39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)

Go down 
+11
Ton4o
Dageron321
Blu€ Magic
TiaCahill97f
Grizzly
nikol4o
tania
Lucifer's Fall™
Badugly
Arya Dröttningu
wolf 351
15 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
АвторСъобщение
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Години : 27
Агент : Celebrity

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 11:18

Здравейте! Срамувам се от себе си-снощи бях нощна стража и заспах Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 56810 ( Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 838201 )

Вие какво правите?
Върнете се в началото Go down
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 11:25

Здравейте, хора!
Еви, честито за успеха! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 999787 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 938570
Любо, здравей отново! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 857938
Ейй, Васе, мерси, и аз бях забравил за "Пърси...", ама днес всеки случай няма да я търся, защото предполагам, че няма да я и намеря, а и без това си имам други четива. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 215268
Наде, драконът ти е як! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 576245 Зрителните измами също! Wink Аз имам една любима от миналогодишния учебник по математика с едно кубче, от което е изрязано друго кубче. Вижда се по два различни начина. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 512973
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 11:31

Въй, аз забравих.Честито, Еви.
Честит рожден ден на дядо ти, Тони.
Оправяй се, Ники.
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 13:04

Привет!

Хм,незнам нещо съм раздвоен...Хем харесвам Пърси,хем не харесвам егмонт.Това ще бъде последната книга която си купувам от тях.Като свърши Пърси bat
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 13:30

Побърквам се...Още не съм получил отговор от "Шекспир и приятели", откакто последно им писах в петък. Сигурно през уикенда са почивали, ама сега...нямат оправдание. Laughing
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 13:38

Ники и аз съм така
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 13:38

Приятели, снощи мислех върху един проблем, свързан с писмото до Схоластик като се надявах Пощата да ми помогне. Уви!

Ходих до пощенската станция. "Въздушна поща" до Ню Йорк струва 2, 10. Супер!
ОБАЧЕ!
С какви марки трябва да налепя самоадресирания до мен плик???!!!!
Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 369291 Като не знам колко струва от САЩ до България. При това парите ми тук ги получават Български Пощи, а не Американските. Няма да стане по този начин.

Сега можем само да попитаме Схоластик за изход от този проблем.
Затова моля някой да пише на Схоластик по въпроса.
Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 939362 и Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 607543 , разчитам на вас!!!

До довечера, хора! Хубав ден! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 13:44

Ники, Догерон, не се сърдете на книжарницата! И аз нямах отговор за пакетите с карти! Днес се обадих и ми казаха, че са адски заети! Нямаше ги двете жени, с които разговарях, отговори ми друга! Каза, че ще се опита да ме запише, но си няма и представа за 39те ключа...
Ще трябва да изчакаме!
Отивам да чета.. Хубав следобед : )
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

Години : 28

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 13:59

Ей, ей ей! Искам само да поздравя Ники с една песен. http://vbox7.com/play:a76853e8 - дано не си го виждал. Very Happy Ако не - виж го пак. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 33374
https://the39clues.forummotion.com
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 14:23

nikol4o написа:
Ники, Догерон, не се сърдете на книжарницата! И аз нямах отговор за пакетите с карти! Днес се обадих и ми казаха, че са адски заети! Нямаше ги двете жени, с които разговарях, отговори ми друга! Каза, че ще се опита да ме запише, но си няма и представа за 39те ключа...
Ще трябва да изчакаме!
Отивам да чета.. Хубав следобед : )

Ооо, а такъв хубав разговор водихме с Корал. Жалко, ще чакам да се върне. Скоро ще е, нали? Ааа, як кит. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 512973
Дани, мерси за поздрава. xD Laughing
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 15:18

,Здравейте! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 84201

Тони Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 696782 ,честит рожден ден на дядо ти! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608

Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 607543 ,оправяй се бързо! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 22131

И ако научите какви марки трябва да се залепят,моля споделете! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608

Във Варна е ужасно горещо...направо все едно съм във фурна,само остава гарнитурата...

