| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 23:47 | |
| | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 10:17 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| |
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 11:06 | |
| Здравейте. Какво правите? Ники, ти трябваше ли да оставиш капаро за картите? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 11:12 | |
| Добро утро, Васе ! Аз се занимавам с няколко неща едновременно. Точно сега се опитвам да си събера едни бележки за Нели, защото исках да ви напиша няколко цитата по неин адрес от книга 6. Какви са плановете ти за днес? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 11:40 | |
| Да изляза. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 11:58 | |
| Чудесен план, Васе ! Мисля да те изкопирам и то на момента! До по-късно, хора! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 12:58 | |
| Здравейте! Днес доста се излежавах и се надигнах от леглото чак в 10 и 30 Надее, благодаря за картичката! Мите, супер прегръдка! Много благодаря! Ами Васе, аз оставих доста капаро, така че не мисля, че ще има проблем... Наде , навит съм за играта А това за Нели /моля не четете, ако искате да си развалите изненадата/ - бех разочарован в 7мата кинга как подлъга Дан и Ейми, като най-накрая се решиха да я попитат И сега по молба на Надя ще ви представя едно мое малко откритие! Преди няколко дни, когато се рових из творбите на Матю Райли ми се наби едно изречение в главата "Решението винаги е пред теб". И така вдъхновен от няколкото глави, които прочетох, а и отчаяно нуждаещ се от репликатори се зарових из сайта на 39 ключа! От секция Хелп в сайта намерих въпрос "Трябва ли да си купувам карти, за да участвам в играта?". Очудващо за мен отговорът беше НЕ! Изпратих писмо до The 39 Clues Help Team, обяснявайки проблема ни, за това, че книгите са забавени и нямаме пакети с карти 3 и 4 и тн и тн... Казаха ми, че не им е позволено да дават карти или репликатори, но пък ме върнаха обратно на онзи въпрос, за който ви разказах малко по рано... For instructions on mail-in requests for free book card codes - http://scholastic-kids.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1928For instructions on mail-in requests for free card pack card codes please - http://scholastic-kids.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3132На кратко изпращате писмо до определения адрес, попълвате името и и-мейла си и ви изпращат по И-мейла код с карти от книга 7,8 или 9 (която сте си пожелали) или кодове за карти, които са в пожелания от вас пакет! Можете да искате по 1 пакет или по 1 книга за писмо, а писмата са неограничени! Наслаждавайте се! Сега имаме шанс за картите, макар и не в хартиен вариант... А и ще е доста по евтино! Поразгледайте ги, и ако имате някакви въпроси, питайте! Сега ще трябва да ставам! До после!
Последната промяна е направена от nikol4o на Съб 31 Юли 2010, 14:22; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 13:49 | |
| Супер са Ники : ) Е никой ли не се заинтригува от написаното от мен? Аз лично ще пробвам! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:07 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:09 | |
| - nikol4o написа:
- Знаете ли какво става, когато натиснете "!" в логото на "Yahoo!".
Пробвайте! (тонколонките ви трябва да са пуснати) Смешно, Ники ! Добро откритие! А сега за картите и репликаторите - отивам да разучавам!!! П.П. Не разбрах какво е направил Ники , за да спечели одобрението на Ники!
Последната промяна е направена от Badugly на Съб 31 Юли 2010, 14:22; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:09 | |
| Ники, интересна информация, но получаването на картите ще е туткаво. Едит: Можем да накараме Егмонт да пращат писма. - Half-Blood Prince написа:
- +1
Бих я разчистил, ама много от нас ще си изгубят мненията... Тогава в коша. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:21 | |
| Ники, мерси за информацията. Логиката им обаче ми куца. Защо не може да пращат кодове по мейла, а трябва да им пишем писма... Наде, той сигурно говори за наръчника за гладко писане. Отворете го, не хапе, а и не е скучен - спокойно. Мите, като се изпише темата тя ще се самозаключи и ще я пратя в коша. Едит: Ахаха, Ники, това с логото на Яху... | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:24 | |
| Да, а новата тема ще почне със 7 страници, което не е разчистена тема. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:26 | |
| Мда Наде, за това! И се радвам, че ти харесва това за Яхуу И на мен ми се стори странно, че трябва да им пращаме писма... Но пък ако поискаш пакет 4ри, имаш 10 репликатора | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:28 | |
| - Half-Blood Prince написа:
Бих я разчистил, ама много от нас ще си изгубят мненията... Сакън, сакън /леле - точка 17 в Наръчника , / аз съм се запътила към Абсолютната неограниченост и не си давам мненията! Ники , сега се опитах да прочета инфото от Схоластик. Да, аз също не проумявам защо не могат да пращат кодове по мейла. Но всъщност дали съм разбрала правилно? Значи: -Схоластик иска да им изпратим самоадресиран плик с вече залепени пощенски марки. - Посочваме кой пакет искаме и ни изпращат 16 кода. - Няма лимит колко писма ще изпратим. - Но всяко писмо ще ни донесе само 16 кода. Така ли е? А какво печели Схоластик като получава писмата? И по мейл, и по пощата те не получават пари. Някаква база данни ли събират по този начин?! Но нали и мейлите ни са начин за връзка, за реклама например? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:36 | |
| Васко ако искаш 10 книга трябва да си я поръчаш.А за пакети щяло да има няколко в магазина. Ники това за картите е доста интересно.А колко струват 16 кода? Ей хора сега ще ходя за чирака в 15.45.После ще пиша коментари. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:37 | |
| На мен не ми е за мненията, ама току-виж някой паднал под бащите-основатели. | |
|
| |
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:43 | |
| Правилно ли разбрах инфото от Схоластик? Ники , аз също мисля да пробвам. Още в понеделник ще им изпратя писмо по въздушна поща и пликът към мен също ще бъде с марки за въздушна поща /то май друг начин няма /. Мисля, че максимум до 10-14 дни трябва да получа отговор. И да, ще си поръчам пакет 4! Марти , ще чакам коментар! Приятно гледане на "Чиракът..."! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 14:53 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 15:06 | |
| Свилена , приятно прекарване навън! И пак си с облик от "Принца на Персия"! А купуваш ли си от книгите на Егмонт за Принца? Някой друг купувал ли си е? Свилена , а кой е фаворитът ти между "Принца" и "Чирака"? Допълних си поста за Нели. Четете, ако имате желание!
Последната промяна е направена от Badugly на Съб 31 Юли 2010, 15:12; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 15:09 | |
| Наде, откъде ще си го поръчаш? Между другото, БГ Топ темата вече се обезсмисли. Просто вече си цъкаме машинално. Никой не е влязъл заради гореспоменатата класация, никой няма и да влезе. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 15:18 | |
| Ники , ще пиша на Схоластик да ми изпрати 16 кода от пакет 4. Това имах предвид. Моля те, не премахвай сега БГ Топ темата! Искам тази нощ да осъществя идеята на Тони. | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 31 Юли 2010, 18:20 | |
| Ехо върнах се!След малко ще напиша коментар за чирака! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|