| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:09 | |
| За какво уплашени, закакво става на въпрос ??? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:17 | |
| Зд,асти Vюбо! Това е новият ми п,авопис - да не си загубите нюха към загадките! Като в.яза в чата и така става! Дани Васко и Тони се п.ашат от хипнозата Юбчо! | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:22 | |
| | |
|
| |
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:33 | |
| Наистина знаеш как да ни забавлязаш. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:37 | |
| Наде, поклон.Страхотна си. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:51 | |
| Миналият пък, когато пак стана така с клавиатурата ми или правописа , излязох от форума, влязох и всичко беше ОК! Е, номерът стана и този път! Та за хипнозата... Тази теория, Мите , че хипнотизираният може да излезе от състоянието си, ако нещо не му харесва, не я знам. И ми се струва, че грешиш! Защото по време на хипноза съзнанието на личността е изключено, а именно то може да анализира ситуацията и да взема решения в смисъла на категориите "добро" и "лошо". Всъщност човек трябва да стои настрани от всякакви хипнотизатори, манипулатори, врачки, баячки и прочие, защото много от тях, макар и с определени способности, са невежи и разстройват енергетиката на "клиента" си. А за моят опит в хипнозата... По едно време много бяхме запалени /нашата си щура група от 6 човека/ по изследване на алфа-състоянието на мозъка ни, което е състоянието на границата на съня. То може лесно да се постигне от всеки с елементарна техника и е подходящо за самовнушение. Та по време на едни такива занимания /бяхме на екскурзия и вечерта като нямаше какво да правим... / се стигна до темата хипноза. Опитахме вместо отпускащият се човек сам да се програмира, страничен да го прави вместо него. Резултатите бяха различни, докато не дойде моят ред. На мен абсолютно никой не успя да ми повлияе - колко повече се опитваха да ме отпуснат, замаят и пр., толкова повече се ококорвах. Сама се изненадах, когато аз трябваше да вляза в ролята на "хипнотизатора". За броени минути човекът се отпускаше и започваше да повтаря думите ми или да изпълнява прости команди. А след това, като се "събудеше" не помнеше нищо. Но аз не харесвам хипнозата дори като лечебна техника. За мен свободата на личността, достойнството и свободата на волята са свещени! Затова предпочитам да се усъвършенствам като Рейки лечител, където всичко горепосочено е издигнато в статут на абсолютно условие! Едит: Чакайте, какво толкова направих да ви разсмея, че да го направя пак! | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:58 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 29 Юли 2010, 00:04; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 23:59 | |
| Правописа, Наде.Правописа. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 00:13 | |
| О, Свилена , това не е метафизично състояние. То е естествено, напълно физично! Учените са регистрирали мозъчни вълни с различна дължина, при които съзнанието е будно, полусънно или спи. И на теб - лека нощ! И красиви сънища!!! Васе , аз съм "ни при чем" по отношение на особения ми правопис! Той е израз на специалните отношения между моя комп и чата на форума! Време ми е за промяна... Какво ли правят вампирите на Дани?! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 00:15 | |
| Светят Наде. Аз ще отида да се изкъпя и идвам.До после. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 00:17 | |
| | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 00:25 | |
| Добре, водата ми "стигна".Светя и аз Наде. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 00:37 | |
| А така, Васе ! Ти скоро ще бъдеш "Сред най-великите в рода"! Трябва да огряваш с пътеводната си светлина пътя на Томасите! Иначе не те подозирам във вампирясване! Между другото - Тони, много драго ми стана като забелязах, че също носиш ранга си на Велик Екат! А Дани е обещал на този, който направи 3000 мнения да му даде ранг по избор! Като гледам трябва да почвам да мисля! Или вие, колеги, да ми измислите! | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 00:40 | |
| Аз ще лягам, че утре ще ставам рано за плаж.Лека. Пс: Срам ме е, лягам си толкова рано. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 00:43 | |
| | |
|
| |
Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 07:17 | |
| | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 09:29 | |
| Добро утро Ники аз търсих в сайта им и видях че има меню за издания от чужбина http://www.helikon.bg/helikon/94_izdaniia-ot-chuzhbina.htmlОттам им писах кои кн. искам и след няколко дена ми писаха с офертата за всяка кн., трябваше да внеса 50% от стойността на кн. . Когато внесох 50% им писах за потвърждение, ама в същия ден получих писмо че ще отсъства до 1 | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 10:29 | |
