39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)

Go down 
+11
Ton4o
Dageron321
Blu€ Magic
TiaCahill97f
Grizzly
nikol4o
tania
Lucifer's Fall™
Badugly
Arya Dröttningu
wolf 351
15 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
АвторСъобщение
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeСря 21 Юли 2010, 21:44

Привет, Тиа Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 939362 ! Добре се завърнала във форума! Как беше почивката?
Върнете се в началото Go down
dsims
Баща-основател
dsims

Години : 30
Агент : Quantum

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeСря 21 Юли 2010, 22:06

Наде, октоподските прегръдки са по-приятни отколкото изглежда. Прегръщат те 8 любящи ръце ... пипала, вместо две, по меки са и липсва онова смазващо чувство, когато човекът ...октоподът срещу теб се престарае и тн...
Можем да сменим логото, надписа под него, цвета на форума, иконките, кахил емотиконките да получат по едно слънчице, и т.н. пролетни украси допринасящи за лятната визия на форума.

Свилена, ако използваш компютърната карта на играта и нанесеш кешовете на истинска карта можеш да търсиш и без GPS. Един кеш съм търсил с GPS-а на вуйчо ми и не го намерих(е на Витоша е трудночко, но все пак...), а в София намерих няколко без неговата помощ. Все още обмислям да си купя ли GPS, или да чакам да си купя телефон с такъв. Телефона ще ми струва ли пари(това зависи от програмата) когато го ползвам или не. Ако си купа GPS, какъв да е. Най-евтиния е 199 лева и е без карта, само ти посочва в каква посока е мястото. А по-хубавите са от към 380 лева. Така че засега съм си без този лукс. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 680936
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Години : 27
Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 00:16

Здравейтееееее!
Толкова ми липсвахте целят форум (hug)

Така, започвам да разказвам за лагера, на който отивам за 2ри път. Няма да е мн дълго (Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 680936) , ама на който не му се чете- да прескача целя ми коментар Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 215268

Ден: 1
Отидох в 5:40 на спирката и тръгнахме към 6. Пътувахма 10 часа (беше
доста изморително Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Sleep ). Към 17:00 бяхме в хотела (Катарино Спа),
запознах се с групата [аз и още 9 момичета (просто се бяхме паднали
така) Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_biggrin ], имахме вечеря и после трябваше да си
представяма групите пред другите. Ние се кръстихме California girls Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_lol.

Ден: 2
Станахме в 7:10, защото в 7:40 трябваше вече да бъдем вън Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_mad , на кортовете, за да изпеем една песен. Та, както и да е най-интересно беше на скаутската програма. Качихме се в планината, седнахме на една поляна и... скаутите започнаха да обесняват:
-Тази година, за да спечелите крайната игра, ще трябва да се борите още от днес. За всяка спечелена игра ще ви даваме... ключ- и аз Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Affraid - И в знак на добра воля (или нещо такова Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_smile) ще ви дадем 1вият ключ- а аз двойно Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Affraid. Е... оказа се, че не е "подсказка", а... ключ Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 . Отделен е въпросът, че аз и още четири момичета се изгубихме и след час седене на едно място- най-накрия ни намери един от скаутите. В хотела госпожата ни чете едно конско Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 и ни наказаха, макар, че не трябваше. Та в края на този уморителен ден заспах в 22:30.

Ден: 3
Ами... често не помня. Простете за лошата ми памет Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 680936 Само помня, че на скаутската правихме биваци. Нашият беше супер, все пак беше направен от дами Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 471696

Ден: 4
Спортният ден- бяхме разделени на два отбора- Рила и Пирин. Аз бях от Пирин, а най-добрата ми приятелка ( скоято между другото се скарах) от Рила. Цял ден имаше игри- щафета, волейбол, баскатбол, дълъг скок, народна топка, канадска борба, футбол за момичета, футбол за момчета и т.н. Аз участвах в футбола, народната и волейбола. На волейбола и народната бихме ние, а на футбола- Рила. От футбола се измъкнах само с един жълт картон, който даже не трябваше и да го има, но както и да е. Накрая, след всички игри биха Рила, но няма значение. Важното е, че се научих да губя Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 680936 .

