |
| Здравейте! Как сте съфорумници? Аз лично харесвам сушито, но немога да изям повече от 4, 5 сушенца ( ). | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 22:56 | |
| Мите , явно си добре запознат с темата "суши"! Аз не чак толкова, защото познанията ми са само теоретични. Да, май беше точно риба-балон - тази много отровната! Впечатлена съм, колега Екат! Мите , хайде, когато пораснем, да те поканя на суши-бар /ако съм постигнала това към което се стремя, може и в Япония /, а ти ще ми повишиш кулинарната култура. Нощна стража, да знаете колко ми е гот - уморена съм да върша нещо сериозно, уморена съм да чета и знам, че когато вляза във форума, ще си намеря любимите другарчета, за да си побъбрим! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 23:30 | |
| Ехх, суши суши.Не толкова любима на мен тема. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 23:39 | |
| Е, Васе , трябваше да уважа колегата Екат! Тази вечер какво ще разчепкваме? Комара-убиец? О, прочетох, че отлагат с цяла година появата на филма "Хобитът"! Трябваше да излезе другата година, а сега... И са решили да го правят в две части! А книжката е доста малка в сравнение с всяка една от книгите на трилогията "Властелинът...". Дано поне покажат всички приключения на Билбо! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 23:45 | |
| Хмм, аз знаех че ще го разделят.Но ми казаха че ще има и продължение на Хобит.Хобит 2. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 23:55 | |
| Скъпи колеги...приказвайте си сладко и за мен,защото ми стана зле рязко и ще си лягам...за това до утре и сладки сънища! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 23:57 | |
| Че кой ще е написал продължението на "Хобит"?! И за какво ще се разказва? Нали в края на книгата Билбо се връща в Графството и започва да води богат и спокоен живот, макар и лишен от уважението, на което винаги дотогава са се радвали Бегинсови! Зная, че синът на Джон Толкин - Кристофър - довършва много от приказките на баща си, използвайки неговите записки. Но не мога да си представя продължение на "Хобит". О, Свилена , съжалявам! Лека и дано на сутринта всичко да е ОК! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 00:01 | |
| Да се оправиш Свилена. Наде, продължението ще го има само на филм, но така ми казаха.Но много не ми се вярва. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 00:13 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 09:28 | |
| Добро утро, колеги! Наде, баба ми както ме навива да се явя на изпит за следване в Япония, като нищо да си направим едно кулинарно съвещание. А и със сигурност ще постигнеш, това което си си наумила. | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 10:13 | |
| Здравейте,хора! Наде ,благодаря за поздрава,отправен от аватара ти!Много ми харесва!Симпатична черна котка! Не пропускай възможността на петък 13-ти да пуснеш малко бели и черни котки да щъкът насам-натам... Хъмм...странно...мен никъде не ме пускат да следвам,освен в България.Не,че съм задрапала за другаде. Вчера съм се пропила с вода и за това ми стана лошо.... Ужас...изпих една чаша вода наведнъж и после час се чудих какво да правя за да ми мине и да заспя. Значи ще чакам с нетърпение "Хобитът".Бях чела,че му сменяха режисьорите....кой го режисира последно Гилермо Дел Торо ли? Аз ще проверя времето за следващите дни.... Едит: Васе ,в играта "Искай картинка" поправих постера на филма. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 10:54 | |
| Добро утро, колеги! Свилена , радвам се да ти видя във форма! Не, Гилермо дел Торо се отказал да режисира филма "Хобит" заради многократното отлагане на снимките. Но остава свързан с проекта като съсценарист. А и вероятно ще има епизодична роля на някакво чудовище. Не знам кой е новият режисьор, нито актьорът, който ще играе главната роля - на Билбо. Много съм любопитна и за Торин Дъбовият Щит. Мите , мисля, че следване в Япония много ще ти подхожда! Японците съчетават рационалност и естетизъм, точно както и ти. Доколкото знам, в много университети по света можеш да кандидатстваш само с изпитите на Тойфел и Сат. Тоест, постигайки високи резултати на тези изпити, можеш да си подадеш документите за прием в различни университети. И знам със сигурност, че японците отпускат много стипендии. Веско не ми отговаря на писмото за кодовете от картите, нищо за играта с наградите...пълно затишие! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 11:32 | |
| Добро утро. Какво ще правите днес? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 11:38 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 12:19 | |
| Ох, открит басейн. След това ужасно слънце ще си постоя няколко дни в нас. | |
|
| |
Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 14:12 | |
| | |
|
| |
| |
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 16:47 | |
| Ей! Какво правите? Аз бях от 10 до 2часа на плаж! Адска жега е! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 16:54 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 19:15 | |
| О, много благодаря за поздрава, Свилена ! Страшно се забавлявах! Наистина в клипа котките са много смешни! Но показват и грация, и характер! Да, и аз се сетих за едногодишния юбилей на Васко в петък! Колеги , давайте идеи как да почетем Първия Баща-Основател на Томасите! Еви , много се радвам да те видя отново във форума! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 10 Авг 2010, 20:25 | |
| Здравейтее! Еви , добре дошъл отново! Свилена , много се посмях на клипа Варненци, утре как ще оцелеем в тази жега Гледахте ли Teen Choice Awards? Не бях доволен от повечето спечелили :/ Какво правихте днес : ) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|