39 КЛЮЧА
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

39 КЛЮЧА

39 КЛЮЧА български фен форум

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)

Go down 
+11
Ton4o
Dageron321
Blu€ Magic
TiaCahill97f
Grizzly
nikol4o
tania
Lucifer's Fall™
Badugly
Arya Dröttningu
wolf 351
15 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
АвторСъобщение
Martinch
Баща-основател
Martinch

Години : 25
Агент : Mad scientist

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 17:47

Ехо,пиша от Варна.Вчера се прибрахме.

Васко Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 607543 ама как не сме се срещнали!Днес към 1 часа отидох и си поръчах 9 книга.Утре пак ще ходя за да потвърдят колко ще струва.

Ей Варненци май както е тръгнало първи ще съберем 39 ключа. Very Happy

А за пакетите с карти.Имам роднини в чужбина и мога да помоля да ми пращат пакети а аз да им плащам. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 84201
Върнете се в началото Go down
Badugly
Клуб 3000
Badugly

Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 17:50

Здрасти, Марти Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 417447 ! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
Аз като гледам Лусиан и Томас имат големи шансове в надпреварата!
Ние, Екатс, в момента разчитаме на Дагерон - той си е поръчал книгите. Аз имам всички 35 ключа /без 4-те от книгите/ и с тези от книгите Екатерина може и да финишира, но не знам дали първа!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 748458
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:17

Колеги, извинете за двата последователни поста във флууда! Нека админите/модераторите ги слеят после, ама сега искам да прочетете какво пиша!!!
И моля ви, не мълчете!!! Представям си как седим в една стая и всеки от нас се е замислил за нещо си или нещо си прави и не обръща никакво внимание на останалите. Или може би пък чака някой друг да започне веселбата...Тъпо, нали? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 84201

Та по темата...

Помните ли, бях ви разказвала, че в руски онлайн магазин открих книга 3 - в оригинален и в библиотечен вариант. Преди малко колегата Дагерон Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 696782 ми прати един линк за книга 9 и какво да видя?! Също две издания, едното от които библиотечно!
При книга 3 библиотечното издание не беше с оригиналната корица. При книга 9 двете корици са еднакви.

Как мислите? Дали библиотечното издание е с меки корици и не съдържа карти?
А Егмонт казаха, че нашите книги ще бъдат с твърди корици...И защо /тук ми се иска да изругая/ им трябват по 3 месеца за една книга, след като вече отдавна поредицата ще е приключила в САЩ и останалите англоезични държави?!
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Години : 27
Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:23

В Хеликон проверих и предлагаха библиотечното издание на петата книга, което е без карти. Та си мисля да не би да приемат поръчки свързани само с библиотечните издания, защото те продават книги, не карти...абе, знам ли и аз.
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:26

Не мисля, че си прав, Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 . Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608 Картите всъщност са приложения към книгите и са вложени още при направата на корицата.
Пък и картите в пакетите са вид приложения към поредицата книги, така че мястото им за продажба е именно в книжарница. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
А и виж специално в Хеликон колко пъзели, тефтерчета, ключодържатели и пр. неща се продават... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

Години : 28
Агент : Supernova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:27

Наде, попринцип една книга издава ли се в специално, библиотечно издание или просто се купува и се внася в библиотеката? Преди няколко седмици видях книгите (39 КЛЮЧА) на български в нашенска библиотека - изданията на ЕГМОНТ, но не знам как стоят нещата в чужбина. И интересното е, че картите си бяха в книгите.

От ЕГМОНТ очаквам всичко... Те доказаха, че не могат да се справят с такъв мащабен проект. Явно обяснението е, че вече не им пука за поредицата и затова издават книгите през по-дълъг период, за да имат време за другите си издания...
http://the39clues-bg.info/
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

Години : 32
Агент : celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:31

Хайде да сменим посоката в която клони разговорът,че ми става много мъчно и хубавото ми настроение се изпарява!
"Егмонт" са чиста проба книжен вариант на Волдемор,така че...

