| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 17:34 | |
| Защо не направим нещо като във форума за Пърси. Фон отстрани, по-свеж цвят на останалото, иконките да ги сменим с нещо простичко и да добавим няколко емотиконки. Дори, за да не придаваме цвета на някой клан, нито да се откъсваме напълно към основата ни, просто да използваме временно по-светло сиво. ЕДИТ: Ники, здравей! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 18:02 | |
| Хеееей! Томас защо е последен >< Здравей, Ники : ) И аз нямах търпение за ключовете за това вчера репликирах карти за 4 ключа! За жалост репликаторите ми не ми стигат за повече от още един ключ.... Емотиконите много ми харесват | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 18:08 | |
| Мите , супер е предложението ти за "летния" форум! Координирай и давайте! Пак ще кажа, ако мога с нещо да помогна, съм на линия тези дни... | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 18:10 | |
|
Последната промяна е направена от Martinch на Пон 26 Юли 2010, 10:10; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 18:14 | |
| Марти, новият ти профил е стилен и страховит! Хора, излизам от форума. Не само, че ми ги няма иконките на темите и това ме затруднява с новите мнения, ами ми се губят букви... Ще дам почивка на компа! | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 18:25 | |
| Защо само букви ми искарва ? Без картинки ? | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 19:05 | |
| Свилена пак се вманиачи. И на мен филмът ми изглежда интересен, така че сигурно тези дни ще ходя да го гледам. Защо казвате, че в Хеликон книгите са скъпи? 22 лв. са все пак, с 3 лв. повече от нашите. И аз оттам си бях набелязъл да си поръчвам. Ако не друго, то поне десетата книга ще си я взема на английски, за да ми е по-интересно да си я чета, защото като се знам няма да издържа и ще разбера какво се случва. Между другото, мислех си, защо Егмонт не пуснат някаква по-малка бройка от книгите, но с карти...Знам ли, звучи тъпо, признавам, но пък предполагам, че повечето тук, а и сигурно и други искаме да имаме всички там екстри и други работи. За геокешинга и аз разбрах от БТВ и се поинтересувах, но така и не се включих. Тони, Ю-Ги-О картите от Амазон ли ги поръча и ако да за доставка и тем подобни работи колко плати? Ники, каква е тази играчка с 10 батерии...О.о А ти между другото откъде си поръча книжката? Тия, доста добре си си прекарала. Яко е било. Иии, честити канарчета! Свилена, честити подаръци! Дай да видим гривната. Вземете качете иконките някъде другаде. Предполагам, че след това ще се оправи. Здравейте, здравейте. И аз мисля да помогна с нещо около лятната визия. Имам някаква идея, дето я пазех за празника на Джанъс... Ама така пък няма да сме чак толкова оригинални. Ще видя какво да измисля, да не стоя без работа. | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 19:11 | |
| Здрасти! Любо, и на мен ми зареждат по-бавно картинките днес. Последния месец се занимавах повече с Пърси и позанемарих влизането си тук. Дано не сте се обидили. Видях мненията на Надето и Митко. Ще е супер, ако и тук освежим форума. Тези дни имам време и желание, така че още довечера ще говоря с Тони. Ние бяхме три дни на вилата до днес. Изкарахме си супер и обещавам до утре да кача снимките, които направих там. Не съм ви честитил за продължаването на поредицата в България - е, ами доживяхме. Жалко обаче, че засега няма да можем да съберем всички ключове... Та така. Аз мога да кача емотиконките от предишната страница още сега, сигурен съм, че Тони няма да има против. Обаче май ще трябва да махна зимните, защото ако не се лъжа форумът можеше да поема само 150 емотиконки. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 19:33 | |
| На линия съм! Здравейте,Ники,Дани!Липсвахте ми приятели Джанъс !Което ме подсеща,че имаме малко работа за вършене.... Марти,профилът ти ми харесва!Крилато огнен! Наде,Мите добри идеи! Сега остава Дани и Тони да се съгласуват... Аз мога ли да помогна с нещо? А картинката с костенурчетата ще оставя без коментар,въпреки,че ми се струва,че сте объркали цвета на първото коснетурче с няколко нюанса.... Ники,мисля,че се вписвам отлично в ролята на манияк на измислени светове! | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 19:42 | |
| Свилена, всички можете да помогнете - с идеи. Ходете в темата на Митко и там споделете предпочитанията си. След няколко дни ще ги разгледаме, ще ги обсъдим и ще се захванем за работа. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 19:51 | |
| Да бе, Свилена, и аз това забелязах, че май са объркали цветовете. Дани, аз пък се обидих. Шегувам се, не съм... засега | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 21:39 | |
| Продължавам да съм без иконки, но поне текстът сега е четлив! Дани , привет! Не съм се обидила от отсъствието ти. Човек има право на предпочитания. Иначе - както казва едно познато момче: "Не ревнувам, но не ми става хубаво!" Ники , ти май си изчел всичко, което сме писали по време на отсъствието ти! Браво! А за нюансите на костенурчетата ... Знаете, че Митко е с ръка и око на художник! Не може да сбърка! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 21:44 | |
| Здравейте.Аз се върнах от почивката.И сега почвам да чета флууд. А може ли някой да ми каже темите в които сте си писали, че на мен отново ми изчезнаха? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 21:48 | |
| Васе , привет! От началната страница на форума долу вдясно можеш да кликнеш на "Todays active topics". Горе-долу там, където писахме днес, сме писали и през изминалите дни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 21:51 | |
| Я виж Надето колко е напред вече. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 22:37 | |
| Мерси Наде. Таа, почвам. Тиа, страшно си си прекарала и честити канарчета. Свилена, честити награди.Да си ги носиш със здраве. Наде, в анкетата на Егмонт и аз се включих.Не ми трябва много много абонамент, но да се пробвам. Мите, къде мога да видя къде са съкровищата във Варна? Ааа, май забравих нещо, но мързелът ме обзе и ме домързя да мисля.Ще ме извините ако съм забравил някого. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 25 Юли 2010, 22:47 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 09:07 | |
| Добро утро.Как сте? | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 09:50 | |
| Ами аз съм добре във Велинград вали проливен дъжд и ние сме затворени в хотела.Имаме вътрешен басейн ама той е доста студен и смятаме да лежим в леглата и да гледаме ТВ.
Ники,Васко,Свилена как е във Варна? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 10:12 | |
| Марти, тук не вали, но не пече толкова много. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 10:18 | |
| Добро утро! Като сме тръгнали с бюлетина за времето... В София валя, сега времето е хладно и духа доста силен вятър, плътна облачност. Много се радвам, че ще имаме лятна визия на форума! Благодаря на модераторите и админите! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 10:23 | |
|
Последната промяна е направена от Martinch на Пон 26 Юли 2010, 14:35; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 10:26 | |
| Марти , Митко е модератор. Не съм го забравила или пренебрегнала. Та нали ми е и колега Екат при това!!! Иначе, братовчеде Лусиан, тръпна в нетърпение за ЛС-то. Но се надявам, че ще обсъждаме, а няма да осъждаме някого.
Последната промяна е направена от Badugly на Пон 26 Юли 2010, 11:19; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 11:09 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 26 Юли 2010, 11:21 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|