Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Съб 06 Авг 2011, 20:39
Ето още един виц на тематака "Хари Потър":
Фъдж се обръща към новата си секретарка: - Тук ние много държим на чистотата. Изтрихте ли краката си в изтривалката пред вратата, преди да влезете? - Да, господине! - Тук ние много държим и на честността. Ние нямаме изтривалка.
А този е много умен виц:
Влюбил се момък в девойка. Признал чувствата си. Девойката веднага му задала 2 въпроса: - Имаш ли 2 мерцедеса? - Не! отговорил момъкът. - Имаш ли вила на два етажа? ...- Ами не! пак измънкал младежът. - Тогава няма за какво да си говорим! Огорченият влюбен отишъл да поиска съвет от баща си. - Не знам какво да ти кажа сине. Щом толкова я харесваш, можеш да продадеш Бентлито и Ламборгинито и да купиш 2 мерцедеса,но да бутаме 2 етажа от вилата,заради някаква кифла, глупаво ми се струва.
smiLe299 Умел ключотърсач
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 07 Авг 2011, 09:36
В нощната тишина. - Пешо, колко е часа? - Три. (минава известно време) - Пешо, колко е часа? - Пет. (минава още време) - Пешо, колко е часа? - Шест. (минава още време) - Пешо, колко? - Иване, какво значение има? С доживотни присъди сме!
Между футболни коментатори: - Какво ще кажете за играта на този играч? - Напомня ми на Христо Ботев. - Но Ботев никога не е играл футбол! - Именно!
Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 09 Авг 2011, 16:41
На светофара възрастна жена моли млад мъж да я преведе през улицата. - След малко, сега още е червено! - Страхливец! На зелено мога да мина и сама!!
Мъж кандидатства за работа в частна фирма и му дават да попълни въпросник. Един от въпросите е: "Осъждан ли сте?" Мъжът решително вписва "не". Следващият въпрос гласи: "Поради какви причини?" Човекът се колебае малко и вписва: "Не успяха да ме хванат."
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пет 12 Авг 2011, 21:03
И тъй като обичам да ми е весело ще споделя с вес няколко вица,че и вие да се развеселите!
Ще кажете ли нещо в своя защита, обвиняеми? - Уважаеми господин съдия! Облегнах се на витрината без да искам и тя се счупи. Тогава влязох вътре, за да оставя на собственика името и адреса си. Колкото до това, че полицаите ме завариха пред отворената каса, мога да ви уверя, че точно в този момент търсех лист и молив...
Две блондинки си говорят: - Вчера токът спря за три часа и нямаше как да си сготвя! - Това не е нищо. Онзи ден токът спря за 3 часа, а аз бях на ескалатора! Знаеш ли колко е скучно 3 часа да стоиш там?
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 09 Окт 2011, 19:24
Малко смях,никога не е излишен....
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 10 Окт 2011, 19:22
Доктор диетолог към пациент: - Колко тежите сега ? - Сега съм 110, а максимум съм бил 120. - А минимум? - 3 килограма и двеста грама.
- Каква е разликата между съпругата и любовницата ? - 45 килограма.
Иванчо пита майка си: - Мамо, вярно ли е, че Петърчо има пра-пра-пра баба ? - Не, момчето ми , той просто заеква!
katnis kane Майка-основателка
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 24 Окт 2011, 14:29
Ето няколко странни имена:
Мария да Глория Жоана Карлота Леополдина да Крус Франсиска Хавиер де Паула Исидора Микаела Габриела Рафаела Гонсага да Аустрия е Браганса - Що за име?
Дренка Цървулкова - Ето това е човек, който обича дренки.
Стафидка - \ \ - Братовчедки! / Сафридка - /
Мрянка Караденева - Без коментар.
Тройка - Една тройкаджийка!
Трошка - Според мен по-удачно е да я кръстят Трошачка, ноо...
Лимон Деспотов - Най-вероятно винаги е кисел.
