39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)

Go down 
+11
Ton4o
Dageron321
Blu€ Magic
TiaCahill97f
Grizzly
nikol4o
tania
Lucifer's Fall™
Badugly
Arya Dröttningu
wolf 351
15 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
АвторСъобщение
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

Години : 28

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 13:49

От деца под 12 да не се гледа. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 175414
Върнете се в началото Go down
https://the39clues.forummotion.com
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 13:49

Дани Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 939362 ,благодаря ти много!Току-що обогати нецензурираният ми речник! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 680936 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374
Просто нямам думи... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374

П.П: А,така по бива! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 680936
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Години : 27
Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 14:21

Страхоотен форум. Много ме кефи. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 999787 Нямам думи просто...
Между другото, ако маркирате част от текст, той се оцветява в розово. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 680936
И емотиконките се виждат по-добре, такива кръгли, а не като преди. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 358796
Дани, Ники, Наде, честити обновления. И аз ще трябва да се обновя с нещо морско. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 512973
Ники, Васе, питайте наистина дали приемат за София. Цената е невероятна.
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 15:43

Aма и аз не мога да се нарадвам на форума. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 938570
Пък емотиконките - страшни са! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 947527 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 180577 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 168591 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 902882 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 335376 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 248756 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 527531
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 16:33

Ники, Васе, как се казва книжарницата, откъдето поръчвате? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 369291 Васе, ти ходи ли? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 857938
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 18:24

Не успях.Много работа ми се натрупа.Утре обаче ще отида.Книжарницата се казва Шекспир и приятели.Напиши го на английски в гугъл, може да ти излезе нещо.
Малее, форумът е супер. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 240421 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 77739 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 77739 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 993690 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 180577 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 371636
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Години : 29
Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 18:59

Здравейте!
Аз отидох в книжарницата Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 947527 Поръчах си книжките и нямам търпение!
Такаа - ето я книжарничката - http://www.shakespearevarna.com/
ПОпитах за пакети - могат да доставят, но утре ще ми се обадят да ми кажат цената!
Попитах дали имат магазин в София или околностите, но жената каза че нямат.. Попитах дали работят с някой куриер, за да ви изпратят книгите по адрес. Отговори ми, че ще трябва да пратите капарото по мен (каза, че 20 лева ще стигнат за 3те книги) след това да й дам адрес и тя щяла да го изпрати / останалата сума можела пак да е по мен или до магазина, не разпитах достатъчно/. Оскъпявало се май 1 лев за книга и пратката (5лева) се поемала от куповача... Таа, най-важното за нея е парите да са предадени преди да изпрати пратката... Тъй като жената, която говори на български я няма, можете да говорите само с човек, говорещ Английски.. Мога да ви дам номера й...
Ообщо взето това е...
Супер форум сте направили хораа! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 398760
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 19:17

Открих сайта, писах им по мейла и чакам отговор, ама ти отговори по-бързо. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 680936 Понеже си мисля, че седмата книга ще бъде тази, която я печатаха в Китай, значи изданието ще бъде с карти и няма смисъл да я поръчвам на английски. Обаче бих поръчал осмата и деветата книга, а когато излезе - и десетата. Понеже съм писал до още няколко места и чакам отговор, ще почакам още малко и ще реша. Може ли ако другото не ме устройва по теб да пратя парите? Embarassed Аз ги питах дали може да пратят куриер и на място да платя книгата и доставката, ама ти казваш, че трябва да им дам капаро първо. Ще го измисля някак...После, да знаеш, чакам инфо и за пакетите. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 680936
Благодаря много!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 999787
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 19:51

Здравейте

Форума е страхотен, както обичам и такива снимки с плажове,палми, острови Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 358796

Вчера си направих цяла екскурзия, защото раздавахме покани за сватбата на другия ми братовчед

Аз си поръчах преди няколко дена 39 Ключа 7,8 и 9 кн. от Хеликон 24 лв. общо 68 лв. с отстъпка и трябва в срок от 30 да доставят, Ники ако наистина доставят пакети с карти ще си купя 3 от 4

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 527531
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 19:56

Сега искам да коментирам лятната визия на форума! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В ОФОРМЯНЕТО НА ЛЕТНИЯ НИ ФОРУМ! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 391219 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 22131 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 45860

Фонът е толкова тропическо-романтично свеж!
Логото е страхотно!!! Изненада ме напълно със съвсем новата си концепция - без герои от поредицата. Надписът "Лято е!" с три цвята - всеки с по 2 знака - ми въздейства невероятно!!! Точно като лятна природна картина!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608
Жълтите бутони - слънце и пясък! Прекрасно! sunny
Много хубав син нюанс за цвета на форума!
Емотиконките - йейййй!!! cheers
И накрая, но не на последно място /много обичам това клише Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 84201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201 / - иконките на темите са със сламени шапки!!!! lol! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 925572 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201

Нали забелязахте колко много удивителни знака съм изписала!!! Благодаря ви още веднъж! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 407102 Наистина оживихте форума! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608

Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 20:18

Оо, Дагерон, честито! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 512973 А ти като отиде те директно ли ти казаха колко ще струва или...какво точно направи? Аз писах и на Хеликон, ама оттам ми върнаха автоматичен имейл, че отговарящият ще отсъства до първи август и на втори съм щял да получа отговор.
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 21:29

Не Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 939362 , няма проблем!
Хора адски ми се спи!
Казвам ви лека нощ и приятни летни сънища Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 107843
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 21:40

Дагерон,честото за книгите! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 925572
Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 607543 приятна почивка и да се наспиш хубаво! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608
Аз ще излизам на разходка да си проветря ума,защото имам чувството,че са ми бъркали в него. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201
Лека вечер на всички! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 553116
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 21:50

Оооо, Свилена Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 939362 , прочетох мнението ти за "Генезис"!
Съжалявам, че се чувстваш така и приятно разведряване! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608
Ама на мен ми стана още по-интересно и задължително ще отида да гледам филма! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608

А по повод "бъркането в мозъка"...Вас хипнотизирали ли са ви? Question
Аз много трудно се поддавам на хипноза. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:07

Ники, приятни сънища! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608

Свилена, приятна разходка! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608

Наде, мен не са успявали да ме хипнотизират, не че съм бил при професионалист, но... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201 Преди години си играехме с хипнозата, а някои си играеха като си причиняваха припадъци. Второто го правеха по по-безопасен начин в сравнение с тези където се ръгат в сънната артерия. Мен не успяха да ме хипнотизират, но пък аз успях почти всички. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201 И направихме наистина интересни наблюдения. Беше наистина интересно и открихме, с една случайна грешка, как съзнанието в хипноза и бъдното си приличат като две капки вода и могат да се смесват, но това пък не беше никак приятно... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:16

dsims написа:
... и открихме, с една случайна грешка, как съзнанието в хипноза и бъдното си приличат като две капки вода и могат да се смесват, но това пък не беше никак приятно... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201

Мите Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 696782 , аз също се оказах по-добър хипнотизатор, отколкото обект на хипноза! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201 Вероятно, защото Екатс сме много с всичкия си! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 84201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201

Но думите ти по-горе не разбрах. Би ли пояснил? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:25

И аз не съм се поддавал на хипноза. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 358796 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 77739
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:29

А, така, братовчеде Томас! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 925572 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:29

Наде, като цяло по-лесни за хипнотизация би трябвало да са по-умните хора. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374

Та за онова. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201 Без да искаме накарахме едно момиче отново да изпада в хипнотизирано състояние при определени условия. Така то постоянно се приспиваше и събуждаше. В един момент тя започна да не помни предишните си събуждания и се оказа, че дори когато изглежда, че се е събудила, не е... единствената разлика бе, че когато уж се свестяваше, се чувстваше отпаднала. А в това състояние човек става по податлив и на команди. Опитахме се да я свестим като я накарахме да се изложи пред директорката на училището си. Но и това не помогна. Едвам се справихме. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 748458

А също интересно се оказа, че съзнанието е изключително точен часовник. Ако поискаш от хипнотизирания да направи нещо след определено време, той изпълняваше съответното с изключителна точност във времето.

А и колкото по-често е бил хипнотизиран човек, толкова по-лесно изпада отново. Но това се губи постепенно във времето. По едно време вече няколко човека отказваха да ме гледат в очите, защото иначе... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201

А да Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374 и хората се подават по-лесно на хипноза отколкото мислят, но когато усетят това се съпротивляват със зъби и нокти.

Едит: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374 Ох, ставам досаден Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 33374 , ериксоновата хипноза е полезна, но не ми се отдава. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:33

Хора, нещо ме плашите с тези хипнотизирания. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 748458 Струва ми се някак... нередно!
http://the39clues-bg.info/
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:35

Сега разбрах... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608 Благодаря!
Онова с директорката не ми хареса!

Какво е ериксонова хипноза? Question

Мите Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 696782 , а беше говорил нещо за аватар с твоите очи??? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 84201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608 Става все по-любопитно! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:46

Тони, хипнотизирания може да излезе от хипнозата ако това което искат от него не му харесва.! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 311608

Наде, ериксонова хипноза е така наречената циганска хипноза. В нея метода за хипнотизиране и крайния ефект са по различни от стандартната. Представи си една циганка, която те среща на улицата(е не от днешните циганки, по-скоро руска такава), ти минаваш покрай нея и тя ти казва да седнеш. Ти сядаш. Тя ти казва да си дадеш парите и бижутата, а ти ги даваш. Тя ти казва да си вървиш и ти си тръгваш. След 2-3 минути се осъзнаваш и се връщаш, но циганката я няма.
Е начина, по който те те карат да си загубиш разума просто ей така, е ериксоновата хипноза.
Добрите продавачи несъзнателно владеят това изкуство. Ти влизаш в магазина и си тръгваш с нещо, което не ти трябва, но си доваолна, че си го купила.

Едит: Тони, напиши статия за обновлението на форума и го увековечи с една-две снимчици! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 335376
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:54

Иии уплашените ставаме двама. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:58

Бройте ме. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 838201
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitimeСря 28 Юли 2010, 22:58

Значи трима май. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 680936
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 23 Icon_minitime

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 23 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд 3
» Флууд 4
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд постове

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: