Днес, ровейки се из Мъгълнет намерих пародия на Хари Потър. Сайтът на Харви Пътър (...или там, както се чете) е уникален, ама трейлърът е в пъти по-забавен...Онова розовото Снейп ли е? Хайде, посмейте се малко, защото пародията е уникална. Не разбрах точно кога излиза, но пък след като излезе ще взема да си го изтегля. Заслужава си да се види! Цък долу! Специално за Еви. Сюжетът, ако съм разбрал правилно, де: Харви и приятели трябва да намерят книгите от поредицата и да се отърват от света им, преди последната глава.
Днес, ровейки се из Мъгълнет намерих пародия на Хари Потър. Сайтът на Харви Пътър (...или там, както се чете) е уникален, ама трейлърът е в пъти по-забавен...Онова розовото Снейп ли е? Хайде, посмейте се малко, защото пародията е уникална. Не разбрах точно кога излиза, но пък след като излезе ще взема да си го изтегля. Заслужава си да се види! Цък долу! Специално за Еви. Сюжетът, ако съм разбрал правилно, де: Харви и приятели трябва да намерят книгите от поредицата и да се отърват от света им, преди последната глава.
Ники , супер пародия! На Снейп определено му отива малко розово, човекът гъбяса в това черно!!! А Дъмбълдор си бръсне краката!!!!
В петък заминавам на морееее! Отивам в Созопол и няма да излизам от водата!!!
Това няма да го пиша в "Смях и забава", че е направо гротескно! Имам регистрация в един сайт за игри и днес получих ЛС: "Аре да сме гаджета! Аз съм на десет и половина, ама много те харесвам!" Как любезно да откажа на смелия господин?
Да си инсталирам ли Мозила 3.6 за браузър /това сериозно/?
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
За десет дена, Ники . Ще се върна на 27-ми. Ако има аквапарк, разбира се, че ще отида! А ако имам начин да отида до Варна, искам да се запозная с варненци, ама и с Марти и с Тия - целия екип!
За браузъра?
Grizzly Алфа вълк
Мнения : 1826 Регистриран на : 25.05.2009 Години : 27 Агент : Celebrity Agent (5)
Ами, аз не знам. Пробвал съм само ИЕ. Върши ми работа, засега нямам проблеми, пък...Знам ли, ако искаш опитай, пък после може да се върнеш към стария си браузър,....нали?
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
Да, има такава функция - не изключвам ИЕ. Много се учудих днес като пуснах компютъра и ми излезе прозорец на български с описание на всички браузъри и техните предимства!
Днес излезе поредната книга на Стефани Майър, а в петък Егмонт е изпращал с куриер книгите на тези, които предварително са се абонирали - при това с безплатна доставка!!! Направо сърцето ме боли!!! Тези хора са толкова грозно комерсиални!!!
Ton4o Джентълмен Клуб 3000
Мнения : 3032 Регистриран на : 23.05.2009 Години : 28 Агент : Supernova
НЕ. Бягайте от IE колкото крака ви държат. Аз отначало бях на него, но го зарязах, защото много сайтове ги показваше неправилно (включително блога ми и сайта), но каквото искате правете.
Ники - скайп!
Badugly Клуб 3000
Мнения : 3002 Регистриран на : 20.06.2009 Местоположение : сред приятели Агент : Ох, все още Квантум Агент - 5-ти ранг...
Любо ,защо вечер не се псува? Да не би да носи змии и гущери?
Еее,Наде,хубаво е да си малолетен и непълнолетен.Гадното е да си пълнолетен,защото вече си доста голям и става скучно и вече всички около теб се правят на сериозни и големи... Днес реших да се позабавлявам и да пръскам с вода приятелките си,а те "големите" не искат и не се включват...за това ги напръсках двойно.
Badugly Клуб 3000
Не само заради книшката, но главно това. Искам да подпала колата и да отпраша на някъде. А и вече няма да се тормоза в градски транспорт! Девиза ни Наде е GO GO and Score a GOL
Badugly Клуб 3000