Ден: 5
Това беше един съвсем обикновен ден. Станахме в 7:00, отидохме на
кортовете, закусихме, почистихме стаите, имахме АЕ, скаутство, после
обядвахме, имахме SIESTA, след това- How Green, басейн, душ, АЕ (уффф),
спорт, вечеря, вечерна програма и... спане.

Ден: 6
Имахме нормален ден (отново) с изключение на това, че по време на скаутскат имахме въжени градини, нещо като "Тарзан" във Варна. Още имахме и нещо като паяжина, където всеки отбор трябва да прекара всеки един от членовете на отбора през една от дупките на паяжината. След като се мине през дупка, тя се "заключва", т.е. никой друг не може да мине през нея. Всичко това се правеше за време, аз се отказах от тази игра, защото трябваше участниците да се 9, а ние бяхме 10. Е, не спечелихме ключа от тази игра. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 231185

Ден: 7
Големият поход. Той е общо 24 км (отиване и връщане), като на 6тия км спряхме на една поляна и там обядвахме. След това всеки можеше да се върна към хотела. Само 20 човека от около 100 продължиха нагора, към върха на планината. Аз не продължих. Тръгнахме в 9:00 и се върнахме към 16 и нещо скапани. Имахме почвка, после вечеря от 19:00. Най-накрая имахме вечерна програма, по средата на която се върнаха другите "планинари", продължили на целия поход. После в 22:30 си легнахме и бързо заспахме.

Ден: 8
Нормален ден, няма какво да кажа, освен това, че бяха още 24 часа в който ние бяхме с пълно съзнание , че идва последната игра, а сме само с един ключ от 4.

Ден: 9
Ходихме до Бахьнско и посетихме 3 къщи- музеи и една църква.

Ден: 10
Големият ден дойде. В 9:00 започна играта и ние бяхме сигурни, че неможем да спечелим, защото нямахме всички ключове Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Kopfschuettel Дадоха ни карта и компас, обаче ние се загубихме още в началото Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 680936 После 3 момичета от групата се отделиха и ние неможахме да продължим, за това се отказахме и се върнахме в хотела горди. После малко се скарахме, ама всичко свърши добре.Накрая всички отидохме на лагерния огън заедно и ревахме ест. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_sad

Ден: 11
Ами... Тръгнахме в 9:30 и се прибрахме в 19:45

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 КРАЙ Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201

Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 22 Юли 2010, 23:31; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 08:07

Добро утро на всички!

Тиа, сигурно е било неповторимо изживяване! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Предчувствам, че интересното тепърва предстои (през следващите дни, които ще напишеш)!

Митко, моят телефон си имаше вграден GPS, но лично аз не го харесвах много, затова си инсталирах програмата Google Maps. Тя според мен е много по-точна от останалите програми, а и, все пак, това е картата на Гугъл. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 358796 И има много опции. Сега виждам, че е излезнала нова версия и трябва да си я подновя. Обаче май не става за всеки телефон. Моят е Nokia 5800 и когато си го купих беше по-скъп, обаче сега може би е някъде към 400 лв, че и по-малко.
http://the39clues-bg.info/
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 08:49

Тия, прекарала си си доста интересно, пусни по-скоро останалите дни, да си почета Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 369291 !

Тони, основния недостатък на Google Maps е, че картите се обновяват по Интернет и това ти струва пари. Опциите също. А за смартфоните, които нямат възможност за изключване на мобилния Интернет, излиза доста солено. Така една моя съученичка навъртя с Нокията си две сметки по 300 лева, които не успя да плати в рамките на половин година и така с лихвите общата сума надхвърли 1000 лева, и то само защото GPS-а и се включвал всеки ден в еди колко си часа за по една-две минути.
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 09:06

Хм, изглежда въобще не съм запознат с нещата. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Значи другите GPS-устройства, за които ти говореше, са по-скъпи, но за сметка на това се свързват директно със сателит без да плащаш нищо?
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 10:03

Добро утро! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 sunny flower

И аз не съм запозната с Джи-Пи-Еса на телефоните. Много интересен и полезен разговор водите, колеги Екатс!
Мите Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 696782 , това, което разказваш за съученичката си... наистина ли се е случило? На мен ми прилича направо на злоупотреба от страна на мобилния оператор!
Иначе аз много исках телефон с добър достъп до нета, но всички ми обясняват, че в крайна сметка един час сърфиране дневно излиза страшно скъпо! Вашето мнение? Вие ползвате ли телефоните си за влизане в нета?

