| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|
+11Ton4o Dageron321 Blu€ Magic TiaCahill97f Grizzly nikol4o tania Lucifer's Fall™ Badugly Arya Dröttningu wolf 351 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Dageron321 Умел ключотърсач
Мнения : 468 Регистриран на : 15.04.2010 Години : 29 Агент : Super Nova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 21:00 | |
| Здравейте
Да наистина е тъпо че няма да си направим картината от карти, аз търся начини да си взема кн.
Имам идея нека всеки да каже кои кн. иска и кои пакети с карти и колко броя, някой който купува с кредитна карта да сметне колко трябва да плати за всичко да купи нещата а после всеки ще си плати
| |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Пет 16 Юли 2010, 21:14 | |
| Аз подробно проучих нещата в Амазон и определено доставят в България. Но има някои фирми, които продават чрез Амазон и които доставят стоките си само на определени места, и може би Свилена е попаднала точно на тях.
Проучих възможностите за пакети с карти от английския Амазон и, за съжаление, с доставката пакетът излиза доста по-скъпо, отколкото тук. Всъщност доставката е повече или почти колкото самия пакет... | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| |
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 14:29 | |
| Здравейте! Аз вече съм си с нашия комп! Послушах и съвета на Дани и сега боравим с два браузъра - ИЕ и Мозила. Още не съм свикнала с Мозилата, но определено влязох без проблеми във форума ни, а и сайтът "39 ключа" ми се отвори от раз! Колеги , аз все още не съм проучвала проблема с книгите и пакетите, но ще имам предвид и идеята на Дагерон. Трябва да измислим нещо! Мите , радвам се да те видя във форума! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 14:48 | |
| Ама май само ние мислим | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 14:55 | |
| Споко, колега Дагерон, такава е орисията на Екатерина - да са мозъците в "семейството"! Васе , дай повече информация за цените, които варненската книжарница ти предлага. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 15:01 | |
| Така е Аз намерих в Хеликон вносни кн. всъщност ти поръчваш а те ти носят, едната кн. е 21,94 лв. а картите май са 14,79, лошото е че не е казано от кой пакет са В боок сторе пак има обаче както казах една кн. е близо 53 лв. а картите са към 40 лв. | |
|
| |
wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 15:44 | |
| Наде, аз незнам почти нищо.Отидахме със Свилена и Ники в книжарницата и Ники ми каза, че излизат на почти същата цена.А за карти още незнам.Ники си е поръчал книга 7 от там и би трябвало другата седмица да пристигне.Трябва да оставиш капаро 10 лева за книгата. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 17:20 | |
| Колега Дагерон, потвърждавам инфото ти - Хеликон и стор.бг не са изгодни - много са високи цените им! Васе, мерси все пак! Ще питаме тогава и Ники. Преди време като търсех информация за книгите от поредицата ни се рових в един руски онлайн - магазин. Но там продаваха единствено "Крадецът на мечове" /книга 3/. Иначе мама си беше купувала книги и и беше излязло много изгодно, вкл. доставката и митническата такса. Сега пак ще проверя. Стефи , няма ли да ни кажеш вие как поръчахте книгите и пакетите и откъде? Едит в 17 часа и 36 минути по нашия часовник : Руският онлайн магазин не става! И досега се продава само книга 3 и то на цена приблизително 80 лева! Интересното е, че книгата има две издания - това, което познаваме с червената корица и издание за библиотеки с корица, наподобяваща пакет 1. Съответно второто издание е по-евтино!!! Колеги Екатс, здравейте! *виртуално се ръкува с колегите* | |
|
| |
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 18:01 | |
| Абе знам, че няма никакъв фен на футбола, ама все пак да си пробвам късмета http://fifa-10.forumotion.net/forum.htm Започна записване за първенствата! Ела и се забавлявай Ако има някой, който играе Фифа, ама се съмнявам. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 18:14 | |
| Любчо , от едното уважение към братовчеда Томас разгледах сайта/форума, ама няма да се появя там! Няма секция за мажоретки! Как си днес? С какво се забавляваш през тези горещи дни? | |
|
| |
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 18:21 | |
| Ами, главно с практика на различни спортове. Ама след 17 часа, че преди това се обливам в пот на 2рата крачка. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 18:24 | |
| Е, така е, Любчо , всички сме в полу-водно състояние тези дни! Любчо, а как е Еви? Отдавна не е влизал във форума... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 19:09 | |
| Учи Наде, учи. Иначе е добре. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 19:53 | |
| Любчо , а какво толкова учи?! Чак да не може да влиза във форума 10 дена!!! И аз ходя на курс по немски, ама така ми домъчня за вас по едно време, че почнах да влизам от който ми попадне комп! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 20:10 | |
| А познавате ри някой запален, по футбола човек, и да му предложите сайта. Че се упитваме да събереме хора. Ами не знам, какво толкова учи Наде, не съм запознат много добре, ама супер много домашни му дават. | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 20:23 | |
| Ок, Любчо , ще предложа сайта на махалата! Видя ли си поздрава от мен? Изрових де що можах за доставка на книги. Никаква светлина в тунела... Обаче засега!!! Аз никога не се предавам!!! Току-що мама ми подсказа крайния вариант - ще помолим наша позната стюардеса да купува пакети. Книгите ... не знам, поне седмата ще си я прочета на български. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 20:49 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 17 Юли 2010, 21:01; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 21:00 | |
| E, Свилена , какъв въпрос! През зимата често ми става студено и спя с чорапи, да! Но сега... Боса, потниче и къси панталонки вкъщи. И да, много обичам да ходя боса, но само у дома и на пясък, защото иначе ходилата са ми чувствителни. Даже и на трева не ми е конфортно. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 21:03 | |
| | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 21:11 | |
| | |
|
| |
tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 21:21 | |
| Здравейте!Badugly можете с някой джанис да се организирате и да напишете и издадете нова книга "Принцът върху граховото зърно".Много хубава песен Arya. | |
|
| |
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 21:26 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Съб 17 Юли 2010, 21:30; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 21:27 | |
| Ще помислим върху идеята ти, tania! Но както сама виждаш, за съавтор трябва да поканим и един многоуважаван от мен Томас! Да вземем да напишем наш вариант на останалите четири книги от поредицата ни, а? Всеки клан да си заплюе по една и да действаме! Накрая всичките кланове ще напишем по една глава от "Погребаните тайни" и готово! Мадригалите ще редактират! | |
|
| |
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) Съб 17 Юли 2010, 22:02 | |
| Винаги, когато съм обул нещо (с изключение на джапанки, но дори тогава понякога не съм бос) ходя с чорапи, дори когато нося сандали. Вкъщи рядко си се разхождам бос, никога не спя с чорапи (най-много 2-3 пъти да се е случило и то поне преди пет години). Моите ходила също са много чувствителни, но само към определени материи, примерно по пясък да си ходя не ме притеснява. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
| |
|
| |
| Как до седмата книга ще издържим, краят на август изглежда недостижим (Флууд) | |
|