| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 19:08 | |
| Здравейте, хора,, Нетът ми официално спира до петък /най-вероятно тогава ще го пуснат.../ Варненци -изпратете ми СМС кога и къде се срещаме! Приятна седмица! : ) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 19:19 | |
| Е, варненци, браво!!! Вие ни забихте в земята! Възхищавам ви се и много, много ви се радвам за това, че се срещнахте и се сприятелихте!!! Точно към това се стремях през цялото време във форума - да се опознаем и да се сприятелим!!! Много се смях на тези креативни кутии за кърпички! Вижте ги! Поздрав за всички ключотърсачи, тъй като на снимките има clue към един ключ! И си прегледайте съобщението в личния си акаунт на официалния сайт! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 19:39 | |
| Прооптики Представя:
Муди, лудото око е звезда Ядяща Смърт. (No comment!) Това е психологическа драма, както и пръчки и магьосници....(Нещо такова, пълна простотия) Никой от тях не може да оцелее, докато другият живее. (Или нещо такова.)
Последното е пророчеството... | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 19:48 | |
| Здрасти! Ники ,аз също съм горд притежател на това двд,но рядко го гледам,защото бях гледала филма много пъти в киното...обаче си прав,че има такива простотии от които косата ми се изправяше,като ги прочета.Съчуствам ти,като истински фанатичен фен на ХП.
Ники, ,теб те няма,ама аз да ти кажа,че няма проблем,пращам веднага смс-а.Само да се уточним с Васко! Наде,после да кажеш дали ти е харесал "Затъмнение" филма! Прекрасни кутийки за кърпи.Особенно ме впечатли кутийката на Уилям Шекспир... Горкия ще се закове от ужас,като види какво вадим от носа му... Някой да има представа къде изчезна Еви?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Сря 14 Юли 2010, 19:49; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 19:49 | |
| Здравейте!Тези дни много не влизам,тъй като се занимавам с други неща.Отностно въпросът ти Arya,с татко още не сме направили къщичката и не знам дали ще я боядисваме.Много жалко ,че няма да ги има картите,но поне ще се издадат книгите,което пак е нещо.Пожелавам приятна почивка на всички и хубава ваканция. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 19:50 | |
| Здравейте.Наде, супер са кутийките. Ники, този превод е отвратителен.Муди лудото око?! Наде, аз като четох Хобит където пишеше Торбинс го четох Бегинс. | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 20:27 | |
| Наде подкрепих идеята ти в форума на Егмонт но причината по коята съм писал "Не знам дали ще се осъществи..." е само защото Егмонт може да не я приемат инъче на мен ми харесва 100% | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 10:03 | |
| Добро утро, скъпи колеги! Още шаря из чужди компютри, с което си навличам присмехулни погледи, защото съм "лапнала" по вас! Но това е положението! Не зная къде е Еви. Дано да си почива, много учи тази година! Васе , ти си мой човек! Само така - никакви Торбинсовци! Ники , защо не вземем да сменим имената на героите от "39 ключа" ? Сега, ако Егмонт поръчат преводите и на нов преводач, кой знае на какви чудесии ще се дивим! Чао от мен засега! | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 10:49 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 13:08 | |
| Наде, пепел ти на езика. Аз щях да се гръмна като видях, че са превели смъртожадни като Ядяща Смърт. xD Добре, че във филма единственото нещо, което ме дразни е пророчеството, което е лишено от всякакъв смисъл. То и така има смисъл, де, но трябва да мислиш мнооого логически, а и дори да мислиш много логически, ако не си чел книгата, пак до нищо няма да стигнеш. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 20:48 | |
| Ники , аз винаги съм се удивлявала как в България не могат да създадат един шаблон в превода на имена и термини и да се придържат към него! Още повече, когато става въпрос за емблематични герои и произведения! В една от книгите на Дан Браун героите разговарят и единият казва на другия: " -И това е в най-популярната книга в целия свят! - Библията ли? - Не, "Хари Потър", разбира се!" А нашите преводачи все едно превеждат булевардна преса! Как прекарахте деня си? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 21:10 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 21:20 | |
| Е, Любчо , как може така?! На снимките имаше кутия за кърпички като статуите от Великденския остров! В момента в клановите ни съобщения се говори точно за този остров, нали? А карта № 252 ни разкрива и Мадригалския бастион на острова и един от ключовете на Кахил! Мислех, че всички ще се досетите за този паралел! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 21:24 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 21:28 | |
| Какъв Великденски остров, това пък от къде дойде | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 22:02 | |
| Лека нощ на всички! Сигурно сте забелязали, че още не съм обявил резултатите от анкетата в сайта, но го правя умишлено - тази анкета ще важи до края на месеца заради обширността ѝ. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 15 Юли 2010, 22:08 | |
| Наде, това че не съм споделил не означава че не съм схванал. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 07:10 | |
| Наде, ние просто някакси не го възприехме точно като шега, а просто като някакъв скрит намек. Добро утро на всички! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 08:47 | |
| Добро утро на всички и от мен! Тони , много рано ставаш! За кутията с кърпички - е, това беше просто закачка! Хем идеята за кутията е интересна, хем има паралел с нашата си поредица. И всичко това показва колко ми е мъчно за нея! Какво сте планирали за деня си? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 13:13 | |
| | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 13:45 | |
| Здравейте!
Тия егмонт!Как може да спрат картите.Много ми се искаше да направя картината от карти!Е поне да приемът абонамента...
Надя и аз със кърпичката не го бях схванал.
Да ви питам...Знаети ли сайт от където може да си поръчвам Югио карти но да съм сигурен че ще ми доставят това което сам поръчал? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 14:06 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 16:39 | |
| Аз се опитах да си поръчам една игра от Амазон,обаче те ми отговориха,че не можели да ми я доставят,не работели с доставки до България.
Преди малко попаднах на много интересно видео с куче хъски,което "говори" чрез виене.
http://vbox7.com/play:d3e5c993 | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 20:58 | |
| Здравейте! От вчера не се чувствам добре и явно съм пипнала някой грип.Arya клипчето е страхотно.Честно казано и аз не разбрах това за кърпичките.Лека вечер на всички. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|