| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lucifer's Fall™ Администратор
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 13:49 | |
| От деца под 12 да не се гледа. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 13:49 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 14:21 | |
| Страхоотен форум. Много ме кефи. Нямам думи просто... Между другото, ако маркирате част от текст, той се оцветява в розово. И емотиконките се виждат по-добре, такива кръгли, а не като преди. Дани, Ники, Наде, честити обновления. И аз ще трябва да се обновя с нещо морско. Ники, Васе, питайте наистина дали приемат за София. Цената е невероятна. | |
|
| |
Мнения : 925 Регистриран на : 14.05.2009 Години : 28 Местоположение : По света и у нас. :D
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 15:43 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 16:33 | |
| Ники, Васе, как се казва книжарницата, откъдето поръчвате? Васе, ти ходи ли? | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 18:24 | |
| | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 18:59 | |
| Здравейте! Аз отидох в книжарницата Поръчах си книжките и нямам търпение! Такаа - ето я книжарничката - http://www.shakespearevarna.com/ПОпитах за пакети - могат да доставят, но утре ще ми се обадят да ми кажат цената! Попитах дали имат магазин в София или околностите, но жената каза че нямат.. Попитах дали работят с някой куриер, за да ви изпратят книгите по адрес. Отговори ми, че ще трябва да пратите капарото по мен (каза, че 20 лева ще стигнат за 3те книги) след това да й дам адрес и тя щяла да го изпрати / останалата сума можела пак да е по мен или до магазина, не разпитах достатъчно/. Оскъпявало се май 1 лев за книга и пратката (5лева) се поемала от куповача... Таа, най-важното за нея е парите да са предадени преди да изпрати пратката... Тъй като жената, която говори на български я няма, можете да говорите само с човек, говорещ Английски.. Мога да ви дам номера й... Ообщо взето това е... Супер форум сте направили хораа! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 19:17 | |
| Открих сайта, писах им по мейла и чакам отговор, ама ти отговори по-бързо. Понеже си мисля, че седмата книга ще бъде тази, която я печатаха в Китай, значи изданието ще бъде с карти и няма смисъл да я поръчвам на английски. Обаче бих поръчал осмата и деветата книга, а когато излезе - и десетата. Понеже съм писал до още няколко места и чакам отговор, ще почакам още малко и ще реша. Може ли ако другото не ме устройва по теб да пратя парите? Аз ги питах дали може да пратят куриер и на място да платя книгата и доставката, ама ти казваш, че трябва да им дам капаро първо. Ще го измисля някак...После, да знаеш, чакам инфо и за пакетите. Благодаря много!!! | |
|
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 19:51 | |
| Здравейте Форума е страхотен, както обичам и такива снимки с плажове,палми, острови Вчера си направих цяла екскурзия, защото раздавахме покани за сватбата на другия ми братовчед Аз си поръчах преди няколко дена 39 Ключа 7,8 и 9 кн. от Хеликон 24 лв. общо 68 лв. с отстъпка и трябва в срок от 30 да доставят, Ники ако наистина доставят пакети с карти ще си купя 3 от 4 | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 19:56 | |
| | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 20:18 | |
| Оо, Дагерон, честито! А ти като отиде те директно ли ти казаха колко ще струва или...какво точно направи? Аз писах и на Хеликон, ама оттам ми върнаха автоматичен имейл, че отговарящият ще отсъства до първи август и на втори съм щял да получа отговор. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 21:29 | |
| Не Ники , няма проблем! Хора адски ми се спи! Казвам ви лека нощ и приятни летни сънища | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 21:40 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 21:50 | |
| Оооо, Свилена , прочетох мнението ти за "Генезис"! Съжалявам, че се чувстваш така и приятно разведряване! Ама на мен ми стана още по-интересно и задължително ще отида да гледам филма! А по повод "бъркането в мозъка"...Вас хипнотизирали ли са ви? Аз много трудно се поддавам на хипноза. | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:07 | |
| Ники, приятни сънища! Свилена, приятна разходка! Наде, мен не са успявали да ме хипнотизират, не че съм бил при професионалист, но... Преди години си играехме с хипнозата, а някои си играеха като си причиняваха припадъци. Второто го правеха по по-безопасен начин в сравнение с тези където се ръгат в сънната артерия. Мен не успяха да ме хипнотизират, но пък аз успях почти всички. И направихме наистина интересни наблюдения. Беше наистина интересно и открихме, с една случайна грешка, как съзнанието в хипноза и бъдното си приличат като две капки вода и могат да се смесват, но това пък не беше никак приятно... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| |
| |
wolf 351 Баща-основател
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| |
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:29 | |
| Наде, като цяло по-лесни за хипнотизация би трябвало да са по-умните хора. Та за онова. Без да искаме накарахме едно момиче отново да изпада в хипнотизирано състояние при определени условия. Така то постоянно се приспиваше и събуждаше. В един момент тя започна да не помни предишните си събуждания и се оказа, че дори когато изглежда, че се е събудила, не е... единствената разлика бе, че когато уж се свестяваше, се чувстваше отпаднала. А в това състояние човек става по податлив и на команди. Опитахме се да я свестим като я накарахме да се изложи пред директорката на училището си. Но и това не помогна. Едвам се справихме. А също интересно се оказа, че съзнанието е изключително точен часовник. Ако поискаш от хипнотизирания да направи нещо след определено време, той изпълняваше съответното с изключителна точност във времето. А и колкото по-често е бил хипнотизиран човек, толкова по-лесно изпада отново. Но това се губи постепенно във времето. По едно време вече няколко човека отказваха да ме гледат в очите, защото иначе... А да и хората се подават по-лесно на хипноза отколкото мислят, но когато усетят това се съпротивляват със зъби и нокти. Едит: Ох, ставам досаден , ериксоновата хипноза е полезна, но не ми се отдава. | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:33 | |
| Хора, нещо ме плашите с тези хипнотизирания. Струва ми се някак... нередно! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:35 | |
| Сега разбрах... Благодаря! Онова с директорката не ми хареса! Какво е ериксонова хипноза? Мите , а беше говорил нещо за аватар с твоите очи??? Става все по-любопитно! | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:46 | |
| Тони, хипнотизирания може да излезе от хипнозата ако това което искат от него не му харесва.! Наде, ериксонова хипноза е така наречената циганска хипноза. В нея метода за хипнотизиране и крайния ефект са по различни от стандартната. Представи си една циганка, която те среща на улицата(е не от днешните циганки, по-скоро руска такава), ти минаваш покрай нея и тя ти казва да седнеш. Ти сядаш. Тя ти казва да си дадеш парите и бижутата, а ти ги даваш. Тя ти казва да си вървиш и ти си тръгваш. След 2-3 минути се осъзнаваш и се връщаш, но циганката я няма. Е начина, по който те те карат да си загубиш разума просто ей така, е ериксоновата хипноза. Добрите продавачи несъзнателно владеят това изкуство. Ти влизаш в магазина и си тръгваш с нещо, което не ти трябва, но си доваолна, че си го купила. Едит: Тони, напиши статия за обновлението на форума и го увековечи с една-две снимчици! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:54 | |
| Иии уплашените ставаме двама. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:58 | |
| Бройте ме. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 28 Юли 2010, 22:58 | |
| Значи трима май. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|