| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 16:20 | |
| Аз очаквам на 17 Август да пуснат поръчките за книга 10 и да си я поръчам. Инъче и сега я има но е много скъпа. 50 лв! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 18:32 | |
| Писаха ми от книжарничката! Цената на 1 пакет е 12 лева! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 18:42 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 19:39 | |
| Страхотни новини за книгите и пакетите, Варна! Егмонт ще загубят много!!! И цената за пакета с карти е що-годе добра! Като се има предвид, че книжарничката поръчва все пак единични бройки, а не големите количества на Егмонт!!! Свилена , Ники , благодаря за почерпката - отлично ми дойде!!! И да векувате във форума!!! Моля и аз като Тони някой да преведе въпросите от официалния сайт! От първия разбрах само "Джона Уизард" и "ядосан", а от втория - "ключове". | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 19:57 | |
| Ааами.. Първия мисля, че е Just how far will/would JW go to keep his mom from getting angry? До къде ще стигне Джона Уизард, за да предпази майка си от.. ядосване А втория Бля бла to the бля бля if Amy and Dan бля бля to found out the clues? Имам доста предположения, но да не рискувам | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 19:59 | |
| Благодаря за почерпката много е вкусна , осбено шоколадовата торта Наде първия въпрос май беше за Джона и майка му Колко време Джона ще може да пази от майка си да не се ядоса - май нещо такова беше Втория е най - лесен Какво ще стане със света когато Ейми и Дан съберат първи всички ключове | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:06 | |
| И аз си мислех за същото, но момчето, което говори, предъвква думата, която според теб е world, и така ми се разваля целия словоред на изречението | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:11 | |
| Ники явно става така защото говори на диалект ти видяли първитите въпроси момичето беше от великобритания а другия от САЩ | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:21 | |
| Добрее.. Пак го прослушах и финалното ми сътворение е "What will happen to the bla-bla (world) if Amy and Dan aren't the first to find all/out the clues?". | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:29 | |
| Ники а 9 и 10 книга колко ще ти струват? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:29 | |
| Скъпи колега Екат , Ники , благодаря!!! Добри сте! Вторият въпрос е много по-смислен във варианта: "Какво ще стане, ако Ейми и Дан не намерят първи ключовете?" А знаете ли в какъв стрес се оказах в училището в Берлин?! Разбирах учителите по време на урок /горе-долу, де/, но през първите три-четири дена почти не можех да разбера децата!!! Защото на практика ние не говорим книжовно и с напълно правилна артикулация! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:35 | |
| Ами кинга 9 е 20 лева! А книга десет има някакво намаление, но не разбрах колко! Радвам се, че почерпката ми ви харества! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:38 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:46 | |
| Свилена , чужденците се чувстват точно като нас, когато гледаме тези клипчета с въпросите на децата от САЩ и Австралия! Аз гласувах за втория въпрос!!! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:54 | |
| Ники, по-рано забравих да ти честитя. Е, честито! Благодаря и на двама ви за почерпката, но не можах да ѝ се насладя - все пак беше виртуална. И аз гласувах за втория въпрос, първият не ме интересува толкова, а като гледам и повечето хора. Момчето от Австралия е безспорният фаворит. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 20:57 | |
| Опаа, не погледнах, че тука сте ги превели, ама нищо - здраве да е. И аз гласувах за втория. Предполагам, че отговорът на първия ще открием в последната книга. Между другото, объркан съм. От книжарницата ще ми пратят книгите, но явно по БулПост и аз на човекът, който дойде ли да дам парите? Той работи за пощата, не за книжарницата. Как тогава хората ще си получат парите? Как да съм сигурен? Освен това казаха, че последната книга излиза след 64 дена и ги питах дали тогава ще получат книгата или според тях тогава излиза. Гледах "Чиракът на магьосника". Филмът беше як. Мога да го изкоментирам, ама малко по-късно. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 21:04 | |
| Ники , мисля че начинът на плащане, за който говориш, се нарича "наложен платеж". Пощата има за задача да преведе парите на продавача. Ееее, браво за "Чиракът..."! Чакам коментара ти с нетърпение!!! И Ники , благодаря и на теб за превода на въпросите, но коментирах вече във флууда... | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 21:11 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 21:20 | |
| - Badugly написа:
- Ники , мисля че начинът на плащане, за който говориш, се нарича "наложен платеж". Пощата има за задача да преведе парите на продавача.
Наде, сигурна ли си? Да не се получи някой гаф? Иначе, не се сещам какво да коментирам. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 21:38 | |
| Ники , какъв гаф може да се получи? Ти на ръка си взимаш книгите и получаваш разписка, че си платил исканата сума. Ако се чувстваш неуверен, разпитай ги пак! Едит: - Ton4o написа:
- Ако имаш намерението да го правиш, трябва да НЕ гласуваш 24 часа преди това, защото иначе няма да ти отчете гласа, въпреки нулирането.
Тони , много ти благодаря за уточнението! Не бях се сетила за това! Утре целия ден няма да гласувам в БГ Топ, защото днес съм гласувала след 14 часа. Така ще мога да "хвана" първата минута след полунощ! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 22:03 | |
| Здравейте. Марти, само не разбрах щом доставят книга 10 ще можем да си я вземем веднага без да я поръчваме? Ники, ти поръча ли си пакети? И на мен по - ми харесва 2-рия въпрос. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 22:24 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 22:26 | |
| Да, Васе , поръчах си! Сега ви казвам лека и спокойна вечер! Приятни сънища : ) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 23:18 | |
| Свилена , аз искам да те поздравя за едната година във форума и да те "почерпя" с тази картичка за приятелството! /Ама картичката така си "тича" с летните цветове на форума! / А как мина разходката? --------------------- Ники , много съжалявам, че не съм забелязала твоята първа "годишнина"! Може би е така, защото ти стана по-активен доста по-късно. Поздравления от сърце и за теб! Твоята "почерпка" --------------------- И лека нощ на всички легнали си и лягащи! | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 30 Юли 2010, 23:35 | |
| Здравейте!Arya ,nikol4o честита една година!Много хубава почерпка.Относно въпросите и аз гласувах за втория.Днес бях на фризьор и сега косата ми е с 3 пръста по-къса.Пожелавам на всички ви лека нощ. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|