| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 10:03 | |
| Добро утро! Тия, доста активна програма сте имали. Свилена, честити фланелка и гривна. Относно GPS играта - може първоначално да започнем с кешовете, които могат да бъдат намерени и без скъпите устройства, а след това сами да започнем да крием такива. Да кажем, че сме отишли до Алеко, решаваме че там ще скрием съкровище и наистина го скриваме. Описваме мястото, правим една-две снимки. И постваме тук информацията. Местата трябва да бъдат по-лесни за намиране, за да не се нуждаем от GPS да ги намираме, но съкровищата да са скрити хубаво. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 10:13 | |
| Мите , а в "нашия" вариант на играта човекът, който намери съкровището, взима ли си го? Или го заравя за следващия играч? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 10:29 | |
| Ами, предлагам да е като в Геойкешинга:
-Когато намериш кеш, трябва да внимаваш за мъгъли(взето от Хари Потър), който след като те видят, че измъкваш кутия, колба или дори мака магнитна кутийка(например има такава в Метрото в Младост), ще се заинтригуват и ще си я вземат.
-За да се предотврати случайното унищожаване на кутията от мъгъл, към нея трябва да се приложи и информация за играта.
-Най-важното след намирането и оставянето на кутията на абсолютно същото място, е вписването в тефтерчето, което доказва, че си намерил съкровището. Използват се никнеймовете, датата и даже часът.
-Ако в кутията има предмет, който ти харесва, можеш да го вземеш, но трябва да оставиш друг със същата или по-висока стойност.
-Можеш да оставиш предмет без да взимаш такъв.
-Не трябва да оставяш предмети като цигари, алкохол, оръжия, наркотици и други. (от кеша който отворих вчера изхвърлих едно джобно ножче, което се оказа изключително остро. Беше красиво, но опасно. На неговото място оставих друг предмет)
-Ако кутията е от така наречените микрота, в нея има само тефтерче за вписване и химикалка. Понякога няма място за химикалка или молив и тефтерчето е навито на руло парче хартия.
-Човекът, който скрива съкровището може да постави и подарък, който не е нужно да бъде заменен, за първия намерил го.
-След като се впишеш в тефтерчето, трябва да се впишеш и в сайта. В нашата версия ще се вписваме тук, защото няма да ги регистрираме в истинския сайт, тъй като нямаме точните координати.
-Ако не намериш съкровището също трябва да пишеш, това може да означава, че е изчезнало. След няколко не намерени, някой който го е намерил или скрилият го трябва да провери дали е там.
-Ако тефтерчето вътре се е намокрило ще е добре да го изсушиш. Ако кутията е изчезнала а съдържанието е разпиляно ще е добре да сложиш нова и да впишеш във форума, че най-вероятно така си сменил предишното местоположение и да опишеш новото. Всякаква друга грижа за повреден или изчезнал кеш е добре дошла.
!!! Не трябва да криете съкровища на опасни места!!! Така едно момче в Русия на подобна игра, със загадки за местоположението на съкровищата, се е напъхало в генератор за една от следите и е изгоряло живо!!! | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 11:09 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| |
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 12:57 | |
| Здрасти! Благодаря за поздравите! И спечелих от една игра във фейсбук,а иначе се пробвах и в синефиш. Обаче сега съм полудяла по драконовият пръстен и Ролс Ройса на Балтазар.А също не бих отказала и копие на ултра готиния блейзър на Балтазар!
Тия,супер си си изкарала,само кофтито е,че отборът ти се е настроил на лоша вълна и бързо сте се предали. Наде,страшен отбор съставляваме двете,а?Дай поздрав!
