| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 12 Юли 2010, 19:14 | |
| А нееееее. Каква е тази простотия пък сега. Аз ще си купя книгите отнякъде, ще изнамеря, вече съм си намерил място, но от Егмонт направо ми убиха и желанието и...всичко! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 12 Юли 2010, 19:20 | |
| Салем, картите ще бъдат само от книгите.Иначе няма да има никакви карти от пакетите. Ники, я ми кажи тази книжарница във Варна от която щеше да си поръчаш книгите. | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 12 Юли 2010, 19:26 | |
| Всъщност и от книгите няма да има карти...Така де, не в истинския си вариант. Само виртуално, както каза Салем. Явно и пакети вече няма да има, остава ни надеждата да пуснат на пазара екземплярите от третия пакет, които бяха поръчали преди проблема със седмата книга. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 12 Юли 2010, 19:52 | |
| Здравейте! Васко , в четвъртък може да минем от там, ама инае се казва Шекспир и приятели : ) Гадна работа с картите.. въпреки че пак е нещо.... Нета ми спира през 5 минути и явно ще спре скоро - казвам ви лека вечер и се потапям в света на Хари Потър! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 12 Юли 2010, 20:17 | |
| На гости съм и не можах да не погледна тук-там из нашите си сайтове и какво да видя - инфо от Егмонт! Малеееййй, тези хора са се побъркали!!!! 10 месеца, за да получим цялата поредица!!! Голяма работа, че цената на книга щяла да бъде наполовина!!! И без карти!!!! И без пакетите карти!!! Обезсмислиха всичко!!! Думи нямам!!! Аз ще си потърся начин да си купя няколко пакета карти, особено от пак. 4, където има ултра-репликатори!!! Хора, ето тук е силата на нашата общност!!! Можем да се организираме, да разузнаем най-изгодните места за поръчка на пакетите, да инвестираме и да си разменяме карти както досега! Мислете по въпроса! Аз ви дължа едно обяснение на всички вас, но ако скоро не ни донесат компа, ще отида до библиотеката, за да го напиша! Наистина ви обичам и това, че не мога да съм с вас, ми причинява истинска болка. Хубави дни! И нощи - също! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 12 Юли 2010, 20:20 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 12 Юли 2010, 21:03 | |
| Мале ама тичането 600 метра било изорително, едвам дишам. 5 литра вода изпих | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 09:44 | |
| Любчоооо , ама и ти си ми един футболист! Аз тичам 10 километра за 1 час!!! Скоро се сетих за една гръцка легенда, в която "дамата" си избираше жених, който може да я надбяга! Ще си остана стара мома, ако трябва така да избирам! Пиша ви през междучасието на курса по немски, на който ходя! Подкрепете рисунката на Свилена, не видях всичките ви имена във Фейса! Ръчкайте Егмонт за пакетите с карти!!! Аз им писах нещо по въпроса във форума им! И вижте това - специално за Тони, но и за всички, на които ще им стане интересно! http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3120351Обичам ви! Прегръщам ви! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 10:41 | |
| Здравейте от доста време не съм ви писал понеже, нямам време.Дадаха ни за лятото задачи по математика (около 190) и ся решавам . Чета всичко което пишете Badugly и аз мисля така, търсих отнякъде да намеря пакетите с карти и кн., обаче без резултат, намерих в book store ама една кн. е 53 лева, а пакета с карти е към 30 лева. Доста е скъпичко . Аз ще отсъствам до 15 или 16 понеже ще съм на село | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 11:21 | |
| Е да 10 км за час, ама със загрявка, а това беше без загрявка, нормално е да останеш без въздух. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 11:50 | |
| здравейте! Дагерон , приятно прекарване на село! Наде , много ни липсваш и те чакаме обратно във форума : ) Пожелавам ви хубав ден : ) | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 12:02 | |
| - Dageron321 написа:
Badugly и аз мисля така, търсих отнякъде да намеря пакетите с карти и кн., обаче без резултат, намерих в book store ама една кн. е 53 лева, а пакета с карти е към 30 лева. Доста е скъпичко .
На book store нямам много доверие! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 12:07 | |
| Здрасти! Много ви благодаря за гласовете във Фейсбука!
Наде,да ти се оправя по бързо компютъра,че да си врътнем забава!
Дагерон, да си прекараш забавно на село!И бързо отърваване от задачите!
Тия, въпреки,че замина,аз забравих да и пожелая хубаво пракарване на лагера!
Ей,ама наистана ли 1 час за 10 километра... Аз съм зле с математиката,обаче цифрата ми с струва голяма,с почивки или не е бягането...Страшен биологичен мотор си,Наде! Аз днес правя първата стъпка към същинската ваканция и започвам да уча за матурите...
И сега ви пожелавам много приятен,забавен и готин ден от който да не останата с размекнат мозък от горещината! Между другото имам добавки от магазин за културисти.Не за мускулите ще го ползвам,а за по лесно запомняна на голямо количество информация.Май си го взех с рецепта.... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 12:12 | |
| Здравейте. Наде, ти си била мотор бе.Сигурно по физическо имаш само 6. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 12:38 | |
| Невъзможно е за 1 час да бягаш 10 км, само 600 метра са ти минимум 15 минути! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 13:26 | |
| Айде пак привет! Мен не ме сдържа като прочетох инфото от Егмонт! Забелязахте ли във форума им, че Веско ми отговори за абонамента за пакетите с карти? Щели да обмислят идеята! Дано! Любчо , готова съм да те взема със себе си на тренировка! Твърдо бягам 10 км за 1 час - оттренирала съм го на електрическа бягаща пътечка!!! А през лятото на писта го пробягвам, а в парка резултатът ми е 9,3 км за 60 минути! Свилена , разбира се, че без почивки! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 13:46 | |
| Здравейте! Тези дни ме няма и няма да ме има много, защото съм на почивка на "Св. св. Константин и Елена". Прочетох инфото от ЕГМОНТ и съм възмутен. Но ще се оправя... В крайна сметка ще си поръчам книгите и пакетите на един роднина, който живее в Британия. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 17:10 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 18:13 | |
| Наде, липсваш. Дала си им хубава идея, трябва да ги накараме да не си отбиват номера, макар че аз лично съм им безкрайно благодарен и за това, което ни казаха като информация. Тони, приятна почивка. Прекарай си добре. Тия, ти също. Гледам, обсъждате дали да имате вяра на стор.бг. Имайте! Месеци наред търсих двудисковото издание на "Хари Потър и Орденът на Феникса" (вече знаете) и накрая взех, че си го поръчах вчера от споменатия сайт и днеска пристигна навреме. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 19:00 | |
| С комп или без комп, ама днес ще ви досаждам!!! Хора, подкрепете идеята ми за абонамент във форума на Егмонт! Нека поне да пуснат едно запитване към феновете - това може да ги убеди да поръчат пакети с карти!!! Все пак като гледам само във Фейса почитателите на "39 ключа" са 106 души!!! Тони , "Свети Константин и Елена" беше любимият ни семеен курорт много години!!! Но страшно го застроиха! Дано си прекарвате добре! Да си починеш хубаво и да се заредиш с енергия!!! Ще станеш ли "колега" на Ридли Скот като снимаш своя 24 юли? На една скала в Елада било изписано: "Ако искаш да бъдеш силен - бягай! Ако искаш да бъдеш красив - бягай! Ако искаш да бъдеш умен - бягай!" Дълбоко съм убедена в това! Аз /казвала съм ви/ искам някога да участвам в Софийския маратон и да покрия цялото разстояние. Затова тренирам за издържливост, не за скорост. Свилена , радвам се, че и в тази област имаме общо! За Любчо : скоростта на пешеходец с бърза стъпка е 6 км в час, а на умерен колоездач - 10 км/ч. Това означава, че аз мога да се движа редом с бавно колело! Понеже не съм в час кой с какво се занимава и къде почива - на всички - прекрасни дни!!! ПС. Ники , много се радвам за "Хари"!!! И вярвайте на стор.бг!!! Ние често си поръчваме оттам! | |
|
| |
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 19:13 | |
| - Badugly написа:
-
И вярвайте на стор.бг!!! Ние често си поръчваме оттам! Аз не точно не му вярвам просто... не занам как да го упиша! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 13 Юли 2010, 22:19 | |
| Здравейте. И аз имам опит със стор.бг.Много добър сайт.Поръчката ми във Варна идва за макс 3 дни.Но все пак къде е София, къде е Варна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 11:16 | |
| Здравейте всички!
Мисля,че днес 14.07.2010г. 11:13ч. качват новата мисия или обновяват сайта.
Дано да е мисията.
Излиза ми съобщение: "В момента се вътши ТОП СЕКРЕТНА работа върху сайта. Върнете се по-късно" Нещо подобно. Четох го бързо и за това! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 17:14 | |
| Пуснах си филма и вече мога да обявя, че мразя Прооптики. Обложката е гадна, ще взема да я сменя, ако мога, де... Иии субтитрите на диска с допълнителните материали са УЖАСНИ. Някой може ли да ми даде насока към някаква програма или нещо, чрез което да ги едитна? Огнената чаша...Залата на тайните, Камъкът на магьосника, Питър Петигру, нямам думи...Оставете това, ами на места са превеждали направо буквално и звучи толкова тъпо...Те ли ще пуснат последните два филма? ПП. Иде ми да сменя и обложката, и стикерите върху ДВД-тата, и субтитрите...Мисля, че тогава ще се успокоя. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 14 Юли 2010, 19:03 | |
| Здрасти, хора!!! Какво ново в сряда? Като гледам няма раздвижване по отношение на пакетите с карти! Ииии...Шерлок, ей сега ще погледна официалния сайт да видя каква е тази секретна работа! Ники , съжалявам за тъпотията на Прооптики! Много е гадно, когато си свикнал с определени названия да ти ги сменят някакси произволно! И действително преводачите на много филми, излизащи на дискове, сякаш правят симултантен превод и нямат време да помислят!!! Получават се такива тъпизми! Май съм ви го казвала това - дали Билбо и Фродо са Бегинс или Торбинс! Цял свят си ги знае като Бегинсови, ама не - ние ги "кръщаваме" Торбинсови!!! Тони , здрасти! Как е морето? Утре ще гледам "Затъмнение"! Много ми е интересно как са направили филма! Четох книгата във фен-превод и май само основната сюжетна линия помня. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|