39 КЛЮЧА 39 КЛЮЧА български фен форум |
|
| НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
+13Lucifer's Fall™ TiaCahill97f wolf 351 Avery nikol4o dsims Arya Dröttningu tania Ton4o Martinch Evelincho Grizzly Salem Saberhagen 17 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 21:19 | |
| Ооооо то стана 21:20, отивам пред телевизора за мача Мале как изведнъж се смрачи, до преди 30 минути бях вън и печеше слъце, а сега ще завали. | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 21:38 | |
| Мале, как не знаете девизите...Изкуството преди всичко...Нали? | |
| | | nikol4o Баща-основател
Мнения : 1248 Регистриран на : 25.07.2009 Години : 29 Местоположение : feels like... nowhere Агент : MVP
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 22:16 | |
| Здравейте! Така не ми се е спало от години! Нямам търпение училището да свърши! Свилена - това е чудесна идея! Във Bарна се организира Water War 2! Дата: | 03 юли 2010 г.
| Час: | 15:00 - 17:00
| Място: | 6adravanite do operata [pod syda]
|
Може да се срещнем там и да се напръскаме едно хубаво Ооо, Наде , ще ходиш на море... В Созопол плажовете се малко по-чисти от варненските ... Хубаво ще си прекараш! И имай късмет да не минеш през Варна!! /и да! - това си е чиста заплаха!! / Сега май е мой ред да си кажа резултатите от класните... Днес върнаха по английски (5.66) Имам5 и 40 на лисънинг / 1 грешка заради един странен израз, който почти всички (без 1) са объркали.../, 5 и 40 на рийдинг / пак 1 грешка , защото имаше един некоректно зададен отговор.../ ,5.85 на Use of English или по скоро на упражнението за лексика (1 грешка) / имаше разликата между пътуване, обиколка, отиване без връщане иииии... още едно, ама не си го спомням - та естествено се оплетох ... и да.../, Напоследното упражнение за съчинение имам само една пропусната запетайка Имахме да опишем любимата си книга и, като прочела резюмето и мнението ми, госпожата ми я поиска да я прочете По български върнаха втората част от класното / първата ще връщат утре/ и имам 3.5 грешки... Беше ми много трудно - особено върху "Жена", защото не се бяхме застояли много върху произведението (грешките са ми върху него) Иии така покривам 87 процента от теста, което (според невероятната скала на господина) е 5.50 - като си получих класното ( последен, след много мъки и чудения какво ще имам) се почувствах така облекчен - наистина много се притеснявах за въпросите около Жена.... Надявам се на първата част да имам повече И такаа с оценките съм 3ти по английски и 2ри по български (тестът бе наистина гаден) Утре ще правя класно по математика.. Заповядвам всички да ми стискат палци Утре ще имаме и вътрешна проверка по английски, за която също се опасявам... Надявам се, че не се изгубихте сред всичките скоби Та така... сега ви казвам лека нощ, защото съм доста изморен и ще ми трябват сили за класното... Хайде, лека и приятни сънища.. Напомням да ми стискате палци | |
| | | Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 22:24 | |
| Лека нощ на всички и щастлив, хубав и успешен ден утре! | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 23:01 | |
| E, Джанъси, Ники ви отсрами! Той наистина знае девиза на клана ви! Лека нощ на лягащите! Аз така се надявах в София да превали, а то - само гръмотевици! Ники , с теб сме - разбий ги! И голямо браво за резултатите дотук! | |
| | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 23:09 | |
| | |
| | | TiaCahill97f Алфа вълк
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 23:09 | |
| Аз днес и здрасти не съм казвала, ама ще кажа чао!!! Мерси, за позволението да влизаме в "Потребителската зона"! Откога го чакаааам Та това за пръскането е добре идея. Днес се случи нещо много смешно. Дадоха ни характеристики написани(напечатани- за да сме по-точни) от всеки учител за всеки ученик. И при мен по БЕЛ и по Математика характеристиката е една и съща. Дума по дума. Така е и по ИИ и ДТИ. Господинът по ИИ даже е "писал", че добре работя в екип. А вие нали се сещате, че ние никога не сме работили по групи. Та най-сетне това за което влязох- ЧАО | |
| | | Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
| | | | Arya Dröttningu Алфа вълк Клуб 3000
Мнения : 3898 Регистриран на : 30.07.2009 Години : 32 Местоположение : В морето на спокойствието Агент : celebrity
| | | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 23:30 | |
| Мерси, Свилена! Моля те, работи по-умерено, толкова пъти те болеше ръката! Нещо развалихме Нощната стража! Първо от умора се оттеглих аз, сега мачовете поглъщат вниманието на момчетата... Свилена , ще си организираме амазонска стража! И Тия ще се присъедини към нас като гледам! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 23:41 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 23:49 | |
| | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Пон 14 Юни 2010, 23:56 | |
|
Последната промяна е направена от Arya Dröttningu на Вто 15 Юни 2010, 00:24; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 00:03 | |
| Аз попълних значението на името Михаела в поста си в темата "Знаете ли, че..." Но тъй като не излиза като ново мнение и хората няма да го прочетат, го пиша и тук. Михаела - женският вариант на името Михаил - "Кой е като Бог?" (miyka'el бил бойния вик на небесните армии на иврит). Св. архангел Михаил е един от четиримата архангели в Стария Завет (заедно с Гавраил, Рафаил и Уриел) и един от седемте архангели в Библията. B народните вярвания е известен като "душевадец": той се спуска при умиращия, с нож изтръгва душата му и я отвежда в отвъдния свят, където заедно със св. Петър я отправя в райската градина или в пъкъла (според това дали е праведна или грешна). Aрхангел Михаил e oщe водач на ангелите и светец-покровител на войниците, a заедно със Св. Георги е покровител на Германия. Това е и името на 8 византийски императори. Денят на Архангел Михаил е 8 ноември. Свилена , ти си прецени какво от горния текст да добавиш в "Потребителската зона". Едит: Е, сега наистина сме само три амазонки във форума! | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 00:08 | |
| | |
| | | Badugly Клуб 3000
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 00:16 | |
| | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 00:19 | |
| | |
| | | Blu€ Magic Баща-основател
Мнения : 1199 Регистриран на : 16.10.2009 Местоположение : So what...... Агент : MVP Agent
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 11:21 | |
| Hallo, какво правите в поредния горещ ден ? | |
| | | wolf 351 Баща-основател
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 12:28 | |
| Здравейте. Аз съм навит за водните войни. Наде, днес щели да го доставят. | |
Мнения : 613 Регистриран на : 14.03.2010 Години : 27 Местоположение : Варна Агент : Celebrity
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 13:03 | |
| Здравейте, хора. Много съм радостна! Днес правихме парти за края на годината. Момичетата умряхме от скука, ама май на момчетата им беше забавно. Играеха си на кеч! Ние много им се смяхме, ама това беше единственото забавно нещо . Няма значение, важното е, че повече няма да пиша домашни, а цял ден ще съм тук Другата година малко ще се поузоря...ама...има още време. Кой още приключи днес даскало? Имахте ли празненство? Имам само 6ци за края на годината! Май ще се сдобия с нов телефон | |
| | | Salem Saberhagen Баща-основател
Мнения : 1774 Регистриран на : 21.07.2009 Местоположение : Потопен в мистерийте на книга 1 (Cahill vs. Vesper) Агент : KING KOBRA AGENT (7)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 16:33 | |
| Dageron321, Lucifer's Fall™, nikol4o, Шерлок Холмс | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 18:10 | |
| Пишете!!! Ще изтъпея. | |
| | | tania ТОП агент
Мнения : 293 Регистриран на : 13.12.2009 Години : 28 Местоположение : Обикалям книжарници в търсене на книгата Агент : Black mamba
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 18:42 | |
| Здравейте!Днес свърших и на 17 ще ни дават удостоверенията.При мен нямаше нищо интерестно,но се надявам при вас да е имало.Аз ще изключа компа ,че започна да гърми.Лека вечер. П.П Поздравление за оценките Тиа. | |
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 19:00 | |
| Мерси. Успех с удостоверенията! | |
| | | Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) Вто 15 Юни 2010, 19:37 | |
| Наде, влюбих се в аватара ти. Тиа, ние днес завършихме също, нямаше почти нищо интересно. Уж щяхме да ходим на пицария, ама на госпожата й се отвори работа и не ходихме, ама нищо. Купонът беше вчера. В стаята на един от петите класове бяха струпали всички столове на едно място и бяха събрали чиновете и момичета играеха кючек с тези полички, дето имат едни такива, дето дрънкат. (Царя на обясненията. ) Даже една наша съученичка също се беше качила върху чиновете. Бяха донесли колонки, телефони, даже май и касетофон и беше голям празник. Тогава дойде господинът по български и...развали всичко. Взе им колонките и не искаше да им ги даде, докато не си оправят стаята, пък и той имаше нещо да проверява в учителската стая...Та имаше и протести, въобще... Играхме и на карти, най-вече на "Кент и купе". Част от моите съученици знаят, че когато смятат, че другия има кент, не се казва "купе", а "стоп" и този, на когото е било казано стоп, трябва да покаже две различни карти от ръката си, за да докаже, че няма кент...О.о Аз си го знам, че ако смяташ, че някой от другия отбор има кент казваш "купе" и ако те наистина имат кент, точката е за теб, а ако си се заблудил и те нямат - точката си е за тях...Вие как го знаете? | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
| |
| | | | НЛО - Ненормални, Луди, Откачени...Не всичките (Флууд) | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|