| Наде, ето ти цитат за хипнозатз: КАКВО НЕ Е ХИПНОЗАТА? Хипнозата не е метод за отслабване на вашата воля и поставянето ви под контрол на чужда воля; не е начин някой да ви накара да направите нещо, което не искате; не е сън; не е състояние на безпаметност; не е магия. Има някои общоприети заблуди за хипнозата като: * Заблуда: Слабоволевите хора са по-податливи на хипноза * Факт: В действителност най-добрият субект за хипноза са интелигентните хора, които имат способност да се концентрират. * Заблуда: Само малък процент от хората могат да бъдат хипнотизирирани. * Факт: Всъщност всеки може да бъде хипнотизиран, въпросът е в каква степен (дълбочина). Някои хора наистина са по-податливи към хипноза от други. * Заблуда: Хипнотизаторът доминира над хипнотизирания. * Факт: В хипнозата няма нито доминиране, нито подчинение. Хипнотизаторът помага да се изявят собствените способности в пълна степен, например при прояви пред многохилядна публика при наличие на паника и липса на опит при такива изяви. * Заблуда: Човек може да бъде хипнотизиран против волята му. * Факт: В действителност съгласието е абсолютно необходимо, никой не може да бъде хипнотизиран против волята му. * Заблуда: Хипнотизаторът има абсолютен контрол над вашия разум. * Факт: Това е най-абсурдната * Заблуда по отношение на хипнозата. Хипнозата не е упойка, която да ви остави безпомощни, никой не може да направи нещо срещу вашите принципи и морални норми. Хипнозата е средство за освобождаване от вредните навици, модели на поведение и усилване на собствените способности и дарби. * Заблуда: Хипнотерапията изисква състояние на дълбок транс. * Факт: Проучванията сочат, че в 87% от случаите се използва леко или средно ниво на хипноза. * Заблуда: Има риск да не се "събудите" след хипноза. * Факт: Няма дори и минимална опасност това да се случи. Ако бъдете оставен по време на хипноза от хипнотизатора или процесът ще премине в естествен сън и след това ще се събудите, или ще излезете от това състояние скоро след като хипнотизаторът спре да говори. * Заблуда: Няма да осъзнавате и помните нищо от това, което се случва по време на хипноза. * Факт: В състояние на леко или средно ниво на хипноза вие сте напълно наясно какво се случва по време на и след хипнозата. В дълбоко ниво на хипноза може да има амнезия. Съзнанието само избира дали да помни или не, така че това е ваш избор * Заблуда: Ортодоксалната медицина заклеймява хипнозата. * Факт: Медицинските общества в САЩ, Канада, Австралия и страните от Европейския Съюз отдавна са приели терапевтичното значение на хипнозата. Един от най-видните психотерапевти на ХХ в.- Милтън Ериксон е провеждал терапиите на пациентите си в състояние на хипноза. В България хипноза може да се практикува само от обучени лекари, стоматолози и психолози. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 10:46 | |
| Добро утро, колеги! Мите , благодаря за статията! Определено е написана от про-хипнозата хора. Аз не съм била обучавана, само съм чела доста и мнението ми е противоречиво!!! А и нашите "експерименти" тогава сякаш потвърждаваха някои от заблудите, за които се говори! Не изключвам ползата от добър хипнотерапевт в някои случаи, но аз съм с резерви... А ти/вие продължихте ли с експериментите? Имаш ли траен интерес към темата? | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 11:01 | |
| Не, отдавна се отказахме от хипнозите. Иначе интереса ми към темата е голям. А ето и една забавна история от една книга(ще преразкажа, че не ми се търси къде точно е): Хипнотизаторът лекувал човек с парализа на краката. В края на сеанса хипнотизаторът не преценил правилно дали лекуваният напълно се е събудил и му казал: -Хайде сега тичкай в къщи. И мъжът станал от количката и тичал до тях. А на всичко отгоре пациентът винаги бил каран до хипнотизатора с кола, защото живеел твърде далеч да му бъде бутана количката. Ето как грешките могат да са полезни, но понякога и много вредят. Ще разкажа друга история, но като се върна на компа, сега ставам! Приятен ден, колеги! | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 13:05 | |
| Здравейте!Оле, колко много неща сте изписали за хипнозата , че чак почвам да се плаша.Никога не са ме хипнотизирали и не искам да го правят.Току виж си остана хипнотизирана. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 14:08 | |
| Здравейте.Връщам се от центъра.Предплатих си книгите и си поръчах и 9-та.Ники, казаха че книгите ни ще дойдат някъде по - едно и също време. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 15:00 | |
| Здравейте! Аз бях на плаж с едно приятелско семейство. Вие ме изумихте с тая хипноза . Ама не се притеснявам- аз съм слабоволева, е интелигентна съм ( ), ама не мога да се концентрирам. Вие какво правите в този горещ, поне във Варна, ден? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 17:27 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|