39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)

Go down 
+11
Ton4o
Dageron321
Blu€ Magic
TiaCahill97f
Grizzly
nikol4o
tania
Lucifer's Fall™
Badugly
Arya Dröttningu
wolf 351
15 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
АвторСъобщение
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Години : 27
Агент : Celebrity Agent (5)

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:16

То и аз за това искам де. Laughing Но няма да си поръчвам седмата книга, защото мисля, че ще е тази, която ще пристигне от Китай. И определено има значение къде ще стои кодът. Едва ли ще направят капаче като при картите, за да го скрият...Кой знае на кое видно място ще го пльоснат.

Едит: Тия сигурно има предвид на вътрешната корица. Наде, и аз си мислех за такова покритие, но...нещо се съмнявам.

Последната промяна е направена от Half-Blood Prince на Чет 29 Юли 2010, 20:17; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Агент : Celebrity

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:16

На корицата- от вътрешната среда! Не съм чак толкова тъпа, че да кажа, че ще е отвъншаната! Може на мястото на картите!
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:18

Не...имам предвид,че никак няма да се изненадам,ако е от външната.
Не,че си глупава,напротив!Просто не се изразих както трябва за което се извинявам!
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:19

Може би ще направят нещо като скреч поле? Надали ще се изръсят за такава "екстра" като капаче. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 838201
http://the39clues-bg.info/
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:21

Arya, нямах впредвид теб Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608

Ton4o написа:

П.П. Тиа, изключено е на корицата. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 680936
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:29

Тиа, защо се засегна? Нищо лошо не съм ти казал, още по-малко, че си тъпа... Дори не съм намекнал, ако си останала случайно с такова впечатление.

Наде, размишлявах върху това, което каза за стаята... Защо и във връза с какво е минало през ума ти? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:35

Каква стая...О.о
Между другото, вижте яката джаджа на Сколастик. Опитах се да я сложа в подписа си, но дори и само тя да стои вътре, пак ми излиза съобщение, че подписът ми е прекалено голям.

Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:36

Може да сложат кода между страниците като загадка и да се мъчим да търсим Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 838201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 838201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 838201

Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:37

Ники, ще се опитам да намеря начин да удължа броя на символи, позволени в подписа.
nikol4o
Баща-основател
nikol4o

Години : 29
Агент : MVP

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:42

Хелоу!
Връщам се от плуванe Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 240421
Доста сте писалиq пак без мен ><
Ама каква е тази работа без карти?! Едва ли ще са без..
Хора, после да не ме затрупате с пари, ей! Отново ще питам като ми се обадят за картите /все още не са се обадили/ дали не може направо по тях да пратите парите...
За хипнозата - винаги съм искал да се подложа на хипноза! Интересен разоговор сте направили Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 680936
Отивам да вечерям! До после : )

Последната промяна е направена от nikol4o на Чет 29 Юли 2010, 22:50; мнението е било променяно общо 1 път
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 22:12

Здравейте.
Дагерон, стискам палци да са с карти.
Ники, ти чакаш да ти кажат колко струват картите ли?
Наде, страхотна логика.Но не мога да разбера, защо на 3-та е с различна корица, а на 9-та е същата.
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 22:43

Хора, Тони, какво става с форума? Защо в онлайн списъка ми пише, че няма нито един потребител или гост на линия? Дори и себе си не виждам там. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 142408
https://the39clues.forummotion.com
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 22:48

Направих го така че да показва актуална информация за потребителите, които са на линия. Преди се обновяваше през 30 минути, а сега през една. Така ще знаем реално кой е на линия.
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 23:06

Честно отначало си помислих си,че компютърът ми е похитен,защото ту показавше двама човека без мен,ту само аз и най-накрая за десерт нула потребители...
Тони
Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 696782 ,според мен сега няма да можем да подобрим рекорда за посетители във форума...

Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Чет 29 Юли 2010, 23:10; мнението е било променяно общо 1 път
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 23:09

Kъде точно го настройваш това? Май не съм ровил толкова. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 838201
Направи го поне за 10 минути, че да не се получават такива бъгове. Явно от форумоушън не са си свършили хубаво работата. И все пак, съмнявам се преди да е било на половин час, винаги откривах себе си долу, дори когато отварях индекса от рас. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 23:13

Дани Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 939362 ,преди наистина беше на половин час,защото съм засичала времето за което изчезва един потребител.
Сега се чуствам много странно-ту има хора,ту няма.

А сега пожелавам на всички лека вечер и спокойни и сладки сънища!
Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 84201
И до утре! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 805287
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 23:18

Хора, а аз не мога да пращам ЛС-та. Форумът ми пише да изчаквам 9999 секунди.
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 23:20

Лека, Свилена.Наистина и аз се зачудих дали не ми се бъгна компа.
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeПет 30 Юли 2010, 01:35

Наде, оправих го. Това е някаква анти-флууд защита, която Тони е активирал, но според мен е напълно излишна. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 748458
wolf 351
Баща-основател
wolf 351

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeПет 30 Юли 2010, 10:28

Добро утро. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeПет 30 Юли 2010, 10:29

Добро утро, приятели!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608

Снощи се оказа, че и постове не мога да пиша! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 748458 Този с Лс-тата се "промъкна" на късмет!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 838201
И като гледам май всички са имали някакви проблеми.

Дани Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 939362 , благодаря ти! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 925572

Тони Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 696782 , за стаята...Вчера следобед след 17 и 30 седях на компа, за да бъда с вас и учех по немски /или си мислех, че уча... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 680936 /.
Когато съм във форума, имам усещането, че съм заедно с вас, сякаш реално сме се срещнали на едно място, в една стая например.
Вчера пиша нещо, а отговор, коментар няма. Гледам в списъка на посетителите - 7, 8 ника. А никой не пише в продължение на повече от час. И сякаш едновременно си заедно с другите, едновременно си сам! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 748458 Изпитал си чувството! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608

Васе Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 607543 , идея нямам защо така са направили от Схоластик с кориците!

Важно: Не се притеснявайте за Любчо. Има проблем, в който не можем да му помогнем. Но го уверих, че винаги може да разчита на компанията и подкрепата ни! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608
Любчо Бекъм Томас, до теб сме! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeПет 30 Юли 2010, 10:35

Вчера въведох една функция, която забранява на потребителите да пишат ново мнение във всяка тема след по-малко от 9999 секнуди, мислейки си, че става въпрос за поредни мнения, и сега се опитвам да го оправя, само че не намирам функцията. Laughing

П.П. Ама то е оправено, явно Дани се е погрижил вече. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeПет 30 Юли 2010, 10:55

Хора, още ли ви излиза съобщение, че не можете да пишете в темите? Ако има проблем ми пишете на ЛС!
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeПет 30 Юли 2010, 11:02

При мен, Тони, сега всичко е наред. Благодаря! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608
Отговарях си на лс-тата и исках да си обновя подписа, но тинипик.ком не ми се отваря.
Някой друг сайт, чрез който мога да показвам изображения във форума?
Lucifer's Fall™
Администратор
Lucifer's Fall™

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitimeПет 30 Юли 2010, 11:58

Тони, за жалост такава функция за поредните теми няма. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 56810 То онова е и за мнения, и за теми, и за лс-та, изобщо две съобщения във форума, където и да са. Затова е и супер неудобно. А ти как можa да сложиш максимума. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 33374 Нищо де, и да, аз го оправих вчера, след като видях оплакването на Надето. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 311608 А иначе май ако някой не се беше оплакал, ние нямаше да забележим, понеже ни е позволено и през една секунда да пишем. Наистина много странна система!

П.П. Наде, www.prikachi.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 26 Icon_minitime

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 26 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд 3
» Флууд 4
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд постове

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: