| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 19 Юли 2010, 15:44 | |
| Привет, колеги. Вчера бях на Черни връх, приятна разходка. Вижте тази игра: http://www.geocaching.com/. Заинтригува ме и започнах да търся. Знам местоположението на няколко кеша, но нямах възможността да ги отворя, макар че бях на 1-2 метра от тях. На Витоша, около Алеко има 4-5 съкровища. За съжаление мога да търся само няколко, защото нямам GPS, а ръчните започват с цени от 250-300 лева. Затова пък чакам да пуснат новия айфон в БГ и да ползвам неговия. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 19 Юли 2010, 15:58 | |
| Мите,знам за тази игра.Правиха специален репортаж за нея преди една година по БТВ.Казаха,че популярността и набира скорост и било страхотно изживяване.Още тогава се впечатлих от замисъла на играта и много ми допадна.Как беше изживяването,Мите?
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Сря 21 Юли 2010, 11:27; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 19 Юли 2010, 22:08 | |
| Ники ми разказа за тази игра преди около година. Тогава търсихме начин как да си разменяме карти, обаче се срещнахме на живо и тове вече не беше нужно. | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 19 Юли 2010, 22:24 | |
| Здравейте! Свилена , билбордът не е точно до Метро.. Ако знаеш къде е бул. 3ти март, точно срещу единствената спирка на Възраждане 4 е xD Мите , и аз бях гледал репортажа миналата година! Изглежда наистина интересно! Ето едно забавно клипче xD http://vimeo.com/8020818Сега отивам да чета! Лека вечер на всички и спокойна нощ! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 20 Юли 2010, 11:07 | |
| Привет, приятели! Днес е Илинден! Честит имен ден на всички с името Илия, Илко, Илчо, Илиян и Илияна!!! Дядо ми е именник и ще имаме купон! Много обичам лятото, зеленината, дългите дни, но тези жеги...изнемогвам! Преди си мислех - защо трябва да ходим на училище през зимата - студено, мокро, киша или лед, не е ли по-добре да учим през лятото и да имаме три месеца ваканция през зимата? Но сега, като си давам сметка как ми се е "размекнал" мозъкът и колко ми е мързеливо... Добре, че не съм на училище!!! Хубав ден и до после! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 20 Юли 2010, 19:24 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 20 Юли 2010, 19:44 | |
| Здрасти, Наде! Честит имен ден на дядо ти! Да си прекарате страхотно в ресторанта! Този филл за Зона 51 съм го гледал и ми беше много интересен. Препоръчвам го на всеки, заинтересован от мистериозната местност! Марти, нали питаше дали някой е поръчвал Югио карти? Е, аз всъщност поръчах във вторник миналата седмица (по някаква случайност точно когато ти пита за същото), но не ми се искаше да говоря за това, защото не знаех дали ще ми ги доставят... Но днес си ги получих и всичко е на 6! Варненци, какво става?! Само вчера във Варна (или поне в курорта, където бях и който е до Варна) грееше слънце, а сега цари наводняваща буря! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Вто 20 Юли 2010, 21:01 | |
| Привет! Вече пристигнах във Велинград и хотела е супер! Наде честит имен ден на дядо ти! Тони имай предвид че понеже Варна е до морето според мен това променя времето. Супер че са престигнали картите!От къде поръча и колко струваха. PS:По добре да го опсъдим по Лс.Пиши и какво си поръчал. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 10:04 | |
| Добро утро! Как сте? Варненци, голямо наводнение, а? Добре ли е всичко при вас? Ние прекарахме чудесна семейна вечер! Много ми хареса, че цялата градина беше осветена с фенери, а имаше и противокомарни лампи!!! Май е времето на почивките! Ники също е заминал, струва ми се! Марти , приятна почивка и на теб и вашите! Хотелът ви има ли сайт? Дай да го видим. Какво да измислим, за да се разнообразим? | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 10:20 | |
| Здравейте! Вчера денят започна както обикновено - Добро утро Варна - добро утро дъжд... /това е от една група във фейсбук/ Но после премина във доста силна буря! Първоначално валя във моя квартал като наводни терасата ни! После разбрах, че е валяло при баба - там всичкиканали са запушени, някаква тръбва се е спукала и водата течала по улицата.... Баба е много притесненя за реколтата, защото с тези дъждове.... Лозята покрай Варна също са наводнени.. Голяма буря си беше! Бях затворен в Техномаркет повече от 1 час! Хората ги беше страх да излязат! На два пъти преваля градушка! Но пък спечелих един домашен телефон и играчка УОЛ-И с 10 батерии докато чаках да спре да вали! Отидох да си взема "Змийско гнездо"! На отиване видяхме жестокия инцидент станал до Варна Мол . Наистина бях потресен! Трупът беше на земята и дъждът си го валеше! Никой не даваше път на линейката! Разбрах, че и стъкленият покрив на Гранд Мол Варна / най-новият/ се е срутил! А колко много катастрофи имаше на пътя.... Дано вече да няма такива бури.... Таа, за книжката! След двуседмично чакане можах да си я получа! Очаквах да е леко поочукана, но от книжарницата ми обещаха чисто нова и като ми я дадоха просто блестеше! Усетих отново познатия аромат на книгите Направи ми впечатление, че буквите тук са доста по-големи от тези в нашите книги. Преди и аз не бях голям привърженик на корицата, ала като я взех в ръце - НЕВЕРОЯТНА Е! Много ми харесва Скоро я почвам : ) Наде , благодаря за клипчето и се радвам, че си си изкарала страхотно! Хайде сега отивам да си почина след плуването : ) Хубав ден! | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 10:30 | |
| Ники , много се радвам за теб - имаш книгата!!! Колко излезе с доставката? Би ли попитал за пакетите с карти - колко би струвал един? Дано да няма бедствия! Страшно е така!!! | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 10:40 | |
| Наде , кингата с доставката до книжарничката ми струваше 18 лева / 10 лева капаро и 8 лева след даването на книгата/ - колкото в България! Като имам път натам ще попитам! Но Васко каза, че ще мине и ще пита! Мислех си да питам, но вече затваряха и ми стана неудобно да ги крам да ровят... | |
|
| |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 11:46 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 14:01 | |
| Покривът на Мол се е срутиЛ?! Не мога да си представя колко силен е бил дъждът, защото никога не помня в София да е имало такъв... Ники, честита книга! То и аз май в бъдеще ще си ги купувам, защото си искам картите и в хартиен вариант! | |
|
| |
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 14:02 | |
|
Последната промяна е направена от Martinch на Пон 26 Юли 2010, 10:19; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
nikol4o Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 14:26 | |
| Здравейте! Леле - много се стреснахте за мола! Едва ли целия покрив се е срутил, а и не е целия стъклен Не знам за жертви - снощи по телевизия Море казаха за мола и после нищо... Беше само в едно изречение! А и не съм изненадан много - новия мол е много паянтов Васко , дано да си изкарваш приятно! Времето в момента е топло и очаквам всеки момент да се смрачи, защото казаха, че ще вали /а и то обикновено си почва към 15 часа/ : ) | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 19:36 | |
| Такааа, колеги , обявявам Началото на съживяването на форума!Моля, да се включите с идеи, постове, коментари и присъствие в начинанието! Марти , мерси за линка! Ще се моля на нашите да отидем и ние за няколко дена във Велинград! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 19:40 | |
| | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 19:41 | |
| Съживяването, на кой форум | |
|
| |
| |
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 19:44 | |
| На тойзи, на тойзи, братовчеде Томас! Я виж, пишем по малко във флууда и нищо друго съдържателно! Спаружили сме се от жегата! Или може би Егмонт ни е надвил? И ни е изпил "кръвчицата", тоест ентусиазма? | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 19:46 | |
| И, как точно съживяване, нещо не мога да разбере. Какво е точно съживяването, че в последно време едвам виждам мнение ? | |
|
| |
dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 20:39 | |
| Здравейте! Една голяма прегръдка за всички: Свилена, връщам ти един отдавнашен поздрав: http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2010/178/0/8/Transformer_Owl_by_Culpeo_Fox.jpg Наде, ти започни съживяването, ние ще се включим кои с кой с каквото може. Аз предлагам да сложим някоя лятна визия на сайта. П.П. Геокешинга страшно много ми напомня за 39 Ключа. Търсенето на съкровища в различни точки по света, тайнствената общност и тн... | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 21:40 | |
| Привет отново! Мите , благодаря за прегръдката, но ще откажа, ако не те засягам! Страшноватичка ми изглежда! Любчо , съживяването означава да пишем повече по темите, вкл. и за "39 ключа", ако нещо не сме донаписали! Още - да опитаме да се позабавляваме заедно, както сме го правили много пъти досега! Също да споделяме онези неща, които сме научили или са ни направили впечатление! Ето аз днес ви написах /интересен според мен/ пост за първия "Чирак на магьосника"! Аа, забравих, Мите , как по-лятна визия на форума? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Сря 21 Юли 2010, 21:42 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|