| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 10:37 | |
| Добро утро. Мите, честит нов профил. | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 10:42 | |
| Добро утро!Благодаря ви.Честити нови профили на всички.wolf 351 добре си се справил със съединяването на песните.Много е хубаво. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 10:48 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 11:24 | |
| Добро утро! Знам, че е ден, но станах преди малко!!! Ужас, от горещините не можех да спя, а тези две нощи ме приспива дъждът! Тони, благодаря ти за съвета! Аз реших да си репликирам три карти с пъзели. Така и ще се позабавлявам повече! Мите, за профила ти! Таниа, картинката в "Искам да споделя" е на Кълън, нали? Дани , не си спомнях, че и истинските вампири блестят. Сега разбирам негодуванието ти! Ти харесваш класическия образ! Не знам, вероятно и аз бих се чувствала объркана, ако някой автор започне да описва елфите по "нов" начин! А Стефани, доколкото знам, е мормон и домакиня - майка на три деца. Едва ли при това положение е много "навътре" с митологичната литература!
Последната промяна е направена от Badugly на Вто 27 Юли 2010, 11:33; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 11:31 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 11:32 | |
| Картинката в Искам да Споделя е супер! | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 12:35 | |
| Уф, в такъв случай и аз да побързам да си сменя профила. Наде, когато си писател и пишеш книга, си поел някаква отговорност. Дали ще пишеш за вампири, елфи и така нататък, трябва да знаеш нещо за тях. Не е задължително да е навътре в митологията, за да прочете някоя и друга статия - просто за да знае за какво пише. Странно е, да, защото и ти няма да се почувстваш добре, ако някой те сюрпризира, че Волдемор свети в тъмното. xD Не е съвсем същото, но е подобно. Пък аз сега се връщам след малка порция приключение - първо обърках улицата за НПМГ, да кажем, че като за начало е нормално. Лутах се малко, но все се оправих до Семинарията. След това един дядо в трамвая откърти една седалка. После метрото, с което се връщах, спря в средата на тунела - преди Опълченска. Не обявиха да е имало авария, защото аз си пътувах с него чак до Люлин, но след като ''заседна'', половината пътници от вагона слязоха. Пък още като бях в училището, имаше две госпожи, и като ги питах къде да ходя, за да си предам отпусното, те ме гледаха лайк ''Моля?! ''. После отново попитах, те пак ми отговориха същото и ме пратиха в дъното на коридора, там вече видях жената, с която си работиме вече няколко дни xD и се оправихме. Абе не беше от най-скучните пътувания. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 13:48 | |
| Здравейте! Леле, Дани , добра арзходка си си направил.. Обичам мини-приключенията Снимките ти са доста добри! Някои си ги отделих в папка Wallpapers xD Прочетох и творението ти1 Добре ти се е получило Заинтригува ме! Честито на всички с нови профили! И аз да ен остана по-назад.... Митко , невероятно е оригамито! Супер е! Ваде , Не бих могъл да направя нещо такова! Йеее! Браво Свилена ! Честито второ място! А, Варненци - обсъдихте ли предложението на Свилена? Ще ходим ли на кино Съжалявам, ако съм пропуснал някого... Ама много сте писали снощи! Човек да остане един път без интернет и Флууда е препълнен! Сега изхвърча! Ще поуча, а после ще ходя на Генезис! Приятен следобед : ) | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 14:17 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 14:24 | |
| Марти, Наде, Свилена, Любо, Митко, Стефи, Таня, Ники,честити обновления по профилите! Много сте яки. Съжалявам, ако съм изпуснал някого. Свиленаа, честито второ място! Ахаха, Дани, яко пътуване. Сега отивам да чета пародията ти с вампирите, чувам, че си я пуснал. А сравнението ти с блестящия Волдемор ме уби. xD Ники, да споделиш после впечатления от "Генезис", защото и на мен ми се стори интересно. Стефи, при мен си изписва нормално...34 дена. Васе, сега слушам микса! Страхотно се е получило!
Последната промяна е направена от Half-Blood Prince на Вто 27 Юли 2010, 14:36; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 14:35 | |
| Здравейте! Честити обновления на всички! Свилена, честито второ място (макар, че трябваше да бъде 1во)!
Сега и аз ще почвам да си обновявам профила. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 14:57 | |
|
Последната промяна е направена от dsims на Вто 27 Юли 2010, 15:03; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:03 | |
| Митко, профилът ти е страхотен, но трябва да намалиш малко аватара. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:04 | |
| Ще се опитам, но не обещавам, защото картинката не е моя и е анимирана, а това води до ограничения. Ще се пробвам да я преправя, смаля и анимирам отново, но... | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:21 | |
| Ооо, Тия, честито обновление! Як профил! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:22 | |
| Свилена, честито 2-ро място!
Тиа, честит нов профил. Митко, и на теб! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:25 | |
| | |
|
| |
tania ТОП агент
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:28 | |
| Честито обновление Тиа ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:31 | |
| Всеки брояч който отворя ми показва някакви апсурдни дати че остават 200 или 300 дни пък то може да остават 4! Дано като се прибера у нас да не ми е така! | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 15:53 | |
| Дани, ти с какво ходи до НПМГ? Ще взема да ти направя едно упътващо видео. Веднъж докато пътувах към Люлин с трамвая през Тунела, трамвая се сблъска с една от машините, които оправят лампите и предната част на трамвая, където беше водача, се смачка. Ние излязохме от трамвая и тръгнахме към другия край на тунела в тоя задушен въздух. Представи си всички пътници тръгнали по върволица, беше ужасно. И накрая дори не споменаха за това по новините. От СКГТ набързо разчистиха и това беше. Единственото, което остана бяха стъклата разпилени навсякъде. А на всичко отгоре машината беше на СКГТ! Как може да не съобщят, че се извършва нещо там? Можеше ватмана да умре, само защото на някой му е скимнало, че го мързи да съобщи... | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 16:06 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 16:09 | |
| Мерси . Идеята ми беше друга, докато правих картинките, но и тези станаха добре, като за начинаеща, която работи с Фотошоп и Адоб Флаш, съм доволна. Това с трамвая направо ме изуми! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 16:29 | |
| Здравейте.Свилена, честита награда.Заслужи си я. Мен са ме избрали от жребия за гласуването и аз съм спечелил. Емии, аз съм съгласен за "Чиракът".Кажете ден без четвъртък. Честит нов профил, Ники и Тия. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 16:45 | |
| Васко, тъкмо щях да пиша, че си спечелил, но ти вече сам си се похвали. Поздравления! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 27 Юли 2010, 16:47 | |
| Мерси, Тони.Някой друг да е спечелил? Аз си поръчах 7 и 8 книга от магазина където си ги поръча Ники.Казаха ми че утре ще ми звъннат и ще ми кажат кои ги има и колко е цената. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|