| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 11:48 | |
| Колега Дагерон , това е чудесно! Виждала съм Слънчева буря само на документален филм. Мисля, че това са така наречените протуберанси - изригвания на плазма от ядрото на Слънцето. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 12:28 | |
| Много интересна информация сте сполелили колеги Екатс ! Но нищо не видях на небето за сега... Честито,Дагерон за книгите с карти! Аз отново съм вир-вода...отивам в банята...вече не се издържа... | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 12:50 | |
| И аз нищо не видях, може защото при нас е ден и няма да се забележи толкова много | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 18:48 | |
| Здравейте! Цял ден нямам нет, а сега и вдигнах температура >< Варненци, ще трябва да го отложимм за ден, два Много ми е зле и ще ви оставям... Приятна вечер на всички! : ) | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 21:23 | |
| Здравейте.Ники, оправяй се бързо.За мен не е проблем да отложим, но да е преди 9ти. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 22:11 | |
| За мен също не е проблем | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 22:26 | |
| Приятели, мислех си за забележката на Тони, че използваме флууда за чат. И че форумът ни е за "39 ключа", а не за Флуудоландия. Смятам, че Тони е прав по същество. Но всеки, който редовно е бил във флууда, знае, че се получава много приятна атмосфера! Дори да не пишеш, четеш какво се е случило с другите, научаваш новини, които не са намерили място по темите, забавляваш се с музикалните поздрави, с шегите! Нали така, хора, Нощна стража? Имам предложение към админите и модераторите! Защо не ни направите тема "Флуудоландия" /О, това название страхотно ми харесва! / в Потребителска зона? Така ние ще си бъдем пак заедно, форумът ще има по-официален вид и гостите и новите потребители няма да четат постове, които нищо не им говорят. А ние ще продължим да споделяме компанията си и да се забавляваме. Тони , Дани , Ники , модератори? -------------------------------- Как сте? Аз съм толкова уморена, че ще си легна веднага! Лека, приятели! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 09:32 | |
| Добро утро! Как сте? Да не повярваш станах в 9 часа, но трябва да ходим с приятелите в зоологическата градина. Наде, говори с Тони и Ники, аз си бях съгласен и тук да си пишем... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 09:34 | |
| Добро утро.Какво правите? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| |
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 10:48 | |
| Здравейте! Наде,пожелавам ти гладко протичане на изпита! И на мен ми се ходи на кино,но ще съм сама,а пък не искам така.... | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 11:15 | |
| Наде, успех на изпита. То ден преди изпит не се учи! Свилена, на кой филм искаш да ходиш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 11:27 | |
| | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 11:44 | |
| Добро утро на всички! Е, не, и ако това не е Джоуи Уилър! Известен герой от популярното аниме Ю-Ги-О! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| |
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 12:48 | |
| Кои филми искате да гледате? Наде, успех утре. И аз нямам нищо против да си стоим в свободната зона. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 13:34 | |
| Здравейте! Ами Любо ако си гледал анимето името трудно се забравя. Свилена по каква причина си обнови профила точно така? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 13:51 | |
| Гледал съм го, но чак фамиллите, не им помна. | |
|
| |
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 19:02 | |
| Привет, хора! Благодаря ви за подкрепата за утре. Ако знаете какъв дъжд ме изкъпаааа!!! Направо се върнах подгизнала!!! Свилена , честито за книгата "Пърси: Проклятието на титана"! И за новия профил! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 20:54 | |
| Наде,ако знаеш ккаво давам да ме залее един дъжд сега... Благодаря ти за честитката! И сега отивам лично и доброволно да подгизна от вода... | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 21:00 | |
| Здравейте! След тежката нощ и умопомрачителната сутрин се чувствам по-добре! Ришех следобед да се разведря и за да не заразя никого от приятелите накарах майка ми да дойде с мен до Алеята на книгата... Имаше доста издателства в така наречените "шатри". Разбрах че това е само пърав част? Някой знае ли кога е втора? Както и да е - имаше много намаления (особено се изненадах от БАРД, които даваха отстъпка и на бестселърите си!). Останах разочарован, обаче, от Хермес - две от любимите ми поредици се продаваха за 2 лева! И се завърнах вкъщи с 4 книжки, сред които и Изгубеният символ, а похарчих едва 25 лева! Така спестих сума от 26 лева Свилена , напомняш ми за сериалчето! Обичам да повтарям любимите си серии! И честито за книгата! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 21:18 | |
| Здрастииии... Как сте? Какво правите? В момента преговарям за книгите с "Хеликон" и "Шекспир и приятели". Тъй като продължавах да не получавам отговор от "Шекспир и приятели" писах оня ден на Корал и ми каза, че ще ми пише утре, тоест - вчера (надявам се, че ме разбрахте ), пък не ми писа. Междувременно получих отговор от "Хеликон", на които им бях писал, преди да кажете за "Шекспир и приятели", абе - беше там някъде, вече мислех, че няма да ми отговорят. Та предложиха ми изданието с твърди корици на осмата книга (вероятно има карти) за 24 лв., обаче деветата книга беше с меки корици и сигурно без карти. Беше на същата цена. Питах ги дали мога да си поръчам изданието с твърди корици и ако да ще струва ли по-скъпо и с колко. Срокът за доставка е 30-40 дни, а мисля, че от "Шекспир и приятели" ще ми дойде по-бързо, ама не знам, трябва да ги питам, като ми отговорят на миналия и-мейл. Десетата книга обаче окончателно се отказах да си я поръчвам от "Хеликон", тъй като струваше 53 лв., а мен това не ме устройва. Ако намалят цената, след като книгата излезе и ако не се получи нищо с "Шекспир и приятели" сигурно оттам ще си я поръчам...ама засега няма. Та сега гледам кое ще ми е по-изгодно и чакам отговор на въпросите си и от двата магазина. Бях писал и на "Книгомания", де, ама те още не са ми отговорили. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 21:48 | |
| Здравейте. И моята книга дойде. Още към 10, но ме хванаха докато излизах. Свилена, готин профил.Аз даже му помня някои от любимите карти.Бебе Дракон, Джинзо, онзи рицар огнения, Магьосника на времето.Ехх, спомени.Сега ме извинете, но ще гледам Покемон. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 05 Авг 2010, 22:38 | |
| O,Васе,честита книга! И при мен пристигна по това време... Сега мен да ме извинете,но отивам да гледам Ю-Ги-О. Защото при мен Ю-Ги-О,не е спомен,а си го гледам всеки ден... Васе,забрави да добавиш към емблематичните карти на Джоуи червеноокият черен дракон! Ники ,честито за покупките и се радвам,че си по-добре!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 05 Авг 2010, 23:29; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|