Как върви при вас? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 15:48

Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 607543 , знаеш ли кога ще се върне Корал

Инак чакам и от другата книжарницата да ми пишат

В пощата нямат ли си напредстава какви трябва да са маркит

tania
ТОП агент
tania

Агент : Black mamba

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 17:16

Здравейте!Какво правите?
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 19:36

Хора, мислех че вече сте намерили някакво разрешение за марките! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608

Не, Дагерон Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 696782 , в пощата нямат никаква идея как да постъпим в този случай! Едно ми беше ясно от самото начало - не можем да налепим български марки и писмото да прелети така от САЩ до България!
Проблемът ми изглежда много сериозен и не знам дали ще се справим! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 748458

Дани Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 939362 освен Ники тук има и други страстни фенове на Потър - аз например! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 84201 И аз искам поздрав! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608
И Дани, ако може този път около Хърмаяни да танцуват хубави момчета. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 84201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 680936 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 838201
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 20:33

Наде, аз се отказах да ходя до нас, че е яко жега.Ще намерим решение и на този проблем.Спокойно.
Дани, супер е песента.И аз съм фен на ХП.
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 20:58

За кога са поръчките? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 680936
https://the39clues.forummotion.com
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeПон 02 Авг 2010, 21:04

Когато и да е.Преди 3-ти. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 838201
Свилена, на тебе звъннаха ли ти?Или имайл пратиха ли ти?
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 00:09

Дани Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 939362 , моят поздрав задължително преди 14 август, моля! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 838201

Васе Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 607543 , аз мисля да пиша до Веско Василев за проблема с марките. Макар и служител на Егмонт и в този смисъл ограничен от фирмата си, той е много внимателен и отзивчив! Може пък да стимулиране Егмонт да мислят и в тази посока за феновете си! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608

Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 607543 , изрично ще посоча в писмото си до Веско, че откритието на тази информация от Хелпа на Схоластик е твое! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 925572

Хора, ако искате и вие пишете на Егмонт по този повод! Все пак повечето писма ще ги накарат да обърнат по-сериозно внимание на проблема! Поне аз така си мисля! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 08:20

Хора, престанете! От няколко месеца 70% от мненията тук са чист чат (тоест всички се обръщаме към някой определен човек, а не към общото цяло)! Това е форум и функцията му не е такава, затова просто пишете в чата ИЛИ по ЛС.
http://the39clues-bg.info/
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 08:46

Добро утро.Какво правите?
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 11:18

Ton4o написа:
Хора, престанете! От няколко месеца 70% от мненията тук са чист чат (тоест всички се обръщаме към някой определен човек, а не към общото цяло)! Това е форум и функцията му не е такава, затова просто пишете в чата ИЛИ по ЛС.

Ахх, кой ти разправяше на тебе... Laughing
Иначе, добро утро и от мен. Wink
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 13:08

Здравейте хора!
Какво правите? Планове за деня?
Аз останях разочарован, когато от библиотеката ми казаха, че нямат Хари Потър и орденът на феникса... Ще трябва да го търся другаде :/
Хей, варненци, какво ще кажете да излезем тази седмица?
http://www.azcheta.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1139:seabook&catid=13:news&Itemid=5
Мисля, че може да се розхидам там и да понапазаруваме Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 680936
Да се уговорим по ЛС?
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 13:23

Здравейте всички!

Как сте?

ПС:Още 5 мнения и съм Баща Основател! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 13:36

Честито,Марти! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 417447

Аз съм навита да излезем,но ще се въздържа от покупки,което ще бъда доста болезнено за мен!Обаче трябва да се уговорим.

Това за седмицата на книгата-имаше разлепени обяви и тренсперанти навсякъде по Центъра...

Иначе планът за денят е да отида до "Кауфлант" и да си напазарувам картички с животни. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 358796
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitimeВто 03 Авг 2010, 14:43

Аз съм съгласен.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 32 Icon_minitime

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 32 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд 3
» Флууд 4
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд постове

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: