Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 19 Окт 2015, 21:48
Марти , никога не съм го чела в нета, но е много добър Аххх...това с Нисана в първия момент какво си помислих, много добро... А това за математиката Много добри, само така, коали SnK фенове, това е от мен....просто всеки път като го видя се скъсвам от смях...какви чупки, какво нещо. Естествено ще постна и текста към gif-та
If you ever see me talking about ‘the sexy hip thing’, I mean this:
I love how they’re all just holding their belts. Then there’s Levi And then there’s Jean
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 22 Окт 2015, 21:14
Нищо не казахте за тематичния поздрав на SNK Явно ви е отнесъл А сега....от мен...паяк, падащ си по рапа...това клипче ми напомни за съученика на Марти , който говори все едно рапира
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 25 Окт 2015, 18:50
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 25 Окт 2015, 21:30
Марти , клипчето беше невероятно, озвучаването ми е любимо
Просто снимки, които имам на компютъра си
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 25 Окт 2015, 22:53
Марти , клипчето беше жестоко...толкова се смях...Скраааат
Тея...това с сандвича беше много брутално Горкото костенурче
Сега малко и от мен...тази сцена от "Стаята на тайните ми е любима"
А това е...всеки път като реша да се снимам
Spoiler:
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 25 Окт 2015, 23:07
Окей, разлигавих се.
Soo...u wanna see mah boob? U sure? Well, k.
Spoiler:
I think that's why I don't have any friends.
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 28 Окт 2015, 19:42
Това го помня, Тея Помня как се зачудих какво си се засилила да ми показваш... хД
Това е от мен:
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 29 Окт 2015, 19:23
Малко вицове, да разнообразя
Блондинка влиза в шоурум и пита продавача: - Здравейте, бих искала да купя "Рено". - Модел? - Не, продавачка. Но благодаря за комплимента!
Какво си мисли блондинка, като види салата "Айсберг"? - Как е възможно това да потопи "Титаник...
Една блондинка, пресичайки крещеше на светофара: - Почакай! На токчета съм!...
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 29 Окт 2015, 21:52
Свилена , тези бяха страхотни, не ги бях чувал досега
Ето един от мен:
Вчера приятелката ми ме повика и ми каза: -До гуша ми е дошло да се правиш на детектив. Трябва да се разделим! На което аз отговорих: -Страхотна идея! Така ще можем да покрием по-голяма площ...
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 02 Ное 2015, 15:24
Марти , вицът ти беше много добър...горкото момиче
А сега един и от мен, Миша ...знаеш си, че обичам блондинките
Шеф хвали красивата си секретарка, блондинка: -Браво, само две грешки! -Благодаря! -Сега да напишем втората дума!
katnis kane Майка-основателка
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 02 Ное 2015, 15:41
Леле, откъде ги намирате тези вицове, рядко се случва да не знам някой виц xD Обаче...ще ви разваля поредицата с постове от tumblr
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 03 Ное 2015, 02:22
katnis kane написа:
Ето няколко странни имена:
Мария да Глория Жоана Карлота Леополдина да Крус Франсиска Хавиер де Паула Исидора Микаела Габриела Рафаела Гонсага да Аустрия е Браганса - Що за име?
Дренка Цървулкова - Ето това е човек, който обича дренки.
Стафидка - \ \ - Братовчедки! / Сафридка - /
Мрянка Караденева - Без коментар.
Тройка - Една тройкаджийка!
Трошка - Според мен по-удачно е да я кръстят Трошачка, ноо...
Лимон Деспотов - Най-вероятно винаги е кисел.
Браниел - Какво е обрал?
Въртитер - Върти се в кръг...
Чайка Бележкова - Учителка, която пише забележки и обича чайки.
Кои са ви любимите имена? Моите са:Марулка Зуркова, Стая Пътева, Анна Берта Сесилия Диана Емили Фани Гертруд Хипатия Инес Джейн Кейт Луиз Мод Нора Офелия Прудънс Куинс Ребека Сара Тереза Юлисис Винъс Уинифред Ксенофон Йети Зино Пепър, Нива Пашова и Алергия Сайдерова.
Добре...знам,че е старо но....от 5 минути не мога да спра да се смея Имаш супер,чувство за хумор Тея,още от малка...скъсах се от смях на коментарите ти Тъмблр постовете бяха 1 път хД Защо не разкажеш някой виц,не се се хвалила че си познавачка
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 03 Ное 2015, 19:38
Тези двечките...са пълни идиотчета
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 05 Ное 2015, 00:57
В някои моменти имам чувството че само аз си говоря във форума...ще се включите, нали?
Норагами фенове...това е за вас
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 05 Ное 2015, 17:59
Не знам за вас, ама аз не бих играл монополи с Кофку. Мисля че ще обеднея твърде бързо
Ето един виц от мен:
Тази сутрин, един полицай почука на вратата ми, но аз просто я заключих и си останах на мястото в пълна тишина.
След 20 секунди, той почука отново, но аз продължих да го игнорирам. Почукванията започнаха да стават все по-силни и по-чести, но аз бях решил да не издавам никакъв звук с надежда, че той ще си тръгне.
След малко, той реши да погледне през прозореца. Извика ми:
-За глупав ли ме смятате? Мога да ви видя вътре господине. Отворете вратата.
На което аз отговорих:
-Няма да стане пич, няма да влезеш.
-Но аз не искам да вляза... Искам просто вие да излезете най-накрая от тази кола.
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 08 Ное 2015, 23:12
О....с Кофку бих играла на всичко...ама без реални залози с пари, иначе съм пътник както отбеляза Марти хД Този виц съм го чувала