И..честито на всички варненци за книгите!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 358796 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 84201
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

Години : 29
Агент : Super Nova

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:34

Зачетох се в изречението на Ники и си прегледах офертата 7 и 8 книга са Hardback тоест подвързия, като оригинала с твърдите корици, а кн 9 е Paperback меки корици и всички са Library Edition, проверих в амазон и намерих това

The 39 Clues Book 1: The Maze Of Bones - Library Edition (39 Clues. Special Library Edition) [Hardcover]

Според мен не ми се вярва кн да са библиотични и да нямат карти все пак те са за всички не за продаване нали

Последната промяна е направена от Dageron321 на Чет 29 Юли 2010, 19:40; мнението е било променяно общо 1 път
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:39

Тони Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 696782 , чисто комерсиалната политика на издателствата не предполага издаването на евтини библиотечни издания. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 748458
Обикновено библиотеките си купуват книгите /в България май имат право на 20% по-ниска цена, тоест без ДДС/ такива, каквито и ние. В този смисъл "39 ключа" и в библиотеките досега са си били с картите.

Преди обаче е имало друга политика в книгоиздаването, особено за учебната литература! От нашите са останали доста книжки на български и руски класици, които са стрували буквално стотинки!
А в същото време притежаваме "колекционерски" издания. Например томче със стиховете на Пушкин, отпечатани върху копринена напарфюмирана хартия с ръчно дооцветявани илюстрации. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

И Свилена, Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 ето ти друга тема, за да уважим желанието ти - разкажи ни, моля, за тази /не знам как точно да го нарека/ политика, похват на художниците - да печатат много копия на творбите си, но след това ръчно да оцветяват или добавят нещо и това да покачва цената на копията. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Dageron321 написа:
Зачетох се в изречението на Ники и си прегледах офертата 7 и 8 книга са Hardback тоест подвързия, като оригинала с твърдите корици, а кн 9 е Paperback меки корици и всички са Library Edition, проверих в амазон и намерих това

The 39 Clues Book 1: The Maze Of Bones - Library Edition (39 Clues. Special Library Edition) [Hardcover]

Ама това да не означава, че ще ги получиш без картите??!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 851948
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

Агент : Celebrity

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:42

Хора, объркахте ме с тея корици! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 142408

Абе аз ли съм единствената, която не си е поръчала книгите?! Аз смятам да си поръчам някои пакети, ама кажете от къде е най-добре. Не е нужно отговорът да е бърз, аз ще обеждавам наще доста време. Не ми се харчат мои пари Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 736479 .
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:47

Наде незмам май само 9 но да се надяваме да не става
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:48

Тиа Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 , силно ме заинтригува! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
А как печелиш собствените си пари? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 369291 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Ще стискам палци книгите да са с карти, Дагерон Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 696782 ! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:53

Наде аз ще им пиша на Хеликон и ще видя каква е работата в най лошия случай ще помоля Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 607543 да ми закупи кн. и аз да му платя
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:53

Цитат :
А в същото време притежаваме "колекционерски" издания. Например томче със стиховете на Пушкин, отпечатани върху копринена напарфюмирана хартия с ръчно дооцветявани илюстрации.

Това звучи невероятно!Истинска ценност!Винаги ми се е искало да разгледам такава книга. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Дагерон Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 696782 ,надявам се да не ти изпратят книги без карти...

И Наде ти ме питаш за похвата на художниците да правят такива щуротии.
Аз лично никога на съм го правила и учителите ми не са го правили.
Според мен е един вид "лична" намеса в иначе еднаквите и еднообразни копия.И естествено щом си се намесил лично,трябва да покачи цената на творбата си.Пълна глупост...комерсиализъм...
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:56

И аз така мисля, Свилена Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 , благодаря. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Точно така, Дагерон Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 696782 ! Пиши им веднага и доуточни нещата!!!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 925572
tania
ТОП агент
tania

Агент : Black mamba

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 19:59

TiaCahill97f написа:
Хора, объркахте ме с тея корици! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 142408

Абе аз ли съм единствената, която не си е поръчала книгите?! Аз смятам да си поръчам някои пакети, ама кажете от къде е най-добре. Не е нужно отговорът да е бърз, аз ще обеждавам наще доста време. Не ми се харчат мои пари Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 736479 .
Спокойно Тиа Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 и аз не съм си поръчала книгите.
Dageron321
Умел ключотърсач
Dageron321

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:04

Така и мисля да направя Наде Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 84201

