39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| СМЯХ И ЗАБАВА | |
|
+12Blu€ Magic pLaYeRmAn Lucifer's Fall™ nikol4o Arya Dröttningu Grizzly Evelincho Ton4o Martinch dsims wolf 351 Badugly 16 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 14:42 | |
| В тази тема ще се опитаме да забавляваме гостите на празника на Екатерина. Но домакините организират, а дали едно парти е добро - зависи много и от гостите! Така че очакваме да се включите и вие с картини, текст и музика, които да ни забавляват. Ако пък си представим, че действително сме на прием, можем и да "разиграем" някой и друг етюд. Докато трае празникът, админите и модераторът ни позволяват малко флууд! | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 14:53 | |
| Това е специалният ми поздрав към админа и модератора , но надявам се - ще се смеете и всички останали. Как един програмист /по-вероятно хакер/ разказва приказката за Червената шапчица? Още докато е под DOS, юзерът "Mother" подава сигнали към шината на Червената шапчица да копира малко банички в директорията на старата версия Баба 1.2. Червената шапчица започва незабавно да отделя процесорно време за обработка на сигнала и копирането. Но се оказва, че в оперативната памет се е намъкнал вирусът "Вълк", версия 2.11 и започва да чете хекс-кода на Червена шапчица. Така Червената шапчица преминава в режим на времеделение и процесорът й започва да работи по-бавно. Вълкът, който е ъпгрейдвана версия (добавена му е командата Search) се оказва с по-голяма производителност и пръв файндва архивните копия на Баба 1.2 и дава ирейз на цялата и версия. Той настанява свои файлове в директорията, която остава със същото име и така си осигурява свободен достъп до архивите на Червената шапчица. При достигането на обработените и данни, Вълкът ги делейтва, като игнорира опитите й да ги разпознае от архива. Обаче в това време антивирусния пакет, последна версия "Ловец" 6.29, снабден с ъпгрейдавана версия за унищожаване на вируси "Автомат Калашников 4.7", открива вируса Вълк и го изтрива, като го маркира като бед сектор. По-нататък Ловец 6.29 ъндилейтва успешно изтритите файлове на Баба 1.2 и Червена шапчица, които остават годни за по-нататъшна експлоатация. Done! | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 15:17 | |
| На прием се танцува нали? Много бих се радвала, ако този валс ви хареса! А клипът е страхотен! И празничен! За мен ще бъде чест, ако граф Васко Томас , дук Гризли Джанъс или кавалер Салем Луциан ме поканят на танц! Това е специалният ми поздрав за моята приятелка Свилена "Пуснете" в тази тема и вашата любима музика. Ще послушаме, докато си говорим или ще потанцуваме... Ако трябва ще си сменя облеклото - мога да танцувам и други работи освен валс. http://www.vbox7.com/play:a7c10eb5 | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 15:20 | |
| Ако има възможност веднага,Наде. Това име ми харесва може ли да ми го смените. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 15:44 | |
| Графе , поканата за танц става например така: "Госпожо Дукесо, ще танцувате ли с мен?" После пускаш валса и ...танцуваме. Ако пък искаш, даваш линк на любима песен /мелодия/ и ...танцуваме. | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 15:49 | |
| И тъй като днес денят може да бъде определен като Ден на Учащата се младеж, ще ви позабавлявам с "бисери" на ученици, които явно не са сред любимците на Света Екатерина!!! Ще има още такива, но сега темата е История:• Нашите прадеди са живеели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо, освен една дупка, за да излиза пушека. • … По време на фараоните, живите са балсамирали мъртвите, за да не се отегчават. Мумиите са мъртъвци, на които са извадени вътрешностите, но те не са умрели от това… • … Пирамидите са се състояли от помещение за покойника, земен ресторант и множество коридори за объркване на учените… • … Майката на Ахил го е потопила във водите на Стикс, за да го направи непромокаем за стрелите. Това обаче не му попречило да умре и тогава Одисей влязъл в Троя маскиран като дървен кон (някои приписват това на Александър Македонски)… • … Агамемнон и Менелай са били братя, но това се знае със сигурност само за първия… • … Докато спартанците ходели на война, жените им раждали деца. За тази цел те били тренирани от най-ранна възраст… • … Римляните трябвало да водят многобройни войни преди Италия да стане полуостров. По-късно римляните заменили войниците с гъски: те ядат по-малко, а вдигали повече шум… • … Римляните били големи строители. Тяхно дело са много павирани пътища, измежду които най-прочут е Млечният път… • … След смъртта на Цезар, Октавий и Антоний си разделили империята. Октавий получил задната част на Рим, а Антоний-източната и Клеопатра. В края на живота си Октавий се оттеглил в своя мавзолей… • … Като заминавали кръстоносците отнасяли портретите на жените и децата си, а при завръщането си с радост намирали нови деца около своята вярна съпруга… • … Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там… • … При феодализма селяните били много подтиснати. Тогава нямало автомобили, та те са плащали данъци върху солта и радиоапаратите, но били лишени дори от тях. Често се появявал глад и хората са се избивали, за да не умрат… • … Първото околосветско пътуване било извършено от Магелан. За нещастие той бил убит на Филипините и екипажът се завърнал без него. Въпреки всичко покойният запазил добър спомен от пътешествието си… • … Людвик ХІV бил на пет години, когато се родил баща му. Той живял до смъртта си в 1715 г. Дворецът му бил винаги добре изметен и блестящ, поради което бил наречен Крал-Слънце… • … През 1763 г. Франция закупила Корсика, три години преди раждането на Наполеон, за да може да се роди французин… • … Септемврийските кланета са станали вечерта на 10-ти август… • … Наполеон бил диктатор, защото имал способността да диктува по няколко писма наведнъж. Той мразел англичаните, сърдел се, защото го принудили да умре в прегръдките на св. Елена… • … Битката при Трафалгар се развила по море и затова била наречена Ватерло… • … Абрахам Линкълн е роден в дървена колиба, която построил собственоръчно… • … В 19 век се развило мисионерството. Нещастните мисионери, които отивали в Китай, се връщали обезглавени… • … Разликата между царя и президента е тази, че царят е син на баща си, а президентът не е… • … През 1875 г. само мъжете влизали в урната. Днес, за да бъдеш избирател, е необходимо да принадлежиш на двата пола… | |
| | | dsims Баща-основател
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 17:05 | |
| | |
| | | Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 19:56 | |
| Еха браво супер празник.Сега ще подготвя един подарък... | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 20:11 | |
| | |
| | | Evelincho Баща-основател
Мнения : 1772 Регистриран на : 05.06.2009 Години : 30 Агент : SuperNova(7th)
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 20:38 | |
| | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 20:45 | |
| Наде, и аз те каня на танци. Може да си се стори малко детинска песничката, която ти давам, но тя е от едно от ЛЮБИМИТЕ ми анимационни филмчета от ранното ми детство! Препоръчвам ти да гледаш целия филм! Да танцуваме! https://www.youtube.com/watch?v=faWcWgdGCT4Разказва се за две малки деца от кралски семейства. Родителите им искат да обединят кралствата и да ги венчаят. НО... Самите деца не се харесват и непрекъснато си погаждат всякакви номера, докато накрая... се влюбват. Нищо лично! | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 22:13 | |
| Дукесо Хоуп, (Целува й ръката) желаете ли да танцувате с мен, Дук Гризли, валс? | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 24 Ное 2009, 23:06 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 00:24 | |
| Още порция забава: КАК СЕ НАРИЧА МЕЧО ПУХ В РАЗЛИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ Обичаният герой от приказките МЕЧО ПУХ има различни имена в различните държави и езици. Тук привеждаме някои от по-популярните му имена. Справочникът е даден с познавателна и образователна цел – да не вземе някой да сгреши името му, когато разказва приказката на съответния език. · Англия - Мечо Пуух · Армения - Мечан Пуханян · Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо · Германия - Хер Мечо фон Пухен · Грузия - Мечорат Пухашвили · Израел - Мечосей Пухберг · Индия - Мечира Пуханди · Иран - Мечолях Пухейни · Ирландия - Меч О’Пух · Испания - дон Мечо-Мария Пухалес · Италия - Мечо дел Пухини · Китай - Ме Чо Пух · Нигерия - Мечубу Пухегбени · Русия - Мечо Пухин · Саудитска Арабия - Мечо ибн ал Насър ел Сахиб ес Пухар · Франция - Мечоас дьо Пухле · Холандия - Мечри ван Пухкелен · Швеция - Мечик Пухсон · Шотландия - Мечо МакПух · ЮАР - Мечсън Пухела · Япония - Мечоши Пуханага . Гърция - Мечакис Пухакис Кое име ви харесва най-много? Аз обожавам имената в Бразилия, Швеция, Шотландия и Япония.
Последната промяна е направена от Дукеса Итърнити Хоуп на Сря 25 Ное 2009, 17:47; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 10:35 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 18:03 | |
| Ииии... "бисерите" от областта на Географията: … През деня Земята се върти около Слънцето, а през нощта около Луната. Като се върти, Земята показва задницата отпред и предницата отзад… … Земните меридиани разделят Земята на 24 парчета. Те служат, за да въртят Земята около Рака и Тропика на Проказата… … Ветровете духат от хората с ниско налягане към хората с високо налягане… … Когато барометърът е променлив, времето не знае какво да прави… … Най-известната река е Дунав. Тя е международна, защото всички народи пеят “На хубавия син Дунав”… … Реките понякога преливат, но с морето това не става, защото в него има много сюнгери… … На изток Франция граничи със Слънцето, когато изгрява, а на запад, когато залязва… … Нормандия е плодородна област. Там се отглеждат волове, които дават много мляко и яйца. Тревата е тлъста, затова млякото е много концентрирано… … Климатът в Гвиана не е здрав, защото в нея изпращат каторжници. … Ню Йорк закъснява спрямо Гринуичкото време, защото Америка е открита много по-късно… … Кенгуруто има на корема си джоб, за да се скрие в случай на опасност… … Сахара заема винаги различна площ, тъй като пясъците й изменят непрекъснато мястото си. Главни животни са камилите и керваните. Населението й се състои от туареги и оазиси… На помощ, Света Екатерина!!! | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 18:38 | |
| О, Меч О Пух ми хареса най-много като че ли. Както и китайското му наименование. Госпожата ни по английски е била в Китай и от време на време ни говори...Даже веднъж доведе дъщеря й, която ни написа имената на китайски. Моето "Ники" се състои от два йероглифа и се чете Ни Чи. | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 18:45 | |
| | |
Мнения : 1896 Регистриран на : 05.08.2009 Години : 30 Местоположение : Размишлява Агент : Quantum
| | | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 19:07 | |
| Мислех за вас, колега дон Катерино, но намерих само "съждения" от, да го наречем, Обща Зоология и Медицина. Ето ги: … Селяните губят, ако карат воловете си да теглят тежки коли, защото те се уморяват и дават по-малко мляко… … Всяка година кравата си има по едно теле, благодарение на бика, който е крава без виме… … Между летящите млекопитаещи ще споменем прилепа и стюардесата… … Таралежите и лястовиците помагат на градинаря при изяждането на насекомите… … Охлювът е едновременно и мъжки и женски, но не знае това. … Кукувицата е птица, която снася своите яйца в чужди гнезда и обратно… … При кръвотечение от носа, застанете на главата си и стойте така, докато сърцето Ви престане да бие… … Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня… … Бременната жена е необходимо от време на време да изважда детето си, за да го почиства… … След майчиното мляко, най-добро е млякото от аптеката. Смесеното хранене е, когато майката и бащата кърмят детето подред… … Преди кърменето на бебетата, гърдите трябва да бъдат изварявани в продължение на 10 минути. При подготовка на един биберон трябва да се стерилизират шишето и млякото. Най-добре е да се стерилизира кравата… | |
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 19:12 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 25 Ное 2009, 23:09 | |
| | |
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 26 Ное 2009, 11:34 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пет 27 Ное 2009, 14:27 | |
| Докато Дукесата търсеше "бисери", за да ви забавлява, аз попаднах на извадки от полицейски доклади - истински полицейски доклади! С оглед на ситуациите в полицейската работа ми беше доста мъчно да чета подобни глупости и едновременно се заливах от смях! Но два израза ме зашеметиха! Едната дума веднага влезе в колекцията ми "Любими". Надявам се админите да не ми се сърдят - с Дукесата спазихме добрия тон по време на празника на Екатс! " Подозрителното лице се качи в асансьора и отпраши в неизвестна посока." "Като нямаше какво друго да направя, застрелях престъпника в дясното полугъзие." И сега - комплимент от мой съученик към мен /Обичам панталони!/, за да видите, че такива изрази наистина са изричани, а не са журналистически творения. Та, съученикът ми: "Наде, краката ти стоели много прегледно в пола!" | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пет 27 Ное 2009, 18:42 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА | |
| |
| | | | СМЯХ И ЗАБАВА | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|