Ооо, прекрасно е да сменим фона на форума! Има ли възможност за някакъв блед фон на цветя или небе, или вълни? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Тони, Мите, ама вие пак сте тези, които може да го направите! Моля! Embarassed Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 696782

И благодаря за доуточнението за октоподската прегръдка, Мите! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 696782 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Ама аз все пак имам резерви! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 А ти разказваш така все едно те е прегръщал октопод! И Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 369291 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 останах с впечатлението, че някое момиче много се е престарало с прегръдката си!*най-дружелюбна усмивка*
А художничката на лисичките е просто невероятна! Може ли пак името и? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608

Важно: Вижте сега текста, оцветен в червено! И снощи ми се случи - пиша нещо, а думите "Аз съм смотан" се появяват самопроизволно и го прекъсват! Каква е тази магия?! Поправям, но не се получава!
Не че няма случаи, в които да съм смотана... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201

Последната промяна е направена от Badugly на Чет 22 Юли 2010, 14:16; мнението е било променяно общо 1 път
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 10:14

Наде, попаднала си на цензурата на форума! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Вместо звездички реших при неприлична думичка да се появява изречението "Аз съм смотан". Лошото на системата обаче е, че "цензурира" дори когато съответната дума/израз е част от друга дума. Виж последните три букви на думата, която ти написа. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201

Последната промяна е направена от Ton4o на Чет 22 Юли 2010, 10:20; мнението е било променяно общо 3 пъти
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 10:17

Аааааа, разбрах, Тони! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Благодаря!
Взех да се притеснявам за разсъдъка си! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 10:22

Измислих решение на проблема: преди всяка думичка поставих един интервал, така че когато е в друга дума да не се случват повече такива неща. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 10:33

Тони, GPS-ите имат вградени карти и информацията в тях се обновява само ако ги свържеш с компютър с Интернет или ти нанесеш някаква корекция. Така те не са обвързани като телефоните с непрекъснат трафик на данни. Пък и имат значително по-голяма точност, защото са произведени специално с тази цел.

Наде, за съжаление можеш да оспориш сметката си ако да кажем, те са допуснали грешка и са ти начислили нещо двойно или тн...
Аз със стария си телефон използвах някои функции на мобилния Интернет, което явно ме е абонирало за някои неща и сега макар и да нямам възможността да се ровя из Интернет-а през сегашния си телефон, в края на месеца ми се начисляват 10-15 лева допълнително.

Художниците на лисичките са двама, момче и момиче, германци. В ДевиантАрт можеш да ги намериш с никовете: Culpeo-fox и Skia.

Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 10:34

Здрасти! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
В моя телефон има опция Gogle maps.Обаче нещо не иска да ми я включва,а пък аз не съм и много настоятелна.
И Мите,щом казваш,че става и без GPS значи няма проблем да се пробвам по-скоро.Само трябва да си намеря транспорт до даденото място. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201

Относно интернета на телефоните-аз не го ползвам,обаче брат ми си прави експерименти с търпението на майка ми...доста често го използваше преди,а най-гадното беше,че без да искаш докато вървиш ,а телефона е в джоба ти се натиска някое копче и докато се сетиш по някое време да си провериш телефона,вече си постоял в нета без да знаеш доста солидно време....

Тия,много забавно си си прекарала! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Интересно ми е да прочета и останалата част. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608

Тони,много хитроумно от твоя страна с цензурата! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 84201
Само се надявам да не се налага да бъде използвана. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608

И идеята за освежаването на форума е прекрасна! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 10:54

Свилена, виж на картата която ти пращам, отиди до Варна и от там ще можеш да видиш разположението на всичките съкровища там.
http://www.geocaching.com/map/default.aspx
А от там можеш да видиш информацията за тях.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 11:04

Благодаря ти,Мите! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Видях ги!Сега остава да си набележа едно и да го открия.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 14:22

Хей, Тони, наистина добро решение за цензурата! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 138349 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 696782 Аз пък си махнах червения цвят от поста и сега всеки, който чете постовете ни от днес сутринта, ще има да се чуди над какво сме си блъскали главите! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201

Мерси, Мите, за никовете на художниците! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608

В момента такъв дъжд се излива при нас! И гърми!!! Направо да се скриеш в леглото!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Надявам се да е краткотраен, защото имам излизане! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Blu€ Magic
Баща-основател
Blu€ Magic

Агент : MVP Agent

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 16:21

Мале, много сте писали Shocked Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 Какво правите ? Този дъжд ми правали плановете, сега чакам да изсъхнат улиците, за да излезна, че ще се напълна с вода!
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 18:58

Мите, супер идея си да в темата за споделяне! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Ако няма да имаме карти, можем да опитаме и с нещо друго - не е задължително да е свързано с 39 КЛЮЧА - тръпката от търсенето на съкровището ни е достатъчна според мен. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 19:05

Мите,невероятна идея! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 138349 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 138349 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 138349 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 696782
Супер готино звучи!Навита съм! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 19:12

http://trailers.apple.com/trailers/fox/thechroniclesofnarniathevoyageofthedawntreader/ Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175
Ще бъде страхотен филм. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Нямам търпение да го гледам. Вярно, че е изключително изменен, но е толкова приказно. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 209175

Тони, Свилена, радвам се, че идеята ви харесва. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 19:18

Ооо Хрониките ли? sunny flower Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 45860 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 45860 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 45860 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 45860
Това е може би най-приказният и жив свят в литературата и киното!
И аз съм убедена,че филма ще е просто...прекрасен,вълшебен!
dsims
Баща-основател
dsims

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 20:39

Малко допълнение към идеята: Можем да се разделим по кланове. И след това всеки намерен кеш да носи определени точки:
- 0,5 т. за кеш от града в който живееш. (1 т. за ФТФ)
- 1 т. за кеш от България извън населеното ти място. (1,5 т. за ФТФ)
- 1,5 т. за кеш извън България. (2 т. за ФТФ)
- 2 т. за кеш на Луната. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 (2,5 т. за ФТФ)

Едит: Ако и останалите се съгласят, ще преведа условията на играта и ще направя наръчник за всеки клан.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 23:23

Мите,аз съм съгласна!Изглежда ми точно в духа на "съживяване" на приключенските ни духове! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 358796

Аз обаче все забравям да се похваля,че от една игра на "Чиракът на магьосника" спечелих плакат на филма,а после като писах на разпространителите на филма,дали не мога да си закупя тениски от тях на "Принцът..." и на "Чиракът на магьосника" те ми отговорих отрицателно и ми предложиха утешителна награда-да ми подарят гривна на "Принцът на Персия".Много се зарадвах и сега си чакам плаката и гривната.Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 938570 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 938570

Аз пожелавам на всички в тази гореща персийска нощ приятни и спокойни сънища! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 553116
До утре и да си починете добре! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Години : 27
Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeЧет 22 Юли 2010, 23:30

Най-накрая си едитнах предния пост. Сега можете да прочетете за цялото ми приключение Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201

Лека нощ Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Sleep
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeПет 23 Юли 2010, 09:32

Тиа, като гледам, добре сте си изкарали! Но е трябвало с групата ти да бъдете малко по-решителни и уверени! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitimeПет 23 Юли 2010, 09:48

Утро, хора! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 sunny

Свилена Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 939362 , браво за късмета!!! Сигурна съм, че гривната много ще те зарадва!!! И е по-готино гривна, отколкото тениска!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Аз пък участвах в ето тази анкета на Егмонт със скромна награда! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGgxeDBaeDVzWW44cTAxZVV3VUI4TXc6MA
Свилена, а играта за "Чиракът..." в синефиш.бг ли беше? Аз доскоро не шарех много Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 838201 из този сайт, но гледам доста томболи с награди. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608

Мите Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 696782 , браво за идеята с кешовете! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608 Може и да стане! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608

Тия Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 939362 , голямо приключение... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 311608
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 13 Icon_minitime

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 13 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд 3
» Флууд 4
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд постове

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: