39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 21:44 | |
| Привет, Тиа ! Добре се завърнала във форума! Как беше почивката? | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 22:06 | |
| Наде, октоподските прегръдки са по-приятни отколкото изглежда. Прегръщат те 8 любящи ръце ... пипала, вместо две, по меки са и липсва онова смазващо чувство, когато човекът ...октоподът срещу теб се престарае и тн... Можем да сменим логото, надписа под него, цвета на форума, иконките, кахил емотиконките да получат по едно слънчице, и т.н. пролетни украси допринасящи за лятната визия на форума. Свилена, ако използваш компютърната карта на играта и нанесеш кешовете на истинска карта можеш да търсиш и без GPS. Един кеш съм търсил с GPS-а на вуйчо ми и не го намерих(е на Витоша е трудночко, но все пак...), а в София намерих няколко без неговата помощ. Все още обмислям да си купя ли GPS, или да чакам да си купя телефон с такъв. Телефона ще ми струва ли пари(това зависи от програмата) когато го ползвам или не. Ако си купа GPS, какъв да е. Най-евтиния е 199 лева и е без карта, само ти посочва в каква посока е мястото. А по-хубавите са от към 380 лева. Така че засега съм си без този лукс. | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 00:16 | |
| Здравейтееееее! Толкова ми липсвахте целят форум (hug) Така, започвам да разказвам за лагера, на който отивам за 2ри път. Няма да е мн дълго ( ) , ама на който не му се чете- да прескача целя ми коментар Ден: 1 Отидох в 5:40 на спирката и тръгнахме към 6. Пътувахма 10 часа (беше доста изморително ). Към 17:00 бяхме в хотела (Катарино Спа), запознах се с групата [аз и още 9 момичета (просто се бяхме паднали така) ], имахме вечеря и после трябваше да си представяма групите пред другите. Ние се кръстихме California girls . Ден: 2 Станахме в 7:10, защото в 7:40 трябваше вече да бъдем вън , на кортовете, за да изпеем една песен. Та, както и да е най-интересно беше на скаутската програма. Качихме се в планината, седнахме на една поляна и... скаутите започнаха да обесняват: -Тази година, за да спечелите крайната игра, ще трябва да се борите още от днес. За всяка спечелена игра ще ви даваме... ключ- и аз - И в знак на добра воля (или нещо такова ) ще ви дадем 1вият ключ- а аз двойно . Е... оказа се, че не е "подсказка", а... ключ . Отделен е въпросът, че аз и още четири момичета се изгубихме и след час седене на едно място- най-накрия ни намери един от скаутите. В хотела госпожата ни чете едно конско и ни наказаха, макар, че не трябваше. Та в края на този уморителен ден заспах в 22:30. Ден: 3 Ами... често не помня. Простете за лошата ми памет Само помня, че на скаутската правихме биваци. Нашият беше супер, все пак беше направен от дами Ден: 4 Спортният ден- бяхме разделени на два отбора- Рила и Пирин. Аз бях от Пирин, а най-добрата ми приятелка ( скоято между другото се скарах) от Рила. Цял ден имаше игри- щафета, волейбол, баскатбол, дълъг скок, народна топка, канадска борба, футбол за момичета, футбол за момчета и т.н. Аз участвах в футбола, народната и волейбола. На волейбола и народната бихме ние, а на футбола- Рила. От футбола се измъкнах само с един жълт картон, който даже не трябваше и да го има, но както и да е. Накрая, след всички игри биха Рила, но няма значение. Важното е, че се научих да губя . Ден: 5 Това беше един съвсем обикновен ден. Станахме в 7:00, отидохме на кортовете, закусихме, почистихме стаите, имахме АЕ, скаутство, после обядвахме, имахме SIESTA, след това- How Green, басейн, душ, АЕ (уффф), спорт, вечеря, вечерна програма и... спане. Ден: 6 Имахме нормален ден (отново) с изключение на това, че по време на скаутскат имахме въжени градини, нещо като "Тарзан" във Варна. Още имахме и нещо като паяжина, където всеки отбор трябва да прекара всеки един от членовете на отбора през една от дупките на паяжината. След като се мине през дупка, тя се "заключва", т.е. никой друг не може да мине през нея. Всичко това се правеше за време, аз се отказах от тази игра, защото трябваше участниците да се 9, а ние бяхме 10. Е, не спечелихме ключа от тази игра. Ден: 7 Големият поход. Той е общо 24 км (отиване и връщане), като на 6тия км спряхме на една поляна и там обядвахме. След това всеки можеше да се върна към хотела. Само 20 човека от около 100 продължиха нагора, към върха на планината. Аз не продължих. Тръгнахме в 9:00 и се върнахме към 16 и нещо скапани. Имахме почвка, после вечеря от 19:00. Най-накрая имахме вечерна програма, по средата на която се върнаха другите "планинари", продължили на целия поход. После в 22:30 си легнахме и бързо заспахме. Ден: 8 Нормален ден, няма какво да кажа, освен това, че бяха още 24 часа в който ние бяхме с пълно съзнание , че идва последната игра, а сме само с един ключ от 4. Ден: 9 Ходихме до Бахьнско и посетихме 3 къщи- музеи и една църква. Ден: 10 Големият ден дойде. В 9:00 започна играта и ние бяхме сигурни, че неможем да спечелим, защото нямахме всички ключове Дадоха ни карта и компас, обаче ние се загубихме още в началото После 3 момичета от групата се отделиха и ние неможахме да продължим, за това се отказахме и се върнахме в хотела горди. После малко се скарахме, ама всичко свърши добре.Накрая всички отидохме на лагерния огън заедно и ревахме ест. Ден: 11 Ами... Тръгнахме в 9:30 и се прибрахме в 19:45 КРАЙ
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 22 Юли 2010, 23:31; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 08:07 | |
| Добро утро на всички! Тиа, сигурно е било неповторимо изживяване! Предчувствам, че интересното тепърва предстои (през следващите дни, които ще напишеш)! Митко, моят телефон си имаше вграден GPS, но лично аз не го харесвах много, затова си инсталирах програмата Google Maps. Тя според мен е много по-точна от останалите програми, а и, все пак, това е картата на Гугъл. И има много опции. Сега виждам, че е излезнала нова версия и трябва да си я подновя. Обаче май не става за всеки телефон. Моят е Nokia 5800 и когато си го купих беше по-скъп, обаче сега може би е някъде към 400 лв, че и по-малко. | |
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 08:49 | |
| Тия, прекарала си си доста интересно, пусни по-скоро останалите дни, да си почета ! Тони, основния недостатък на Google Maps е, че картите се обновяват по Интернет и това ти струва пари. Опциите също. А за смартфоните, които нямат възможност за изключване на мобилния Интернет, излиза доста солено. Така една моя съученичка навъртя с Нокията си две сметки по 300 лева, които не успя да плати в рамките на половин година и така с лихвите общата сума надхвърли 1000 лева, и то само защото GPS-а и се включвал всеки ден в еди колко си часа за по една-две минути. | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 09:06 | |
| Хм, изглежда въобще не съм запознат с нещата. Значи другите GPS-устройства, за които ти говореше, са по-скъпи, но за сметка на това се свързват директно със сателит без да плащаш нищо? | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 10:03 | |
| Добро утро! И аз не съм запозната с Джи-Пи-Еса на телефоните. Много интересен и полезен разговор водите, колеги Екатс! Мите , това, което разказваш за съученичката си... наистина ли се е случило? На мен ми прилича направо на злоупотреба от страна на мобилния оператор! Иначе аз много исках телефон с добър достъп до нета, но всички ми обясняват, че в крайна сметка един час сърфиране дневно излиза страшно скъпо! Вашето мнение? Вие ползвате ли телефоните си за влизане в нета? Ооо, прекрасно е да сменим фона на форума! Има ли възможност за някакъв блед фон на цветя или небе, или вълни? Тони, Мите, ама вие пак сте тези, които може да го направите! Моля! И благодаря за доуточнението за октоподската прегръдка, Мите! Ама аз все пак имам резерви! А ти разказваш така все едно те е прегръщал октопод! И останах с впечатлението, че някое момиче много се е престарало с прегръдката си!*най-дружелюбна усмивка* А художничката на лисичките е просто невероятна! Може ли пак името и? Важно: Вижте сега текста, оцветен в червено! И снощи ми се случи - пиша нещо, а думите "Аз съм смотан" се появяват самопроизволно и го прекъсват! Каква е тази магия?! Поправям, но не се получава! Не че няма случаи, в които да съм смотана...
Последната промяна е направена от Badugly на Чет 22 Юли 2010, 14:16; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 10:14 | |
| Наде, попаднала си на цензурата на форума! Вместо звездички реших при неприлична думичка да се появява изречението "Аз съм смотан". Лошото на системата обаче е, че "цензурира" дори когато съответната дума/израз е част от друга дума. Виж последните три букви на думата, която ти написа.
Последната промяна е направена от Ton4o на Чет 22 Юли 2010, 10:20; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | Badugly Клуб 3000
| | | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 10:22 | |
| Измислих решение на проблема: преди всяка думичка поставих един интервал, така че когато е в друга дума да не се случват повече такива неща. | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 10:33 | |
| Тони, GPS-ите имат вградени карти и информацията в тях се обновява само ако ги свържеш с компютър с Интернет или ти нанесеш някаква корекция. Така те не са обвързани като телефоните с непрекъснат трафик на данни. Пък и имат значително по-голяма точност, защото са произведени специално с тази цел.
Наде, за съжаление можеш да оспориш сметката си ако да кажем, те са допуснали грешка и са ти начислили нещо двойно или тн... Аз със стария си телефон използвах някои функции на мобилния Интернет, което явно ме е абонирало за някои неща и сега макар и да нямам възможността да се ровя из Интернет-а през сегашния си телефон, в края на месеца ми се начисляват 10-15 лева допълнително.
Художниците на лисичките са двама, момче и момиче, германци. В ДевиантАрт можеш да ги намериш с никовете: Culpeo-fox и Skia.
| |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 10:34 | |
| Здрасти! В моя телефон има опция Gogle maps.Обаче нещо не иска да ми я включва,а пък аз не съм и много настоятелна. И Мите,щом казваш,че става и без GPS значи няма проблем да се пробвам по-скоро.Само трябва да си намеря транспорт до даденото място.
Относно интернета на телефоните-аз не го ползвам,обаче брат ми си прави експерименти с търпението на майка ми...доста често го използваше преди,а най-гадното беше,че без да искаш докато вървиш ,а телефона е в джоба ти се натиска някое копче и докато се сетиш по някое време да си провериш телефона,вече си постоял в нета без да знаеш доста солидно време.... Тия,много забавно си си прекарала! Интересно ми е да прочета и останалата част.
Тони,много хитроумно от твоя страна с цензурата! Само се надявам да не се налага да бъде използвана. И идеята за освежаването на форума е прекрасна! | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 10:54 | |
| Свилена, виж на картата която ти пращам, отиди до Варна и от там ще можеш да видиш разположението на всичките съкровища там. http://www.geocaching.com/map/default.aspxА от там можеш да видиш информацията за тях. | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| | | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 14:22 | |
| Хей, Тони, наистина добро решение за цензурата! Аз пък си махнах червения цвят от поста и сега всеки, който чете постовете ни от днес сутринта, ще има да се чуди над какво сме си блъскали главите! Мерси, Мите, за никовете на художниците! В момента такъв дъжд се излива при нас! И гърми!!! Направо да се скриеш в леглото!!! Надявам се да е краткотраен, защото имам излизане! | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 16:21 | |
| Мале, много сте писали Какво правите ? Този дъжд ми правали плановете, сега чакам да изсъхнат улиците, за да излезна, че ще се напълна с вода! | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 18:58 | |
| Мите, супер идея си да в темата за споделяне! Ако няма да имаме карти, можем да опитаме и с нещо друго - не е задължително да е свързано с 39 КЛЮЧА - тръпката от търсенето на съкровището ни е достатъчна според мен. | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 19:05 | |
| | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 19:12 | |
| | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 19:18 | |
| | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 20:39 | |
| Малко допълнение към идеята: Можем да се разделим по кланове. И след това всеки намерен кеш да носи определени точки: - 0,5 т. за кеш от града в който живееш. (1 т. за ФТФ) - 1 т. за кеш от България извън населеното ти място. (1,5 т. за ФТФ) - 1,5 т. за кеш извън България. (2 т. за ФТФ) - 2 т. за кеш на Луната. (2,5 т. за ФТФ) Едит: Ако и останалите се съгласят, ще преведа условията на играта и ще направя наръчник за всеки клан. | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 23:23 | |
| | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 22 Юли 2010, 23:30 | |
| Най-накрая си едитнах предния пост. Сега можете да прочетете за цялото ми приключение Лека нощ | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 09:32 | |
| Тиа, като гледам, добре сте си изкарали! Но е трябвало с групата ти да бъдете малко по-решителни и уверени! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 09:48 | |
| Утро, хора! Свилена , браво за късмета!!! Сигурна съм, че гривната много ще те зарадва!!! И е по-готино гривна, отколкото тениска!!! Аз пък участвах в ето тази анкета на Егмонт със скромна награда! http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGgxeDBaeDVzWW44cTAxZVV3VUI4TXc6MAСвилена, а играта за "Чиракът..." в синефиш.бг ли беше? Аз доскоро не шарех много из този сайт, но гледам доста томболи с награди. Мите , браво за идеята с кешовете! Може и да стане! Тия , голямо приключение... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
| | | | Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|