| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 18:10 | |
| Омг, мен ме хвана страх да ви пиша. Тони,... не, отказах се. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 18:45 | |
| Оооо, Варна, завиждам ви за Седмицата на книгата на Морската алея! Хора, написах писмо на Веско по повод на кодовете за карти, които могат да се получат от Схоластик. Писах му, че това ще ни струва не по-малко от 5 лева - само за карти онлайн. И помолих Егмонт да помисли пак за абонамента - 10 лева за пакет карти хартиен вариант. Всеки от нас би предпочел да си ги има в ръцете! Да видим какво ще ми отговори. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 19:05 | |
| Какво се отказахте ще вдигнем един бунт и ще превземем форума Ако знаете каква информация открих за Нели Ще ви дам малка информация от кн 9 който иска може да я види - Spoiler:
.... -"... .Защо не ми е казала?" -"Сега, каза Ейми, знаеш какво е чувството." Нели зяпна."За какво говориш?" "Ти не ни каза цялата истина, както Грейс е направила с теб." Нели усети кръвта да се втурва към лицето и. "То не е същото нещо."
| |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 19:20 | |
| О, мнооооого интересен спойлер! Благодаря, колега ! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 20:09 | |
| Здравейте! Варненци, аз съм съгласна. Само ако може да не е утре , че съм на плаж! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 21:07 | |
| Здравейте.Хора на мен не ми е много добро.Днес няма да влизам повече.Утре ще пиша.Варненци уговорете се и ми кажете по скайп или ЛС.До утро. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 22:44 | |
| Варненци, айде да решим кога, къде и от колко да се срещнем, че трябва и аз да лягам! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:06 | |
| Добра нощ, братовчедки Кахил! Как сте, дамски състав на Нощната стража? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:22 | |
| | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:24 | |
| Едната ни дама изчезна.... Иначе прогонваме жегата с особенно освежаващо поливане и заливане... Варненци,съжалявам,че не успяхме да се уговорим.Ама и утре е ден! О,Любо ,здрасти!Джентълмен на линия! Съжалявам хора,обаче имам чувството,че съм сварена и супер мокра...отивам в банята,че не се издържа! Чао! | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:34 | |
| Здравеите Свилена, Тия и Наде. Оо Свилена, знам за какво говориш, аз като бях вън, ръката ми стана толкова хлъзгава, че човек като ме хване не може да се задържи Аз ви казвам лека нощ, до утре! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:36 | |
| Това, че трябва да лягам, не значи, че ще лягам! Любо, тццц, ти не знаеш ли, че само амазонките остават нощна стража, как може да си позволиш да се опиташ да се промъкнеш в джунглата ни! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:37 | |
| Не, аз съм нарушител | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:40 | |
| Йо,Тия ,той е от нашите!Мъжка амазонка,все пак се нуждаем от малко повече сила! Мда,Любо аз съм много хлъзгава...и лека нощ! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:42 | |
| Любо , не те очаквахме! Въобще не съм склонна да те смятам за дама! Стой малко онлайн, че има да ти казвам нещо! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:45 | |
| Свилена, предпочитам канибал, не амазонец. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:48 | |
| И канибал да си пак сме по-силни от тебе! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 23:49 | |
| Любо ,ако си канибал на 100 процента ще избягам по-далече от теб! За това недей да имаш предпочитания към човешкото месо! Днес чухте ли по новините за изригването на повърхността на Слънцето? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 00:07 | |
| Не, нищо не съм чула за слънчевите изригвания. Но Голямата новина днес в България е, че супер-джакпотът от над 6 милиона и половина лева, не е бил потърсен в регламентирания срок от 45 дена. Затова 3 милиона лева остават в Тотализатора, а другото отива в Министерството на спорта. Честно казано, стана ми мъчно за този човек, който е забравил или загубил фиша си! Как животът му би станал приказка! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 00:53 | |
| Не и в България, Наде. По-възможно е да отвлекът някой негов близък, за да искат откуп. Мъчно ми, че го казвам, но е така. Лека нощ на всички! | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 08:19 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 09:24 | |
| Добро утро
Свилена стана ми интересно за слънчевата буря и вижте какво открих
Слънчева буря приближава Земята
Земята може да бъде ударена от стихийна космическа буря, причинена от огромна експлозия на повърхността на Слънцето, предупредиха учени.
През почивните дни астрономи от целия свят станаха свидетели на огромен блясък над слънчево петно с големината на Земята, което, според тях, е причинено от още по-голямо изригване на повърхността на Слънцето.
Въпросната експлозия насочва право към Земята частици с електрически заряд.
Според експерти и астрономи, вълните ще достигнат планетата ни в сряда сутринта и ще се сблъскат с магнитното поле, което предпазва Земята.
Очаква се да се получи зрелищно цветно светлинно шоу, видимо за жителите на север от 41-вия паралел, подобно на Северното сияние - вълнообразни червеникави или зеленикави светлини.
Слънчевите изригвания понякога изместват Северното сияние на юг, като има регистрирани случаи, при които то е забелязвано дори в Колорадо.
Това е първата голяма експлозия, насочена към Земята, от доста време, казват астрономите.
За щастие обаче изригването не е чак толкова силно, че да повлияе на сателитите, електопреносните мрежи или самолетите.
Ние се падаме точно на север от 41 | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 09:50 | |
| И днес е сряда сутринта. Ще наблюдавам небето! Добро утро, хора! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 10:44 | |
| Добро утро.Какво правите.Варненци хайде да се уговорим за ден и час.Аз съм много по - добре.Вчера главате ме болеше ужасно, бях схванат, коремът ми ме свиваше.Но сега съм екстрааа. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 04 Авг 2010, 11:01 | |
| Писаха ми от книжарницата смениха ми кн ся ще са с карти Братовчеди пригответе се Екатерина се върна и този път няма да се отървете лесно от нас Някой виждал ли Слънчева буря | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|