| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 11:18 | |
| Здравейте! Срамувам се от себе си-снощи бях нощна стража и заспах ( ) Вие какво правите? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 11:25 | |
| Здравейте, хора! Еви, честито за успеха! Любо, здравей отново! Ейй, Васе, мерси, и аз бях забравил за "Пърси...", ама днес всеки случай няма да я търся, защото предполагам, че няма да я и намеря, а и без това си имам други четива. Наде, драконът ти е як! Зрителните измами също! Аз имам една любима от миналогодишния учебник по математика с едно кубче, от което е изрязано друго кубче. Вижда се по два различни начина. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 11:31 | |
| Въй, аз забравих.Честито, Еви. Честит рожден ден на дядо ти, Тони. Оправяй се, Ники. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 13:04 | |
| Привет! Хм,незнам нещо съм раздвоен...Хем харесвам Пърси,хем не харесвам егмонт.Това ще бъде последната книга която си купувам от тях.Като свърши Пърси | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 13:30 | |
| Побърквам се...Още не съм получил отговор от "Шекспир и приятели", откакто последно им писах в петък. Сигурно през уикенда са почивали, ама сега...нямат оправдание. | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 13:38 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 13:38 | |
| Приятели, снощи мислех върху един проблем, свързан с писмото до Схоластик като се надявах Пощата да ми помогне. Уви! Ходих до пощенската станция. "Въздушна поща" до Ню Йорк струва 2, 10. Супер! ОБАЧЕ! С какви марки трябва да налепя самоадресирания до мен плик???!!!! Като не знам колко струва от САЩ до България. При това парите ми тук ги получават Български Пощи, а не Американските. Няма да стане по този начин. Сега можем само да попитаме Схоластик за изход от този проблем. Затова моля някой да пише на Схоластик по въпроса. Ники и Ники , разчитам на вас!!!До довечера, хора! Хубав ден! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 13:44 | |
| Ники, Догерон, не се сърдете на книжарницата! И аз нямах отговор за пакетите с карти! Днес се обадих и ми казаха, че са адски заети! Нямаше ги двете жени, с които разговарях, отговори ми друга! Каза, че ще се опита да ме запише, но си няма и представа за 39те ключа... Ще трябва да изчакаме! Отивам да чета.. Хубав следобед : ) | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 13:59 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 14:23 | |
| - nikol4o написа:
- Ники, Догерон, не се сърдете на книжарницата! И аз нямах отговор за пакетите с карти! Днес се обадих и ми казаха, че са адски заети! Нямаше ги двете жени, с които разговарях, отговори ми друга! Каза, че ще се опита да ме запише, но си няма и представа за 39те ключа...
Ще трябва да изчакаме! Отивам да чета.. Хубав следобед : ) Ооо, а такъв хубав разговор водихме с Корал. Жалко, ще чакам да се върне. Скоро ще е, нали? Ааа, як кит. Дани, мерси за поздрава. xD | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 15:18 | |
| ,Здравейте! Тони ,честит рожден ден на дядо ти! Ники ,оправяй се бързо! И ако научите какви марки трябва да се залепят,моля споделете! Във Варна е ужасно горещо...направо все едно съм във фурна,само остава гарнитурата... Как върви при вас? | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 15:48 | |
| Ники , знаеш ли кога ще се върне Корал Инак чакам и от другата книжарницата да ми пишат В пощата нямат ли си напредстава какви трябва да са маркит | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 17:16 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 19:36 | |
| Хора, мислех че вече сте намерили някакво разрешение за марките! Не, Дагерон , в пощата нямат никаква идея как да постъпим в този случай! Едно ми беше ясно от самото начало - не можем да налепим български марки и писмото да прелети така от САЩ до България! Проблемът ми изглежда много сериозен и не знам дали ще се справим! Дани освен Ники тук има и други страстни фенове на Потър - аз например! И аз искам поздрав! И Дани, ако може този път около Хърмаяни да танцуват хубави момчета. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 20:33 | |
| Наде, аз се отказах да ходя до нас, че е яко жега.Ще намерим решение и на този проблем.Спокойно. Дани, супер е песента.И аз съм фен на ХП. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 20:58 | |
| За кога са поръчките? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 02 Авг 2010, 21:04 | |
| Когато и да е.Преди 3-ти. Свилена, на тебе звъннаха ли ти?Или имайл пратиха ли ти? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 00:09 | |
| Дани , моят поздрав задължително преди 14 август, моля! Васе , аз мисля да пиша до Веско Василев за проблема с марките. Макар и служител на Егмонт и в този смисъл ограничен от фирмата си, той е много внимателен и отзивчив! Може пък да стимулиране Егмонт да мислят и в тази посока за феновете си! Ники , изрично ще посоча в писмото си до Веско, че откритието на тази информация от Хелпа на Схоластик е твое! Хора, ако искате и вие пишете на Егмонт по този повод! Все пак повечето писма ще ги накарат да обърнат по-сериозно внимание на проблема! Поне аз така си мисля! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 08:20 | |
| Хора, престанете! От няколко месеца 70% от мненията тук са чист чат (тоест всички се обръщаме към някой определен човек, а не към общото цяло)! Това е форум и функцията му не е такава, затова просто пишете в чата ИЛИ по ЛС. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 08:46 | |
| Добро утро.Какво правите? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 11:18 | |
| - Ton4o написа:
- Хора, престанете! От няколко месеца 70% от мненията тук са чист чат (тоест всички се обръщаме към някой определен човек, а не към общото цяло)! Това е форум и функцията му не е такава, затова просто пишете в чата ИЛИ по ЛС.
Ахх, кой ти разправяше на тебе... Иначе, добро утро и от мен. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 13:08 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 13:23 | |
| Здравейте всички! Как сте? ПС:Още 5 мнения и съм Баща Основател! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 13:36 | |
| Честито,Марти! Аз съм навита да излезем,но ще се въздържа от покупки,което ще бъда доста болезнено за мен!Обаче трябва да се уговорим. Това за седмицата на книгата-имаше разлепени обяви и тренсперанти навсякъде по Центъра... Иначе планът за денят е да отида до "Кауфлант" и да си напазарувам картички с животни. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 03 Авг 2010, 14:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|