Само че трябва да им пиша след 1 август, защото до 1 жената която е там явно я няма, ще видя как стоят нещата ще я попитам какво означава Library Edition и дали наистина книгата е от библиотека и дали има карти, ако са с меки корици ще я попитам дали може да се сменят и ако трябва да доплатя ама като гледам в амазон Library Edition е по скъпо отколкото кн. с твърда корица

Видях че едно от определенията на Library Edition - набор от книги на автора по един и същи размер и формат

Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:09

Любо, какво е станало, защо ще спираш да влизаш? Проблем ли има? Обясни!
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:11

Любчо, силно съм притеснена! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 748458 Какво да направим за теб?
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:11

Badugly написа:
Тиа Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 , силно ме заинтригува! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
А как печелиш собствените си пари? Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 369291 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Ще стискам палци книгите да са с карти, Дагерон Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 696782 ! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Собстевените ми пари?! Ами... една добра причина на Нова Година да сурвакаш , басове- бяхме се хванали с баща ми за 25 лева (той предложи за толкова) и... аз спечелих Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 546971, рождени дни, коледа и др. празници- винаги лелите, сваковците, чичовците, понякога и бабите и дядовците им е много трудно да рашат какво да ти изберът за подарак, в краен случай ти дават пари. Даваш половината за подарък, а другите ги слагаш в касичката Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_porc .

Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 29 Юли 2010, 20:12; мнението е било променяно общо 1 път
Grizzly
Алфа вълк
Grizzly

Агент : Celebrity Agent (5)

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:12

Badugly написа:
Не мисля, че си прав, Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 . Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608 Картите всъщност са приложения към книгите и са вложени още при направата на корицата.
Пък и картите в пакетите са вид приложения към поредицата книги, така че мястото им за продажба е именно в книжарница. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
А и виж специално в Хеликон колко пъзели, тефтерчета, ключодържатели и пр. неща се продават... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Да де, картите са вложени при направата на корицата, но не и при библиотечните издания. Там те липсват...Поне така подозирам, заради Амазон. Ако разгледате библиотечните издания на книгите, ще видите, че в ъгъла няма надпис за картите...Дагерон, и аз силно ще ти стискам палци изданията да са с карти!! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 857938
Между другото, някой да се е замислял къде ще бъде поставен кодът за картите в новите издания на книгите ни?
Любо, наистина, какво е станало?
Badugly
Клуб 3000
Badugly

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:13

Ахаааа, Тиа Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 , разбрах! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 84201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 925572 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608
Браво за баса! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 138349 Добър залог! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 84201 Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Едит:
Ники Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 , аз си мислех, че кодът може да е скрит под покритие, което се изтрива или под лепенка. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 311608

Последната промяна е направена от Badugly на Чет 29 Юли 2010, 20:15; мнението е било променяно общо 1 път
TiaCahill97f
Алфа вълк
TiaCahill97f

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:14

Сигурно на корицата Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 2002

Любо, всичко наред ли е?

Едит: А, за баса, мерси! Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 471696 Тогава нямах толкова, ама бях сигурна, че ще спечеля!

Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 29 Юли 2010, 20:15; мнението е било променяно общо 1 път
Ton4o
Джентълмен
Клуб 3000
Ton4o

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:14

Half-Blood Prince написа:

Между другото, някой да се е замислял къде ще бъде поставен кодът за картите в новите издания на книгите ни?
Любо, наистина, какво е станало?

Какво значение има? Нали ще ги получим! Само дето няма да са в хартиен вариант. Това е единствената причина, поради която и аз смятам да си купя английските варианти! Very Happy

П.П. Тиа, изключено е на корицата. Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 680936
Arya Dröttningu
Алфа вълк
Клуб 3000
Arya Dröttningu

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitimeЧет 29 Юли 2010, 20:15

Ужас..ама моля ви се,недейте така..на корицата...предпочитам на същото място както преди,обаче вместо карти код!

Браво,Тия
Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 939362 ,добър облог!Аз напоследък все губя басове... Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 838201

Любо,нуждаеш ли се от помощ?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)   Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) - Page 25 Icon_minitime

Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд)
Върнете се в началото 
Страница 25 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Флууд 3
» Флууд 4
» Флууд
» Флууд 2
» Флууд постове

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
39 КЛЮЧА  :: Архив :: Кошче-
Идете на: