| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 17:01 | |
| Здравейте! Добра шега наде! Хари са ми И... не! Не спя на водно легло! За което е виновна майка ми! >< Спя на възможно най твърдото чуд на планетата Какво ще правите в този топъл ледобед? Аз преди малко изгледах последният епизод на Шепот от отвъдното /най-накрайя/ и се порових из Facebook! Mолучих покана за Freeze Supermarket FLASHMOB. Представлява ето това - https://www.youtube.com/watch?v=X4GMXavfKPYОпределеня група от хора се събират и при даден знак от магазина замръзваме! Разучава се поведението на останалите, а и е един вид протест срещу безмсмисленото стоене пред компютъра с часове! Да ви кажа честно, аз отивам, за да се забавлявам Някой варненец ще дойде ли? Изпратил съм ви покани! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| |
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 18:30 | |
| Здрасти! Днес сутринта бях на рожден ден на братовчед ми в "Капела плей",Мол Варна. Не съм влизала да си играя с децата,но пък се наслушах да възторжени детски писъци. Марти ,ще ми е интересно да видя видеото! Ники ,аз също спя на твърдо легло,дъска и отгоре дюшек.При теб как е?.Не обичам меки легла и матраци. Ники ,изглежда много странно това нещо за събирането и замръзването.Но,аз няма да дойда,защото не искам да се засичам с бившата ми съученичка,актриса,а и вече закъснях за събитието. Наде ,това с гледането на филм,докато си имаш другарчета на скайпа и аз съм го правила с моите приятелки и е забавно.Само дето приятелките ми вместо да гледат филма,обсъждат доста бурно нещата от филма. Аз забравих да ви се изфукам,че си купих диска на "Новолуние" заедно с една тениска,приложена към нея.И сега вече имам тениска с картинка на вампирите Кълън. Аз също трябва да изляза,защото имам да взимам едни ключове.... | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 20:06 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 20:10 | |
| Здравейте. Аз пък имам нов телефон.Нокия 1650. Свилена, честито за тениската и двд-то. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 20:27 | |
| Клипа вече е качен!Приятно гледане! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 21:38 | |
| Привет, хора! Марти , много ти благодаря! Ще си запазя клипа в компа като спомен от форума, но главно от теб! На 92-то "тенк ю" се разсмях, на 274 ми забучаха ушите и на 467 се отказах!!! Но и на всички вас - милион "благодаря"! /Нали може да не го пиша един милион пъти? / Хареса ми доминото! Свилена , честито за Двд-то и тениската. Ще я снимаш ли да ни я покажеш? Ей, Васе , браво за телефона. И аз сега съм с Нокия! Повече ми харесва от стария ми Сони Ериксон! Много мълчите, хора! То и аз така, ама иначе много бърборя по ЛС-та и скайпа! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 21:47 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 08 Авг 2010, 22:57 | |
| О, скъпи колега Дагерон ! Ами какво да кажем по повод на това, че след 23 дена излиза книга 10 в САЩ! А ние тепърва ще си търсим по книжарниците книга 7! А какво мислите, дали Егмонт ще обяви победителите от етап 20 на играта с награди преди да излезе книга 7? Все пак в този етап именно книга 7 беше наградата! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 00:12 | |
| Аз влизам на пост. Марти, готино се е получило. Поздрав.http://vbox7.com/play:5060be3a | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 08:59 | |
| Честит понеделник, братовчеди Кахил! Как сте? Мерси за поздрава, Васе ! Здравей, колега dsims - Мите! Как беше почивката? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 09:59 | |
| Ами, Наде, прекарахме си супер. Бяхме на палатки. Единствения недостатък бяха горещото слънце и сушата. А сега отивам да чета какво сте писали. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 10:04 | |
| Добро утро. Хеллооу, Мите. Какво правите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 10:20 | |
| | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 10:30 | |
| Здравейте,приятели! Как я карате днес? Мерси за поздрава,Васе! Мите ,здрастииии!!! Много е приятно да си на палатка...винаго съм искала да пробвам. Марти ,много хубаво клипче с доминито! Благодаря,че ми честитихте тениската! Наистина е готина,но е тясна,което не ми се нрави много. Дагерон ,книгите не са зле..очаквах де видя нещо по-лошо...успокои ме. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 10:31 | |
| О, корицата си е същата, при това е лъскава. Само го няма знакчето горе вдясно с картите. Явно и Финландия е избрала по-евтиния вариант без карти. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 10:41 | |
| Ъм,Васе в играта за актьорите си сгрешил актрисата....Наде,може ли да я познаеш?Намигване към "Властилина..." е! Днес ще ходя до Гранд мола да проверя дали има някъде заведение със суши.... Вие какво смятате да правите днес? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 10:43 | |
| Разбира се, Свилена , ще отида да коригирам Васко. Тъкмо щях да пиша във флууда за това. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 11:59 | |
| Здравейте! Мерси за поздрава, Васко Мите , радвам се, че си си изкарай яко И аз никога не съм бил на палатка, а много ми се иска.. Марти, супер клипче! Днес смятам да чета Хари и да хвърлям по едно око на сестра си Това със стоенето вчера беше забавно, само, че не стана от първия път Направиха ни доста синмки, ама не знам къде ще мога да ги видя След това отидох до Гранд мол и така се заплеснах, че закъснях за вечерния си час и в момента съм нещо като наказан... Хубав ден! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 17:23 | |
| E, това със сушито въобще не мога да го разбера! Сурови миди и риби, сурово месо от раци и охлюви! Ююююуууу! Ама хора разни и вкусове - разни! Днес пак слънчасах, защото се мотах по центъра на София! Толкова е прашно, заради ремонти и строежи, че чак не се диша! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 18:36 | |
| Дано ти отменят наказанието Ники ! Аз също бях наказана,защото един път излязох към 20 часа и си забравих телфона вкъщи,а за мое нещастие се изля проливен дъжд и като се прибрах,естествено бързо ме наказоха... Наде ,сушито е любимото ми ястие и единственото,от нещата които харесвам съдържа месо.Мога да ям много от него и страшно много ми харесва! Опитвала ли си?Аз предпочитам вегетариантското суши или сушито със сьомга и авокадо. И аз се изпълвах със съмнение,когато прочетях някъде за суши,но когато го опитах много ми допадна. Щях да ви черпя със суши за рождения ми ден,но ще подбера и други ястия,подходящи за случая. Дано си се поуправила от слънчасването! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 18:53 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 18:59 | |
| Дагерон,кога ще ти пристигнат книгите? Не съм,чувала за суши,което съдържа охлюви!И аз си мислех преди,че сушито е сурова риба,месо и т.н.,но не се оказа това.Оказа се,че е малко ролце от ориз,увито с водорасло и съдържащо пушено месо,като пушена риба например и хайвер на зрънца,който не е разбит.Ето това имах предвид: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 19:04 | |
| Вероятно в края на август, аз мисля да си взема пакети с карти от Варна ама никой не ми пише от книжарницата за да се разберем и незнам какво да правя може да помоля някой от вас които са от Варна ако ходи когато дойдат да ми вземе 1 а аз да му пратя парите Свилена опитвала ли си ориз със зеленчуци , яйца и соев сос много е як Някой ден може би ще пробвам сушито ама има още време | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 09 Авг 2010, 19:13 | |
| Пробвала съм го,най-много ми харесва от китайската кухня това.И е яко,прав си! Пробвай,няма да съжаляваш за сушито! За картите...аз също смятам да си взема от книжарничката,ама към края на август... Я ми кажете-пробвали ли сте бой с възглавници? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|