39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 22:29 | |
| Можем и да направим 11 книга,която да е по тъничка,и в нея да се разказва за живота на героите след надпреварата. | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 22:37 | |
| Таня, обикновено такива неща се казват в епилога. Но как така ние да я направим? Лека нощ на всички! | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 23:20 | |
| Здравейте. Свилена, помниш ли колко каза че му е излязла книгата на Ники, че аз забравих? Аз винаги навън с кецове и в нас винаги бос.Мразя да нося чорапи. "Принца върху граховото зърно", хмм готино. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 01:04 | |
| | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 10:44 | |
| ЗДРАВЕЙТЕ, ХОРАА! Как сте? Какво правите? Много отдавна не съм влизал тук! След малко пак ще пиша! Ама сега ме чака четене на флууда! Едит: Ееее, ама вие ме мразите нали? 16 страници флууд! Минах ги! И сега не знам откъде да започна! Май най-важното е с бъдещето на поредицата ни! Аз доста по-късничко видях, че има още информация от Егмонт! (при това без да им я искаме! Да не ги е напекло слънцето? ) Сегаа, положението е много гадно! Според техния план десетата книга ще я видим лято 2011....Не се оплаквам, все пак ще я продължат, ама не мога да разбера как като се правеха в Китай с всички "екстри" излизаха на 2 месеца, сега като правят в София ще излизат на три?! Другото още по-гадно нещо е лиспата на карти!!!!!! За мен книгите са по-важни, но не беше много честно от тяхна страна да ни "запалят" с картите и да ни оставят с половината пакети! Какво да ги правя сега? Аз лично съм дал 280 лева само за карти! Не смятам, че е малко! Пък и, според мен, картите са си за спомен, след години сайта няма да го има, а като имаш колекцията от картите можеш да си спомняш... И книгите няма да имат карти... Сега ще пиша във форума на Егмонт да подкрепя предложението на Надето за пакетите! Аз още от сега се абонирам за 5-7 пакета! Примерно, не може ли да вкарат ограничена бройка екземпляри, които да не пуснат по книжарниците, а само в тяхното издателство и, който иска, да си взима от тях?! Все пак картите са ни 19 ключа! Не знам, виждам, че някой от тук се радват, че все пак ще издават поредицата, ама аз лично съм разочарован! Ще изчакам до 30ти август да видя какво ще представлява книгата, но съм 90% сигурен, че няма да си взимам нищо повече българско за 39 ключа! И аз ще се включа в търсенето на най-подходящия начин да си поръчаме книгите и пакетите от чужбина! По принцип това, че няма да изравним американците, не ми е проблем. Нека издават поредицата с по-бавна скорост, но качествено.... Е, Егмонт, за сега поне, разрушиха поредицата... Оставам с надеждата, че все пак ще пуснат пакетите с карти! Ако трябва всеки ден ще им го напомням по няколко пъти, че ИМА кой да ги купува! За книгите - ами това ще е хубав и лесен старт да започна с английски книги!
Такаа, това се сещам засега за 39 Ключа! Пак ще пиша малко по-късно. И хора, нека наистина се организираме и да сме истински търсачи в отбор! | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:08 | |
| Привет, Евииии ! Пишеш в синьо като Водна сила, а? Хора, виждате ли какви подписи имаме с Васко? Добре ме подреди моят скъп колега! В София - горещо, сега пък - силен дъжд! И днес ми е мързелив ден - повечето време си чета. Как е при вас? | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:21 | |
| От време на време чета "Колеж за магьосници", но нещо гледам да я избягвам, защото много ме потиска. Не само заради просташките изрази, които всъщност вече не се срещат толкова, но някакси книгата ме дразни, че копира доста от Хари Потър и Хрониките на Нарния. И някакси настроението е... тъжно. И действието се развива твърде бързо, а авторът постоянно си измисля случки, някои от които толкова скучни и стандартни, че сякаш си ги изсмуква от пръстите. Общо взето цялата работа куца. Особено не ми допадат разсъжденията на главния герой, които всъщност (поне на мен така ми се струва) са разсъжденията и на автора. Капчица житейско получение няма... За героя и съответно за автора му е важно само едно: да бъдеш гении, винаги да си над другите и да живееш само така... Да зарежеш приятелите и семейството си. По време на първите няколко страници си мислех, че авторът иска да каже на читателя точно обратното, но сега ми стана ясно каква е работата... Имайте предвид, че заключенията ми не са крайни, тъй като съм някъде едва на половината на книгата, надявам се нещата да се развият в по-добра насока, но не ми се вярва. Тази книга ще я прочета много трудно и с голямо усилие - не защото не е интересна, а... е, мислех, че казах по-горе как стоят нещата. Това е книга само за тези, които са максималисти и са най-добри от всички във всяко едно отношение. Или за тези, които се мислят за такива. Аз във всеки случай не съм нито едното, нито другото. Може би всички тези неща се дължат на това, че авторът е учил в Харвард и се е изявявал за какви ли не неща. На него може и да му е интересно да пише книги за зубъри и гении без живот, но на мен, а, вярвам, и на по-голямата част от световното общество, не ми е приятно да ги чета. | |
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:24 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:30 | |
| Тони , много интересно разказваш! Сега обаче със сигурност няма да прочета книгата, камо ли да си я купя! Моят мироглед е такъв, че няма човек на света, който винаги и във всяка ситуация и област да е по-добър от другите! Да искаш да дадеш най-доброто от себе си и в този смисъл да си максималист - да! Но да се смяташ за елит, за повече от другите - никога не съм си го мислила за себе си и не разбирам хората, които мислят така... Свилена , май е време да "уредим" Еви с подпис! | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:36 | |
| А аз не мога да си обядня, защо не мога да си сложа подпис, въпреки че всички настроики са правилни. | |
| | | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:41 | |
| Наде, виж, това е мое мнение и нищо не ти пречи да си я купиш! Не казвам, че преценката ми е абсолютно обективна, просто аз виждам нещата по такъв начин. Въпреки всичко книгата си има някакъв чар, но просто натрапчивата мисъл за този "елит", както ти напълно съответно и правилно се изрази без дори да си чела книгата, те съпътства, докато я четеш цялата, и просто ти става някакси гадно, неприятно. Казваш си, че хората, за които се разказва в цялата история, не я заслужават и че просто не е редно! Моралните ценности са изтикани назад (да не говорим, че почти няма такива) и нещата, за които споменах преди малко, са изтикани на преден план! И въпреки това си я купи! Ще ми е интересно да чуя второ мнение. Но не си я купувай само заради това, разбира се! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:50 | |
| Тони, ако я има в библиотеката, ще я прочета заради теб! Но няма да си я купя! Имам си една такава моя си предства - че с парите си насърчавам и подкрепям хората и техните идеи и постижения! Така например страшно си харесвам нашите познати книжари и каквото мога винаги си купувам и поръчвам през тях! Искам такива всеотдайни хора да имат хляб, бизнес! Не искам да подкрепям идеите и живота на автора на "Колежа..."! Той не е прав! Свилена , мисълта ми беше, че ти можеш да се включиш в играта с подписите след Еви и съответно - да го "снабдиш" с подпис! А какъв да бъде? Ами тръгнали сме да се закачаме! Нещо закачливо! Виж Еви как ме "настъпи"! | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 18:55 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 19:00 | |
| Приятели, толкова ми е уютно с вас! Толкова е хубаво да влезеш във форума и да си поприказваш с близки по дух хора! Но мисля малко да се поразходя - днес не съм излизала! До скоро! | |
| | | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 21:23 | |
| Ооооооо, Свилена ! Прекрасен нов облик! Аз сега изгледах всички откъси от филма в синефиш.бг. Определено филмът изглежда завладяващ! Ако мога, още във вторник ще отида да го гледам! Някой може ли да ми обясни разликата между "трейлър" и "тийзър"? | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 21:33 | |
| | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 21:51 | |
| Тийзърът е клип, който се появява винаги преди трейлъра (понякога даже може и да няма такъв на съответното заглавие) и той само загатва за филма, като евентуално дава дата на излизане, в повечето случаи неясна. Има тийзъри, в които не е даден нито един кадър от съответния филм, а само някакви надписи например. Един тийзър обикновено е под 30 секунди. Трейлърите, естествено, са по-обемни клипчета с кадри от филма. | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Нед 18 Юли 2010, 22:39 | |
| Този филм ми прилича на някой, но не мога да се сетя за името. | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| | | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 19 Юли 2010, 08:40 | |
| Добро утро, приятели! Тони , благодаря за обяснението! Сега ми е ясно какво е тийзър и какво - трейлър! Васе , приятна почивка! Снимай, ако можеш! Мисля си какво би накарало Егмонт наистина да направи абонамент за пакетите с карти. Ако направим някакъв условен списък? | |
| | | Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 19 Юли 2010, 13:59 | |
| Привет! Да започна с дамите. Наде супер е подписа.Защо не направиш такъв подпис за всеки един от нас? Свилена браво облика ти е много хубав и скоро смятам да отида да гледам филма! Васе ти къде ще ходиш на почивка? А да ви споделя!Утре и ние тръгваме за почивка ще ходим във Велинград.Ще ни е 2 поредна година а миналия път кокато ходих излезе мисия.Дано пак да е така.Ще се опитам да пиша но не обещавам. | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: , Пон 19 Юли 2010, 14:29 | |
| Здравейте! Днес, след много ровичкания и поправки, техниците поправиха интернета /всъщност някаква кутия, ама не й знам името / Изчетох всичко, но трябваше да стана и забравих какво трябваше да включа в поста си Свилена , супер нов облик! Отдавна знам за филма, а и новия билборд до нас, сложен преди 3 седмици, имаше над 4 постера на "Чиракът на..". Радвам се, че ти е харесал! Васе , приятно изкарване! Еви , супер е, че си изкарваш толкова добре ваканцията : ) Наде , мнооого добри опаковки за кърпички Иска ми се да имам една Благодаря за клипчето на Ай фоун 4, ама не бяха ли казали, че са събали обратно телефоните, защото имало някакъв срив в системата на телефона? От мен толкова за сега, защото ме викат : ) До довечера! Хубав ден! | |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пон 19 Юли 2010, 15:36 | |
| Здравейте! Във Варна бушува мини буря и е много яко.Само дето докато пиша съобщението,всичко свърши. Много се радвам,че ви харесва оформлението на профила ми!
Марти,пожелавам ти приятна почивка! Ники,я кажи още ли има билборд на "Чиракът..." и предполагам,че се намира близо до кръстовището на "Метро" или греша? Васе,пожелавам ти приятна почивка и ако се нуждаеш от компания за "Чиракът",насреща съм! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
| | | | Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|