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 23 Юли 2010, 15:51; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 15:20 | |
| Хей! Имам нужда от помощ!!! На терасата ми има едно канарче и нз какво да правим със сестра ми. Т.е няма как да го оставим там, защото може да литне, а то е декоративно, не може да оцелее само. Майка ми ще донесе клетка, но чак след 2 часа! Оставихме му малко вода и слънчоглед отвън. Някой да има идея какво да правим? | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 15:35 | |
| Aми,Тия според мен не е добра идея да го пипате,освен ако не е ранено.А при възможност го затворете някъде да не излети.И ако имате слънчогледови семки,може да му ги предложите за храна. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 16:00 | |
| Майка ми дойде и го хвана. Сега ще го води в зоомазагин, за да разберем пола му и ще му вземем приятелче и клетка | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 16:49 | |
| Здравейте! Влизам на бързо да ви кажа - Мисия девет излезе! | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 17:50 | |
| Чудно, как не ми е хрумнало за този ключ. Някак очеваден е. П.П. Хубава мисия, но пак се наложи да се прехвърля на лаптопа, защото беше невъзможно да се завърши на компютъра. | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 18:24 | |
| Вече си имам 2 канарчета Мисията беше супер лесна! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 19:14 | |
| Ехооо! Честити канарчета, Тиа ! Явно са ви на късмет - първото самичко си е дошло при вас! Супер! Дума да няма, Свилена ! Отбор сме! + Много, много се радвам на мисията! Ще си я изиграя довечера и ще коментирам! Тони, браво, супер си! Толкова бързо си отреагирал и с инфо в сайта! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 19:37 | |
|
Последната промяна е направена от Ton4o на Пет 23 Юли 2010, 19:48; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 19:45 | |
| Тия, честити канарчета! | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 20:48 | |
| Здравейте!Напоследък не пиша много ,тъй като няма какво.Тиа честити канарчета!Изиграх мисия 9 и ми беше лесна.Как сте? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 21:21 | |
| Тия,честито за двете канарчета!
Тони,наистина доста бързо реагира на новината за мисия 9! Мисията я огледах и ще я мина утре по възможност.
Таня,завърши ли къщичката за птички? | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 22:00 | |
| За съжаление баща ми е по цял ден на работа и почива само неделя,а тогава прави други неща по къщата и така не сме я започнали.Даже тая неделя пак няма да я почваме ,защото може да излезем. Гадно е ,но за съжаление сама не мога да я направя. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 22:16 | |
| Здравейте! Миша / надявам се да не е проблем да те наричам така?/ , супер си си изкарала! Липсват ми лагерите... Честито и за двете канарчета! Да се грижиш за тях! Наистина хубави птички! Явно Тони ви е предупредил преди мен за мисията и се извинявам за моя, по-горен пост! Супер статия, Тони Свилена , честито за подаръците! "Чиракът.." ще поизчака до следващата седмица - а и залите вече бяха препълнени и за утре Наде , не, все още не съмг ледал Генезис, но твоят приятел, Пепс, е луднал по книгата! Сега ви пожелавам сладки сънища и лека и хладна вечер : ) | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 22:23 | |
| Ники, ти си бил първи - изпреварил си ме с един час, тъй че няма за какво да се извиняваш. Лека нощ на всички! | |
|
| |
tania ТОП агент
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 22:45 | |
| | |
|
| |
TiaCahill97f Алфа вълк
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 23 Юли 2010, 23:36 | |
| Лека и от мен. Мерси за поздравите Ники, можеш да ме наричаш така- давам позволение . Даже така съм свикнала да ми викат. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 24 Юли 2010, 00:53 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 24 Юли 2010, 11:19 | |
| Здравейте колеги!
Днес сутринтта се опитах да мина мисията и имам същото затруднение като теб,Наде.Точно на същото място 40 минути се мъчих,а после се ядосах и го зарязах. Може ли някой любезен колега да ми подскаже? | |
|
| |
dsims Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 24 Юли 2010, 11:43 | |
| Покрай Надето събрах цял набор учебни материали, сега ще архивирам картинката с указанията и видеото. *ЛИНК*(натиснете десен бутон на мишката и "Сейв Ас") | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|