| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 17:47 | |
| Ехо,пиша от Варна.Вчера се прибрахме. Васко ама как не сме се срещнали!Днес към 1 часа отидох и си поръчах 9 книга.Утре пак ще ходя за да потвърдят колко ще струва. Ей Варненци май както е тръгнало първи ще съберем 39 ключа. А за пакетите с карти.Имам роднини в чужбина и мога да помоля да ми пращат пакети а аз да им плащам. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 17:50 | |
| Здрасти, Марти ! Аз като гледам Лусиан и Томас имат големи шансове в надпреварата! Ние, Екатс, в момента разчитаме на Дагерон - той си е поръчал книгите. Аз имам всички 35 ключа /без 4-те от книгите/ и с тези от книгите Екатерина може и да финишира, но не знам дали първа!!! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:17 | |
| Колеги, извинете за двата последователни поста във флууда! Нека админите/модераторите ги слеят после, ама сега искам да прочетете какво пиша!!! И моля ви, не мълчете!!! Представям си как седим в една стая и всеки от нас се е замислил за нещо си или нещо си прави и не обръща никакво внимание на останалите. Или може би пък чака някой друг да започне веселбата...Тъпо, нали? Та по темата... Помните ли, бях ви разказвала, че в руски онлайн магазин открих книга 3 - в оригинален и в библиотечен вариант. Преди малко колегата Дагерон ми прати един линк за книга 9 и какво да видя?! Също две издания, едното от които библиотечно! При книга 3 библиотечното издание не беше с оригиналната корица. При книга 9 двете корици са еднакви. Как мислите? Дали библиотечното издание е с меки корици и не съдържа карти? А Егмонт казаха, че нашите книги ще бъдат с твърди корици...И защо / тук ми се иска да изругая/ им трябват по 3 месеца за една книга, след като вече отдавна поредицата ще е приключила в САЩ и останалите англоезични държави?! | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:23 | |
| В Хеликон проверих и предлагаха библиотечното издание на петата книга, което е без карти. Та си мисля да не би да приемат поръчки свързани само с библиотечните издания, защото те продават книги, не карти...абе, знам ли и аз. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:26 | |
| Не мисля, че си прав, Ники . Картите всъщност са приложения към книгите и са вложени още при направата на корицата. Пък и картите в пакетите са вид приложения към поредицата книги, така че мястото им за продажба е именно в книжарница. А и виж специално в Хеликон колко пъзели, тефтерчета, ключодържатели и пр. неща се продават... | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:27 | |
| Наде, попринцип една книга издава ли се в специално, библиотечно издание или просто се купува и се внася в библиотеката? Преди няколко седмици видях книгите (39 КЛЮЧА) на български в нашенска библиотека - изданията на ЕГМОНТ, но не знам как стоят нещата в чужбина. И интересното е, че картите си бяха в книгите.
От ЕГМОНТ очаквам всичко... Те доказаха, че не могат да се справят с такъв мащабен проект. Явно обяснението е, че вече не им пука за поредицата и затова издават книгите през по-дълъг период, за да имат време за другите си издания... | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:34 | |
| Зачетох се в изречението на Ники и си прегледах офертата 7 и 8 книга са Hardback тоест подвързия, като оригинала с твърдите корици, а кн 9 е Paperback меки корици и всички са Library Edition, проверих в амазон и намерих това
The 39 Clues Book 1: The Maze Of Bones - Library Edition (39 Clues. Special Library Edition) [Hardcover]
Според мен не ми се вярва кн да са библиотични и да нямат карти все пак те са за всички не за продаване нали
Последната промяна е направена от Dageron321 на Чет 29 Юли 2010, 19:40; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:39 | |
| Тони , чисто комерсиалната политика на издателствата не предполага издаването на евтини библиотечни издания. Обикновено библиотеките си купуват книгите /в България май имат право на 20% по-ниска цена, тоест без ДДС/ такива, каквито и ние. В този смисъл "39 ключа" и в библиотеките досега са си били с картите. Преди обаче е имало друга политика в книгоиздаването, особено за учебната литература! От нашите са останали доста книжки на български и руски класици, които са стрували буквално стотинки! А в същото време притежаваме "колекционерски" издания. Например томче със стиховете на Пушкин, отпечатани върху копринена напарфюмирана хартия с ръчно дооцветявани илюстрации. И Свилена, ето ти друга тема, за да уважим желанието ти - разкажи ни, моля, за тази /не знам как точно да го нарека/ политика, похват на художниците - да печатат много копия на творбите си, но след това ръчно да оцветяват или добавят нещо и това да покачва цената на копията. - Dageron321 написа:
- Зачетох се в изречението на Ники и си прегледах офертата 7 и 8 книга са Hardback тоест подвързия, като оригинала с твърдите корици, а кн 9 е Paperback меки корици и всички са Library Edition, проверих в амазон и намерих това
The 39 Clues Book 1: The Maze Of Bones - Library Edition (39 Clues. Special Library Edition) [Hardcover]
Ама това да не означава, че ще ги получиш без картите??!! | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:42 | |
| Хора, объркахте ме с тея корици! Абе аз ли съм единствената, която не си е поръчала книгите?! Аз смятам да си поръчам някои пакети, ама кажете от къде е най-добре. Не е нужно отговорът да е бърз, аз ще обеждавам наще доста време. Не ми се харчат мои пари . | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:47 | |
| Наде незмам май само 9 но да се надяваме да не става | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:48 | |
| Тиа , силно ме заинтригува! А как печелиш собствените си пари? Ще стискам палци книгите да са с карти, Дагерон ! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:53 | |
| Наде аз ще им пиша на Хеликон и ще видя каква е работата в най лошия случай ще помоля Ники да ми закупи кн. и аз да му платя | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 19:56 | |
| И аз така мисля, Свилена , благодаря. Точно така, Дагерон ! Пиши им веднага и доуточни нещата!!!! | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| |
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:04 | |
| Така и мисля да направя Наде Само че трябва да им пиша след 1 август, защото до 1 жената която е там явно я няма, ще видя как стоят нещата ще я попитам какво означава Library Edition и дали наистина книгата е от библиотека и дали има карти, ако са с меки корици ще я попитам дали може да се сменят и ако трябва да доплатя ама като гледам в амазон Library Edition е по скъпо отколкото кн. с твърда корица Видях че едно от определенията на Library Edition - набор от книги на автора по един и същи размер и формат | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:09 | |
| Любо, какво е станало, защо ще спираш да влизаш? Проблем ли има? Обясни! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:11 | |
| Любчо, силно съм притеснена! Какво да направим за теб? | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:11 | |
| - Badugly написа:
- Тиа , силно ме заинтригува!
А как печелиш собствените си пари?
Ще стискам палци книгите да са с карти, Дагерон ! Собстевените ми пари?! Ами... една добра причина на Нова Година да сурвакаш , басове- бяхме се хванали с баща ми за 25 лева (той предложи за толкова) и... аз спечелих , рождени дни, коледа и др. празници- винаги лелите, сваковците, чичовците, понякога и бабите и дядовците им е много трудно да рашат какво да ти изберът за подарак, в краен случай ти дават пари. Даваш половината за подарък, а другите ги слагаш в касичката .
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 29 Юли 2010, 20:12; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:12 | |
| - Badugly написа:
- Не мисля, че си прав, Ники . Картите всъщност са приложения към книгите и са вложени още при направата на корицата.
Пък и картите в пакетите са вид приложения към поредицата книги, така че мястото им за продажба е именно в книжарница. А и виж специално в Хеликон колко пъзели, тефтерчета, ключодържатели и пр. неща се продават... Да де, картите са вложени при направата на корицата, но не и при библиотечните издания. Там те липсват...Поне така подозирам, заради Амазон. Ако разгледате библиотечните издания на книгите, ще видите, че в ъгъла няма надпис за картите...Дагерон, и аз силно ще ти стискам палци изданията да са с карти!! Между другото, някой да се е замислял къде ще бъде поставен кодът за картите в новите издания на книгите ни? Любо, наистина, какво е станало? | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:13 | |
| Ахаааа, Тиа , разбрах! Браво за баса! Добър залог! Едит: Ники , аз си мислех, че кодът може да е скрит под покритие, което се изтрива или под лепенка.
Последната промяна е направена от Badugly на Чет 29 Юли 2010, 20:15; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:14 | |
| Сигурно на корицата Любо, всичко наред ли е? Едит: А, за баса, мерси! Тогава нямах толкова, ама бях сигурна, че ще спечеля!
Последната промяна е направена от TiaCahill97f на Чет 29 Юли 2010, 20:15; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Чет 29 Юли 2010, 20:14 | |
| - Half-Blood Prince написа:
Между другото, някой да се е замислял къде ще бъде поставен кодът за картите в новите издания на книгите ни? Любо, наистина, какво е станало? Какво значение има? Нали ще ги получим! Само дето няма да са в хартиен вариант. Това е единствената причина, поради която и аз смятам да си купя английските варианти! П.П. Тиа, изключено е на корицата. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|