Браниел - Какво е обрал?
Въртитер - Върти се в кръг...
Чайка Бележкова - Учителка, която пише забележки и обича чайки.
Кои са ви любимите имена? Моите са:Марулка Зуркова, Стая Пътева, Анна Берта Сесилия Диана Емили Фани Гертруд Хипатия Инес Джейн Кейт Луиз Мод Нора Офелия Прудънс Куинс Ребека Сара Тереза Юлисис Винъс Уинифред Ксенофон Йети Зино Пепър, Нива Пашова и Алергия Сайдерова.
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 17 Яну 2012, 19:39
Не знам дали гледате "д-р Хаус",но тази сцена ме скъсва от смях.... Сигурна съм,че всички знаете как се ползва инхалатора,нали? Значи ще схванете шегата....
Мнения : 1307 Регистриран на : 15.07.2011 Години : 22 Местоположение : Витае в облаците :D
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Вто 17 Яну 2012, 20:22
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 19 Яну 2012, 20:46
Оо....Тея ,уцели любичото ми място - падания на модели....винаги си умирам от смях.... А тези,които си дала като линк са жестоки....
Значи едно от най-яките падания,беше на 8-мо място - моделът направо продъни подиума....
Другото жестоко падане беше номер 6,където моделът така се завъртя,че се озова от пътеката по която се дефилираше,направо в басейна...
И разбира се номер 4.....
Сега нещо и от мен:
Знаехте ли,че най-старата смешка в света е на близо 2 млн. години?
Пещерняците си падали по грубите шегички. Така например класическа форма за проявено чувство за хумор била рисунка, на която се изобразявал спъващ се в камък човек. Това е най-старата известна смешка - датира от приблизително 1,8-2 млн. години.
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пет 20 Юли 2012, 14:48
Да виждате нещо нередно?
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Нед 16 Дек 2012, 18:01
Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Ради нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе: – Ама те са на обратно!… …
Поглежда и се вцепенява – наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Ради съобщава: – А това не са моите обувки!… Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля и пита: – А къде са твоите? – Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади. Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита: – А къде ти са ръкавичките? – Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките…
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Сря 19 Юни 2013, 13:41
Днес го прочетох и ми се стори забавен ;Д
Каубой лежи разпрострян на 3 седалки в театъра . Към него се приближава разпоредителя: -Не е позволено да седите на 3 места. Моля, преместете се! Каубоят изсумтял в отговор. - Ако не се преместите, ще се принудя да извикам мениджъра! -заплашил разпоредителят. Каубоят отново изсумтял. Дошъл мениджърът, ни и той не успял да вразуми каубоя. Извикали шерифа: - Как се казваш, синко ?-обърнал се шерифът към каубоя. - Бил - простенал каубоят. - Откъде идваш? -продължил да разпитва шерифът. - от ... - погледнал нагоре каубоят - ...от балкона...
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пет 04 Сеп 2015, 00:18
Вчера Тея ми разказа един тъпизъм, който ми хареса и реших да го споделя тук
- Как се казваш? - Станка - Не те питам с какво си дошла, а как се казваш.
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Пет 18 Сеп 2015, 15:07; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 17 Сеп 2015, 20:18
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 01 Окт 2015, 19:53
Днес,докато четях "Гръцките герои на Пърси Джаксън" попаднах на това и много се смях
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Чет 01 Окт 2015, 22:34
Ох...не мога да се сдържа да не споделя това...умрях да се смея
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пет 02 Окт 2015, 13:18
Леле, това беше невероятно
Иначе искам да ви покажа ефектите по филмите на бъдещото. Hollywood ряпа да яде
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Съб 03 Окт 2015, 00:06
За любителите на Хари Потър:
Добре, добре, спирам
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Съб 03 Окт 2015, 00:19
Тея ....умрях на първото
А сега....представям ви Натсу Драгнийл в целият му блясък...всъщност това съм аз, когато някой ми каже някое такова завъртяно име (всъщност...не е нужно да е завъртяно)
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Съб 17 Окт 2015, 15:05
Знам, че не е виц, но...просто чуйте това бодливо свинче.... Голямо сладурче
Martinch Баща-основател
Мнения : 1394 Регистриран на : 06.07.2009 Години : 25 Местоположение : В търсене на шоколад Агент : Mad scientist
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 19 Окт 2015, 18:12
Ето един дълъг виц, но уверявам ви, наистина си заслужава! Малко е nsfw, между другото.
Трима мъже пристигат пред портите на рая и Свети Петър им казва, че в момента е препълнено, затова хората с най-страшните смъртни случаи могат да влязат, всички други трябва да чакат да се освободи място. Затова той пита всеки от тях как са умрели.
Първият казва: "Ами добре, аз живеех на 5 етаж в един жилищен блок в Ню Йорк. Подозирах, че жена ми изневерява от доста време насам, затова един ден се прибрах с няколко часа по-рано, за да я хвана. Тя беше гола в леглото, но тя твърдеше, че просто и е било горещо. Веднага започнах да търся любовника й. Претърсих цялата къща, но не можах да го намеря, докато не излязох на балкона. И разбира се, ето го там, беше се хванал за перилата на терасата. Започнах да го удрям и блъскам, но той не падаше, затова накрая си свалих обувката и почнах да го бия с нея през ръцете. Най-накрая той падна, но аз в моя изблик на адреналин и ярост, хванах хладилника и го хвърлих през балкона. Изглежда, след това съм умрял от удар на сърцето от претоварване."
Свети Петър погледнал мъжът и казал: "О това наистина е ужасна смърт. Мисля че си уреди място в рая. Нека сега вторият да разкаже своята история"
Вторият започва: "Ами значи аз живеех на 6 етаж на една сграда в Ню Йорк. Един ден, се прибрах по-рано от работа и както винаги излязох на терасата си, да си пия чая, докато се наслаждавам на гледката и чистия въздух. Обаче този ден слънцето грееше страшно много и аз някак си съм загубил равновесие и паднах. За късмет, успях да хвана перилата на терасата на долния етаж и започнах да се държа за живота си. Евентуално, някой излезе на терасата да ми помогне, но за мое учудване, той започна да ме удря и рита. Задържах се колкото мога, но по едно време той свали едната си обувка и почна да ми удря ръцете. В крайна сметка паднах. За моя изненада се събудих в някакви храсти само с няколко драскотини, но точно в следващия момент, видях как един хладилник пада от терасата му и той се стовари върху мен. Това ме довърши"
Свети Петър го поглежда и казва: "Това също е ужасна смърт, и ти си заслужи място в рая. А ти какво ще ми разкажеш?"
Третият: "ОК, значи представи си това - Седя си гол в хладилник..."
Последната промяна е направена от Martinch на Пон 19 Окт 2015, 20:25; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 19 Окт 2015, 19:36
Марти .................... Кой ти го разказа този виц
Моето не е виц точно...но ми се стори забавно Но...не съм сигурна че ще го схванете ако не сте гледате невероятната анимация на Дисни "Братът на Мечката" ...за това най-добре изгледайте това първо
И след това погледнете в спойлера
Spoiler:
И другото ми любимо нещо Покрай важните екзестенциални въпроси, които са обсъждали Марти и отборът му се сетих за това...ако някой ви пита нещо относно целувките просто му отговорете така
Martinch Баща-основател
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 19 Окт 2015, 20:35
Свилена , сега като си припомних Братът на Мечката, това с Хари беше супер забавно. А това с целувките със сигурност ще го използвам На този виц попаднах случайно в интернет и страшно много му се смях и го запомних.
Ето две картинки от мене:
Заглавие: Re: СМЯХ И ЗАБАВА Пон 19 Окт 2015, 21:04